PEZHVAKEIRAN.COM رضا پهلوی: به زیرساخت‌های حیاتی ایران حمله نکنید؛ سفیر اسرائیل: نیروهای زمینی ایرانی در راهند
 

رضا پهلوی: به زیرساخت‌های حیاتی ایران حمله نکنید؛ سفیر اسرائیل: نیروهای زمینی ایرانی در راهند

ترامپ: نتیجه مهلت ۴۸ ساعته بسیار خوب خواهد بود

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا روز یکشنبه در گفتگو با کانال ۱۳ اسرائيل، در پاسخ به پرسشی درباره نتیجه مهلت ۴۸ ساعته‌اش به رژیم ایران برای بازگشایی تنگه هرمز گفت: «به زودی خواهید فهمید.»

او در پاسخ به این پرسش که آیا جمهوری اسلامی عقب‌نشینی خواهد کرد، گفت: «به زودی خواهید دید. نتیجه خوبی خواهد داشت. ایران کاملا نابود خواهد شد. نتیجه بسیار خوبی بدست خواهد آمد.»

رئیس‌جمهوری آمریکا درباره کشورهای عضو ناتو گفت: «آن‌ها هیچ‌کاری نمی‌کنند، این خیلی بد است.»

او درباره جمهوری اسلامی ایران افزود: «آن‌ها برای ۴۷ سال خیلی بد بودند. الان مجازاتش را دریافت می‌کنند.»

همرسانی
۱۷:۳۹ ‎+۱ گرینویچ

وزیر خزانه‌داری آمریکا: پول کافی برای جنگ با ایران داریم؛ مالیات‌ها زیاد نمی‌شود

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت دولت این کشور «پول کافی» برای تأمین مالی جنگ با ایران دارد، اما برای اطمینان از اینکه نیروهای نظامی در آینده به‌خوبی تأمین مالی شوند، درخواست بودجه تکمیلی از کنگره کرده است.

بسنت که در مصاحبه‌ای تلویزیونی با شبکه ان‌بی‌سی نیوز شرکت کرده بود، همچنین احتمال هرگونه افزایش مالیات برای تأمین هزینه‌های جنگ را رد کرد.

درخواست ارتش آمریکا برای ۲۰۰ میلیارد دلار بودجه بیشتر برای جنگ با ایران با مخالفت جدی در کنگره روبه‌رو شده است؛ به‌طوری که دموکرات‌ها و حتی برخی جمهوری‌خواهان، پس از اختصاص بودجه‌های کلان دفاعی در سال گذشته، ضرورت این درخواست را زیر سؤال برده‌اند.

بسنت بدون تأیید رقم دقیق، از این درخواست دفاع کرد. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا هنوز درخواست رسمی برای تصویب این مبلغ به سنا و مجلس نمایندگان ارائه نکرده و دولت او تأکید کرده است که این رقم ممکن است تغییر کند.

بسنت گفت: «ما به اندازه کاف پول برای تأمین این جنگ داریم. این یک بودجه تکمیلی است. رئیس‌جمهور ترامپ همان‌طور که در دوره نخست خود انجام داد و اکنون نیز در دوره دوم انجام می‌دهد، ارتش را تقویت کرده و می‌خواهد اطمینان حاصل کند که ارتش در آینده کاملا تأمین است.»

پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، هفته گذشته گفته بود این بودجه بیشتر «برای اطمینان از تأمین مالی مناسب آنچه انجام شده و آنچه ممکن است در آینده لازم باشد انجام دهیم» ضروری است.

بسنت پرسشی درباره احتمال افزایش مالیات را «مضحک» خواند و گفت چنین گزینه‌ای «اصلا» در دست بررسی نیست.

نشانه‌های اولیه حاکی از آن است که این جنگ ممکن است پرهزینه‌ترین جنگ برای آمریکا از زمان جنگ‌های طولانی در عراق و افغانستان باشد.

مقام‌های دولت به قانون‌گذاران گفته‌اند که تنها در شش روز نخست جنگ با ایران، بیش از ۱۱ میلیارد دلار هزینه شده است.

 

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا -عکس از آسوشیتدپرس

 

همرسانی
۱۷:۱۳ ‎+۱ گرینویچ

رضا پهلوی از ترامپ و نتانیاهو خواست به زیرساخت‌های حیاتی ایران حمله نکنند

رضا پهلوی از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل خواست که به «زیرساخت‌های غیرنظامی و حیاتی ایران» حمله نکنند.

او در پیامی که به دو زبان فارسی و انگلیسی در ایکس همرسان کرد، نوشت: «ایران، جمهوری اسلامی نیست. زیرساخت‌های غیرنظامی ایران، متعلق به ملت ایران و سرمایه آینده‌ ایران آزاد است.»

آقای پهلوی خطاب به ترامپ و نتانیاهو نوشت: «از رئیس‌جمهور ترامپ و نخست‌وزیر نتانیاهو می‌خواهم که همچنان رژیم و دستگاه سرکوب آن را هدف قرار دهند و در عین حال زیرساخت‌های غیرنظامی و حیاتی ایران را که مردم ما برای بازسازی کشور به آن نیاز دارند، حفظ کنند.»

همرسانی
۱۷:۰۴ ‎+۱ گرینویچ

حملات روز یکشنبه در ایران؛ انفجار و قطع برق در مناطقی از مرکز تهران

براساس گزارش‌های شاهدان عینی و اطلاعات همرسان‌شده در شبکه‌های اجتماعی، بامداد یکشنبه صدای انفجارها و پرواز جنگنده‌ها در چندین شهر ایران شنیده شد و باعث لرزش ساختمان‌ها و قطع برق در برخی مناطق گردید.

در سپاهان‌شهر اصفهان صدای انفجار و پرواز هواپیما گزارش شد و در یزد، پشت پارک کوهستان و اطراف سپاه الغدیر انفجارهای پی‌درپی شنیده شد.

در اراک، حدود ساعت ۱۰:۴۵ صبح دو انفجار مهیب رخ داد و در کرج، مهرشهر و فردیس، صدای انفجار و دود مشاهده شد. همچنین ساعت ۱۲:۴۰ ظهر، چهار انفجار در اطراف کرج شنیده شد.

بندرعباس شاهد دو انفجار در صبح و چهار انفجار پیاپی در حدود ساعت ۳ و نیم بعدازظهر بود و گفته می‌شود که در این حملات دو پرتابگر موشک هدف قرار گرفته است.

شاهدان می‌گویند در شهرستان تالش، هشتپر گیلان، بین ساعت ۱۵:۲۵ تا ۱۵:۴۲ پنج انفجار در نواحی ساحلی شنیده شده که فاصله بین هر انفجار ۲ تا ۳ دقیقه بوده است.

در شیراز بعدازظهر یکشنبه در صدرا و مناطق اطراف آن دو انفجار شدید رخ داد و ساعت ۱۹:۱۰ دوباره انفجارهایی در شیراز و اطراف اصفهان گزارش شد.

عصر یکشنبه تهران نیز شاهد چند انفجار سنگین در محدوده خیابان زرتشت و اطراف خیابان ولیعصر تا پارک لاله و بیمارستان مهر بود و برق برخی مناطق قطع شد.

در چابهار و فریدون‌کنار، لرزش شدید پنجره‌ها گزارش شد و در کنارک، اهواز، بوشهر، پارسیان و محمدشهر نیز صدای انفجار و پرواز جنگنده‌ها شنیده شده است. گفته می‌شود برخی انفجارها به مناطق نظامی، از جمله اردوگاه‌ها و پایگاه‌های سپاه و بسیج مرتبط بوده است.

یورونیوز به طور مستقل قادر به تأیید این داده‌ها نیست.

 

دود ناشی از حمله به هدفی در بندرعباس که ادعا شده پرتابگر موشک بوده است - عکس از شبکه‌های اجتماعی

 

همرسانی
آگهی
۱۶:۳۹ ‎+۱ گرینویچ

سفیر اسرائیل در آمریکا: فکر می‌کنم نیروهای زمینی ایرانی لازم برای سرنگونی جمهوری اسلامی در راهند

یشائیل لایتر، سفیر اسرائیل در آمریکا می‌گوید جنگ آمریکا و اسرائیل با ایران باید ادامه یابد تا رژیم جمهوری اسلامی به حدی ضعیف شود که دیگر «قدرتی نداشته باشد» و پس از آن مردم ایران بتوانند قیام کرده و آن را سرنگون کنند.

او در مصاحبه‌ای با شبکه سی‌ان‌ان گفت این کارزار زمانی پایان خواهد یافت که دیگر «هیچ نهادی در تهران وجود نداشته باشد که بخواهد منطقه را تهدید کند.»

آقای لایتر گفت چنین نتیجه‌ای می‌تواند از طریق «تغییر قلب و ذهن این رژیم» حاصل شود، اگرچه خودش این امر را «سخت تصورپذیر» دانست. او احتمال وقوع یک قیام مردمی را بیشتر دانسته و گفته است: «احتمالا این اتفاق خواهد افتاد چون مردم ایران دیگر تحمل ندارند.»

این دیپلمات اسرائیلی افزود: «من فکر می‌کنم ما به نیروهای زمینی نیاز داریم، اما باید این نیروها ایرانی باشند و فکر می‌کنم آنها در راهند.»

وقتی از او خواسته شد توضیح بیشتری در این زمینه بدهد، او وضعیت را با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و دولت کمونیستی رومانی در اواخر دهه ۱۹۸۰ مقایسه کرد و گفت: «یک نقطه انفجار وجود دارد. نگاه کنید، هیچ‌کس نمی‌دانست اتحاد جماهیر شوروی چه زمانی فرو می‌پاشد. هیچ‌کس نمی‌دانست رومانیایی‌ها چه زمانی اسلحه‌های خود را به سمت دولت‌شان می‌گیرند، اما در نهایت این اتفاق افتاد. و اگر ما آنها را به اندازه کافی ضعیف کنیم، مردم ایران خواهند گفت بس است، ما حکومت دیگری می‌خواهیم.»

یشائیل لایتر اضافه کرد: «تمرکز ما اکنون باید بر این باشد که رژیم را به نقطه‌ای برسانیم که هیچ قدرتی نداشته باشد. امیدواریم این امر نقطه‌ی انفجاری را ایجاد کند که مردم بتوانند کنترل زندگی خود را به دست بگیرند. تمرکز ما باید بر ضعیف کردن این رژیم تا حدی باشد که دیگر تهدیدی برای ما، منطقه یا جهان نباشد.»

او گفت چنین نتیجه‌ای می‌تواند از طریق حملات هوایی آمریکا و اسرائیل حاصل شود و در جای دیگری گفت: «این کارزار قرار نیست تا ابد ادامه یابد.»

همرسانی
۱۶:۲۸ ‎+۱ گرینویچ

ارتش اسرائیل: موجی از حملات هوایی علیه سایت‌های تسلیحاتی و امنیتی تهران را به پایان رساندیم

ارتش اسرائیل روز یکشنبه اعلام کرد که موجی از حملات هوایی علیه سایت‌های تولید و ذخیره‌سازی تسلیحات و مقرهای امنیتی در تهران را به پایان رسانده است.

به گفته این نهاد، جنگنده‌های نیروی هوایی اسرائیل ده‌ها قطعه مهمات به سوی سایت‌هایی رها کردند که توسط نهادهای امنیتی وابسته به رژیم ایران برای تولید و نگهداری تسلیحات مورد استفاده قرار می‌گرفتند.

این حملات شامل پایگاهی برای آموزش نیروها و نگهداری سامانه‌های موشکی ارتش ایران، سایت‌های تولید و ذخیره‌سازی تسلیحات وزارت دفاع و نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود.

همچنین، یک مقر وزارت اطلاعات ایران و یک مقر اضطراری نیروی انتظامی نیز هدف قرار گرفته‌اند

 

منبع:یورو نیوز