PEZHVAKEIRAN.COM زیردریایی مجهز به موشک‌های بالستیک هسته‌ای آمریکا وارد جبل‌الطارق شد
 

زیردریایی مجهز به موشک‌های بالستیک هسته‌ای آمریکا وارد جبل‌الطارق شد

زیردریایی مجهز به موشک‌های بالستیک هسته‌ای آمریکا وارد جبل‌الطارق شد
خلاصه
  • ترامپ گفت جمهوری اسلامی تهران توان نظامی خود را بازسازی کرده، اما آمریکا «ظرف حدود یک روز» آن را دوباره نابود خواهد کرد

  • دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، گفت در حال بررسی تمدید «پروژه آزادی» است، اما این بار هدایت کشتی‌ها از سوی آمریکا در تنگه هرمز تنها بخش کوچکی از یک عملیات نظامی گسترده‌تر خواهد بود

  • بریتانیا ۱۲ فرد و نهاد را به فهرست تحریم‌های مرتبط با جمهوری اسلامی افزود

  • رسانه‌های اسرائیلی نوشتند بنیامین نتانیاهو جلسه دادگاه را به‌دلیل حضور در یک نشست امنیتی ترک کرده که در رابطه با واکنش تهران به طرح ترامپ خواهد بود

  • چین درباره احتمال طرح موضوع جمهوری اسلامی در سفر ترامپ به پکن اعلام کرد موضع این کشور درباره لزوم گفت‌وگو در پرونده جمهوری اسلامی ثابت است

  • سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی مذاکره درباره پرونده هسته‌ای را به آینده موکول کرد و گفت تهران در شرایط کنونی بر پایان جنگ متمرکز است

  • کامران غضنفری، نماینده مجلس شورای اسلامی، گفت بر اساس شواهد، آمریکا قصد انجام «یک عملیات گسترده» و احتمالا تصرف برخی جزایر جنوب ایران را دارد

  • یک مقام دفتر ریاست‌جمهوری کره جنوبی اعلام کرد این کشور قصد دارد به عامل حمله هفته گذشته به نفتکش کره‌ای «اچ‌ام‌ام نامو» در تنگه هرمز پاسخ دهد

 
۱۱ دقیقه پیش
آسوشیتدپرس: لکه نفتی در جنوب جزیره خارک در حال حرکت است
 
‌تصاویر ماهواره‌ای دوشنبه، که توسط آسوشیتدپرس بررسی شد، نشان می‌دهد لکه نفتی در خلیج فارس، در جنوب جزیره خارک، مهم‌ترین پایانه نفت خام ایران، در حال حرکت است.
پیش‌تر مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران، گزارش‌ها درباره وجود لکه نفتی در جزیره خارک را رد کرد.
او افزود: «هیچ‌گونه نشتی در زیرساخت‌ها، مخازن ذخیره‌سازی، سیستم‌های اندازه‌گیری، اسکله‌ها، خطوط لوله این منطقه و کشتی‌های در حال بارگیری وجود ندارد.»
۳۴ دقیقه پیش
زیردریایی مجهز به موشک‌های بالستیک هسته‌ای آمریکا وارد جبل‌الطارق شد
 
یک روز پس از آن که دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا با پاسخ جمهوری اسلامی به پیشنهاد واشینگتن مخالفت کرد، ارتش آمریکا آمریکا اعلام کرد که یک زیردریایی از کلاس اوهایو که مجهز به موشک‌های بالستیک هسته‌ای است، یک‌شنبه وارد جبل‌الطارق شد.
ناوگان ششم نیروی دریایی ایالات متحده در بیانیه‌ای نوشت: «زیردریایی‌های موشک بالستیک کلاس اوهایو، سکوهای پرتاب غیرقابل شناسایی برای موشک‌های بالستیک پرتاب‌شونده از زیردریایی هستند و برای ایالات متحده امن‌ترین و پایدارترین بخش از سه‌گانه هسته‌ای را فراهم می‌کنند.»
جبل‌الطارق، قلمرو بریتانیا و مشرف به تنگه‌ای است که دریای مدیترانه را به اقیانوس اطلس متصل می‌کند.
پنتاگون نام این زیردریایی را که یکی از محرمانه‌ترین سلاح‌های ارتش آمریکا است فاش نکرد.
به طور کلی، محل استقرار زیردریایی‌های هسته‌ای آمریکا به شدت طبقه‌بندی‌شده و محرمانه است.
ترامپ دوشنبه به خبرنگاران گفت که آتش‌بس آمریکا با ایران در وضعیت بحرانی قرار دارد و آن را «به‌طرز باورنکردنی ضعیف» توصیف کرد.
تهران در پیشنهاد متقابل خود مطالباتی مطرح کرده که بنا بر گزارش‌ها شامل غرامت جنگی، حاکمیت ایران بر تنگه هرمز و پایان تحریم‌های آمریکاست.
رییس‌جمهور آمریکا این پیشنهاد متقابل را روز یکشنبه «کاملا غیرقابل قبول» خواند.
۵۱ دقیقه پیش
تماس عراقچی با وزیر خارجه سنگاپور درباره تحولات منطقه‌
 
عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی، در تماس تلفنی با ویویان بالاکریشنان، وزیر خارجه سنگاپور، درباره روابط دوجانبه و آخرین وضعیت تحولات منطقه‌ای گفت‌وگو کرد.
در فروردین، خبرگزاری فرانسه گزارش داد انتقال کشتی به کشتی نفت ایران در نزدیکی سنگاپور در طول جنگ ادامه داشته و به تهران برای دور زدن تحریم‌ها و حفظ تجارت با چین کمک کرده است.
۱ ساعت پیش
نخست‌وزیر هند به امارات متحده عربی سفر می‌کند
 
وزارت خارجه هند دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که نارندرا مودی، نخست‌وزیر این کشور، از ۲۵ تا ۳۰ اردیبهشت سفری به پنج کشور شامل امارات متحده عربی و چند کشور اروپایی انجام خواهد داد.
در این بیانیه آمده است که مودی در ۲۵ اردیبهشت به امارات متحده عربی سفر خواهد کرد و سپس راهی هلند، سوئد، نروژ و ایتالیا می‌شود.
این سفر پس از آن انجام می‌شود که مودی خواستار مجموعه‌ای از اقدامات، از جمله صرفه‌جویی در مصرف سوخت، کاهش واردات و خرید طلا، و همچنین کاهش سفرها شده بود؛ زیرا افزایش قیمت انرژی به ذخایر ارزی این کشور فشار وارد کرده است.
۱ ساعت پیش
ترامپ درباره احتمال ازسرگیری اقدامات نظامی علیه جمهوری اسلامی جلسه می‌گذارد
 
اکسیوس به نقل از سه منبع آمریکایی اعلام کرد که ترامپ دوشنبه با تیم امنیت ملی خود دیدار می‌کند تا درباره مسیر پیش‌روی جنگ با جمهوری اسلامی، از جمله احتمال ازسرگیری اقدامات نظامی، گفتگو کند.
این اقدام پس از بن‌بست مذاکرات با تهران در یکشنبه اعلام شده است.
براساس این گزارش، مقامات آمریکایی می‌گویند ترامپ خواستار رسیدن به توافقی برای پایان دادن به جنگ است، اما رد بسیاری از درخواست‌های او از سوی جمهوری اسلامی و امتناع تهران از ارائه امتیازات قابل‌توجه در برنامه هسته‌ای، گزینه نظامی را دوباره روی میز قرار داده است.

منبع:ایران اینترنشنال