PEZHVAKEIRAN.COM بخش بزرگی از ناوگان ترابری سپاه پاسداران در فرودگاه مهرآباد منهدم شد
 

بخش بزرگی از ناوگان ترابری سپاه پاسداران در فرودگاه مهرآباد منهدم شد

بخش بزرگی از ناوگان ترابری سپاه پاسداران در فرودگاه مهرآباد منهدم شد

خلاصه
  • بر اساس اطلاعات رسیده به ایران‌اینترنشنال، در پی تشدید حملات هوایی گسترده به مراکز حساس نظامی و حکومتی در پایتخت، فرودگاه مهرآباد تهران شب گذشته هدف موج جدیدی از حملات قرار گرفته است

  • ولیعهد عربستان سعودی و رییس امارات متحده عربی هشدار دادند حملات مداوم جمهوری اسلامی به کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، تنش‌زا و خطرناک است و امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند

  • وزارت دفاع عربستان سعودی دوشنبه ۲۵ اسفند اعلام کرد سامانه‌های پدافند هوایی این کشور از نیمه‌شب تا صبح دوشنبه، ۶۱ پهپاد را در شرق این کشور رهگیری و منهدم کرده‌اند

  • ۲۰ تن از خدمه تایلندی یک کشتی باری که در تنگه هرمز هدف حمله قرار گرفته بود، دوشنبه به تایلند بازگشتند

  • وزارت دفاع امارات متحده عربی صبح دوشنبه ۲۵ اسفند اعلام کرد پدافند ضدهوایی این کشور در حال رهگیری موشک‌ها و پهپادهای شلیک‌شده از سوی جمهوری اسلامی است

۵ دقیقه پیش

بخش بزرگی از ناوگان ترابری سپاه پاسداران در فرودگاه مهرآباد منهدم شد

 

بر اساس اطلاعات رسیده به ایران‌اینترنشنال، در پی تشدید حملات هوایی گسترده به مراکز حساس نظامی و حکومتی در پایتخت، فرودگاه مهرآباد تهران شب گذشته هدف موج جدیدی از حملات قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش، در جریان این عملیات، بخش بزرگی از ناوگان ترابری سپاه پاسداران و همچنین هواپیمای اختصاصی تشریفات سران جمهوری اسلامی به‌طور کامل منهدم شده است.

همچنین شامگاه یکشنبه، چندین ایست بازرسی در تهران هدف قرار گرفته شد، از جمله در میدان انقلاب (تقاطع کارگر جنوبی)، خیابان مولوی و صاحبجم، میدان آزادی، بزرگراه حجازی (مستقر در زیر پل)، مرتضی‌گرد (زیر پل) و بزرگراه آزادگان.

۱۲ دقیقه پیش

کالاس: تضمین عبور ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز از منافع اتحادیه اروپا است

 

کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد: «با دبیرکل سازمان ملل در مورد خطر بسته شدن تنگه هرمز صحبت کرده و بررسی می‌کنیم که آیا امکان تغییر مأموریت دریایی اتحادیه اروپا «آسپیدس» وجود دارد یا خیر.»

کالاس افزود: «تضمین عبور ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز از منافع اتحادیه اروپا است و به همین دلیل اروپا در حال بررسی اقداماتی برای تضمین این امر است.»

۲۰ دقیقه پیش

ابوظبی: یک شهروند فلسطینی بر اثر سقوط موشک کشته شد

 

‌دفتر رسانه‌ای ابوظبی اعلام کرد یک موشک روی یک خودروی نظامی در منطقه الباهیه سقوط کرده که بر اثر آن یک شهروند فلسطینی کشته شده است.

با گذشت بیش از دو هفته از آغاز جنگ در خاورمیانه، حملات موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی به کشورهای منطقه همچنان ادامه دارد.

۲۲ دقیقه پیش

چین: با همه طرف‌ها درباره وضعیت کنونی تنگه هرمز در تماسیم

 

وزارت خارجه چین اعلام کرد که بنا به درخواست دونالد ترامپ درخصوص وضعیت تنگه هرمز با همه طرف‌ها درباره وضعیت کنونی این تنگه در تماس است.

این وزارتخانه همچنان متعهد به کاهش تنش‌ها در این منطقه باقی می‌ماند.

۴۰ دقیقه پیش

اژه‌ای بر مصادره اموال برخی ایرانیان خارج از کشور تاکید کرد

 

غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، رییس قوه قضاییه جمهوری اسلامی تهدید کرد رسیدگی به پرونده‌های «متهمان امنیتی» و اجرای احکام درباره افراد «وابسته به دشمن» «نباید با تعلل» همراه باشد.

او گفت: «در مصادره اموال ایرانیانی که در خارج از کشور با دشمن همکاری کنند باید تسریع شود.»

۱ ساعت پیش

برخی مدارس اسرائیل بازگشایی شدند

 

در برخی مناطق اسرائیل مدارس پس از بیش از دو هفته تعطیلی به دلیل جنگ با ایران بازگشایی شدند.

۱ ساعت پیش

اسرائیل عملیات زمینی «محدود و هدفمند» را علیه مواضع کلیدی حزب‌الله در جنوب لبنان آغاز کرد

 

ارتش اسرائیل اعلام کرد نیروهای این کشور عملیات زمینی «محدود و هدفمند» را علیه مواضع کلیدی حزب‌الله در جنوب لبنان آغاز کرده‌اند.

به گفته ارتش، هدف از این عملیات تقویت خط دفاعی در مرزهای شمالی اسرائیل است:

۱ ساعت پیش

عربستان سعودی از رهگیری ۶۱ پهپاد در شرق این کشور خبر داد

 

وزارت دفاع عربستان سعودی دوشنبه ۲۵ اسفند اعلام کرد سامانه‌های پدافند هوایی این کشور از نیمه‌شب تا صبح دوشنبه، ۶۱ پهپاد را در شرق این کشور رهگیری و منهدم کرده‌اند.

۱ ساعت پیش

حمله موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی به امارات

 

‫امارات متحده عربی اعلام کرد سامانه‌های پدافند هوایی این کشور در حال حاضر مشغول مقابله با «تهدیدهای موشکی و پهپادی ایران» هستند.‬

۱ ساعت پیش

عربستان و امارات: حملات مداوم جمهوری اسلامی امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند

 

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، و محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات متحده عربی، در گفت‌وگوی تلفنی تاکید کردند که حملات مداوم جمهوری اسلامی به کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، تنش‌زا و خطرناک است و امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

به گزارش خبرگزاری عربستان سعودی، آن‌ها تاکید کردند کشورهای شورای همکاری خلیج فارس «با تمام قوا به تلاش برای دفاع از خود ادامه خواهند داد و تمام منابع موجود را برای حمایت از امنیت منطقه و برقراری ثبات آن فراهم خواهند کرد.»

۱ ساعت پیش

بازگشت ۲۰ ملوان تایلندی پس از حمله سپاه به کشتی‌شان در تنگه هرمز

 

۲۰ تن از خدمه تایلندی یک کشتی باری که در تنگه هرمز هدف حمله قرار گرفته بود، دوشنبه به تایلند بازگشتند.

این در حالی است که سه نفر دیگر همچنان روی این کشتی در آب‌های خلیج فارس گرفتار مانده‌اند.

کشتی «Mayuree Naree» که با پرچم تایلند ثبت شده است، ۲۰ اسفند پس از ترک یکی از بنادر امارات متحده عربی و هنگام عبور از تنگه هرمز، با دو پرتابه هدف قرار گرفت.

سپاه پاسداران پیش‌تر اعلام کرد این کشتی تایلندی و همچنین یک کشتی با پرچم لیبریا را در تنگه هرمز هدف قرار داده است، زیرا این دو شناور به «هشدارها» توجه نکرده بودند.

این ۲۰ ملوان بامداد دوشنبه به فرودگاه بین‌المللی تایلند رسیدند و بلافاصله توسط مقام‌ها از فرودگاه منتقل شدند، بدون آنکه با خبرنگاران حاضر در محل گفت‌وگو کنند.

۵ ساعت پیش

آنچه گذشت

 

نخست‌وزیر بریتانیا و رییس‌جمهوری آمریکا درباره اهمیت بازگشایی تنگه هرمز و برای پایان دادن به اختلال در کشتیرانی جهانی گفت‌وگو کردند.

ترامپ هشدار داد که اگر متحدان آمریکا در مورد ایران کمک نکنند، ناتو با آینده بسیار بدی روبرو خواهد شد.

امانوئل مکرون: در گفت‌وگو با مسعود پزشکیان خواستم که فوراً به حملات غیرقابل قبول علیه کشورهای منطقه، چه مستقیم و چه از طریق نیروهای نیابتی پایان دهد.

شاهزاده رضا پهلوی: ما با برگزاری باشکوه چهارشنبه‌سوری، به پیشواز نوروز و بهار آزادی ایران می‌رویم و نشان می‌دهیم که روز رهایی ایران نزدیک است.

مای ساتو، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در ایران، خواستار «پایان فوری مخاصمات» در منطقه شد.

منبع:ایران اینترنشنال