PEZHVAKEIRAN.COM مذاکرات پاکستان؛ هیات‌های تهران و واشینگتن هنوز به اسلام‌آباد نرفته‌اند
 

مذاکرات پاکستان؛ هیات‌های تهران و واشینگتن هنوز به اسلام‌آباد نرفته‌اند

 

مذاکرات پاکستان؛ هیات‌های تهران و واشینگتن هنوز به اسلام‌آباد نرفته‌اند

خلاصه
  • بر اساس گزارش‌ها، مذاکرات تهران و واشینگتن قرار است صبح شنبه در اسلام‌آباد برگزار شود اما تاکنون خبر عزیمت هیات‌های دو طرف به پاکستان منتشر نشده است

  • وال‌استریت‌ ژورنال گزارش داد جمهوری اسلامی برای عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز، به ازای هر بشکه نفت یک دلار عوارض به‌صورت ارز دیجیتال می‌گیرد

  • وزارت دفاع چین گزارش‌ها درباره کمک شرکت‌های این کشور به جمهوری اسلامی برای دسترسی و تحلیل اطلاعات نظامی آمریکا را رد کرد

 
۱۵ دقیقه پیش

ویزای فرودگاهی برای خبرنگاران حاضر در مذاکرات اسلام‌آباد

 

اسحاق دار، وزیر امور خارجه پاکستان، در ایکس نوشت: «پاکستان از تمامی هیات‌ها، از جمله روزنامه‌نگاران کشورهای شرکت‌کننده که در ارتباط با مذاکرات اسلام‌آباد ۲۰۲۶ سفر می‌کنند، استقبال می‌کند.»

او افزود: «از تمامی خطوط هوایی درخواست می‌شود به این افراد بدون ویزا اجازه سوار شدن بدهند. مقام‌های مهاجرتی پاکستان در بدو ورود برای آنان ویزا صادر خواهند کرد.»

۳۳ دقیقه پیش

تهران برای عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز به ازای هر بشکه نفت، یک دلار عوارض می‌گیرد

 

روزنامه وال‌استریت ژورنال گزارش داد جمهوری اسلامی از نفتکش‌ها می‌خواهد برای عبور از تنگه هرمز، به ازای هر بشکه نفت یک دلار عوارض ترانزیت پرداخت کنند و این مبلغ را به‌صورت ارز دیجیتال بپردازند تا به این ترتیب، تحریم‌ها و ردیابی‌ها را دور بزند.

بر اساس این گزارش، اقدام جمهوری اسلامی نشان‌دهنده گسترش بخش ارز دیجیتال به ارزش ۷.۸ میلیارد دلار در ایران است.

بنا بر شرکت «چین‌آنالیسس»، بیش از نیمی از فعالیت بخش ارز دیجیتال ایران از سوی سپاه پاسداران و نیروهای نیابتی جمهوری اسلامی برای تامین مالی تجارت و خرید تسلیحات و کالاها استفاده می‌شود.

وال‌استریت ژورنال افزود بانک مرکزی جمهوری اسلامی نیز دست‌کم ۵۰۷ میلیون دلار رمزارز تتر خریداری کرده است.

۳۴ دقیقه پیش

چین کمک شرکت‌های این کشور به تهران برای دسترسی به اطلاعات نظامی آمریکا را تکذیب کرد

 

وزارت دفاع چین گزارش‌ها درباره کمک شرکت‌های این کشور به جمهوری اسلامی برای دسترسی و تحلیل اطلاعات نظامی آمریکا را رد کرد.

۱۵ فروردین، روزنامه واشینگتن‌پست گزارش داد شرکت‌های خصوصی چینی اقدام به فروش اطلاعاتی کرده‌اند که جزییات جابه‌جایی نیروهای آمریکایی در منطقه را افشا می‌کند.

۳۵ دقیقه پیش

گزارش‌ها از شنیده شدن صدای انفجار در تهران

 

کانال تلگرامی «وحید آنلاین» گزارش داد بامداد جمعه ۲۱ فروردین، چندین صدای انفجار در شرق و شمال‌شرق تهران به گوش رسید.

ساکنان تهرانپارس، ازگل، بلوار ارتش، لویزان، قنات‌کوثر، نارمک شمالی، شمیران‌نو، سوهانک و تهران‌نو از شنیده شدن دست‌کم دو تا سه انفجار خبر داده‌اند.

به گفته شهروندان، صداها با فاصله حدود یک دقیقه از یکدیگر شنیده شده و مربوط به «انفجار» بوده نه شلیک پدافند. با این حال، در برخی پیام‌ها به فعالیت محدود پدافند هوایی اشاره شده است.

هنوز مقام‌های جمهوری اسلامی در این زمینه توضیحی ارائه نکرده‌اند.

۳۶ دقیقه پیش

خبرگزاری سپاه ورود تیم مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی به پاکستان را تکذیب کرد

 

خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران، به نقل از «یک منبع آگاه» نوشت گزارش‌ها درباره ورود تیم مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی به اسلام‌آباد کذب است.

او گفت: «تا زمانی که آمریکا به تعهدش در آتش بس در لبنان عمل نکند و اسرائیل به حملات خود ادامه دهد، مذاکرات در حالت تعلیق است.»

۳۷ دقیقه پیش

تحولات مناقشه ایران در ۲۴ ساعت گذشته

 

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، از عملکرد جمهوری اسلامی در قبال عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز انتقاد کرد و آن را «ضعیف و بی‌شرمانه» خواند.

شبکه خبری «آی۲۴» به نقل از مقام‌های نظامی اسرائیل گزارش داد رهبری جدید حکومت ایران «افراطی‌تر از گذشته» و کمتر پذیرای ملاحظات دیپلماتیک ارزیابی می‌شود.

بر اساس این گزارش، این ارزیابی در یک جلسه محرمانه در کنست ارائه شده است.

خبرگزاری ایلنا با اشاره به پیامدهای جنگ گزارش داد بخش بزرگی از کارگاه‌های ساختمانی تعطیل شده و بسیاری از کارگران عملا از کار بیکار مانده‌اند.

تد کروز، سناتور جمهوری‌خواه، تاکید کرد جمهوری اسلامی باید با «غنی‌سازی صفر» موافقت کند و اورانیوم غنی‌شده خود را تحویل دهد.

اوفیر فالک، مشاور ارشد سیاست خارجی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در مصاحبه با شبکه خبری ان‌بی‌سی گفت اسرائیل و آمریکا در مورد مناقشه کنونی «کاملا با هم توافق نظر دارند».

او در پاسخ به پرسشی در مورد اهداف کارزار اسرائیل علیه جمهوری اسلامی گفت هدف همچنان «رفع تهدید وجودی» از جمله قابلیت‌های هسته‌ای و موشک‌های بالستیک تهران است.

منبع:ایران اینترنشنال