PEZHVAKEIRAN.COM یک مقام آمریکایی: سایت راداری پدافند هوایی تاسیسات نطنز هدف سه موشک اسرائیل قرار گرفت
 

یک مقام آمریکایی: سایت راداری پدافند هوایی تاسیسات نطنز هدف سه موشک اسرائیل قرار گرفت

شبکه خبری ای‌بی‌سی به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی گزارش داد حمله «بسیار محدود» بامداد جمعه با شلیک سه موشک توسط یک جنگنده اسرائیلی از «خارج ایران» انجام شده است.
به گفته این مقام آمریکایی، در این حمله یک سایت راداری پدافند هوایی در نزدیکی اصفهان هدف قرار گرفته شد که برای محافظت از تاسیسات هسته‌ای نطنز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این مقام ارشد آمریکایی افزود ارزیابی‌های اولیه حاکی از آن است که این سایت بر اثر حمله اسرائیل از بین رفته است اما این ارزیابی هنوز در دست تکمیل است.
 
فاکس‌نیوز به نقل از منابع نظامی: حمله اسرائیل ثابت کرد پدافند روسی جمهوری اسلامی ناکارآمد است
 
«منابع ارشد نظامی آمریکایی» به شبکه خبری فاکس‌نیوز گفتند حمله شب گذشته اسرائیل به یک پایگاه نظامی در کنار تاسیسات هسته‌ای نطنز انجام شده و این تاسیسات هدف حمله اسرائیل نبوده است.

یکی از این منابع به فاکس‌نیوز گفت: «اسرائیلی‌ها اهداف مورد نظر خود را زدند.»

به گفته او، اینکه اسرائیل توانست یک هدف اصلی را چندین دفعه بزند، نشان‌دهنده ناکارآمدی سامانه پدافند هوایی ساخت روسیه است که مورد استفاده جمهوری اسلامی قرار می‌گیرد.

طبق گزارش فاکس‌نیوز، سامانه‌های پدافند هوایی در این پایگاه نظامی که برای محافظت از تاسیسات هسته‌ای نطنز استفاده می‌شوند، یکی از اهداف این حمله بودند.

گزارش فاکس‌نیوز می‌افزاید که اسرائیل در این حمله از موشک و پهپاد استفاده کرده است.

منابع مزبور به فاکس‌نیوز گفته‌اند که اسرائیل با حمله شب گذشته این پیام را به جمهوری اسلامی داد که توانایی حمله به اهداف در داخل ایران را دارد.
سی‌ان‌ان: آسیب گسترده‌ای به پایگاه هوایی اطراف اصفهان وارد نشده است
شبکه خبری سی‌ان‌ان با تکیه بر تصاویر ماهواره‌ای شرکت «آمبرا اسپیس» گزارش داد که به نظر نمی‌رسد حمله نظامی اسرائیل به پایگاه هشتم شکاری نیروی هوایی ارتش خسارت گسترده‌ای به بار آورده باشد.

به گزارش سی‌ان‌ان، تصاویر ماهواره‌ای رادار دیافراگم مصنوعی (سار) حدود ساعت ۱۰ و ۱۸ دقیقه به وقت ایران گرفته شده‌اند.

طبق تصاویر، هیچ دهانه بزرگی در زمین ایجاد نشده و ساختمان ویران‌شده‌ای دیده نمی‌شود. برای مشاهده آسیب‌های سطحی احتمالی باید از تصاویر ماهواره‌ای دیگر استفاده کرد.

تصاویر رادار دیافراگم مصنوعی همانند تصاویر ماهواره‌ای عادی نیستند.

این تصایر به وسیله ماهواره‌های تهیه می‌شوند که پرتوهای راداری قادر به عبور از ابرها را ارسال می‌کند. این پرتوهای راداری پس از برخورد با زمین، منعکس شده و به ماهواره فرستنده بازتاب می‌یابند.

منبع:صدای آمریکا