خامنه‌ای «ما بین سه صندلی»
بهروز ریحانی

اکثر آدمها،‌ نشستن وسط دو صندلی را تاکنون آزمایش کرده‌اند یا با آن مواجه بوده‌اند. تفاوت کیفی بین صندلی دسته‌دار یا بدون دسته وجود ندارد، در هر حال عواقب آن شامل،‌ عدم تعادل فرد، ‌آسیب‌های بدنی و فیزیکی، در موارد پاره‌گی فواصل و جر خوردن لباس، عدم تکلم درست و بریده بریده سخن گفتن... و در نهایت یا باید یکی از دو صندلی را انتخاب کرد و یا اینکه در کف زمین پت و پهن شد. اما، وسط سه صندلی نشستن و جا گیر شدن، ‌مقوله‌ی جدید و تازه‌ای است که به تصور من، تاکنون فقط یک شخص آن را امتحان کرده و کماکان در پروسه‌ی انجام آن می‌باشد، و آن هم سید علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی‌ است. حکایت، مربوط به انتخابات نظام می‌باشد، ‌هشت کاندیداتور با انواع شگردها و کاسه ‌لیسی‌های مختلف در محضر «آقا»، ‌توانستند با هر جان کندن و بدبختی بود از صافی‌های فسیل‌های شورای نگهبان عبور کنند. علت اصلی این عبور،‌ التزام صد‌ در صد و سرسپردگی به ولی‌فقیه و پیروی بدون چون و چرا از «رهبر» در سیاست‌های کلان داخلی و خارجی می‌باشد و اگر چنان التزامی رابا لطایف‌الحیل بیان نمی‌کردند،‌ بدون تردید، «علمای» شورای نگهبان حتی نیم‌نگاهی هم به نامشان نمی‌انداختند چه برسد به اینکه در مورد آن‌ها تحقیق و موشکافی کنند. به جز ۳ نفر(جلیلی- ولایتی- حداد عادل) ما بقی بیشتر برای بازار گرمی و ادا و اطوارهای دموکراتیک مورد تأیید قرار گرفته‌اند. نگاهی کوتاه به این هشت کاندیداهای نظام بیاندازیم.
 
1- محسن رضایی: مرد همیشه کاندید و مردود و رفوزه شده در تمام انتخابات‌ها و مورد تمسخرمردم ایران. سر پاسدار سابق که به ضرب و زور دانشگاه‌های سپاه پاسداران، یکشبه صاحب مدرک دکترای اقتصاد شد، البته اقتصاد به همان مفهومی که خمینی اعتقاد داشت که «اقتصاد مال خر است». محسن رضایی البته در سال‌های آینده باز هم کاندید خواهد شد، اما آرزو به دل، رخت از جهان خواهد بست. وانگهی ایشان احتمالا به این شعار و گفته معتقد است که «ز گهواره تا گور کاندید شو».
 
2- محمد غرضی: این شخص ‌از بنیانگذاران سپاه‌پاسداران می‌باشد و در سمت وزیر نفت و پست، تلگراف و تلفن، همزمان هفت تیرکش بزن‌بهادری بود. ایشان ۷۲ ساله می‌باشد و در مصاحبه با خبرگزاری فارس گفته است‌ «تنها دارایی من تجربه‌ای ۶۰ ساله است که از حضور در سمت‌های مختلف دولتی کسب کرده‌ام». فقط من در تعجبم که حضرت آقا، در سن ۱۲ سالگی چه سمت دولتی و یا غیردولتی داشته‌اند؟! اما چه باک، دروغ که حُناق نیست.
 
3- محمدباقر قالیباف: یا به تعبیر مردم خوش ذوق وطن، «محمد چوب بدست»، داستان از این قرار است که نامبرده با زبان اشهد در جمع بسیجیان اعتراف و افتخار کرده است که در جریان قیام‌های دانشجویان در سال ۱۳۷۶، با چوب(چماق) به جان دانشجویان معترض افتاده‌اند و آن‌ها را لت و پار کرده است، لذا یک بسیجی تمام عیار و مخلص می‌باشد. در عین حال از فرماندهان سپاه‌پاسداران بوده که در آن نهاد سرکوب، نسق از پیروجوان گرفته است.
 
4- علی‌اکبر ولایتی: معرف حضور همگان می‌باشد. شانزده سال وزیر امورخارجه در دوران جنگ هست ساله و در اوج بر پایی دار و درفش. بعد از آن هم، مشاور بین‌المللی رهبر جمهوری‌اسلامی. معمولا در ملاقات‌های «رهبر» با سران و مقامات کشورها، آنچنان مجذوب جمال ولی‌فقیه می‌شود که توجه‌ای به محتوای گفتگوهای طرفین ندارد. ایشان به دلیل شراکت در طرح‌ریزی، هماهنگی و فراهم‌ کردن امکانات دیپلماتیک برای قاتلین رستوران میکونوس در برلین، پلیس بین‌المللی (انترپل)، مترصد دستگیر‌ی و یا محاکمه‌اش می‌باشد. به همین دلیل، ولی‌فقیه با وجود اینکه علاقه‌ی خاصی به او دارد، برای بیرون آوردن او از صندوق رأی، دچار شک وتردید می‌باشد و دائما بین صندلی او و جلیلی و حداد عادل در تلاطم می‌باشد.
 
5- حداد عادل: مشاور علی ‌خامنه‌ای در امور فرهنگی، هفت سال در جنگ هشت ساله‌ی ضد میهنی، معاون وزیرآموزش و پرورش بود. همان دورانی که صدها هزار کودک دانش‌آموز بیگناه با مساعدت و معاونت ایشان، تحت عنوان نیروهای یکبار مصرف روانه‌ی میدان‌های مین می‌شدند. دخترش، عروس علی خامنه‌ای می‌باشد. دامادش، مجتبی خامنه‌ای فرمانده‌ی اصلی جنایات قیام‌های سال ۱۳۸۸ می‌باشد. مجتبی خامنه‌ای به «مجتبی قاتل» معروف می‌باشد، اما حداد عادل طوری از او در سال خونین ۸۸ یاد می‌کند که انگار مجتبی که طلبه می‌باشد، هیچگاه در آن سال از حجره‌ی طلبگی بیرون نیآمده و دائم در حال تلمذ و نیایش درمحضر آخوندهای حوزه بوده. حداد عادل در مجیزگویی و چاپلوسی از علی خامنه‌ای، گوی سبقت را از فخرالدین حجازی ربوده است و دائم در حال عوض کردن دستمال می‌باشد.
 
6- سعید جلیلی: شخصی که کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه‌ اروپا، ‌برای رئیس‌جمهور شدن آن روزشماری می‌کند و ما مانده‌ایم که چه رمز و رازی می‌باشد، وقتی ایشان به عنوان یک دیپلمات برجسته‌ی اروپایی، سعید جلیلی بسیجی را می‌بیند قند در دلش آب می‌شود. سعید جلیلی را از دانشگاه؟ امام صداق فارغ‌التحصیل‌ش کردند.علی خامنه‌ای و فسیلی به نام مهدوی کنی از مؤسسین این به اصطلاح دانشگاه هستند. سعید جلیلی سال‌ها در دفتر علی خامنه‌ای، مدیر بررسی‌های جاری و عصای دست ولی‌فقیه در پیشبرد راهبردهای استراتژیک بود. به خلص بودن بسیجی‌اش افتخار می‌کند. اولین جریانی که از کاندیداتوری او حمایت کرد انصارحزب‌الله به سردمداری چماقدار نامدار الله کرم بود.
 
7- حسن روحانی و محمدرضا عارف: دلیل اینکه این هر دو را در یک جا می‌آورم، اینست که اولا اصلاح‌طلبان داخل کشور با تأیید این دو از طرف شورای نگهبان، از ذوق و شوق از خود بیخود شدند. هر دوی اینان از اعضای مجمع‌ تشخیص مصلحت نظام می‌باشند که رئیس آن، هاشمی رفسنجانی، با تیپای شورای نگهبان از رقابت‌های انتخاباتی به بیرون پرتاپ شد و تا مدتی اصلاح‌طلبان به همین دلیل در کُما فرو رفتند. ثانیا تلاش اصلاح‌طلبان اینست که هر طور شده، این دو را یکی کنند،‌ یعنی یکی را حذف و دیگری را در بازی انتخاباتی نگه دارند. اما اصلاح‌طلبان رنگارنگ باید بدانند که تأیید صلاحیت این دو شخص به این دلیل می‌باشد که «مقام معظم رهبری» می‌خواهد به جهانیان بگوید، درست است که دو تن از سران اصلاح‌طلب را در حبس خانگی نگه‌ داشته‌ام اما آنقدرها هم ضد اصلاحات نیستم، وانگهی دنیا را چه دیدید شاید عده‌ای نه از حُب علی بلکه از بغض معاویه (خامنه‌ای)، در انتخابات شرکت کنند که در آن صورت ژست پلورالیسمی از نوع ولایت‌فقیه‌ای هم گرفته‌ام و تعدادی دیپلمات و تحلیل‌گران خارجی که بیش از ۳۴ سال به دنبال اصلاح نظام هستند را سرکار می‌گذارم. بویژه اینکه حسن روحانی اصلاح‌طلب رابطه‌ی بسیار حسنه‌ای با جک‌استرا، وزیر خارجه‌ی سابق انگلیس داشته و اصلا یک کار نیک و اسلامی که این حسن روحانی خودمان کرد این بود که در محضر دروس اسلامی‌اش،‌ جک‌استرا نامِ تمامی دروازده امام شیعه را چشم بسته، مثل بلبل حفظ کرده بود. باور نمی‌فرمائید کافیست در گوگل به دنبال عکس‌های دو نفره جک‌استرا و حسن روحانی بگردید، با دیدن این عکس‌ها،‌ انگشت به دهان می‌مانید که این شیخ اتمی مکار چه به جک‌استرای اینگلیسی می‌گفته که با دیدن حسن روحانی همینطور از خنده ریسه می‌رود.
 
باری علی خامنه‌ای گفته است «ما نمی‌دانیم که چه کسی رئیس‌جمهوری خواهد شد»، احتمالا درصدی از حقیقت در این گفته نهفته می‌باشد، هشت تن کاندیدای ریاست جمهوری شده‌اند، از میان این هشت نفر، ۳ شخص مد نظر خامنه‌ای هستند، جلیلی، ولایتی و حداد عادل، این هر سه بر روی سه صندلی‌ نشسته‌اند، علی خامنه ای تجربه‌ی  نشستن وسط دو صندلی را دارد، این تجربه در انتخابات ۱۳۸۸ به بهای بی‌آبرویی داخلی و بین‌المللی برای نظامش تمام شد،‌ هر چند که بهای خونین آن را مردم ایران پرداختند. اما خامنه‌ای در نهایت با یک پس گردنی به دو معترض انتخابات و حبس خانگی آنها،‌ صندلی شکسته‌ی ریاست جمهوری را در اختیار احمدی‌نژاد گذاشت، همان کسی که به قول سرشکنجه‌گر معروف،‌ حسین شریعتمداری، خون به دل «آقا» کرد. اما این بار بازی کاملا متفاوت می باشد،‌ اولا نظام در چنبره‌ی اتمی مانند موش در تله‌گیرکرده است. ثانیا تحریم‌های کمرشکن حتی باعث شده کشورهای چین و هندوستان قروض خودشان به رژیم را به صورت پول نقد که شدیدا مورد نیاز رژیم می‌باشد نپردازند بلکه با انواع و اقسام کالای بنجل باز پرداخت بکنند. ثالثا به دلیل تقلبات گسترده در انتخابات سال ۱۳۸۸ که بهای آن کشتار، حبس و تجاوز و سرکوب تظاهرات...  بود، از جمیع جهات زیر نورافکن‌های داخلی و بین‌المللی قرار دارد. رابعا و مهمتر از همه وسط سه صندلی نشستن جناحی که تاکنون یکدست تابع و مطیع «رهبر» بود را دچار تشتت و چند دستگی کرده است. از دید و نگاه خامنه‌ای، هر سه‌ی این افراد جلیلی، ولایتی و حداد عادل فرمانبردار، مطیع و ولایت‌پذیر می‌باشند. همین ویژگی‌ها خامنه‌ای را دچار دل‌پیچه‌ی شدید همراه با حالت تهوع مداوم کرده است. حال خامنه‌ای مانده است با این همه درد و رنج‌های فیزیکی و روحی چگونه و با چه ترفند‌هایی مردم را به پای صندوق‌های رأی بیآورد و درعین حال با حذف دو تن دیگر،‌از فروپاشی و سر برآوردن جناح‌های جدید در نظام ولایت فقیه جلوگیری کند. شاید هم خدا را چه دیدیم، تا آن روز دچار یک سکته‌ی مغزی یا قلبی شدید شود و مردم ایران را در شادی و سرور غرق کند به امید آن روز.
 
 

منبع:پژواک ایران


فهرست مطالب بهروز ریحانی در سایت پژواک ایران 

*«زینت‌المجالس» مجاهدین خلق  [2024 Mar] 
*دست‌های چه کسی پشت حملات حماس بود و چرا؟  [2023 Oct] 
*میوه چینی مجاهدین خلق از اعدام «بچه‌های ایران»  [2023 May] 
*یاسمین پهلوی ابوعطا میخواند  [2023 Jan] 
*لالا لالا دیگه بسه گل لاله  [2022 Dec] 
* نقش اصلاح طلبان خامنه ای در انقلاب ۱۴۰۱  [2022 Oct] 
*روایت مرگ ها در قیام ۱۴۰۱  [2022 Oct] 
*قیام ۱۴۰۱مهسا/ چه باید کرد؟  [2022 Oct] 
*ما همه مهسا هستیم  [2022 Sep] 
*آنشلوس اواکراینی ولادیمیر پوتین  [2022 Feb] 
*نعل وارونه زدن مسئول کمیسیون شورای ملی مقاومت  [2021 Dec] 
*سیاست‌های فاجعه بار آمریکا در خاورمیانه  [2021 Aug] 
*سایت‌های مجاهدین خلق، مملو از نشیمنگاه سعید بهبهانی   [2021 Aug] 
*ممنوع‌الخروج   [2021 Aug] 
*خروش خوزستان زرخیز، استیصال ولی فقیه   [2021 Jul] 
*محاکمه یک بازجو و شکنجه‌گر، سؤال از سازمان مجاهدین  [2021 Jun] 
*ترور محس فخری‌زاده و قوانین بین‌الملل   [2020 Nov] 
*شجریان مرغ سحر ایران زمین جاودانه شد  [2020 Oct] 
*حرافی‌های حسن روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل  [2020 Sep] 
*جمهوری اسلامی چرا نوید افکاری را اعدام کرد   [2020 Sep] 
*جای خالی جان بولتون در گردهمایی مجاهدین خلق   [2020 Jul] 
*آخوند خودکشی نمی‌کند   [2020 Jun] 
*پرویز خزایی، دیپلمات سابق فتوای قتل صادر می‌کند  [2020 May] 
*« زندگی کرونایی، انسانها و حیوانات»  [2020 Apr] 
*تحلیلی ازسخنان خامنه ای در نماز جمعه  [2020 Jan] 
*کشتار مسافرین هواپیمایی غلط کردن خامنه ای   [2020 Jan] 
* قاسم سلیمانی «شربت شهادت سر کشید»  [2020 Jan] 
*یک پیام   [2019 Dec] 
*بازداشت یک جنایتکار در سوئد؛ همدستی شورای ملی مقاومت با آخوندها ‏  [2019 Nov] 
*چرا نباید اموال عمومی را تخریب کرد   [2018 Jan] 
*قیام‌های ایران زمین / ویژگی‌های آن   [2018 Jan] 
*مصطفی تاجزاده و «نوار آیت‌الله منتظری»   [2016 Aug] 
*«مسعود رجوی زنده است»  [2016 Jul] 
*گل بود به سبزه نیز آراسته شد   [2016 Jan] 
*موشک باران مجاهدین خلق و دیپلمات «کافه گرانده»  [2015 Nov] 
*تعامل و تقابل وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی  [2015 Apr] 
*«امانتداری» مالی- اخلاقی «تنها آلترناتیو»  [2015 Jan] 
*«بچه‌ام راحت شد»  [2014 Oct] 
*«ارتش اسرائیل باید جایزه نوبل دریافت کند»  [2014 Jul] 
*«نظام جنایت، به یاد غلامرضا خسروی»  [2014 Jun] 
*«نعلین وارونه»  [2014 Feb] 
*تنها آلترناتیو و موزیک رپ  [2014 Jan] 
*توافق هسته‌ای در ژنو یادآور پیمان مونیخ  [2013 Nov] 
* فتواهای سایت آفتابکاران و گرداننده‌ی آن   [2013 Oct] 
*اشتباه تاکتیکی نظام، خطای استراتژیک آمریکا  [2013 Oct] 
*کشتار مجاهدین خلق، سکوت سبزهای وطنی  [2013 Sep] 
*قتل‌عام مجاهدین خلق، هماهنگی کامل  [2013 Sep] 
*«روز از نو روزی از نو»  [2013 Aug] 
*تحلیف حسن روحانی و حضور یک «ولگرد بیکار»  [2013 Jul] 
*دو استعفا و این همه جار و جنجال – بخش آخر  [2013 Jul] 
*دو استعفا و این همه جار و جنجال – بخش دوم  [2013 Jul] 
*گیرافتادن در تونل اتمی آخوندها  [2013 Jul] 
*تحولات مصر و دیپلماتی که سربالایی می‌رود  [2013 Jul] 
*دو استعفا و این همه جار و جنجال (بخش اول)  [2013 Jun] 
*حسن روحانی و دولت‌های غربی  [2013 Jun] 
*«کوه موش زائید»  [2013 Jun] 
*خامنه‌ای «ما بین سه صندلی»  [2013 Jun] 
*بی مایه فطیر است چند نکته- یک پیشنهاد [2013 Jun] 
*«انتخابات مهندسی شده»  [2013 May] 
*تمام قد شورای ملی مقاومت ایران  [2013 May] 
*«امانت داری مجاهدین خلق»  [2013 Jan] 
*لالایی شش ماده‌ای جمهوری اسلامی برای سوریه  [2012 Dec] 
*یک شاخه‌ی گل به یاد ستار  [2012 Nov] 
*چندگانگی سیاست‌های وزارت امور خارجه آمریکا   [2011 Jul] 
*«بگذار صد گل بشکفد»  [2011 Jul] 
*پیام یأس یکی از سخنگویان شورای ملی مقاومت   [2011 Feb] 
*دیگ به دیگ میگه روت سیاهه  [2011 Feb] 
*رعناي آواز ايران  [2010 Oct] 
*"موافقی که معاند شد"   [2010 Apr] 
*اصلاح‌طلبان خوش‌نشین، تشویق و تحریک به آدم‌ربایی  [2010 Mar] 
*"حکومت وحشت یا وحشت حکومتی   [2010 Feb] 
*"توصیه هایی به دکتر کریم قصیم-2-"  [2010 Jan] 
*"توصیه هایی به دکتر کریم قصیم- 1-"  [2010 Jan] 
*میرحسین موسوی شش ماه بعد از انتخابات  [2010 Jan] 
*نوبل صلح ، اوباما ، ایران  [2009 Oct] 
*یک مقایسه ، یک سؤال  [2009 Aug] 
*هشدار به فعالین حقوق بشری و سیاسی  [2009 Aug] 
*هشدار به فعالین حقوق بشری و سیاسی  [2009 Jul] 
*شاخ شکسته  [2009 Jul] 
*نماز جمعه ، پرده ماقبل آخر  [2009 Jul] 
*چه شد ؟ چه میشود ؟ (2)  [2009 Jun] 
*چه شد ؟ چه میشود ؟ (1)  [2009 Jun] 
*چاقو دسته خودش را نمی برد  [2009 Jun]