PEZHVAKEIRAN.COM محل تجمع نیروهای سپاه پاسداران در ورزشگاه آزادی هدف حمله قرار گرفت
 

محل تجمع نیروهای سپاه پاسداران در ورزشگاه آزادی هدف حمله قرار گرفت

محل تجمع نیروهای سپاه پاسداران در ورزشگاه آزادی هدف حمله قرار گرفت

خلاصه
  • سالن ۱۲ هزار نفری ورزشگاه آزادی (آریامهر) تهران که محل تجمع بسیجیان شده بود، در حملات پنج‌شنبه ۱۴ اسفند به تهران تخریب شد

  • ارتش فرانسه اعلام کرد به هواپیماهای نظامی ایالات متحده اجازه داده است «به‌طور موقت» در برخی پایگاه‌های فرانسه در خاورمیانه مستقر شوند

  • در پی حملات پهپادی جمهوری اسلامی به نخجوان، وزارت خارجه جمهوری آذربایجان سفیر جمهوری اسلامی در باکو را احضار و بر «حق پاسخگویی» آذربایجان تاکید کرد

  • بنا بر تخمین اسرائیل، حملات این کشور و ایالات متحده آمریکا به جمهوری اسلامی، باعث کشته شدن سه هزار نظامی در ایران شده است

  • رسانه‌های ایران از موج تازه حملات به شهرهای مختلف و انفجارهای مهیب در دماوند و جنت‌آباد تهران، فردیس و مهرشهر کرج و مناطقی در سنندج و خرم‌آباد خبر دادند

  • اختصاصی؛ قرار است مجلس خبرگان پنج‌شنبه ۱۴ اسفند با تشکیل دومین جلسه اضطراری خود، انتخاب مجتبی خامنه‌ای به رهبری جمهوری اسلامی را رسما اعلام کند

  • فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد دو نیروی هوایی قدرتمند جهان (ایالات متحده و اسرائیل) بر آسمان «بزرگ‌ترین حامی دولتی تروریسم» تسلط یافته‌اند

۸ دقیقه پیش

روایت شماهدف قرار گرفتن ستاد فرماندهی انتظامی شهریار

 

گزارش و ویدیوی رسیده به ایران‌اینترنشنال نشان‌دهنده برخاستن دود در پی هدف قرار گرفتن ستاد فرماندهی انتظامی شهریار در پنج‌شنبه ۱۴ اسفند است.

۹ دقیقه پیش

کانال ۱۲ اسرائیل: یک خانه در تهران هدف «حمله هدفمند» قرار گرفته است

 

کانال ۱۲ اسرائیل پنج‌شنبه ۱۴ اسفند از حمله هدفمند به یک خانه در تهران خبر داد.

۱۱ دقیقه پیش

تحلیلحمله به ترکیه و آذربایجان اقدامی ناسنجیده یا بدون برنامه‌ریزی نیست

 

مهمت کوچ، پژوهشگر مسائل خاورمیانه، گفت حملات سپاه پاسداران به ترکیه و جمهوری آذربایجان اقدامی ناسنجیده یا بدون برنامه‌ریزی نیست. او افزود: «جمهوری اسلامی پیش‌تر نیز مقامات نظامی این دو کشور را تهدید کرده بود.»

۱۶ دقیقه پیش

تهران حمله پهپادی به جمهوری آذربایجان را رد و خبرها در این باره را تکذیب کرد

 

ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، پنج‌شنبه ۱۴ اسفند با تکذیب حمله پهپادی به فرودگاه بین‌المللی نخجوان در جمهوری آذربایجان، اعلام کرد ایران به حاکمیت همه کشورها، «به‌ویژه کشورهای مسلمان و همسایه»، احترام می‌گذارد.

ستاد کل نیروهای مسلح مدعی شد که این‌گونه اقدامات «از سوی اسرائیل و برای متهم‌سازی جمهوری اسلامی» صورت می‌گیرد.

در پی حملات پهپادی جمهوری اسلامی به نخجوان، وزارت خارجه جمهوری آذربایجان سفیر جمهوری اسلامی در باکو را احضار و بر «حق پاسخگویی» آذربایجان تاکید کرد.

۲۰ دقیقه پیش

وزیر دفاع روسیه درباره حملات به ایران: این جنگی بی‌سابقه، بی‌اساس و بسیار خطرناک است

 

آندری بلوسوف، وزیر دفاع روسیه، پنج‌شنبه ۱۴ اسفند درباره حملات آمریکا و اسرائیل به ایران گفت که این جنگی «بی‌سابقه، بی‌اساس و بسیار خطرناک» است.

۲۲ دقیقه پیش

دود غلیظ سیاه بر فراز مرکز فرماندهی نیروی انتظامی شهریار

 

ویدیوی رسیده به ایران اینترنشنال نشان‌دهنده برخاستن دود در پی هدف گرفته شدن ستاد فرماندهی نیروی انتظامی شهریار در ۱۴ اسفندماه است.

 

۲۲ دقیقه پیش

روایت شماوقوع چندین حمله به تبریز

 

بنا بر اطلاعات دریافت شده از مخاطبان، شهر تبریز در ظهر پنج‌شنبه ۱۴ اسفند چندین بار هدف حمله قرار گرفت.

۳۲ دقیقه پیش

علی خامنه‌ای؛ از حجره‌ طلبگی تا ولایت مطلقه فقیه

 

از حجره‌های طلبگی تا رسیدن به جایگاه ولایت مطلقه فقیه؛ هر مقطع از مسیر قدرت گرفتن علی خامنه‌ای نقشی تعیین‌کننده در شکل‌گیری دیکتاتوری در تهران داشت. رها پوربخش گزارشی به زندگی و مقاطع کلیدی دوران علی خامنه‌ای تا پیش از تقابل او با دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، می‌پردازد:

 

۳۵ دقیقه پیش

توافق فرانسه با ایتالیا و یونان برای اعزام کمک نظامی به قبرس

 

دفتر امانوئل مکرون، رییس‌جمهوری فرانسه، پنج‌شنبه ۱۴ اسفند اعلام کرد که او با سران ایتالیا و یونان تماس گرفته و با آنان توافق کرده‌ تجهیزات نظامی به قبرس اعزام کنند.

۳۷ دقیقه پیش

روایت شماشنیده شدن صدای انفجار در سیرجان

 

یک مخاطب ایران‌اینترنشنال پنج‌شنبه ۱۴ اسفند از شنیده شدن صدای چندین انفجار در شهر سیرجان خبر داد.

۴۳ دقیقه پیش

یک منبع امنیتی در عراق از ضبط چند موشک در بصره و بازداشت چندین نفر خبر داد

 

یک منبع امنیتی پنج‌شنبه ۱۴ اسفند به شبکه خبری رووداو گفت: «سازمان امنیت ملی عراق در بصره چند موشک را ضبط کرده که قصد داشته‌اند آن‌ها را به سمت کشورهای همسایه عراق شلیک کنند.»

به گفته این منبع، نیروهای امنیتی یک سکوی پرتاب موشک و یک خودرو مملو از مهمات را ضبط کرده‌اند و افراد مسلح نیز بازداشت شده‌اند.

بر اساس این گزارش، شب گذشته هم در شهرستان خورماتو، یک موشک ضبط شد که برای حمله به اقلیم کردستان آماده شده بود.

از سوی دیگر منابع نفتی عراق اعلام کردند کارکنان خارجی شرکت بی‌پی از میدان نفتی رمیله در این کشور تخلیه شدند.

۵۰ دقیقه پیش

حمله به سپاه محله کوهک و کوه‌های بالای شهرک گلستان در غرب تهران

 

ویدیوی رسیده به ایران‌اینترنشنال نشان می‌دهد که پنج‌شنبه ۱۴ اسفند در غرب تهران، پایگاه‌های سپاه محله کوهک و کوه‌های بالای شهرک گلستان هدف حمله قرار گرفت.

 

۵۲ دقیقه پیش

خبر فوریدبیرکل ناتو: حادثه موشکی در ترکیه جدی بود

 

مارک روته، دبیر کل ناتو، پنج‌شنبه ۱۴ اسفند گفت که موضوع شلیک موشک به سمت ترکیه «جدی بوده» است اما «ماده پنج» این پیمان نظامی در دستور کار نیست.

ماده پنج پیمان نظامی آتلانتیک شمالی (ناتو)، اصل بنیادی «دفاع جمعی» است که تصریح می‌کند حمله مسلحانه به یک یا چند عضو این پیمان در اروپا یا آمریکای شمالی، «حمله به تمام اعضا» تلقی شده و سایر کشورها متعهدند با اقداماتی نظیر استفاده از نیروی نظامی، به عضو مورد حمله کمک کنند.

این ماده بر امنیت مشترک و بازدارندگی تمرکز دارد.

روته در ادامه گفت: «باید مطمئن شویم جمهوری اسلامی دیگر تهدیدی برای امنیت ایجاد نمی‌کند.»

او همچنین تاکید کرد که با وجود جنگ میان آمریکا و اسرائیل با ایران، ناتو به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد و گفت: «دشوار است که بتوان ارزیابی کرد وضعیت در ایران چگونه پایان خواهد یافت.»

 

 

۵۴ دقیقه پیش

تهدیدهای امنیتی جدید در نزدیکی پایگاه آکروتیری قبرس

 

قبرس پنج‌شنبه ۱۴ اسفند اعلام کرد حادثه امنیتی در پایگاه آکروتیری به پایان رسیده است.

این هشدار درباره تهدیدهای امنیتی جدید در روستای آکروتیری در نزدیکی یک پایگاه هوایی بریتانیا بود.

به گفته یک مقام دولت قبرس، هشدار به عنوان اقدامی پیشگیرانه صادر شده و به ساکنان توصیه شده بود در خانه‌های خود بمانند.

۵۶ دقیقه پیش

ششمین روز جنگ؛ ورزشگاه آزادی، چیتگر و اتوبان حکیم هدف قرار گرفتند

 

در حملات هوایی پنجشنبه، بخش‌هایی از سالن ۱۲ هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی تخریب شد. مناطقی از جمله چیتگر و اتوبان حکیم نیز هدف چندین حمله قرار گرفتند. جزییات بیشتر با فرنوش فرجی، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال:

 

 

۱ ساعت پیش

خبر فوریفرانسه اجازه استقرار هواپیماهای آمریکا در برخی پایگاه‌های خود در خاورمیانه را صادر کرد

 

ارتش فرانسه پنج‌شنبه ۱۴ اسفند اعلام کرد در جریان جنگ میان آمریکا و اسرائیل با ایران، به هواپیماهای نظامی ایالات متحده اجازه داده شده است «به‌طور موقت» در برخی پایگاه‌های فرانسه در خاورمیانه مستقر شوند.

پاریس اعلام کرد در چارچوب همکاری‌های نظامی با ایالات متحده، حضور هواپیماهای آمریکایی در برخی پایگاه‌های فرانسه در خاورمیانه، «موقتا مجاز شده» است.

سخنگوی ستاد کل ارتش فرانسه به خبرگزاری فرانسه گفت: «در چارچوب روابط ما با ایالات متحده، حضور هواپیماهای آن‌ها به‌طور موقت در پایگاه‌های ما در منطقه مجاز شده است.»

او افزود: «این هواپیماها در حفاظت از شرکای ما در منطقه خلیج فارس نقش دارند.»

۱ ساعت پیش

حمله به یک مرکز نظامی در میدان استاندارد کرج

 

ویدیوی رسیده به ایران‌اینترنشنال نشان می‌دهد که ۱۴ اسفند در محدوده میدان استاندارد کرج، یک مرکز نظامی هدف گرفته شد.

۱ ساعت پیش

آمریکا گزارش کشته شدن ۱۰۰ نفر در حمله به کنسولگری خود در دبی را رد کرد

 

یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد گزارش‌ها درباره کشته شدن ۱۰۰ نفر از پرسنل نظامی یا غیرنظامی آمریکا در دبی «کاملا نادرست» است و در حمله به کنسولگری ایالات متحده در این شهر هیچ‌کس کشته یا زخمی نشده است.

این مقام آمریکایی در توضیحاتی که در اختیار رسانه‌ها قرار گرفت، تاکید کرد ادعاهای مطرح شده درباره تلفات در این حمله صحت ندارد.

در این بیانیه همچنین حملات حکومت ایران علیه اماکن دیپلماتیک آمریکا و دیگر کشورها «غیرقانونی و محکوم» توصیف و از رسانه‌ها خواسته شد پیش از انتشار اخبار، صحت اطلاعات را از منابع رسمی دولت آمریکا بررسی کنند.

وزارت خارجه آمریکا همچنین اعلام کرد در عین حال با شهروندان آمریکایی مقیم امارات متحده که درخواست کمک کرده‌اند در تماس است و در حال هماهنگی پروازهای چارتر از امارات برای کمک به آن‌هاست.

این وزارتخانه افزود یک گروه ویژه ۲۴ ساعته برای ارائه اطلاعات و پشتیبانی به شهروندان آمریکایی فعال شده و از آمریکایی‌های حاضر در امارات خواست برای دریافت تازه‌ترین توصیه‌های امنیتی به وب‌سایت رسمی سفر وزارت خارجه مراجعه کنند.

ادامه این گزارش را در اینجا بخوانید.

۱ ساعت پیش

محل تجمع بسیجیان در سالن ۱۲ هزار نفری ورزشگاه آزادی هدف قرار گرفت

 

ویدیوهای منتشر شده در رسانه‌های جمهوری اسلامی، نشان‌دهنده تخریب سالن ۱۲ هزار نفری ورزشگاه آزادی (آریامهر) تهران در پی حملات پنج‌شنبه ۱۴ اسفندماه به تهران است.

این سالن به عنوان محل تجمع بسیجیان مورد استفاده قرار گرفته بود.

پیش‌ از آغاز حملات آمریکا و اسرائیل به مواضع جمهوری اسلامی از ۹ اسفند، بخش ورزشی ایران‌اینترنشنال در گزارشی خبر داد که جمهوری اسلامی برای در امان ماندن نیروها، تجهیزات و خودروهای سرکوب از حملات، از برخی ورزشگاه‌ها و استادیوم‌ها در شهرهای مختلف به‌عنوان محل تجمع و استقرار نیروهای نظامی و امنیتی استفاده می‌کند.

طبق این گزارش، ورزشگاه نقش جهان اصفهان، استادیوم خانگی باشگاه سپاهان، در روزهای پیش از شروع حملات به یکی از نقاط تجمع و استقرار خودروهای آب‌پاش و خودروها و موتورهای یگان ویژه تبدیل شده بود.

پیش‌تر نیز گزارش‌هایی درباره استفاده مشابه از مجموعه ورزشی پاس قوامین منتشر شده بود.

۱ ساعت پیش

وزیر خارجه آلمان: برلین در هیچ اقدام مشخصی برای تغییر رژیم در ایران مشارکت نمی‌کند

 

یوهان وادِفول، وزیر خارجه آلمان، پنج‌شنبه ۱۴ اسفند گفت که این کشور در «هیچ اقدام مشخصی برای تغییر حکومت ایران» مشارکت نخواهد کرد.

۱ ساعت پیش

سخنگوی کرملین:‌ تهران درخواستی برای دریافت کمک به روسیه نداده است

 

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین، پنج‌شنبه ۱۴ اسفند در پاسخ به این پرسش که آیا مسکو به جمهوری اسلامی در زمینه تامین تسلیحات کمک خواهد کرد یا نه، گفت: «ایران برای دریافت کمک به روسیه مراجعه نکرده و موضع روسیه در این باره روشن است.»

پسکوف مشخص نکرد که این موضع روشن چیست.

ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهوری اوکراین، ۱۴ اسفند در حساب ایکس خود نوشت که روسیه در حال حاضر به‌طور مستقیم به‌عنوان متحد جمهوری اسلامی در جنگ عمل نمی‌کند، اما احتمالا به تهران کمک تسلیحاتی ارائه می‌دهد.

او در ادامه نوشت که روسیه احتمالا در «تامین تجهیزات برای پهپادهای شاهد مورد استفاده جمهوری اسلامی» نقش دارد و ممکن است قطعات الکترونیکی مورد نیاز در این پهپادها، ساخت روسیه باشد.

۱ ساعت پیش

هواپیمایی امارات: با برنامه پروازی کاهش‌یافته فعالیت می‌کنیم

 

شرکت هواپیمایی امارات پنج‌شنبه ۱۴ اسفند اعلام کرد تا اطلاع بعدی با برنامه پروازی کاهش‌یافته فعالیت می‌کند.

سخنگوی این شرکت گفت که بیش از ۱۰۰ پرواز این شرکت در دو روز گذشته از دبی انجام شده است.

۱ ساعت پیش

قالیباف: تا تنبیه متجاوز گریبانشان را رها نخواهیم کرد

 

محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی، پنج‌شنبه ۱۴ اسفند گفت: «تا تنبیه متجاوز، گریبانشان را رها نخواهیم کرد.»

۱ ساعت پیش

بلند شدن دود سیاه غلیظ از مقر سپاه عاشورا در تبریز

 

ویدیوی رسیده به ایران اینترنشنال نشان می‌دهد که مقر سپاه عاشورا در تبریز روز پنجشنبه ۱۴ اسفند هدف حمله اسرائیل و آمریکا قرار گرفته است.

۱ ساعت پیش

ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و هلند تجهیزات دریایی به قبرس می‌فرستند

 

وزارت دفاع ایتالیا پنج‌شنبه ۱۴ اسفند خبر داد که این کشور همراه با اسپانیا، فرانسه و هلند در روزهای آینده تجهیزات دریایی برای حفاظت از قبرس اعزام خواهد کرد.

۱ ساعت پیش

دود ناشی از انفجار در نزدیکی ورزشگاه آزادی

 

ویدیوی رسیده به ایران اینترنشنال دود ناشی از انفجار در نزدیکی ورزشگاه آزادی تهران را نشان می‌دهد. به گفته یک شهروند، مقر یگان ویژه در اطراف این ورزشگاه هدف این حمله بوده است.

 

۱ ساعت پیش

انفجار در محدوده استادیوم آزادی

 

ویدیوی رسیده به ایران‌اینترنشنال انفجار در محدوده استادیوم آزادی را نشان می‌دهد که پیش از ظهر پنجشنبه ۱۴ اسفند در غرب تهران رخ داد.

۱ ساعت پیش

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: تهران مشغول صادر کردن جنگ است

 

کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، پنج‌شنبه ۱۴ اسفند اذعان کرد: «ایران در حال صادر کردن جنگ است و تلاش می‌کند آن را به کشورهای بیشتری گسترش دهد تا هرج‌ومرج ایجاد کند.»

کالاس همچنین خبر داد کشورهای خاورمیانه نگرانی خود را درباره احتمال وقوع جنگ داخلی در ایران ابراز کرده‌اند.

۲ ساعت پیش

روایت یک شهروند از حمله به چیتگر در تهران: راحت می‌آیند، می‌زنند و می‌روند

 

یکی از شهروندان با ارسال ویدیویی از حملات اسرائیل و آمریکا به منطقه چیتگر در تهران می‌گوید: راحت می‌آیند، می‌زنند و می‌روند.

 

۲ ساعت پیش

اسرائیل: یک سایت زیرزمینی ذخیره موشک‌های بالستیک در تهران هدف قرار گرفت

 

سخنگوی ارتش اسرائیل پنج‌شنبه ۱۴ اسفند اعلام کرد در حملات شبانه به تهران، یک سایت زیرزمینی ذخیره موشک‌های بالستیک و تعدادی از سایت‌های پرتاب موشک به همراه انبارهای موشک که برای هدف قرار دادن هواپیماها در نظر گرفته شده بودند، هدف قرار گرفتند.

۲ ساعت پیش

خبر فوریحمله به تبریز و شنیده شدن صداهای انفجار

 

رسانه‌ها در ایران پنج‌شنبه ۱۴ اسفند گزارش دادند حملاتی به تبریز صورت گرفته و صدای چندین انفجار در این شهر شنیده شده است.

۲ ساعت پیش

حمله به ستاد فرماندهی کل انتظامی و پادگان ۰۷ خرم‌آباد

 

گزارش و ویدیوهای رسیده به ایران اینترنشنال تایید می‌کنند که ستاد فرماندهی کل انتظامی و پادگان ۰۷ خرم‌آباد، هدف گرفته شد.

 

۲ ساعت پیش

آسیب دیدن یک نفتکش در نزدیکی بندر خور الزبیر عراق

 

شرکت سونانگول مارین سرویسز، نماینده آمریکایی شرکت سونانگول، پنج‌شنبه ۱۴ اسفند اعلام کرد بدنه نفتکش سونانگول نامیبه با پرچم باهاما، در نزدیکی بندر خور الزبیر عراق، «احتمالا بر اثر انفجار» دچار آسیب و شکاف شده است.

۲ ساعت پیش

خبر فوریتسنیم: مجموعه ۱۲ هزار نفری ورزشگاه آزادی هدف حمله قرار گرفت

 

خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران، پنج‌شنبه ۱۴ اسفند با انتشار تصاویری گزارش داد مجموعه ۱۲ هزار نفری ورزشگاه آزادی در تهران تخریب شده است.

پیش‌ از آغاز حملات آمریکا و اسرائیل به مواضع جمهوری اسلامی از ۹ اسفند، گزارش شده بود حکومت ایران برای در امان ماندن نیروها، تجهیزات و خودروهای سرکوب از حملات، از برخی ورزشگاه‌ها و استادیوم‌ها در شهرهای مختلف به‌عنوان محل تجمع و استقرار نیروهای نظامی و امنیتی استفاده می‌کند.

در این باره، در اینجا بیشتر بخوانید: جمهوری اسلامی تجهیزات سرکوب را برای دور ماندن از حمله آمریکا، در ورزشگاه‌ها مخفی می‌کند

 

 

 

 

۲ ساعت پیش

خبر فوریحمله موشکی به قطر

 

وزارت دفاع قطر اعلام کرد این کشور هدف حمله موشکی قرار گرفته و سامانه‌های پدافند هوایی در حال رهگیری موشک‌ها هستند.

خبرگزاری رویترز به نقل از یک شاهد عینی خبر داد چند صدای انفجار در دوحه شنیده شده و دود از یک منطقه مسکونی در بخش غربی دوحه به هوا برخاسته است.

العربیه گزارش داد که تاکنون ۲۱۰۰ حمله موشکی و پهپادی از سوی ایران به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس انجام شده است.

۲ ساعت پیش

تخریب مرکز فناوری اطلاعات سپاه در حسین‌آباد تهران

 

ویدیوهای رسیده به ایران‌اینترنشنال وضعیت ساختمان مرکز فناوری اطلاعات سپاه در محله حسین‌آباد (هروی) تهران پس از اصابت موشک را نشان می‌دهد.

۲ ساعت پیش

خبر فوریوزارت خارجه جمهوری آذربایجان: حق پاسخ به حملات جمهوری اسلامی به نخجوان را محفوظ می‌داریم

 

در پی حملات پهپادی جمهوری اسلامی به نخجوان، وزارت خارجه جمهوری آذربایجان پنج‌شنبه ۱۴ اسفند اعلام کرد سفیر جمهوری اسلامی در باکو را در اعتراض به این حملات احضار و اعلام کرده است «حق پاسخگویی» را برای خود محفوظ می‌دارد.

وزارت خارجه جمهوری آذربایجان پیش از این خبر داد یک پهپاد به ساختمان ترمینال فرودگاه نخجوان برخورد و پهپاد دیگری در نزدیکی ساختمان مدرسه‌ای در روستای شکرآباد سقوط کرده است.

۲ ساعت پیش

وزیر دفاع بریتانیا در پی حمله پهپادی به پایگاه آکروتیری راهی قبرس شد

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، جان هیلی، وزیر دفاع بریتانیا، در پی آغاز جنگ در خاورمیانه و حمله پهپادی به یک پایگاه نظامی بریتانیا در قبرس، عازم این کشور شده است.

رسانه‌های بریتانیایی گزارش دادند که این سفر پس از آن انجام می‌شود که باند فرودگاه پایگاه هوایی بریتانیا در آکروتیری، روز دوشنبه هدف حمله یک پهپاد قرار گرفت.

۲ ساعت پیش

کلانتری ۱۳۸ جنت‌آباد تهران تخریب شد

 

ویدیوی رسیده به ایران‌اینترنشنال شدت تخریب کلانتری ۱۳۸ جنت‌آباد تهران را در ۱۴ اسفندماه نشان می‌دهد.

۲ ساعت پیش

ایتالیا کمک‌های دفاع هوایی به کشورهای خلیج فارس ارسال می‌کند

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، جورجیا ملونی، نخست‌وزیر ایتالیا، اعلام کرد رم در واکنش به حملات هوایی حکومت ایران قصد دارد کمک‌های دفاعی، به‌ویژه در حوزه پدافند هوایی، به کشورهای خلیج فارس ارسال کند. او گفت ایتالیا در این اقدام در کنار کشورهایی مانند بریتانیا، فرانسه و آلمان قرار خواهد گرفت.

ملونی در گفت‌وگو با رادیوی آر‌تی‌ال افزود این تصمیم علاوه بر روابط دوستانه با کشورهای منطقه، به دلیل حضور ده‌ها هزار شهروند ایتالیایی و حدود دو هزار نیروی نظامی ایتالیا در خاورمیانه اتخاذ شده است؛ افرادی که به گفته او دولت ایتالیا موظف به حفاظت از آن‌هاست.

۲ ساعت پیش

دود سیاه انفجار در محدوده بلوار بسیج تهران

 

ویدیوی رسیده به ایران‌اینترنشنال دود ناشی از انفجار در محدوده بلوار بسیج تهران را نشان می‌دهد که پیش از ظهر ۱۴ اسفند در پشت بیمارستان بعثت مشاهده شد.

۲ ساعت پیش

آذربایجان: حمله پهپادی از خاک ایران به نخجوان دو زخمی برجا گذاشت

 

دولت جمهوری آذربایجان اعلام کرد ظهر پنج‌شنبه ۱۴ اسفند حملات پهپادی از خاک ایران به جمهوری خودمختار نخجوان انجام شده است. بر اساس بیانیه رسمی باکو، یکی از پهپادها به ساختمان ترمینال فرودگاه نخجوان اصابت کرد و پهپاد دیگری در نزدیکی یک مدرسه در روستای شکرآباد سقوط کرد که در پی آن دو غیرنظامی زخمی شدند و به ساختمان فرودگاه خسارت وارد آمد.

وزارت خارجه آذربایجان این حمله را نقض اصول و هنجارهای حقوق بین‌الملل دانست و آن را اقدامی در جهت افزایش تنش‌های منطقه‌ای توصیف کرد. باکو همچنین اعلام کرد سفیر حکومت ایران در آذربایجان را احضار کرده و ضمن ارائه یادداشت اعتراضی، از تهران خواسته است توضیحی فوری ارائه دهد و اقدامات لازم را برای جلوگیری از تکرار چنین حوادثی انجام دهد.

۲ ساعت پیش

تحلیلمحمد جواد اکبرین: جمهوری اسلامی دچار بحران پذیرش واقعیت است

 

دو منبع از دفاتر نمایندگان مجلس خبرگان به ایران‌اینترنشنال گفتند دست‌کم ۸ عضو این مجلس در اعتراض به «فشار سنگین» سپاه پاسداران برای تحمیل انتخاب مجتبی خامنه‌ای، در جلسه پنجشنبه شرکت نخواهند کرد. گروهی از مخالفان رهبری مجتبی گفته‌اند اعلام او به‌عنوان رهبر می‌تواند برای افکار عمومی «شائبه موروثی شدن رهبری» و «شبهه سلطنتی شدن جمهوری اسلامی» را ایجاد کند. ارزیابی محمد جواد اکبرین، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال:

۳ ساعت پیش

نگرانی‌های مهاجرتی اروپا در مورد جنگ با جمهوری اسلامی

 

بر اساس گزارش روزنامه بیلد، مگنوس برونر، کمیسر مهاجرت اتحادیه اروپا، گفته است که هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه، به او اطمینان داده مرزها با ایران بسته شده‌اند.

او تاکید کرد مهاجرت گسترده از ایران به سمت اروپا رخ نخواهد داد.

۳ ساعت پیش

هدف قرار گرفتن فرماندهی نیروی انتظامی در کرج

 

ویدیوی رسیده به ایران‌اینترنشنال دود ناشی از انفجارهای صبح پنج‌شنبه ۱۴ اسفند در کرج را نشان می‌دهد. بنا بر گزارش‌ها حدود ساعت ۹:۳۰، فرماندهی نیروی انتظامی در این شهر هدف گرفته شد.

۳ ساعت پیش

قطع اینترنت در ایران از ۱۲۰ ساعت گذشت؛ حکومت «تلاش برای دسترسی» را اقدام مجرمانه خواند

 

وب‌سایت نت‌بلاکس که اختلال‌های اینترنتی در جهان را رصد می‌کند، پنج‌شنبه ۱۴ اسفند اعلام کرد قطع اینترنت در ایران اکنون از ۱۲۰ ساعت فراتر رفته و داده‌های شبکه نشان می‌دهد سطح اتصال همچنان در حدود یک درصد از سطح عادی باقی مانده است.

نت‌بلاکس همچنین گزارش داد هم‌زمان با ادامه این وضعیت، فضایی «اورولی» (فضای کنترل و تهدید برای دسترسی آزاد به اطلاعات و اینترنت جهانی) در حال شکل‌گیری است و شرکت‌های مخابراتی کاربران را تهدید کرده‌اند در صورت تلاش برای اتصال به اینترنت جهانی، ممکن است با اقدام حقوقی روبه‌رو شوند.

۳ ساعت پیش

سازمان حقوق بشری هانا از بمباران پادگان «امام علی» در سنندج خبر داد

 

سازمان حقوق بشری هانا پنج‌شنبه ۱۴ اسفند گزارش داد پادگان «امام علی» سپاه «بیت‌المقدس» کردستان، در سنندج، بار دیگر هدف بمباران‌های سنگین قرار گرفته است.

۳ ساعت پیش

زندانی پیشین استرالیایی مرگ خامنه‌ای را به مردم ایران تبریک گفت

 

کایلی مور-گیلبرت، زندانی پیشین استرالیایی در ایران، در گفت‌وگویی اختصاصی با ایران‌اینترنشنال از کشته شدن علی خامنه‌ای استقبال کرد و این رخداد را به مردم ایران تبریک گفت. گزارش علیرضا محبی، خبرنگار ایران‌اینترنشنال

 

۳ ساعت پیش

یک فرمانده ارتش اسرائیل: هزاران نظامی ایرانی در دو روز گذشته کشته شدند

 

فرمانده پایگاه هوایی رامات داوید اسرائیل، پنج‌شنبه ۱۴ اسفند در ویدیویی گفت که هزاران نیروی نظامی ایرانی در حملات دو روز گذشته آمریکا و اسرائیل کشته شدند.

فرمانده این پایگاه هوایی همچنین گفت در آخرین موج حملات به یک مجتمع بزرگ نظامی در شرق تهران مشارکت داشته است.

۳ ساعت پیش

رای منفی سنای آمریکا به طرح محدود کردن اختیارات جنگی دونالد ترامپ

 

اکثریت سنای آمریکا با طرح محدود کردن اختیارات جنگی دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا مخالفت کرد و پیشنهاد الزام کاخ سفید به دریافت مجوز کنگره برای اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی را رد کرد. اردوان روزبه، خبرنگار ایران‌اینترنشنال، گزارش می‌دهد:

۳ ساعت پیش

زلنسکی: مسکو احتمالا کمک تسلیحاتی به حکومت ایران می‌کند

 

رییس‌جمهوری اوکراین پنج‌شنبه ۱۴ اسفند در حساب ایکس خود نوشت که روسیه در حال حاضر به‌طور مستقیم به‌عنوان متحد جمهوری اسلامی در جنگ عمل نمی‌کند، اما احتمالا به تهران کمک تسلیحاتی ارائه می‌دهد.

ولودیمیر زلنسکی در ادامه نوشت که روسیه احتمالا در «تامین تجهیزات برای پهپادهای شاهد مورد استفاده جمهوری اسلامی» نقش دارد و ممکن است قطعات الکترونیکی مورد نیاز در این پهپادها، ساخت روسیه باشد.

۳ ساعت پیش

مقام‌های آذربایجان از حمله پهپادی جمهوری اسلامی به این کشور خبر دادند

 

خبرگزاری رویترز پنج‌شنبه ۱۴ اسفند به نقل از منابع جمهوری آذربایجان اعلام کرد موشک‌ها و پهپادهایی که از ایران به سمت این کشور پرتاب شده بودند، در نزدیکی فرودگاه نخجوان سقوط کرده‌اند.

فرودگاه نخجوان در ۱۰ کیلومتری مرز ایران واقع شده است.

۳ ساعت پیش

پیام یک شهروند با نشان دادن انفجار در غرب تهران: ترامپ خامنه‌ای را ترکاند

 

یک شهروند با ارسال ویدیویی به ایران‌اینترنشنال، دود ناشی از انفجار صبح پنج‌شنبه ۱۴ اسفند در غرب تهران را نشان داد و گفت: «ای رهبر آزاده، امام‌زمان ترامپ تو را حسابی ترکاند.»

 

۳ ساعت پیش

انفجار در پادگان سپاه امام علی در شهرک دوشان سنندج

 

ویدیوی رسیده به ایران‌اینترنشنال نشان می‌دهد که صبح پنج‌شنبه ۱۴ اسفند در سنندج، دود سفید‌رنگ و غلیظ ناشی از انفجار در پادگان سپاه پاسداران امام علی در شهرک دوشان به آسمان برخاست.

۳ ساعت پیش

حملات اسرائیل و آمریکا به جمهوری اسلامی باعث کشته شدن سه هزار نظامی شده است

 

بنا بر تخمین اسرائیل، حملات این کشور و ایالات متحده آمریکا به جمهوری اسلامی، باعث کشته شدن سه هزار نظامی در ایران شده است.

۳ ساعت پیش

بانک مرکزی امارات: باثبات و آماده مدیریت تحولات منطقه‌ای هستیم

 

بانک مرکزی امارات متحده عربی پنج‌شنبه ۱۴ اسفند اعلام کرد بخش بانکی و مالی این کشور «باثبات و آماده مدیریت تحولات منطقه‌ای» است.

۳ ساعت پیش

ارتش اسرائیل: بیش از ۳۰۰ موضع را در لبنان هدف قرار داده‌ایم

 

ارتش اسرائیل اعلام کرد که از زمان آغاز حملات آمریکا و اسرائیل به جمهوری اسلامی و دخالت حزب‌الله در این روند، بیش از ۳۰۰ موضع را در لبنان، هدف قرار داده است.

۳ ساعت پیش

تخریب کلانتری‌ها در حملات آمریکا و اسرائیل به ایران ادامه دارد

 

رسانه‌ها در ایران پنج‌شنبه ۱۴ اسفند گزارش دادند در حملات صبح پنج‌شنبه به تهران، چندین کلانتری در نقاط مختلف شهر تخریب شدند.

۳ ساعت پیش

تحلیلعلی شیرازی: آمریکا مجتبی خامنه‌ای را هم هدف قرار خواهد داد

 

دونالد ترامپ با تاکید بر ادامه عملیات نظامی علیه حکومت ایران گفت ساختار رهبری در جمهوری اسلامی به سرعت در حال فروپاشی است. او افزود هر فردی که در پی به‌دست گرفتن رهبری جدید در ایران باشد، در نهایت کشته خواهد شد. گفت‌وگو با علی شیرازی، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال:

۳ ساعت پیش

مقام قبرسی: پهپادی که پایگاه هوایی بریتانیا در قبرس آسیب زد از لبنان آمده بود

 

یک مقام قبرسی که نامش ذکر نشده، گفته است یک پهپاد که دوشنبه ۱۱ اسفند به یک آشیانه در پایگاه هوایی آکروتیری نیروی هوایی بریتانیا آسیب زد، از بیروت به پرواز درآمده بود.

۳ ساعت پیش

آمادگی کانادا برای خروج شهروندانش از خاورمیانه

 

وزارت امور خارجه کانادا در تازه‌ترین به‌روزرسانی خود درباره شهروندان کانادایی گرفتار در خاورمیانه اعلام کرد توصیه این وزارتخانه ماندن در یک پناهگاه امن است؛ با این حال اگر شهروندان کانادایی تصمیم بگیرند از کشورهای درگیر خارج شوند، دولت برای کمک به خروج آن‌ها اقدام خواهد کرد. مهسا مرتضوی، خبرنگار ایران‌اینترنشنال، گزارش می‌دهد:

 

۳ ساعت پیش

انفجار در رباط کریم؛ تخریب شهرداری منطقه ۱۸

 

رسانه‌ها در ایران پنج‌شنبه ۱۴ اسفند گزارش دادند صدای انفجار در شهرستان رباط‌ کریم در جنوب غرب استان تهران شنیده شده است.

رسانه‌ها همچنین با انتشار تصاویری گزارش دادند ساختمان شهرداری منطقه ۱۸ تهران به‌طور کامل تخریب شده است.

 

۳ ساعت پیش

تهدید کشورهای منطقه از سوی یک نماینده مجلس شورای اسلامی

 

علی خضریان، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، پنج‌شنبه ۱۴ اسفند گفت: «ما هنوز به‌صورت کامل وارد جنگ منطقه‌ای نشده‌ایم و تاکنون فقط پایگاه‌های دشمن را هدف قرار داده‌ایم، اما کشورهای منطقه باید حواسشان را جمع کنند.»

او در عین حال گفت: «ما با کشورهای منطقه و مردم مسلمان این کشورها هیچ‌گونه دشمنی نداشته و نداریم.»

۳ ساعت پیش

معاون وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی:‌ نه پیامی به آمریکا داده‌ایم و نه پیامی گرفته‌ایم

 

مجید تخت‌روانچی، معاون وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، پنج‌شنبه ۱۴ اسفند گفت: «ما هیچ پیامی از آمریکا دریافت نکرده‌ایم و حتی هیچ پیامی به آمریکا ارسال نکرده‌ایم.»

۳ ساعت پیش

حمله اسرائیل به ضاحیه بیروت

 

المیادین پنج‌شنبه ۱۴ اسفند از حمله اسرائیل به منطقه ضاحیه بیروت خبر داد.

۴ ساعت پیش

وزارت خارجه فرانسه از تماس تلفنی وزیر خارجه این کشور با عراقچی خبر داد

 

بر اساس گزارش وزارت خارجه فرانسه، ژان نوئل بارو، وزیر خارجه این کشور، پنج‌شنبه ۱۴ اسفند در تماس تلفنی با عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، حملات حکومت ایران به کشورهای منطقه را محکوم کرد.

نوئل بارو بر پایبندی فرانسه به ثبات خاورمیانه، کاهش تنش‌ها و از سرگیری یک گفت‌وگوی دیپلماتیک جدی تاکید و بار دیگر نگرانی خود را درباره وضعیت شهروندان فرانسوی زندانی در ایران ابراز کرد.

۴ ساعت پیش

شنیده شدن صدای انفجار در دوحه

 

رسانه‌های عربی پنج‌شنبه ۱۴ اسفند از شنیده شدن صدای انفجار در دوحه خبر دادند.

۴ ساعت پیش

حمله پهپادی جمهوری اسلامی به دکل‌های پخش و مخابراتی احزاب کُرد مخالف حکومت ایران در عراق

 

خبرگزاری رویترز پنج‌شنبه ۱۴ اسفند به نقل از منابع امنیتی اعلام کرد، یک حمله پهپادی جمهوری اسلامی، دکل‌های پخش و مخابراتی احزاب کُرد مخالف حکومت ایران را در نزدیکی سلیمانیه در اقلیم کردستان عراق هدف قرار داد.

۴ ساعت پیش

نخست‌وزیر ایتالیا: به کشورهای خلیج فارس کمک پدافندی می‌کنیم

 

جورجیا ملونی، نخست‌وزیر ایتالیا، پنج‌شنبه ۱۴ اسفند گفت که این کشور قصد دارد به کشورهای خلیج فارس کمک‌های پدافند هوایی ارسال کند.

۴ ساعت پیش

سریلانکا در تلاش برای حفظ جان افراد در یک کشتی دیگر ایرانی در نزدیکی سواحل این کشور است

 

سخنگوی کابینه دولت سریلانکا پنج‌شنبه ۱۴ اسفند گفت که این کشور در حال تلاش برای حفاظت از جان افراد «در یک کشتی دیگر ایرانی» در نزدیکی سواحل خود است.

ارتش آمریکا ۱۳ اسفند ناوشکن دنا را در نزدیکی سواحل سریلانکا هدف قرار داد و غرق کرد.

بنا بر اعلام وزارت خارجه سریلانکا، دست‌کم ۸۰ نفر در حمله زیردریایی آمریکایی به ناوشکن دنا کشته شدند.

۴ ساعت پیش

گزارش وقوع انفجارهایی در خرم‌آباد و کرمانشاه

 

بر اساس گزارش‌ها، پنج‌شنبه ۱۴ اسفند در خرم‌آباد - بار دیگر - صدای انفجارهای شدید شنیده شده است.

رسانه‌ها در ایران همچنین گزارش دادند چندین انفجار در کرمانشاه رخ داده است.

۴ ساعت پیش

پرواز جنگنده‌ها در ارتفاع پایین در تهران

 

گزارش‌های پنج‌شنبه ۱۴ اسفند از دیده شدن پرواز جنگنده در ارتفاع پایین در تهران حکایت دارند.

برخی رسانه‌های ایران گزارش دادند چندین انفجار در مرکز تهران رخ داده است.

بر اساس گزارش‌ها، صدای انفجارهای شدید در غرب تهران نیز شنیده شده است.

از شهرک ولیعصر تهران هم صدای انفجار شنیده شده است.

گزارش‌ها حاکی است در حوالی میدان انقلاب تهران صدای انفجار شنیده شده است و برخی رسانه‌ها در ایران از شنیده شدن صدای انفجار در خیابان انقلاب تهران خبر دادند.

بعضی رسانه‌های ایران نیز از وقوع انفجاری در نزدیکی ورزشگاه آزادی در تهران خبر دادند.

 

 

۴ ساعت پیش

مشاور نتانیاهو: حمله مرگبار به مدرسه در میناب احتمالا نتیجه خطای موشکی ایران بوده است

 

مشاور سیاست خارجی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در گفت‌وگو با سی‌ان‌ان گفت حمله موشکی مرگبار به یک مدرسه دخترانه در میناب که جمهوری اسلامی، آمریکا و اسرائیل را مسئول آن دانسته، به احتمال زیاد ناشی از «خطای شلیک یک موشک ایرانی» بوده است.

اوفیر فالک گفت: «حمله موشکی به این مدرسه دخترانه در ایران که مقام‌های ایرانی، آمریکا و اسرائیل را مسئول آن معرفی کرده‌اند، در واقع بر اثر شلیک اشتباهی یک موشک ایرانی رخ داده است.»

حمله مورد اشاره به مدرسه «شجره طیبه» در شهر میناب در استان هرمزگان رخ داد.

این حمله در ساعات برگزاری کلاس‌ها و در زمانی انجام شد که دانش‌آموزان در مدرسه حضور داشتند.

رسانه‌ها در ایران گزارش دادند دست‌کم ۱۸۰ نفر در این حمله کشته شده‌اند که بیشتر آن‌ها دانش‌آموزان دختر بوده‌اند.

مسعود پزشکیان، رییس‌ دولت جمهوری اسلامی، و عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، آمریکا و اسرائیل را صراحتا مسئول این حمله دانستند و آن را «حمله‌ای عمدی به غیرنظامیان و کودکان» و «جنایت جنگی» توصیف کردند.

فالک در گفت‌وگو با سی‌ان‌ان درباره این حمله گفت: «تا جایی که من می‌دانم، این به وضوح یک حمله ایرانی بوده است. این یک خطای شلیک از سوی ایرانی‌ها بوده است. برداشت من این است.»

او افزود چنین رویدادهایی پیش‌تر چندین بار در غزه نیز رخ داده است و گفت: «فکر می‌کنم همین اتفاق در ایران هم افتاده باشد و در هر صورت مسئولیت آن بر عهده حکومت ایران است.»

۴ ساعت پیش

سخنگوی ارتش اسرائیل: ارتش موج دیگری از حملات را در تهران آغاز کرده است

 

سخنگوی ارتش اسرائیل پنج‌شنبه ۱۴ اسفند اعلام کرد موج گسترده‌ای از حملات را علیه «زیرساخت‌های تروریستی رژیم ایران» در سراسر تهران آغاز کرده است.

۴ ساعت پیش

حمله هوایی به شش نقطه در استان همدان

 

رسانه‌ها در ایران پنج‌شنبه ۱۴ اسفند گزارش دادند در ساعات گذشته به شش نقطه در استان همدان حمله هوایی شده است.

۴ ساعت پیش

جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز را نبسته‌ایم

 

کیومرث حیدری، جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا، پنج‌شنبه ۱۴ اسفند گفت: «ما تنگه هرمز را نبسته‌ایم و با کشتی‌های عبوری در آن طبق پروتکل‌های بین‌المللی برخورد می‌کنیم.»

حیدری همچنین تهدید کرد که «تا شاخ آمریکا را نشکنیم»، دست از این جنگ برنخواهیم داشت: «تا عرصه شناورها را مملو از تابوت افسران، درجه‌داران و سربازان آمریکایی نکنیم که با خود به آمریکا ببرند، به راه خود ادامه می‌دهیم.»

۴ ساعت پیش

مناطق مختلف در تهران هدف حملات آمریکا و اسرائیل

 

بر اساس گزارش‌ها از ایران، صدای انفجار همچنان در مناطق مختلف تهران شنیده می‌شود.

برخی رسانه‌ها خبر دادند در شمال تهران صدای چند انفجار شنیده شده است. انفجارهایی نیز در نواحی جنوب و جنوب شرق تهران رخ داده است.

گزارش شده که صدای انفجارهایی در غرب تهران هم شنیده شده است.

بر پایه این گزارش‌ها، در جنوب غرب تهران نیز صدای انفجار شنیده شده است.

۴ ساعت پیش

وزارت دفاع اسرائیل از گفت‌و‌گوی وزیر دفاع این کشور با وزیر جنگ آمریکا خبر داد

 

بنا بر اعلام وزارت دفاع اسرائیل، پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا، به یسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل، گفته است: «تا پایان ادامه دهید. ما در کنار شما هستیم.»

کاتز در این تماس تلفنی کشته شدن شش نظامی آمریکایی را به وزیر جنگ آمریکا تسلیت گفته و تاکید کرده است اسرائیل هر کاری که لازم باشد انجام می‌دهد تا از امنیت نیروهای آمریکایی در منطقه محافظت کند.

۵ ساعت پیش

وقوع حمله و انفجار در نقاط مختلف ایران

 

بر اساس گزارش‌های منتشر شده در پنج‌شنبه ۱۴ اسفند، انفجارهایی در غرب تهران رخ داده است. همچنین رسانه‌ها در ایران از حملات موشکی به اهدافی در شهر کرج خبر دادند.

صبح پنج‌شنبه شهر دماوند در شرق تهران هدف حمله قرار گرفت.

برخی رسانه‌ها نیز گزارش دادند در فردیسِ کرج صدای انفجارهایی شنیده شده است.

ارتش اسرائیل اعلام کرد موج دیگری از حملات را در تهران آغاز کرده است و برخی رسانه‌ها در ایران از شنیده شدن صدای انفجار در جنت‌آباد تهران خبر دادند.

گزارش‌ها حاکی است صدای انفجار در خرم‌آباد، مرکز استان لرستان نیز شنیده شده است.

رسانه‌ها در ایران از شنیده شدن صدای انفجار در سنندج خبر داده‌اند و در مهرشهر کرج نیز انفجارهایی رخ داده است.

هم‌زمان کیومرث حیدری، جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا گفته است که «تا شاخ آمریکا را نشکنیم»، دست از این جنگ برنخواهیم داشت: «تا عرصه شناورها را مملو از تابوت افسران، درجه‌داران و سربازان آمریکایی نکنیم که با خود به آمریکا ببرند، به راه خود ادامه می‌دهیم.»

۵ ساعت پیش

وزیر جنگ آمریکا: «قاطع، ویرانگر و بی‌رحمانه» پیروز خواهیم شد

 

پیت هگست، وزیر جنگ ایالات متحده، در یک نشست خبری اعلام کرد که آمریکا در آستانه پیروزی است و این پیروزی «قاطع، ویرانگر و بی‌رحمانه» خواهد بود. گفت‌وگو با میثم مهرانی، تحلیل‌گر سیاسی:

۵ ساعت پیش

سرنگون شدن جت‌های ایران دو دقیقه پیش از حمله به بزرگ‌ترین پایگاه نظامی آمریکا در خاورمیانه

 

شبکه سی‌ان‌ان به نقل از دو منبع مطلع گزارش داد بمب‌افکن‌های ایرانی تنها دو دقیقه تا حمله به پایگاه العدید در قطر - بزرگ‌ترین پایگاه نظامی آمریکا در خاورمیانه - فاصله داشتند که به‌وسیله جنگنده‌های اف-۱۵ قطر سرنگون شدند.

بر اساس این گزارش، دو منبع آگاه که در جریان این موضوع قرار گرفته‌اند به سی‌ان‌ان گفته‌اند جنگنده‌های اف-۱۵ قطر بمب‌افکن‌های ایرانی را تنها «دو دقیقه» پیش از رسیدن به هدف ساقط کردند.

به گفته یکی از این منابع، بمب‌افکن‌های تاکتیکی سوخو-۲۴ متعلق به سپاه پاسداران که ساخت دوران اتحاد جماهیر شوروی هستند، در حالی شناسایی شدند که «بمب‌ها و مهمات هدایت‌شونده» حمل می‌کردند و به سمت پایگاه هوایی العدید در قطر در حرکت بودند.

پایگاه العدید بزرگ‌ترین پایگاه نظامی آمریکا در خاورمیانه است و معمولا حدود ۱۰ هزار نیروی آمریکایی در آن مستقر هستند.

به گفته منابع، یکی دیگر از اهداف احتمالی این هواپیماها مجتمع فرآوری گاز طبیعی «رأس لفان» در قطر بوده است.

این منابع همچنین گفته‌اند هواپیماهای ایرانی به تماس‌های رادیویی پاسخ نداده‌اند.

به گفته مقام‌ها، این هواپیماها در آب‌های سرزمینی قطر سقوط کرده‌اند و عملیات جست‌وجو برای یافتن خدمه آن‌ها در حال انجام است.

۵ ساعت پیش

اختصاصیفشار سپاه پاسداران برای اعلام سریع رهبری «مجتبی»؛ مخالفت‌ برخی اعضا با «موروثی شدن» رهبری

 

دو روز پس از انتشار گزارش ایران‌اینترنشنال درباره تحمیل مجتبی خامنه‌ای به‌عنوان رهبر جمهوری اسلامی به مجلس خبرگان از سوی سپاه پاسداران، قرار است این مجلس پنج‌شنبه ۱۴ اسفند با تشکیل یک جلسه اضطراری دیگر، این تصمیم را به‌صورت رسمی اعلام کند.

جلسه اضطراری نخست خبرگان برای تعیین جانشین علی خامنه‌ای، دیکتاتور کشته‌شده ایران، سه‌شنبه ۱۲ اسفند برگزار شد اما این جلسه با حملات هوایی اسرائیل به ساختمان مجلس خبرگان در قم ناتمام ماند.

به گفته منابع ایران‌اینترنشنال، جلسه پنج‌شنبه آنلاین برگزار و از ساختمانی در مجاورت «حرم معصومه» در قم مدیریت خواهد شد.

همچنین احتمال دارد برخی نمایندگان و اعضای هیات‌ رییسه خبرگان که ساکن قم هستند، به شکل حضوری در محل حاضر شوند.

دو منبع از دفاتر نمایندگان مجلس خبرگان به ایران‌اینترنشنال گفتند دست‌کم هشت عضو این مجلس در اعتراض به «فشار سنگین» سپاه پاسداران برای تحمیل انتخاب مجتبی خامنه‌ای، در جلسه پنج‌شنبه شرکت نخواهند کرد.

استدلال‌های مخالفان مجتبی

به گفته منابع ایران‌اینترنشنال، گروهی از مخالفان رهبری مجتبی خامنه‌ای روز گذشته در تماس با رییس و اعضای هیات‌ رییسه خبرگان گفته‌اند اعلام او به‌عنوان رهبر جمهوری اسلامی می‌تواند شائبه «موروثی شدن رهبری» و «شبه سلطنتی شدن جمهوری اسلامی» را برای افکار عمومی ایجاد کند.

این نمایندگان خواهان انصراف مجتبی خامنه‌ای و برگزاری رای‌گیری مجدد در جلسه پنج‌شنبه شده‌اند.

به گفته این منابع، یکی از نمایندگان در این تماس‌ها گفته است: «آیت‌الله علی خامنه‌ای از طرح ایده رهبری فرزندش خشنود نبود و هرگز اجازه طرح این مساله را در زمان حیات خود نداد.»

یک نماینده دیگر نیز استدلال کرده که مجتبی خامنه‌ای «وزنِ مرجعیتی و فقهیِ علنی و تثبیت‌شده‌ای ندارد» و به همین دلیل انتخاب او به‌عنوان «ولی‌فقیه» فاقد وجاهت دینی است.

بر اساس همین اطلاعات، برخی مخالفان به‌صورت تلویحی هشدار داده‌اند در صورت عدم انصراف مجتبی خامنه‌ای، روند انتخاب را «نامعتبر» خواهند دانست. اقدامی که در صورت وقوع می‌تواند شکاف در رأس قدرت را تشدید و بحران مشروعیت جمهوری اسلامی را عمیق‌تر کند.

ادامه این گزارش اختصاصی را در اینجا بخوانید.

۵ ساعت پیش

تشکر از ترامپ و انجام رقص محبوب او مقابل سفارت آمریکا در ایتالیا

 

ایرانیان مقیم ایتالیا، روز چهارشنبه ۱۳ اسفند با تجمع مقابل سفارت آمریکا در رم، از دونالد ترامپ برای حمله به مواضع جمهوری اسلامی قدردانی کرده و رقص محبوب او را اجرا کردند.

 

۵ ساعت پیش

هدف قرار گرفتن مراکز سپاه پاسداران در یزد

 

بر اساس ویدیوی رسیده به ایران‌اینترنشنال، مراکز سپاه پاسداران شامل تیپ الغدیر، ثارالله و پایگاه مقاومت الله‌وردی در روبه‌روی صداوسیمای یزد، هدف اصابت موشک قرار گرفته‌اند.

۵ ساعت پیش

حمایت دبیر‌کل ناتو از برنامه ایالات متحده در حمله به جمهوری اسلامی

 

دبیر‌کل سازمان پیمان نظامی آتلانتیک شمالی (ناتو) در گفت‌وگویی تاکید کرد در میان اعضای ناتو «حمایت گسترده‌ای» از کارزار دونالد ترامپ برای هدف قرار دادن توانمندی‌های هسته‌ای و موشکی جمهوری اسلامی وجود دارد؛ حتی در حالی که برخی رهبران اروپایی به‌طور علنی از این عملیات انتقاد کرده‌اند.

مارک روته گفت: «ناتو درگیر عملیات علیه جمهوری اسلامی نیست، اما بدیهی است که متحدان عملا در مقیاسی گسترده از آنچه ترامپ انجام می‌دهد حمایت می‌کنند.»

۵ ساعت پیش

زبانه کشیدن شعله‌های آتش و صدای مهیب انفجار در قشم

 

شهروندی با ارسال ویدیوهایی به ایران‌اینترنشنال از حملات اسرائیل و آمریکا به مواضع جمهوری اسلامی در قشم در شامگاه سه‌شنبه ۱۲ اسفند خبر داد.

 

 

۵ ساعت پیش

جمهوری اسلامی شلیک موشک به سمت ترکیه را انکار کرد

 

ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی پنج‌شنبه ۱۴ اسفند اعلام کرد به حاکمیت و تمامیت ارضی ترکیه احترام می‌گذارد و گزارش‌ها درباره شلیک موشک به سوی خاک این کشور را انکار کرد.

این موضع در بیانیه‌ای که از سوی رسانه‌های حکومتی در ایران منتشر شد، اعلام شده است.

این بیانیه پس از آن منتشر شد که وزارت دفاع ترکیه ۱۳ اسفند اعلام کرد یک موشک بالستیک شلیک‌شده از ایران که پس از عبور از آسمان سوریه و عراق به سمت حریم هوایی ترکیه در حرکت بود، به‌وسیله سامانه‌های دفاع هوایی و موشکی ناتو در شرق مدیترانه منهدم شده است.

۵ ساعت پیش

انفجارهای پیاپی در منطقه یکم نیروی دریایی در بندرعباس

 

شهروندی با ارسال ویدیوهایی به ایران‌اینترنشنال از وقوع انفجارهای مهیب در بامداد پنج‌شنبه ۱۴ اسفند در شهر بندرعباس خبر داد. بر اساس گزارش دریافتی، این انفجارها در حوالی بندر باهنر، مربوط به منطقه یکم نیروی دریایی جمهوری اسلامی روی داده است.

 

منبع:ایران اینترنشنال