PEZHVAKEIRAN.COM هشدار اسرائیل به اعضای خبرگان که قصد شرکت در جلسه معرفی جانشین خامنه‌ای را دارند
 

هشدار اسرائیل به اعضای خبرگان که قصد شرکت در جلسه معرفی جانشین خامنه‌ای را دارند

 

هشدار اسرائیل به اعضای خبرگان که قصد شرکت در جلسه معرفی جانشین خامنه‌ای را دارند

خلاصه
  • ارتش اسرائیل هشدار داد که به تعقیب جانشین احتمالی خامنه‌ای ادامه خواهد داد و در هدف قرار دادن اعضای مجلس خبرگان رهبری که قصد شرکت در جلسه معرفی جانشین او را دارند، تردید نخواهد کرد

  • رییس‌جمهوری آمریکا، مقام‌های جمهوری اسلامی را ضعیف و رو به افول خواند و با تاکید بر ادامه حملات ایالات متحده، بار دیگر خواستار «تسلیم بی‌قید و شرط» حکومت ایران شد

  • رییس‌جمهوری آمریکا، در مصاحبه با سی‌بی‌اس‌نیوز، تهدیدات اخیر علی لاریجانی را بی‌اهمیت دانست و گفت: نمی‌دانم کیست. کوچک‌ترین اهمیتی برایم ندارد

  • بحرین اعلام کرد در پی «تجاوز ایران» به ساختمان یک دانشگاه در محرق، سه نفر زخمی شدند و خسارات مادی به این مکان وارد آمد

  • شاهزاده رضا پهلوی گفت عملیات نظامی علیه جمهوری اسلامی می‌تواند شرایطی ایجاد کند که مردم ایران با بازگشت به خیابان‌ها و سرنگونی حکومت را رقم بزنند

۷ دقیقه پیش

ارتش اسرائیل هشدار داد به تعقیب جانشین احتمالی خامنه‌ای ادامه خواهد داد

 

ارتش اسرائیل هشدار داد که به تعقیب جانشین احتمالی خامنه‌ای ادامه خواهد داد و در هدف قرار دادن اعضای مجلس خبرگان رهبری که قصد شرکت در جلسه معرفی جانشین او را دارند، تردید نخواهد کرد.

ارتش اسرائیل اعلام کرد که انتظار می‌رود مجلس خبرگان رهبری به زودی در شهر قم تشکیل جلسه دهد.

سخنگوی ارتش هشدار داد: «بازوی بلند اسرائیل به تعقیب جانشین احتمالی خامنه‌ای و همه کسانی که برای انتصاب او تلاش می‌کنند، ادامه خواهد داد.»

ارتش اسرائیل خطاب به اعضای مجلس خبرگان رهبری که قصد شرکت در جلسه معرفی جانشین خامنه‌ای را دارند، هشدار داد: «ما در هدف قرار دادن شما نیز تردید نخواهیم کرد و خودتان را در معرض خطر بدانید.»

۲۱ دقیقه پیش

در پی بازگشایی جزئی فرودگاه بن‌گوریون، نخستین مسافران در حال خروج از تل‌آویو هستند

 

تایمزاسرائیل خبر داد که در پی بازگشایی جزئی فرودگاه بن‌گوریون ، نخستین مسافران در حال خروج از تل‌آویو هستند.

مقام‌های هوانوردی اسرائیل یکشنبه افزایش سقف مجاز مسافران در پروازهای خروجی را از ۷۰ به ۱۰۰ نفر در هر پرواز، بسته به شرکت هواپیمایی و اندازه هواپیما، تایید کردند.

۲۴ دقیقه پیش

دو پرسنل آتش‌نشانی کویت کشته شدند

 

آتش‌نشانی کویت از کشته شدن دو پرسنل این نیرو «در حین انجام وظیفه» خبر داد.

این نهاد جزئیاتی درباره شرایط و چگونگی کشته شدن این دو نفر ارائه نکرد.

کویت در پی حملات ایالات متحده و اسرائیل به جمهوری اسلامی در حال رهگیری پهپادها و موشک‌هایی است که از خاک ایران پرتاب شده‌اند.

۳۲ دقیقه پیش

هشدار سازمان حفاظت محیط‌زیست درباره آلودگی هوای تهران در پی هدف قرار گرفتن مخازن نفت

 

در پی هدف قرار گرفتن مخازن نفت، سازمان حفاظت محیط زیست از شهروندان در تهران خواست با توجه به ورود آلودگی به محدوده شهر، از حضور غیرضروری در فضای باز خودداری کنند و در خانه بمانند.

۳۴ دقیقه پیش

شنیده شدن صدای چند انفجار در یزد

 

رسانه‌های ایران از شنیده شدن صدای چند انفجار در یزد خبر دادند و اعلام کردند این انفجارها خارج از محدوده شهر رخ داده است.

۱ ساعت پیش

حمله موشکی به اصفهان

 

رسانه‌های ایران گزارش دادند در اصفهان چندین حمله موشکی انجام شده است.

۱ ساعت پیش

شاهزاده رضا پهلوی: عملیات نظامی می‌تواند شرایط بازگشت مردم ایران به خیابان‌ها را ایجاد کند

 

شاهزاده رضا پهلوی شامگاه شنبه در گفت‌وگو با برنامه لارا ترامپ در شبکه فاکس نیوز گفت عملیات نظامی علیه جمهوری اسلامی می‌تواند شرایطی ایجاد کند که مردم ایران با بازگشت به خیابان‌ها سرنگونی حکومت و استقرار یک دولت گذار را رقم بزنند.

او با اشاره به تلاش جمهوری اسلامی برای تعیین جانشین علی خامنه‌ای، از جمله احتمال انتخاب پسر او، تاکید کرد افرادی که «دستشان به خون مردم ایران آلوده است» در فردای دموکراسی در ایران جایی نخواهند داشت.

شاهزاده رضا پهلوی همچنین گفت ایران آزاد می‌تواند تضمین‌کننده روابطی مبتنی بر احترام با همسایگان باشد و برای ایالات متحده و دیگر کشورها فرصت سرمایه‌گذاری فراهم کند.

۱ ساعت پیش

ترامپ مقام‌های جمهوری اسلامی را رو به افول خواند

 

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، در مصاحبه با سی‌بی‌اس‌نیوز، مقام‌های جمهوری اسلامی را ضعیف و رو به افول خواند و بر ادامه حملات ایالات متحده تاکید کرد.

ترامپ بار دیگر خواستار «تسلیم بی‌قید و شرط» حکومت ایران شد.

۱ ساعت پیش

۳ زخمی در حمله جمهوری اسلامی به بحرین

 

بحرین اعلام کرد در پی «تجاوز ایران» به ساختمان یک دانشگاه در محرق، سه نفر زخمی شدند و خسارات مادی به این مکان وارد آمد.‬

به گفته مقام‌های بحرینی، حمله پهپادی جمهوری اسلامی به یک تاسیسات آب‌شیرین‌کن خسارت وارد کرد.

۲ ساعت پیش

واکنش ترامپ به تهدیدات لاریجانی: نمی‌دانم او کیست، کوچک‌ترین اهمیتی ندارد

 

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، در مصاحبه با سی‌بی‌اس‌نیوز، تهدیدات اخیر علی لاریجانی را بی‌اهمیت دانست و گفت: «اصلام نمی‌دانم او درباره‌ چه حرف می‌زند، یا اینکه کیست. کوچک‌ترین اهمیتی برایم ندارد.»

لاریجانی پیش‌تر گفته بود ترامپ باید بابت کشتن علی خامنه‌ای «تاوان بدهد».

ترامپ در ادامه به عذرخواهی مسعود پزشکیان بابت حمله به کشورهای منطقه اشاره کرد و افزود: «او قصد داشت خاورمیانه را تصرف کند و به‌خاطر من در برابر همه آن کشورها کوتاه آمده و تسلیم شده است.»

ترامپ حملات جمهوری اسلامی به کشورهای همسایه را با برنامه قبلی دانست و ادامه داد: «همه آن موشک‌ها از مدت‌ها قبل به سمت آن کشورها نشانه رفته بودند. [جمهوری اسلامی] از مدت‌ها پیش از شروع این ماجرا، برای آن برنامه‌ریزی کرده بود.»

۲ ساعت پیش

فرماندار فردیس کرج: مسیرهای منتهی به انبار نفت مسدود است

 

فرماندار فردیس کرج با اشاره به آتش‌سوزی در انبار نفت فردیس گفت مسیرهای منتهی به انبار نفت مسدود است و تردد از جاده ملارد به سمت کرج میسر نیست.

او افزود هم‌اکنون تامین سوخت از سایر مبادی در حال انجام است.

۲ ساعت پیش

سخنگوی جایگاه‌داران بنزین: تنها کسانی که «نیاز واقعی» دارند، به جایگاه‌ها مراجعه کنند

 

در پی هدف قرار گرفتن مخازن نفت در استان‌های تهران و البرز، رضا نواز، سخنگوی جایگاه‌داران بنزین، اعلام کرد کمبودی در زمینه توزیع سوخت وجود ندارد.

او در عین حال از مردم خواست از ترددهای «غیرضروری» بپرهیزند.

نواز افزود تنها کسانی که «نیاز واقعی» به سوخت دارند، به جایگاه‌ها مراجعه کنند.

۲ ساعت پیش

پزشکیان: وقتی از خاک کشوری به ما حمله می‌شود، به همان شدت پاسخ دریافت می‌کند

 

هم‌زمان با ادامه حملات حکومت ایران به کشورهای همسایه، مسعود پزشکیان، رییس دولت جمهوری اسلامی، بر «حسن همجواری و احترام به حاکمیت کشورهای منطقه» تاکید کرد.

او در عین حال گفت: «وقتی از خاک کشوری به ما حمله می‌شود، به همان شدت پاسخ دریافت می‌کند.»

پزشکیان ادامه داد: «نیروهای مسلح در همه جای کشور حضور دارند و آماده دفاع هستند.»

هم‌زمان، گزارش‌ها حاکی از آن است که آژیر هشدار حمله در بحرین و کویت به صدا درآمده است.

۴ ساعت پیش

آنچه گذشت

 

ارتش اسرائیل شامگاه شنبه ۱۶ اسفند اعلام کرد موج گسترده‌ای از حملات را علیه زیرساخت‌های حکومت جمهوری اسلامی در تهران آغاز کرد.

ارتش اسرائیل با تایید بمباران چند مخزن سوخت ایران در تهران گفت که این انبارها در خدمت نیروهای نظامی جمهوری اسلامی بوده‌اند.

در موج دیگری از حملات اسرائیل و آمریکا به مواضعی در ایران در روز شنبه، اهدافی در اصفهان، پاکدشت، تهران، همدان و یزد بمباران شدند.

رییس‌جمهوری آمریکا: ایران از همسایگانش در خاورمیانه عذرخواهی کرده، در برابرشان تسلیم شده و قول داده است دیگر به سویشان شلیک نکند.

استیو ویتکاف، نماینده ویژه دونالد ترامپ: به روسیه اطلاع دادم که اطلاعاتی برای هدف‌گیری و دیگر کمک‌ها را به ایران ارسال نکند.

برابر اطلاعات رسیده به ایران‌اینترنشنال، در جریان حمله ۱۴ اسفند به سالن ۱۲ هزار نفری ورزشگاه آزادی، ۹۰۰ تا هزار نیروی یگان ویژه کشته شده‌اند.

منبع:ایران اینترنشنال