PEZHVAKEIRAN.COM موج گسترده‌ای از حملات علیه جمهوری اسلامی، یک روز پس از کشتن خامنه‌ای
 

موج گسترده‌ای از حملات علیه جمهوری اسلامی، یک روز پس از کشتن خامنه‌ای

 

موج گسترده‌ای از حملات علیه جمهوری اسلامی، یک روز پس از کشتن خامنه‌ای

خلاصه
  • ارتش اسرائیل یکشنبه اعلام کرد که موج گسترده‌ای از حملات را در قلب تهران آغاز کرده است

  • ارتش اسرائیل: در طول ۲۴ ساعت گذشته، نیروی هوایی حملات گسترده‌ای را برای ایجاد برتری هوایی و باز کردن راه به تهران انجام داده

  • سخنگوی شورای نگهبان گفت تا زمان تشکیل جلسه و انتخاب رهبر جدید، شورای موقت رهبری عهده‌دار امور خواهد شد

  • دونالد ترامپ به جمهوری اسلامی هشدار قاطع داد که آمریکا با نیرویی بی‌سابقه به حملات پاسخ می‌دهد

  • مقامات جمهوری اسلامی کشته شدن چهار فرمانده عالی نیروهای مسلح و شورای دفاع را تایید کردند

  • این چهار نفر عبارت‌اند از: عبدالرحیم موسوی رییس ستاد کل نیروهای مسلح، محمد پاکپور فرمانده کل سپاه پاسداران، علی شمخانی مشاور خامنه‌ای و دبیر شورای دفاع و عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

۵ دقیقه پیش

دود انفجار در اطراف صداوسیمای جمهوری اسلامی

 

ویدیو‌های رسیده به ایران اینترنشنال، نشان‌دهنده وقوع حملات در نزدیکی صدا و سیمای جمهوری اسلامی در تهران است.

۶ دقیقه پیش

واکنش رییس پارلمان اروپا به مرگ خامنه‌ای: زمان آزادی مردم ایران فرارسیده است

 

روبرتا متسولا، رییس پارلمان اروپا، با اشاره به کشته شدن علی خامنه‌ای، دیکتاتور تهران، اعلام کرد پس از ۴۷ سال، زمان آزادی مردم ایران فرارسیده است.

متسولا یک‌شنبه ۱۰ اسفند در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «‏پایان آیت‌الله باید نشان‌دهنده پایان عصر دیکتاتورها در ایران باشد.»

‏او افزود: «‏برای همه کسانی که به قتل رسیدند، اعدام شدند یا به‌زور ناپدید شدند؛ ‏برای همه مادرانی که ناچار شدند در جست‌وجوی عزیزانشان، زیرزمین‌های خون‌آلود انباشته از پیکر بی‌گناهان را زیر و رو کنند؛ برای نسل‌هایی از ایرانیان که مجبور شدند خانه‌های خود را ترک و در تبعید زندگی کنند... ایران باید آزاد شود.»

متن کامل این خبر را اینجا بخوانید

۱۷ دقیقه پیش

کمپ قاسم سلیمانی هدف قرار گرفت

 

رسانه‌های ایران گزارش دادند کمپ قاسم سلیمانی، محل استقرار تیم‌های ملی کشتی در تهران هدف حملات روز یکشنبه اسرائیل و آمریکا قرار گرفت و «در این حمله رستوران، ورودی خانه‌های کشتی، اتاق‌های محل اسکان ورزشکاران، تأسیسات سرد و گرم، تابلوهای برق، نگهبانی و ورودی کمپ آسیب دیده است.»

۲۰ دقیقه پیش

حمله به مشهد و دیگر شهرهای ایران

 

رسانه‌های ایران گزارش دادند فرودگاه مشهد هدف حمله قرار گرفت.

همزمان ویدیوهای ارسال‌شده به ایران‌اینترنشنال، دود بلند ناشی از انفجار را در حوالی بوشهر نشان می‌دهد.

به گفته یک شهروند، پدافند شهر در مقر «امام صادق» سپاه هدف قرار گرفته است.

در تهران نیز در ادامه حملات اسرائیل و آمریکا، یکشنبه ۱۰ اسفند به یکی از مقر‌های نظامی در میدان سپاه تهران حمله شده و انفجار ناشی از آن دود عظیمی ایجاد کرده است.

 

۲۴ دقیقه پیش

دادگاه انقلاب تهران بمباران شد

 

رسانه‌های ایران خبر دادند که دادگاه انقلاب تهران بمباران شد و ساختمان آن پس از بمباران تخریب شده است.

۳۱ دقیقه پیش

ویدیویی از دود غلیظ انفجار در شمال و شرق تهران

 

بر اساس ویدیوی رسیده به ایران‌اینترنشنال، یکشنبه ۱۰ اسفند دود غلیظ انفجار در شمال و شرق تهران به هوا برخاسته است.

۴۳ دقیقه پیش

رییس سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی کشته شد

 

تسنیم گزارش داده غلامرضا رضاییان، رییس سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، فراجا، در حملات روز گذشته اسرائیل و آمریکا کشته شد.

بنا بر این گزارش تعداد دیگری از پرسنل انتظامی نیز کشته شده‌اند.

۴۸ دقیقه پیش

خبر فوریوقوع انفجارهای متعدد در نقاط مختلف تهران

 

رسانه‌های ایران از وقوع انفجارهای متعدد در نقاط مختلف تهران خبر دادند.

برخی رسانه‌های ایران خبر دادند که ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی در تهران به‌شدت بمباران شد.

همچنین رسانه‌ها از بمباران میدان سپاه در تهران خبر دادند.

صدای اصابت و چند انفجار نیز در شمال تهران در مناطق ولنجک، ونک و سیدخندان شنیده شده است.

ایرنا نوشت: «از لحظاتی قبل صدای چند انفجار مهیب ناشی از حمله موشکی و هوایی در تهران محدوده سیدخندان و چهار راه قصر، میدان ونک و خیابان مطهری به گوش رسید.»

۴۸ دقیقه پیش

مشاور دیپلماتیک رییس امارات متحده عربی خطاب به تهران: به عقلانیت بازگردید

 

انور قرقاش، مشاور دیپلماتیک رییس امارات متحده عربی در حساب ایکس خود نوشت که حمله به کشورهای خلیج فارس، جمهوری اسلامی را در لحظه‌ای حساس منزوی‌تر کرد.

مشاور دیپلماتیک رییس امارات متحده عربی، افزود که جنگ شما با همسایگانتان نیست، به عقلانیت بازگردید و پیش از گسترش انزوا و تنش، با همسایگان با خرد و مسیولیت رفتار کنید.

۵۶ دقیقه پیش

خبر فوریارتش اسرائیل موج گسترده‌ای از حملات را در قلب تهران آغاز کرد

 

ارتش اسرائیل اعلام کرد که اکنون موج گسترده‌ای از حملات را در قلب تهران آغاز کرده است.

ارتش اسرائیل افزود که در طول ۲۴ ساعت گذشته، نیروی هوایی حملات گسترده‌ای را برای ایجاد برتری هوایی و باز کردن راه به تهران انجام داده است.

۵۸ دقیقه پیش

ارتش اسرائیل: کشتن خامنه‌ای نشان‌دهنده تعهد ما به شهروندان اسرائیل است

 

ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای درباره کشته شدن خامنه‌ای اعلام کرد که او در یک عملیات دقیق و گسترده که توسط نیروی هوایی اسرائیل و با هدایت اطلاعات دقیق ارتش انجام شد، هدف قرار گرفت؛ زمانی که در مجتمع مرکزی رهبری خود در قلب تهران و در کنار دیگر مقام‌های ارشد حضور داشت.

ارتش اسرائیل خامنه‌ای را سر اختاپوس ایرانی توصیف کرد که بازوهای خود را در سراسر خاورمیانه و تا مرزهای اسرائیل گسترش داده بود.

ارتش اسرائیل تاکید کرد که کشتن خامنه‌ای نشان‌دهنده تعهد ارتش اسرائیل به شهروندان این کشور برای هدف قرار دادن هر طرفی است که بخواهد به اسرائیل آسیب برساند، در هر مکان و هر زمان.

۱ ساعت پیش

واکنش‌های مقامات حکومتی به مرگ خامنه‌ای

 

حسن خمینی، نوه روح‌الله خمینی، در پیامی درباره کشته‌شدن علی خامنه‌ای در حمله مشترک اسرائیل و آمریکا نوشت: «خامنه‌ای عزیز بزرگ بود و بزرگ ماند و با مرگی سرخ، برای همیشه قهرمان مردم ایران و مسلمانان جهان خواهد بود.»

او افزود: «امروز قلب‌های همه عاشقان این سرزمین و مسلمانان غیور و آزادی‌خواه در این مصیبت جانکاه، مملو از غم و اندوه است.»

ناصر مکارم شیرازی،‌ مرجع تقلید شیعه، در واکنش به کشته‌شدن دیکتاتور ایران اعلام کرد عاملان اصلی این «جنایت»، دولت آمریکا و اسرائیل هستند و این انتقام‌جویی وظیفه دینی همه مسلمانان جهان است تا شر این «جنایتکاران» از دنیا برچیده شود.

۱ ساعت پیش

خبر فوریبندر تجاری دوکم عمان هدف دو پهپاد قرار گرفت

 

خبرگزاری رسمی عمان گزارش داد که بندر تجاری دوکم عمان هدف دو پهپاد قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، یک کارگر مهاجر در هدف قرار گرفتن بندر دوکم زخمی شد.

۱ ساعت پیش

یک زن مسن در حمله موشکی جمهوری اسلامی به اسرائیل کشته شد

 

فرماندهی جبهه داخلی اسرائیل تایید کرد یک زن مسن در حمله موشکی در روز شنبه کشته شده است.

بر اساس این گزارش، این ساختمان قدیمی است و فضای محافظت‌شده ندارد و ساکنان آن از پناهگاه‌های عمومی استفاده می‌کنند.

۱ ساعت پیش

یورش به کنسولگری آمریکا در شهر کراچی در پاکستان

 

آسوشیتدپرس خبر داد که صدها نفر پس از تایید خبر کشته شدن خامنه‌ای به کنسولگری آمریکا در شهر کراچی در پاکستان یورش بردند و شیشه‌ها را شکستند.

آسوشیتدپرس خبر داد که یکی از مهاجمان به کنسولگری آمریکا در شهر کراچی در پاکستان در درگیری با نیروهای پلیس کشته شد.

منبع:ایران اینترنشنال