PEZHVAKEIRAN.COM رسانه اسرائیلی: آمریکا آماده دادن چراغ سبز به اقدام نظامی علیه تهران است
 

رسانه اسرائیلی: آمریکا آماده دادن چراغ سبز به اقدام نظامی علیه تهران است

 

خلاصه
  • معاریو نوشت آمریکا در روزهای اخیر آمادگی خود را برای دادن «چراغ سبز» به اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی، در صورت شکست مذاکرات، به نمایش گذاشته است

  • فرماندهی کل نیروی دفاعی بحرین اعلام کرد تمامی یگان‌های این نیرو در بالاترین سطح آمادگی برای مقابله با حمله احتمالی جمهوری اسلامی قرار دارند

  • کانال ۱۲ اسرائیل به نقل از یک مقام ارشد این کشور: ازسرگیری جنگ نزدیک است و برای چند روز تا چند هفته جنگ آماده می‌شویم

  • نیویورک‌تایمز نوشت در حالی که مذاکرات تهران و واشینگتن بی‌نتیجه مانده، آمریکا و اسرائیل آماده‌سازی‌های گسترده‌ای را برای ازسرگیری احتمالی جنگ ایران آغاز کرده‌اند

  • ایرانیان در شماری از کشورها از جمله استرالیا، سوئد، نیوزیلند، ژاپن و کره جنوبی، در اعتراض به سیاست‌های سرکوبگرانه جمهوری اسلامی، از جمله قطع اینترنت و افزایش شمار اعدام‌ها، دست به تجمع زدند

  • شهروندان در پیام‌هایی به ایران‌اینترنشنال، از تشدید بحران اقتصادی، مشکلات ناشی از قطع اینترنت و کیفیت پایین آموزش غیرحضوری مدارس انتقاد کردند

  • اقتصادنیوز از «ریزش محسوس درآمد فریلنسرها و برنامه‌نویسان» و «شکل‌گیری رکود خاموش در اقتصاد دیجیتال» به‌دنبال قطع اینترنت در ایران خبر داد

  • رییس انجمن روان‌پزشکان ایران: کمبود دارو در حوزه روان‌پزشکی جدی است و نسبت به شرایط پیش از جنگ، به‌طور قابل توجهی تشدید شده است

 
۴ دقیقه پیش

جنگ ایران و شوک نفتی؛ کشورهایی که سود می‌برند و کشورهایی که زیان می‌بینند

 

روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی به پیامدهای جنگ ایران در بازار انرژی پرداخته و این موضوع را بررسی کرده است که از تغییرات بازار انرژی و گران شدن نفت کدام کشورها سود می‌برند و کدام کشورها بیشتر آسیب می‎‌بینند.

به‌نوشته نیویورک‌تایمز، جنگ آمریکا و اسرائیل با جمهوری اسلامی جهان را وارد شدیدترین بحران انرژی تاریخ کرده است؛ بحرانی که با کاهش تولید نفت و جهش قیمت‌ها همراه بوده است.

این افزایش شدید قیمت‌ها سودهای هنگفتی برای شرکت‌هایی ایجاد کرده که خارج از خلیج فارس فعالیت می‌کنند؛ به‌ویژه در ایالات متحده که صادرات انرژی‌ خود را به‌طور قابل‌توجهی افزایش داده است.

به‌نوشته نیویورک‌تایمز در منطقه خلیج فارس، وضعیت بسیار پیچیده‌تر است. بسته شدن عملی تنگه هرمز گذرگاهی حیاتی میان خلیج فارس و سایر نقاط جهان، امارات متحده عربی، عراق و دیگر کشورها را وادار کرده تولید و صادرات خود را کاهش دهند. برخی کشورها بیش از دیگران آسیب دیده‌اند. آنهایی که می‌توانند از طریق خطوط لوله نفت خود را به بنادری خارج از این تنگه منتقل کنند، عملکرد بهتری نسبت به کشورهایی داشته‌اند که چنین گزینه‌ای ندارند.

متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید

۲۳ دقیقه پیش

نورنیوز: وزرای کشور ایران و پاکستان چشم‌انداز ازسرگیری مذاکرات صلح را بررسی کردند

 

نورنیوز، رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی گزارش داد که وزرای کشور ایران و پاکستان در تهران دیدار و درباره روابط ایران و پاکستان و «چشم‌انداز ازسرگیری مذاکرات صلح» گفت‌وگو کردند.

پیشتر ایرنا، خبرگزاری دولت جمهوری اسلامی، از سفر محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان، به تهران خبر داده و نوشته بود او قرار است با برخی مقام‌های جمهوری اسلامی از جمله اسکندر مومنی، وزیر کشور، دیدار کند.

همزمان، الحدث به نقل از منابع رسمی پاکستانی گزارش داد اسلام‌آباد می‌کوشد تهران و واشینگتن را به انعطاف در مذاکرات ترغیب کند و روند میانجی‌گری را با جدیت ادامه دهد.

۲۹ دقیقه پیش

واکنش شهروندان به نمایش اسلحه در صداوسیما: «نشانه استیصال حکومت»

 

صداوسیمای جمهوری اسلامی روز جمعه برنامه‌ای پخش کرد که در آن یک نظامی به مجری استفاده از سلاح گرم را آموزش می‌داد.

این برنامه در شبکه‌های اجتماعی موجی از واکنش‌ها را به همراه داشت. مجری در این برنامه به پرچم امارات متحده عربی شلیک کرد.

جزییات بیشتر با محسن مهیمنی، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال:

۴۷ دقیقه پیش

اردوغان: صلح در خاورمیانه بدون توقف «اقدامات تحریک‌آمیز» اسرائیل ممکن نیست

 

رجب طیب اردوغان، رییس‌جمهوری ترکیه، اعلام کرد برقراری صلح در خاورمیانه مستلزم «توقف اقدامات تحریک‌آمیز اسرائیل و کنار گذاشتن محاسبات کوتاه‌مدت از سوی کشورها» است.

او افزود آنکارا همچنان به هدف عضویت کامل در اتحادیه اروپا پایبند است. به گفته اردوغان، مذاکرات ترکیه با آمریکا درباره پرونده جنگنده‌های اف-۳۵ ادامه دارد.

۵۸ دقیقه پیش

ایرانیان مقیم هلسینکی فنلاند خواستار سرنگونی جمهوری اسلامی شدند

 

ایرانیان مقیم هلسینکی فنلاند شنبه ۲۶ اردیبهشت در حمایت از انقلاب ملی تجمع کردند و شعار «تغییر رژیم» سردادند.

۱ ساعت پیش

به صدا درآمدن آژیر هشدار در شهر متولا در شمال اسرائیل

 

ارتش اسرائیل اعلام کرد آژیر هشدار پس از نفوذ یک «پرنده متخاصم» به حریم هوایی شهر متولا در شمال این کشور به صدا درآمده است و بررسی جزییات این حادثه ادامه دارد.

۱ ساعت پیش

الحدث: پاکستان می‌کوشد تهران و واشینگتن را به انعطاف در مذاکرات ترغیب کند

 

الحدث به نقل از منابع رسمی پاکستانی گزارش داد اسلام‌آباد می‌کوشد تهران و واشینگتن را به انعطاف در مذاکرات ترغیب کند و روند میانجی‌گری را با جدیت ادامه دهد.

۱ ساعت پیش

شرکت‌کننده در تجمع استکهلم: تا روز آزادی ایران در خیابان‌ها هستیم

 

ایرانیان مقیم استکهلم سوئد در اعتراض به سیاست‌های سرکوبگرانه جمهوری اسلامی، از جمله قطع اینترنت و افزایش شمار بازداشت‌ها و اعدام‌ها، دست به تجمع زدند.

یکی از شرکت‌کنندگان در این تجمع به مهران عباسیان، خبرنگار ایران‌اینترنشنال، گفت: «ما پشت مردم داخل کشور هستیم و تا روز آزادی ایران به خیابان‌ها می‌آییم.»⁩

۱ ساعت پیش

روایت شمامخاطبان ایران‌اینترنشنال: جان فاطمه سپهری در خطر است

 

در روزهای اخیر، مخاطبان ایران‌اینترنشنال با ارسال پیام‌هایی نسبت به سلامت و جان فاطمه سپهری، زندانی سیاسی، ابراز نگرانی کردند.

آن‌ها از ایرانیان خارج از کشور خواستند صدای این زندانی سیاسی باشند.

پیام‌های مخاطبان با هوش مصنوعی بازخوانی شده است.⁩

۱ ساعت پیش

روایت شمابحران سوخت در مشهد؛ انتظار یک‌ساعته برای دریافت ۱۵ لیتر بنزین

 

یک شهروند در پیامی به ایران‌اینترنشنال، با اشاره به بحران سوخت اعلام کرد پس از مراجعه به چند جایگاه سوخت در مشهد، سرانجام توانسته است پس از حدود یک ساعت انتظار، با کارت سوخت سه‌هزار تومانی تنها ۱۵ لیتر بنزین دریافت کند.

پیام این مخاطب با هوش مصنوعی بازخوانی شده است.

۱ ساعت پیش

ایرنا از سفر وزیر کشور پاکستان به تهران خبر داد

 

ایرنا، خبرگزاری دولت جمهوری اسلامی، از سفر محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان، به تهران خبر داد.

ایرنا نوشت نقوی قرار است با برخی مقام‌های جمهوری اسلامی از جمله اسکندر مومنی، وزیر کشور، دیدار کند.

۱ ساعت پیش

تحلیلمهتاب قلی‌زاده: نرخ ارز تاثیر مستقیمی بر قیمت خوراکی‌ها در ایران دارد

 

مهتاب قلی‌زاده، روزنامه‌نگار اقتصادی، در مصاحبه با ایران‌اینترنشنال، به افزایش بهای خوراکی‌ها در ایران پرداخت و گفت نرخ ارز تاثیر شدیدی بر قیمت مواد غذایی دارد.

او افزود: «برخلاف تصویری از خودکفایی که سال‌ها برای آن تبلیغ شده، ساختار تولید مواد غذایی در ایران به‌طور کامل داخلی نیست.»

۲ ساعت پیش

تجمع ایرانیان مقابل وزارت خارجه کره جنوبی و ژاپن

 

ایرانیان مقیم کره جنوبی و ژاپن بار دیگر در پاسخ به فراخوان حمایت از انقلاب ملی و در تلاش برای جلب توجه دولت‌های سئول و توکیو به نقض گسترده حقوق بشر و اعدام‌‌ها در ایران تجمع کردند.

توماج طاهباز، خبرنگار ایران‌اینترنشنال، از پیام‌های شرکت‌کنندگان در این تجمعات گزارش می‌دهد.

۲ ساعت پیش

فرهنگ کافه‌نشینی در ایران زیر فشار بحران اقتصادی در حال فروپاشی است

 

بحران عمیق اقتصادی در ایران، کافه‌ها و فرهنگ کافه‌نشینی را به سمت فروپاشی سوق داده است.

افزایش شدید قیمت‌ها و کاهش درآمدها هم صاحبان کسب‌وکار و هم مشتریان را ناچار به عقب‌نشینی کرده است.

محسن مبرّا، رییس اتحادیه کافی‌شاپ‌های تهران، در مصاحبه با روزنامه «دنیای اقتصاد» گفت هزینه اداره کافه‌ها بیش از دو برابر شده و شمار مشتریان در ماه‌های اخیر تا ۵۰ درصد کاهش یافته است، به‌ گونه‌ای که تا ۴۰ درصد کافه‌ها تعطیل شده‌اند.

ادامه گزارش مریم سینایی را این‎‌جا بخوانید.

۲ ساعت پیش

معاریو: پنجره دیپلماتیک در پرونده ایران به‌سرعت در حال بسته شدن است

 

روزنامه معاریو به نقل از منابع آگاه گزارش داد دولت دونالد ترامپ در روزهای اخیر آمادگی خود را برای دادن «چراغ سبز» به اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی، در صورت شکست کامل مسیر دیپلماتیک، به نمایش گذاشته است.

به گزارش معاریو، با این حال، هنوز تصمیم نهایی برای آغاز عملیات نظامی اتخاذ نشده است.

این منابع افزودند «پنجره دیپلماتیک به‌سرعت در حال بسته شدن است» و روزهای آینده می‌تواند در تعیین مسیر تحولات سرنوشت‌ساز باشد.

۲ ساعت پیش

تجمع ایرانیان در بریزبن استرالیا با پخش پیام جدید شاهزاده رضا پهلوی

 

ایرانیان مقیم بریزین استرالیا شنبه ۲۶ اردیبهشت در حمایت از انقلاب ملی تجمعی برگزار کردند.

در این تجمع، بخش‌هایی از پیام جدید شاهزاده رضا پهلوی پخش شد.

۲ ساعت پیش

بحران جدی بهداشت و درمان در زندان فشافویه تهران

 

گزارش‌ها حاکی از بحران جدی بهداشت و درمان در زندان فشافویه تهران است.

بر اساس روایت زندانیان، شیوع بیماری پوستی گال، تراکم بالای جمعیت و نبود دسترسی به پزشک و دارو، وضعیت زندانیان را وخیم کرده است.

محمد مقیمی، وکیل دادگستری و کارشناس ارشد حقوق بشر، در مصاحبه با ایران‌اینترنشنال به وضعیت بحرانی زندان فشافویه می‌پردازد.

۲ ساعت پیش

پلیس فتا از بازداشت یک شهروند به اتهام «انتشار اخبار کذب و هیجانی» خبر داد

 

پلیس فتای تهران اعلام کرد یک شهروند به اتهام «انتشار اخبار کذب و هیجانی در شبکه‌های اجتماعی و معرفی خود به‌عنوان منبع خبری» بازداشت شده‌ است.

۲ ساعت پیش

تجمع ایرانیان نیوزیلند در اعتراض به سیاست‌های سرکوبگرانه جمهوری اسلامی

 

ایرانیان مقیم اوکلند نیوزیلند شنبه ۲۶ اردیبهشت‌ در حمایت از شاهزاده رضا پهلوی دست به تجمع زدند.

آن‌ها در این تجمع، علیه قطع اینترنت و اعدام‌های جمهوری اسلامی شعار دادند.

۲ ساعت پیش

شلیک به پرچم امارات در برنامه آموزش کار با سلاح در صدا و سیما

 

هم‌زمان با افزایش تنش‌ها میان ابوظبی و تهران، یک مجری صدا و سیمای جمهوری اسلامی در برنامه‌ای با محور آموزش کار با سلاح، پرچم امارات متحده عربی را به‌عنوان هدف انتخاب و به سوی آن شلیک کرد.

مجریان صدا و سیما ۲۵ اردیبهشت در چند برنامه با تفنگ در دست ظاهر شدند و اعلام کردند در صورت لزوم، به جنگ خواهند پیوست.

۲ ساعت پیش

رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس: تنگه هرمز برای عوامل پروژه آزادی بسته خواهد ماند

 

ابراهیم عزیزی، رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس، در ایکس نوشت: «ایران در چارچوب حق حاکمیت ملی و تضمین امنیت تجارت بین‌الملل، سازوکاری حرفه‌ای برای مدیریت ترافیک تنگه هرمز در مسیر تعیین‌شده تهیه کرده که به‌زودی رونمایی می‌شود.»

او افزود: «در این فرآیند، فقط کشتی‌های تجاری و طرف‌های همکاری با ایران از آن بهره‌مند خواهند شد. حقوق لازم در ازای خدمات تخصصی ارائه‌شده، با این سازوکار برای ایران اخذ می‌شود.»

عزیزی ادامه داد: «این مسیر کماکان برای عاملین پروژه به اصطلاح آزادی بسته خواهد ماند.»

۲ ساعت پیش

ایرانیان مقیم آدلاید در حمایت از انقلاب ملی تجمع کردند

 

ایرانیان مقیم آدلاید استرالیا شنبه ۲۶ اردیبهشت در حمایت از انقلاب ملی دست به تجمع زدند و با حمل پرچم شیروخورشید ترانه‌های ملی را هم‌خوانی کردند.

۲ ساعت پیش

روایت شماصف طولانی بنزین در بندرعباس

 

ویدیوی ارسالی یک شهروند به ایران‌اینترنشنال از بحران در دسترسی به بنزین و شکل‌گیری صف‌ طولانی خودروها در بندرعباس در شنبه ۲۶ اردیبهشت‌ حکایت دارد.

۳ ساعت پیش

تحلیلمنشه امیر: احتمال آغاز مجدد جنگ ظرف یک یا دو روز آینده بسیار بعید است

 

بر پایه گزارش کانال ۱۲ اسرائیل، دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، قرار است ظرف ۲۴ ساعت آینده در نشستی ویژه با مشاورانش، تصمیم نهایی را درباره جمهوری اسلامی اتخاذ کند.

منشه امیر، کارشناس امور خاورمیانه، در مصاحبه با ایران‌اینترنشنال گفت احتمال آغاز مجدد جنگ ظرف یک یا دو روز آینده «بسیار بعید» است.

امیر افزود ترامپ پس از پایان سفر به چین، باید چند روز درباره طرح احتمالی حمله به جمهوری اسلامی با مشاوران خود گفت‌وگو کند.

به گفته این تحلیل‌گر، ارتش اسرائیل برای کارزار علیه حکومت ایران آماده است و در انتظار چراغ سبز ترامپ به سر می‌برد.

۳ ساعت پیش

وزیر بهداشت: در مسیر اصلاح روند تامین دارو هستیم

 

محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، گفت: «دارو مساله‌ای است که باید در ابعاد اقتصادی و در اموری که گاهی اوقات خارج از حوزه دارو است، به آن توجه شود. برای مثال اگر پتروشیمی کشور آسیب ببیند، طبیعتا یک بخشی از نیازهای دارویی کشور ممکن است دچار کمبود شود.»

او افزود: «برای اینکه چرخ کارخانه‌هایمان بچرخد و بتوانند تولید دارو را ادامه بدهند، باید جبران آن افزایش هزینه را بکنیم. برای این امر لازم است که بتوانیم بیمه‌ها را تقویت کنیم که بار این تغییرات قیمت به دوش مردم نیفتد.»

ظفرقندی ادامه داد: «در مسیر اصلاح روند تامین دارو و کاهش کمبودهای دارویی داریم حرکت می‌کنیم.»

در سوی دیگر، هادی احمدی، سخنگوی انجمن داروسازان ایران، اعلام کرد ۵۰ درصد مواد اولیه دارویی کشور از طریق واردات تامین می‌شود و در شرایط فعلی تنها مسیر تامین، مرزهای زمینی است.

او هشدار داد در صورت بروز تاخیر در واردات، تولید برخی داروها در ماه‌های آینده با مشکل روبه‌رو خواهد شد.

۳ ساعت پیش

استقرار سامانه موشکی ارزان‌قیمت بریتانیا برای مقابله با حملات پهپادی

 

وزارت دفاع بریتانیا از استقرار یک سامانه موشکی کم‌هزینه برای مقابله با حملات پهپادی در خاورمیانه خبر داد و اعلام کرد این سامانه را بر روی جنگنده‌های تایفون نصب کرده است.

این وزارتخانه افزود بریتانیا در هفته‌های آغازین جنگ اخیر، چهار جنگنده تایفون را به قطر اعزام کرد.

۳ ساعت پیش

مقام جمهوری اسلامی به نورنیوز: در صورت وقوع جنگ، به اهداف جدیدی حمله می‌کنیم

 

نورنیوز، پایگاه خبری نزدیک به شورای عالی امنیت ملی، به نقل از «یک مقام مطلع نظامی» گزارش داد در پی تهدیدات اخیر دونالد ترامپ، «طرح جامع مقابله آنی» به تمامی رده‌های عملیاتی در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ابلاغ شده است.

این مقام جمهوری اسلامی گفت: «بر اساس دستورالعمل ابلاغی، کوچک‌ترین خطای محاسباتی یا اقدام خصمانه از سوی آمریکا با آتش‌باری سنگین و هم‌زمان علیه طیف متنوعی از منافع و زیرساخت‌های این کشور در منطقه مواجه خواهد شد.»

او افزود «بخشی از ملاحظات خویشتن‌دارانه گذشته در طراحی جدید کنار گذاشته شده» و «اهدافی که در جریان جنگ ۴۰ روزه بنا بر ملاحظاتی مورد اصابت قرار نگرفتند، این‌ بار در اولویت عملیاتی قرار گرفته‌اند».

به گزارش نورنیوز، «آسیب‌پذیری‌های فصلی، شرایط اقلیمی تابستان، فشارهای انرژی، گلوگاه‌های لجستیکی، برخی نقاط ضعف منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آمریکا و چالش‌های جهانی» در این طرح در نظر گرفته شده‌اند.

۳ ساعت پیش

تحلیلعلی شیرازی: احتمال می‌رود ترامپ بار دیگر اقدام نظامی را در دستور کار قرار دهد

 

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، پیش‌تر اعلام کرد با تعلیق ۲۰ ساله غنی‌سازی اورانیوم در ایران موافق است، مشروط بر اینکه در این مدت، برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی به‌طور کامل پاکسازی شود.

علی شیرازی، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال، گفت ترامپ از روند مذاکرات هسته‌ای میان تهران و واشینگتن راضی نیست و احتمال می‌رود بار دیگر اقدام نظامی را در دستور کار قرار دهد.

۳ ساعت پیش

تحلیلهزینه موازنه‌گری چین در قبال جمهوری اسلامی رو به افزایش است

 

در حالی که چین همچنان در سازمان ملل از جمهوری اسلامی حمایت دیپلماتیک می‌کند، نشانه‌های فزاینده‌ از نگرانی درباره هزینه‌های اقتصادی و راهبردی تقابل حکومت ایران با آمریکا حکایت دارند.

پیش از بسته شدن تنگه هرمز، حدود ۴۵ درصد واردات نفت چین از این گذرگاه راهبردی عبور می‌کرد.

در حالی که بهای نفت برنت به ۱۱۷ دلار در هر بشکه رسیده و محموله‌های فیزیکی نفت تا ۱۵۰ دلار معامله شده‌اند، چین ماه گذشته واردات نفت خود را ۲۰ درصد کاهش داد و ۱۹ اردیبهشت قیمت داخلی بنزین و گازوییل را افزایش داد.

تحلیل دالغا خاتین اوغلو را این‌جا بخوانید.

۳ ساعت پیش

ارتش اسرائیل کشته شدن فرمانده شاخه نظامی حماس را تایید کرد

 

ارتش اسرائیل و آژانس امنیت این کشور (شین بت) در بیانیه‌ای کشته شدن عزالدین حداد، فرمانده شاخه نظامی حماس، را تایید کردند.

بر اساس این بیانیه، حداد یکی از آخرین فرماندهان ارشد شاخه نظامی حماس بود که بر برنامه‌ریزی و اجرای حمله هفتم اکتبر و همچنین مدیریت نبرد علیه نیروهای اسرائیلی نظارت داشت.

در ادامه این بیانیه آمده است: «در طول جنگ، حداد در نگهداری شمار زیادی از گروگان‌های اسرائیلی توسط حماس نقش داشت. او همچنین سامانه نگهداری گروگان‌ها را مدیریت می‌کرد و برای جلوگیری از ترور خود، اطرافش را با گروگان‌های اسرائیلی احاطه کرده بود.»

ایال زمیر، رییس ستاد کل ارتش اسرائیل، نیز کشته شدن حداد را «یک موفقیت عملیاتی قابل توجه» برای ارتش توصیف کرد.

۳ ساعت پیش

بحرین مردم را به احتیاط در برابر بقایای حملات احتمالی جمهوری اسلامی فراخواند

 

ستاد کل نیروی دفاعی بحرین در بیانیه‌ای اعلام کرد تمامی تسلیحات و یگان‌های این نیرو در بالاترین سطح آمادگی قرار دارند.

در این بیانیه از مردم خواسته شده است «نهایت احتیاط را رعایت کرده و از نزدیک شدن یا دست زدن به هرگونه اشیای ناشناس یا مشکوک که ممکن است ناشی از بقایای حمله جنایتکارانه [حکومت] ایران باشد، خودداری کنند».

بر اساس این بیانیه، نیروهای بحرینی «برای برخورد ایمن با این اشیا به‌منظور تضمین امنیت و سلامت تمامی شهروندان و ساکنان در آمادگی کامل قرار دارند».

۴ ساعت پیش

تهدید مشاور خامنه‌ای علیه امارات و کویت: خویشتن‌داری جمهوری اسلامی همیشگی نیست

 

محمد مخبر، مشاور رهبر جمهوری اسلامی، با انتشار مطلبی در ایکس با هشتگ کویت و امارات نوشت: «ایران سال‌ها به چشم دوست و برادر به آنها نگاه کرد، ولی آنها با پیش‌فروش استقلال خود، حتی خاک و خانه‌هایشان را در اختیار دشمنان فلسطین و ایران قرار دادند.»

او تهدید کرد: «پاسخ جمهوری اسلامی به سنگرهای استیجاری سنتکام در جنگ اخیر تمام‌عیار نبود، اما قطعا این خویشتن‌داری همیشگی نیست.»

۴ ساعت پیش

رییس شورای اطلاع‌رسانی دولت جمهوری اسلامی: مشخص نیست مذاکرات به نتیجه برسد

 

الیاس حضرتی، رییس شورای اطلاع‌رسانی دولت جمهوری اسلامی، گفت: «مشخص نیست مذاکرات به نتیجه برسد.»

او افزود: «نیروهای مسلح موقعیت جنگی خود را حفظ کرده‌اند و باید از آن‌ها حمایت کنیم.»

حضرتی همچنین به ادامه خاموشی دیجیتال در کشور پرداخت و اذعان کرد هدف قطعی اینترنت محقق نشده است.

به گفته او، اگر هدف از قطع اینترنت، جلوگیری از دسترسی مردم به برخی سایت‌ها بوده، این هدف نه‌تنها محقق نشده، بلکه نتیجه معکوس داشته است.

۴ ساعت پیش

روایت شماواکنش مخاطبان به سخنان اصغر فرهادی: حق مطلب را درباره جاویدنامان ادا نکردی

 

اصغر فرهادی،‌ کارگردان ایرانی، ۲۵ اردیبهشت در نشست خبری فیلم «داستان‌های موازی» در جشنواره کن، در پاسخ به پرسش خبرنگار ایران‌اینترنشنال درباره انقلاب ملی و سرکوب شهروندان گفت: «قتل انسان‌ها برای من قابل پذیرش نیست؛ چه با جنگ، چه اعدام و چه با کشتن معترضان.»

واکنش شماری از مخاطبان ایران‌اینترنشنال نشان می‌دهد گروهی از آن‌ها موضع‌گیری فرهادی را ناکافی دانسته‌اند و باور دارند این فیلم‌ساز ایرانی «حق مطلب» را درباره جاویدنامان انقلاب ملی ادا نکرده است.

بازخوانی پیام‌ها با هوش مصنوعی انجام گرفته است.

۴ ساعت پیش

رویترز: عزالدین حداد، فرمانده شاخه نظامی حماس، کشته شد

 

یک مقام ارشد حماس در مصاحبه با خبرگزاری رویترز تایید کرد عزالدین حداد، فرمانده شاخه نظامی این گروه، در حمله اسرائیل کشته شده است.

۴ ساعت پیش

روایت شمایک شهروند: توان خرید لوازم نقاشی را ندارم

 

یک شهروند با ارسال پیامی به ایران‌اینترنشنال گفت: «من نقاشم و تنها دلخوشی‌ام همین نقاشی بود. الان توان خرید بوم را هم ندارم. حتی مقوایی که هفته پیش ۲۵۰ هزار تومان خریدم، این هفته شده ۳۲۰ هزار تومان.»

۴ ساعت پیش

وزیر انرژی امارات: خروج از اوپک یک تصمیم حاکمیتی و راهبردی است

 

سهیل المزروعی، وزیر انرژی امارات متحده عربی، خروج این کشور از اوپک و اوپک‌پلاس را «یک تصمیم حاکمیتی و راهبردی» توصیف کرد که بر پایه «منافع ملی» اتخاذ شده است.

او تاکید کرد این تصمیم جنبه سیاسی ندارد و نشانه‌ای از اختلاف میان امارات و شرکای این کشور نیست.

المزروعی افزود این اقدام پس از «ارزیابی جامع سیاست‌های تولید ملی و بررسی ظرفیت‌های آینده» در دستور کار قرار گرفته است.

۴ ساعت پیش

صدا و سیمای جمهوری اسلامی آموزش کار با سلاح را پخش کرد

 

مجریان صدا و سیمای جمهوری اسلامی جمعه ۲۵ اردیبهشت در چند برنامه با تفنگ در دست ظاهر شدند و در این برنامه‌ها، کار با سلاح‌های سبک آموزش داده شد.

این مجریان اعلام کردند در صورت لزوم، به جنگ خواهند پیوست.

این برنامه‌ها که در رسانه‌های داخلی نیز بازنشر شد، واکنش‌های زیادی را در شبکه‌های اجتماعی برانگیخت.

برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی این برنامه‌‌ها را نشانه‌ای از بسیج نیرو در شرایط جنگی توصیف کردند.

جکسون هینکل، مفسر سیاسی آمریکایی، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت تلویزیون جمهوری اسلامی نحوه استفاده از کلاشینکف را به‌منظور «آمادگی برای تهاجم زمینی آمریکا» پخش کرده است.

۴ ساعت پیش

گزارش‌ها از کشته شدن عزالدین حداد، فرمانده شاخه نظامی حماس، حکایت دارند

 

کانال ۱۲ اسرائیل گزارش داد منابع نزدیک به حماس کشته شدن عزالدین حداد، فرمانده شاخه نظامی این گروه، را تایید کردند.

رویترز نیز به نقل از شاهدان در نوار غزه نوشت برخی مساجد خبر مرگ حداد را اعلام کرده‌اند، اما هنوز حماس درباره کشته شدن فرمانده ارشد خود اظهار نظر نکرده است.

۴ ساعت پیش

روایت شمایک شهروند: سهمیه کود کشاورزی نسبت به سال گذشته نصف شده است

 

یک کشاورز با ارسال پیامی به ایران‌اینترنشنال، از نصف شدن سهمیه کود نسبت به سال گذشته خبر داد.

او گفت: «وقتی همین سهمیه کم می‌آید، فقط دو، سه روز مهلت برای خرید داریم. اگر کسی توانایی خرید نداشته باشد، سهمش می‌سوزد. دولت هم سهم کود دولتی آن فرد را به صورت آزاد می‌فروشد.»

۴ ساعت پیش

حملات ارتش اسرائیل به مواضع حزب‌الله در جنوب لبنان

 

نیروی هوایی اسرائیل از آغاز حملات خود علیه زیرساخت‌های حزب‌الله در چند منطقه در جنوب لبنان خبر داد.

۵ ساعت پیش

ادامه سرکوب‌ها در ایران؛ قوه قضاییه اموال ۵۱ نفر را در استان یزد توقیف کرد

 

خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران، گزارش داد با دستور قضایی، اموال ۵۱ نفر در استان یزد به اتهام «جاسوسی و همکاری با کشورهای متخاصم» توقیف شد.

به گزارش این رسانه حکومتی، از این تعداد ۲۰ نفر در داخل کشور و ۳۱ تن دیگر در خارج از کشور به سر می‌برند.

۵ ساعت پیش

رییس انجمن روان‌پزشکان ایران: کمبود دارو در حوزه روان‌پزشکی جدی است

 

وحید شریعت، رییس انجمن روان‌پزشکان ایران، در مصاحبه با ایلنا گفت: «کمبود دارو در حوزه روان‌پزشکی جدی است و نسبت به شرایط پیش از جنگ، به‌طور قابل توجهی تشدید شده است.»

او افزود: «در ماه‌های اخیر، کمبود قابل توجهی در برخی اقلام دارویی مشاهده شده است که برخی از آن‌ها از پیش از آغاز جنگ تشدید یافته و برخی دیگر کاملا جدید هستند.»

شریعت اختلال در روند تولید، نبود مواد اولیه، محدود شدن توزیع به‌منظور آماده‌سازی بازار برای افزایش قیمت و تلاش برخی افراد برای ذخیره‌سازی دارو به‌دلیل ترس از جنگ را از عوامل اصلی بحران داروهای روان‌پزشکی عنوان کرد.

۵ ساعت پیش

سخنگوی وزارت کشور: در وضعیت جنگی قرار داریم

 

علی زینی‌وند، سخنگوی وزارت کشور، ️گفت: «با وجود توقف جنگ، همچنان شرایط ناپایدار است و طبیعتا کشور در وضعیت جنگی قرار دارد.»

او با اشاره به محاصره دریایی بنادر جنوبی ایران اضافه کرد: «مرزهای جایگزین در شمال، غرب و شرق کشور فعال شده‌اند و با تدابیر ویژه‌ای که به استانداران واگذار شده، روند تامین کالاهای اساسی به‌خوبی در حال انجام است.»

زینی‌وند ادامه داد: «گرانی برخی کالاها قابل انکار نیست و دولت نیز از این موضوع آگاه است. تمرکز ستاد تنظیم بازار بر کنترل این موارد است و هم‌زمان افزایش احتمالی یارانه‌ها و اقداماتی مانند مهلت در پرداخت اقساط و مالیات برای کاهش فشار معیشتی مردم در حال بررسی و برنامه‌ریزی است.»

او همچنین خواستار «همراهی» مردم با دولت در حوزه‌های برق، آب، بنزین و گاز شد.

۵ ساعت پیش

نت‌بلاکس: قطع اینترنت در ایران حقوق بشر، اقتصاد و آزادی‌های اساسی را هدف گرفته است

 

نت‌بلاکس، نهاد مستقل پایش وضعیت اینترنت در جهان، ۲۶ اردیبهشت اعلام کرد قطع اینترنت در ایران اکنون وارد دوازدهمین هفته خود شده و به روز هفتادوهشتم رسیده است.

نت‌بلاکس مدت‌زمان خاموشی دیجیتال در ایران را «بی‌سابقه» خواند و افزود این سیاست جمهوری اسلامی کشوری با ۹۰ میلیون جمعیت را تا حد زیادی از دسترسی به اینترنت محروم کرده و پیامدهای سنگینی برای حقوق بشر، اقتصاد و آزادی‌های اساسی به همراه داشته است.

۵ ساعت پیش

گزارش راضیه دانش از پایان نشست بریکس بدون بیانیه مشترک

 

نشست دو روزه بریکس در دهلی‌نو بدون صدور بیانیه مشترک درباره بحران خاورمیانه پایان یافت.

هند، رییس دوره‌ای نشست، اعلام کرد اختلاف‌ نظر عمیق میان اعضا، مانع دستیابی به موضع مشترک شده است.

راضیه دانش، خبرنگار ایران‌اینترنشنال، گزارش می‌دهد.

۵ ساعت پیش

گزارش اشکان صفایی از هدف قرار گرفتن فرمانده ارشد حماس در غزه

 

اسرائیل از هدف قرار گرفتن عزالدین حداد، فرمانده شاخه نظامی حماس و از طراحان تهاجم هفتم اکتبر، در حمله هوایی به نوار غزه خبر داد.

او بلندپایه‌ترین مقام حماس به شمار می‌رود که پس از توافق آتش‌بس در غزه هدف قرار گرفته است.

اشکان صفایی، خبرنگار ایران‌اینترنشنال، گزارش می‌دهد.

۵ ساعت پیش

حسین شریعتمداری: کشورهای عربی باید در فهرست اهداف انتقام خون علی خامنه‌ای قرار گیرند

 

حسین شریعتمداری، نماینده رهبر جمهوری اسلامی در روزنامه کیهان، نوشت کشورهای عربستان سعودی، امارات متحده عربی، کویت، قطر، بحرین و اردن در جنگ اخیر «حضور و شرکت مستقیم داشتند» و به همین دلیل، باید «بخشی از اهداف نشاندار» حکومت ایران در انتقام خون علی خامنه‌ای باشند.

او افزود مذاکره با آمریکا و این کشور‌های عربی «بخشی از سازوکار تعریف‌شده نظام» است، اما «جنگ نباید و نمی‌تواند بدون انتقام سخت از قاتلان امام شهیدمان به نقطه پایان برسد».

۶ ساعت پیش

فریلنسرها؛ اولین قربانیان رکود خاموش اقتصاد دیجیتال

 

پایگاه خبری اقتصادنیوز از «ریزش محسوس درآمد فریلنسرها و برنامه‌نویسان» و «شکل‌گیری رکود خاموش در اقتصاد دیجیتال» به‌دنبال قطع اینترنت در ایران خبر داد.

در این گزارش آمده است: «در شرایطی که اختلال اینترنت ادامه دارد، فریلنسرها به‌عنوان اولین گروه حذف‌شده از بازار کار آنلاین مطرح شده‌اند.»

اقتصادنیوز نوشت: «برنامه‌نویسان، طراحان و مترجمان که بخش بزرگی از درآمد خود را از پروژه‌های آنلاین تامین می‌کنند، به‌دلیل محدودیت‌های اینترنتی با مشکلات جدی در دسترسی به بازار کار خود مواجه شده‌اند.»

این رسانه افزود: «پلتفرم‌های خدماتی مانند تاکسی‌های اینترنتی و سرویس‌های سفارش غذا اگرچه همچنان به کار خود ادامه می‌دهند، اما کاهش تقاضا و افزایش هزینه‌های عملیاتی منجر به کاهش درآمد فعالان این بخش شده است.»

  • شکل تازه‌ای از مهاجرت؛ ایرانیانی که برای دسترسی به اینترنت به ارمنستان و ترکیه می‌روند

    شکل تازه‌ای از مهاجرت؛ ایرانیانی که برای دسترسی به اینترنت به ارمنستان و ترکیه می‌روند

۶ ساعت پیش

عراق از صادرات ۱۰ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز در ماه آوریل خبر داد

 

به گزارش رویترز، باسم محمد، وزیر نفت عراق، اعلام کرد این کشور در ماه آوریل (۱۲ فروردین تا ۱۰ اردیبهشت) ۱۰ میلیون بشکه نفت از طریق تنگه هرمز صادر کرده است.

او افزود بغداد در حال مذاکره با اوپک برای افزایش ظرفیت تولید و صادرات نفت است.

به گفته محمد، عراق برنامه دارد میزان تولید خود را به ۵ میلیون بشکه در روز برساند.

۶ ساعت پیش

الیاس حضرتی: سیاست دولت رفع «تدریجی» محدودیت‌ها در فضای مجازی است

 

الیاس حضرتی، رییس شورای اطلاع‌رسانی دولت جمهوری اسلامی، گفت: «استراتژی دشمن تسلیم بدون قید و شرط ایران بود؛ اما ملت ایران نشان دادند اهل مذاکره هستند، اما تسلیم نمی‌شوند.»

او افزود: «پس از جنگ باید با وسعت نظر، فضای مشارکت همه ایرانیان در اداره کشور فراهم شود.»

حضرتی ادامه داد: «سیاست دولت گشایش اینترنت بین‌الملل و حرکت تدریجی به سمت رفع محدودیت‌ها در فضای مجازی است.»

۶ ساعت پیش

روایت شمایک شهروند: داروخانه می‌گوید قرص نیست، داروی گیاهی مصرف کنید

 

یکی از مخاطبان ایران‌اینترنشنال با ارسال پیامی از تهران گفت: «انسولین نوراپید دانه‌ای ۹۰۰ هزار تومان شده و قرص مُداسین هم کلا پیدا نمی‌شود.»

او افزود: «داروخانه می‌گوید از داروهای گیاهی استفاده کنید. لعنت بر جمهوری اسلامی که ما را به این روز انداخته و نیم قرن ما را به عقب برگردانده است.»

۶ ساعت پیش

تحلیلروح‌الله رحیم‌پور: احتمال حمله به بنادر و زیرساخت‌های انرژی در ایران بسیار بالا است

 

روح‌الله رحیم‌پور، روزنامه‌نگار و تحلیل‌گر سیاسی، در مصاحبه با ایران‌اینترنشنال گفت احتمال حمله به زیرساخت‌های انرژی و بنادر ایران با هدف تشدید فشار بر جمهوری اسلامی «بسیار بالا» است.

او افزود در شرایط کنونی، خطر گسترش دامنه جنگ جدی به نظر می‌رسد.

۶ ساعت پیش

روایت شماانتقاد شهروندان از گرانی، قطعی آب و افت کیفیت آموزش مجازی

 

شهروندان با ارسال پیام‌هایی به ایران‌اینترنشنال، از تشدید بحران اقتصادی، کمبود سوخت، مشکلات ناشی از قطع اینترنت و کیفیت پایین آموزش غیرحضوری مدارس انتقاد کردند.

در ادامه گزیده‌ای از پیام‌های مردمی آمده است:

- «اوضاع واقعا خرابه، من چهار ماه پیش یک شونه تخم‌مرغ خریدم ۲۵۰ هزار تومن، الان یک شونه تخم‌مرغ شده ۶۷۰ تومن.»

- «سیستم آموزشی بسیار ضعیفه و معلم‌ها فقط با روزی دو تا کلیپ از اینترنت کتاب رو تموم کردن.»

- «بنزین در استان بوشهر تقریبا نایاب شده. دکه‌های کنار جاده لیتری ۱۰ هزار تومان، در بشکه‌های پنج لیتری می‌فروشن.»

- «از اصفهان پیام می‌دم. دانش‌آموز پایه نهمی‌ام. درس خوندن من با اینترنت و کلیپ‌های معلم‌ها بود. از هوش مصنوعی استفاده زیادی برای درس‌ها داشتم. الان دسترسی ندارم.»

- «هر شب آب ولنجک و محمودیه رو تا صبح قطع می‌کنن. روزها هم فشار آب اون‌قدر کم شده که ورودی منبع مدام قطع ‌و ‌وصل می‌شه. به نظر می‌رسه قطعی آب رو هم دارن عادی‌سازی می‌کنن.»

- «از ملارد استان تهران پیام می‌دم. از ساعت ۱۲ شب تا ۵ صبح آب اینجا قطع بود. با این وجود، به‌تازگی از ساعت ۲ بعدازظهر تا ۶ عصر هم قطع می‌کنن.»

۷ ساعت پیش

پوتین سه‌شنبه به چین سفر می‌کند

 

کرملین در بیانیه‌ای اعلام کرد ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهوری روسیه، به‌زودی راهی چین خواهد شد و در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، ۲۹ و ۳۰ اردیبهشت، با مقام‎‌های این کشور دیدار خواهد کرد.

بر اساس این بیانیه، پوتین و شی جین‌پینگ، رییس‌جمهوری چین، قرار است درباره «روابط دوجانبه» و «مسائل کلیدی بین‌المللی و منطقه‌ای» گفت‌وگو کنند.

پوتین در حالی به چین سفر خواهد کرد که دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، سفر دوروزه خود به پکن را ۲۵ اردیبهشت به پایان رساند.

۷ ساعت پیش

رویترز: دبیرکل فیفا و مقام‌های فدراسیون فوتبال ایران در استانبول دیدار می‌کنند

 

خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد ماتیاس گرافستروم، دبیرکل فیفا، شنبه ۲۶ اردیبهشت در استانبول با مقام‌های فدراسیون فوتبال ایران دیدار می‌کند.

بر اساس این گزارش، گرافستروم در این دیدار درباره حضور ایران در جام جهانی «اطمینان‌ خاطر» خواهد داد.

۷ ساعت پیش

فراجا: متولدین سال‌های ۱۳۵۵ تا ۱۳۸۷ وضعیت سربازی خود را مشخص کنند

 

سازمان وظیفه عمومی فراجا اعلام کرد: «همه مشمولان غایب و غیرغایب متولد سال‌های ۱۳۵۵ تا ۱۳۸۷ باید وضعیت خدمتی خود را تعیین‌ تکلیف کنند.»

این سازمان افزود: «مشمولانی که در مهلت تعیین‌شده وضعیت خود را مشخص نکنند، وارد غیبت می‌شوند و با محرومیت‌های اجتماعی مواجه خواهند شد.»

۷ ساعت پیش

ارتش اسرائیل برای ۹ منطقه در جنوب لبنان هشدار تخلیه صادر کرد

 

افیخای ادرعی، سخنگوی عرب‌زبان ارتش اسرائیل، با انتشار پیامی در ایکس، برای مناطق قعقعیه الصنوبر، کوثریه السیاد، المروانیه، الغسانیه، تفاحتا، ارزی (صیدا)، البابلیه، انصار (النبطیه) و البیساریه در جنوب لبنان هشدار تخلیه صادر کرد.

ادرعی گفت حزب‌الله توافق آتش‌بس را نقض کرده و ارتش اسرائیل ناچار است «با قدرت» به اقدامات این گروه نیابتی جمهوری اسلامی واکنش نشان دهد.

او تاکید کرد ارتش اسرائیل قصد آسیب رساندن به غیرنظامیان را ندارد و از ساکنان این مناطق خواست فورا منازل خود را تخلیه کنند و دست‌کم تا شعاع یک کیلومتری، به مناطق باز و امن منتقل شوند.

سخنگوی ارتش اسرائیل هشدار داد: «هر فردی که در نزدیکی نیروها، تاسیسات یا تجهیزات نظامی حزب‌الله حضور داشته باشد، جان خود را در معرض خطر قرار می‌دهد.»

۷ ساعت پیش

تحلیلارزیابی مهدی صارمی‌فر از نقش احتمالی تهران در حمله سایبری به سامانه‌های سوخت آمریکا

 

شبکه سی‌ان‌ان به نقل از مقام‌های آمریکایی گزارش داد «هکرهایی که گمان می‌رود با جمهوری اسلامی مرتبط باشند»، سامانه‌های پایش سوخت جایگاه‌های بنزین در چند ایالت آمریکا را هدف حملات سایبری قرار دادند.

مهدی صارمی‌فر، روزنامه‌نگار علم و تکنولوژی، در مصاحبه با ایران‌اینترنشنال این رویداد را مورد ارزیابی قرار داد.

۷ ساعت پیش

پزشکیان در پیام به پاپ: از موضع اخلاقی و منطقی شما قدردانی می‌کنم

 

مسعود پزشکیان، رییس دولت جمهوری اسلامی، در پیامی به پاپ لئو، رهبر کاتولیک‌های جهان، از آنچه «موضع اخلاقی و منطقی» او در قبال جنگ ایران خواند، قدردانی کرد.

در این پیام آمده است: «حملات آمریکا و اسرائیل صرفا علیه ایران نیست، بلکه علیه حاکمیت قانون و ارزش‌های انسانی است.»

پزشکیان افزود جمهوری اسلامی «در چارچوب دفاع مشروع، اهداف و منافع متجاوزین را مورد هدف قرار داد».

او همچنین خواستار واکنش «مسئولانه» جامعه جهانی به «اقدامات غیرقانونی» ایالات متحده شد.

۷ ساعت پیش

سفیر جمهوری اسلامی در سازمان ملل: حل بحران تنگه هرمز منوط به «توقف تجاوز و رفع محاصره» است

 

امیرسعید ایروانی، سفیر جمهوری اسلامی در سازمان ملل، در نشست ویژه شورای اقتصادی و اجتماعی (اکوسوک) گفت: «وضعیت کنونی در تنگه هرمز و پیامدهای اقتصادی جهانی آن، تنها و تنها بر عهده آغازگران جنگ علیه ایران و شرکای منطقه‌ای آنان است.»

او افزود جمهوری اسلامی «همچنان به تعامل سازنده و تلاش‌ها برای احیای ثبات، امنیت انرژی، و بازگرداندن تنگه هرمز به شرایط عادی متعهد است، مشروط بر آنکه تجاوز و تشدید نظامی متوقف شود و محاصره دریایی رفع گردد».

۷ ساعت پیش

مقام اسرائیلی: ازسرگیری جنگ نزدیک است و برای چند روز تا چند هفته نبرد آماده می‌شویم

 

کانال ۱۲ اسرائیل گزارش داد بر اساس برآوردها در این کشور، دونالد ترامپ ظرف ۲۴ ساعت آینده درباره اقدام نظامی احتمالی علیه جمهوری اسلامی تصمیم خواهد گرفت.

یک مقام ارشد اسرائیلی در همین رابطه گفت: «ازسرگیری جنگ نزدیک است و برای چند روز تا چند هفته جنگ آماده می‌شویم.»

۷ ساعت پیش

نامه دولت لبنان به سازمان ملل درباره «دخالت» و «سوءاستفاده دیپلماتیک» جمهوری اسلامی

 

دولت لبنان در اقدامی کم‌سابقه، با ارسال نامه‌ای به سازمان ملل متحد، جمهوری اسلامی را به «سوءاستفاده از مصونیت دیپلماتیک، دخالت در امور داخلی لبنان و انتقال نیروهای سپاه پاسداران به این کشور تحت پوشش فعالیت دیپلماتیک» متهم کرد.

امیر گیتی، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال، گزارش می‌دهد.

۷ ساعت پیش

تحلیلامید معماریان: همه نشانه‌ها از احتمال درگیری دوباره آمریکا و جمهوری اسلامی حکایت دارد

 

امید معماریان، تحلیل‌گر سیاسی در موسسه دان، در مصاحبه با ایران‌اینترنشنال گفت همه نشانه‌ها حاکی از آن است که اگر تهران و واشینگتن از خود انعطاف نشان ندهند، رویارویی مجدد دو طرف غیرقابل اجتناب خواهد بود.

۷ ساعت پیش

منبع:ایران اینترنشنال