PEZHVAKEIRAN.COM تشدید حملات اسرائیل به حزب‌الله لبنان هم‌زمان با اصرار تهران بر پایان جنگ در همه جبهه‌‌ها
 

تشدید حملات اسرائیل به حزب‌الله لبنان هم‌زمان با اصرار تهران بر پایان جنگ در همه جبهه‌‌ها

 

خلاصه
  • ارتش اسرائیل اعلام کرد به زیرساخت‌های حزب‌الله در منطقه بقاع لبنان و چندین منطقه دیگر حمله کرده است

  • دونالد ترامپ: توافق با ایران یا یک توافق بزرگ و معنادار خواهد بود، یا اصلا توافقی در کار نخواهد بود

  • رویترز خبر داد قالیباف و عراقچی به دوحه سفر کرده‌اند تا با وزیر خارجه قطر درباره توافق احتمالی با آمریکا گفت‌و‌گو کنند

  • اسماعیل بقایی: کسی نمی‌تواند ادعا بکند به توافق نزدیک شده‌ایم؛ تغییرات مکرر مواضع مقامات آمریکایی هر گفت‌وگویی را دچار اشکال می‌کند

  • اورشلیم‌پست: مقام‌های اسرائیلی هشدار داده‌اند توافق در حال شکل‌گیری بین تهران و واشینگتن «یک توافق بد» است و به تهدیدات کلیدی جمهوری اسلامی فراتر از برنامه هسته‌ای‌ نمی‌پردازد

  • سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی اعلام کرد سفر عباس عراقچی به نیویورک برای شرکت در نشست شورای امنیت «به علت مشکل روادید» منتفی شده است

  • خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضاییه، گزارش داد حکم اعدام عباس اکبری فیض‌آبادی، از معترضان بازداشت‌شده در جریان انقلاب ملی ایرانیان، بامداد دوشنبه به اجرا درآمد

  • ایران‌اینترنشنال به نقل از یک منبع آگاه نوشت جمهوری اسلامی خواستار آزادسازی فوری ۱۲ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدودشده خود در قطر شده و این مطالبه را پیش‌شرط پیشبرد مذاکرات با واشینگتن اعلام کرده است

 
۵ دقیقه پیش

تابناک: باند پروازی فرودگاه بندرعباس مورد اصابت موشک قرار گرفت

 

تابناک گزارش داد که باند پروازی فرودگاه بندرعباس مورد اصابت موشک قرار گرفته است.

پیش‌تر خبرگزاری تسنیم، متعلق به سپاه پاسداران، گزارش داده بود که صدای سه انفجار و همچنین فعالیت پدافند جمهوری اسلامی شنیده شده است.

۱۳ دقیقه پیش

کردپا: نیروهای امنیتی سه نفر را در مهاباد بازداشت کردند

 

آژانس خبری کردپا گزارش داد که در ادامه «موج بازداشت‌های خودسرانه شهروندان کرد»، سه جوان اهل مهاباد با نام‌های منصور عباسی، احد خیری و واحد خیری به دست نیروهای امنیتی بازداشت شدند.

«یک منبع مطلع»‌ به کردپا گفت بامداد دوشنبه چهارم خرداد، این سه جوان اهل روستای «بفروان» از توابع منطقه «شامات» شهرستان مهاباد در استان آذربایجان غربی، «با یورش نیروهای امنیتی به منزل و بدون ارائه حکم قضایی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شدند.»

کردپا اشاره کرد هنوز از دلایل بازداشت این شهروندان هیچ اطلاعی در دست نیست و نیروهای امنیتی نیز هیچ توضیحی ارائه نداده‌اند.

۲۲ دقیقه پیش

توماج صالحی حکم اعدام چهار نفر از متهمان پرونده اکباتان را «ناعادلانه و ضدبشری» دانست

 

توماج صالحی، رپر و هنرمند معترض، حکم اعدام برای چهار نفر از متهمان پرونده اکباتان را «ناعادلانه و ضدبشری» دانست.

او در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «این متن را در حالی می‌نویسم که ماه‌هاست آزادی ‌بیان و آزادی رسانه گرچه هرگز نداشته‌ایم، به بهانه‌ جنگ، به شدید‌ترین شکل ممکن سرکوب شده، و فقر نیز از زمین و آسمان بر سر مردم می‌بارد.»

صالحی اشاره کرد که هنوز «بازماندگانی از جنبش باشکوه و سربلند زن زندگی آزادی در زندان هستند و چهار نفر از آنها؛ میلاد آرمون، نوید نجاران، مهدی ایمانی، سید محمدمهدی حسینی به حکم ناعادلانه و ضدبشری اعدام محکوم شده‌اند.»

او تاکید کرد: ‌«شرافت ما حکم می‌کند در مقابل این بی‌عدالتی بایستیم.»

۳۲ دقیقه پیش

خبرگزاری فارس: صدای انفجار در بندرعباس،‌سیریک و جاسک شنیده شد

 

خبرگزاری فارس، نزدیک به سپاه پاسداران، گزارش داد: «دقایقی پیش مردم در بندرعباس صدای چند انفجار شنیدند.»

فارس اشاره کرد هنوز محل دقیق و منشأ این صداها مشخص نیست، و نوشت که هم‌زمان حوالی سیریک و جاسک نیز صداهای مشابه شنیده شده است.

در همین حال، خبرگزاری تسنیم، متعلق به سپاه پاسداران، نوشت برخی منابع می‌گویند که صدای ۳ انفجار در بندرعباس شنیده شده است.

۴۱ دقیقه پیش

حملات جمهوری اسلامی به پایگاه‌های حزب آزادی کردستان در اقلیم کردستان عراق؛ ۹ نفر زخمی شدند

 

حزب آزادی کردستان در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: «رژیم ایران با دست‌کم ۴ موشک و پهپاد انفجاری به پایگاه‌هایش در اربیل حمله کرد.»

این حزب افزود: «این حمله منجر به زخمی شدن ۹ نفر از نیروهای پیشمرگه شد و حال ۴ نفر از آنها همچنان وخیم است.»

در همین حال، خبرگزاری حکومتی ایسنا گزارش داد: «انفجارهایی در پی حمله به اردوگاه دارشکران» شنیده شد.

۱ ساعت پیش

در حمله راکتی به اردوگاه یک گروه مخالف جمهوری اسلامی در شمال اربیل عراق، دو نفر زخمی شدند

 

رویترز به نقل از منابع امنیتی اعلام کرد در حمله راکتی به اردوگاه یک گروه مخالف جمهوری اسلامی در شمال اربیل عراق، دو نفر زخمی شدند.

۱ ساعت پیش

نماینده مجلس:‌ تا زمانی که آمریکا اقدامات اعتمادساز انجام ندهد، تفاهم و مذاکره معنا ندارد

 

ابراهیم عزیزی، رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت‌و‌گو در صداوسیما گفت آمریکا از اوایل هفته دوم جنگ از طریق عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، درخواست آتش‌بس و مذاکره داده بود.

او افزود تا زمانی که آمریکا پنج اقدام «اعتمادساز» انجام ندهد، «تفاهم و مذاکره» معنایی ندارد.

به گفته عزیزی، این اقدامات شامل «پایان جنگ در همه جبهه‌ها به‌ویژه لبنان، رفع محاصره دریایی آمریکا، تردد کشتی‌های غیرنظامی از تنگه هرمز با ترتیبات ایران، تعلیق ۳۰ یا ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی و آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده» است.

۱ ساعت پیش

آموزش‌وپرورش: امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به‌صورت حضوری برگزار می‌شود

 

عبدالرضا فولادوند، رییس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش، اعلام کرد امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم از ۲۱ تیر به‌صورت حضوری برگزار می‌شود.

فولادوند گفت برگزاری حضوری این امتحانات «با رعایت پروتکل‌های ایمنی» و پس از دریافت مجوز از شورای تامین استان‌ها اجرا خواهد شد.

او افزود در صورتی که شرایط کشور به حالت «عادی» بازنگردد، تصمیمات جایگزین از جمله «برگزاری امتحانات داخلی» بررسی خواهد شد.

۱ ساعت پیش

الجزیره از افزایش احتمال اعلام توافق تهران و واشینگتن خبر داد

 

الجزیره به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد میانجی‌گری قطر در گفت‌وگوهای دوحه به تفاهمی میان واشینگتن و تهران درباره دارایی‌های مسدودشده ایران منجر شده است.

به گفته این منبع، پس از توافق بر سر این موضوع، احتمال اعلام توافق میان آمریکا و جمهوری اسلامی در روز سه‌شنبه افزایش یافته است.

۲ ساعت پیش

رسایی: انتخاب هیات‌ رییسه مجلس غیرقانونی است

 

حمید رسایی، نماینده مجلس جمهوری اسلامی، انتخابات هیات‌ رییسه مجلس را «غیرقانونی» خواند و گفت در آن شرکت نکرده است.

گزارش‌ها حاکی است رسایی، امیرحسین ثابتی و مهدی کوچک‌زاده، سه نماینده تهران، در رای‌گیری شرکت نکردند.

سه نماینده دیگر نیز با اطلاع قبلی به هیات‌ رییسه در انتخابات شرکت نکرده بودند.

۲ ساعت پیش

ترامپ: جمهوری اسلامی هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت

 

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا دوشنبه چهار خرداد در گورستان ملی آرلینگتون به نیروهای نظامی آمریکا، از جمله ۱۳ کشته مرتبط با جنگ ایران، ادای احترام کرد.

ترامپ گفت: «این زنان و مردان جان خود را فدا کردند تا بزرگ‌ترین حامی دولتی تروریسم در جهان هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند و نخواهد کرد. آن‌ها هرگز سلاح هسته‌ای نخواهند داشت.»

۲ ساعت پیش

پزشکیان: من خیلی چیزها را دوست ندارم، اما وقتی تصمیم گرفته می‌شود، کوتاه می‌آیم

 

مسعود پزشکیان، رییس دولت جمهوری اسلامی، گفت در جریان جنگ ۱۲ روزه با علی خامنه‌ای دیدار کرده و رهبر جمهوری اسلامی درباره نحوه انجام مذاکره توضیح داده است.

او همچنین گفت از بیان سخنانی که «خلاف جهت رهبری» باشد، خودداری می‌کند، زیرا به گفته او، چنین اقدامی «مصیبت بزرگی» است.

پزشکیان افزود: «وقتی تصمیمی گرفته می‌شود، باید یک‌صدا از سیستم بیرون بیاید.»

رییس دولت جمهوری اسلامی همچنین گفت: «من خیلی چیزها را دوست ندارم، اما وقتی تصمیم گرفته می‌شود، کوتاه می‌آیم.»

پزشکیان افزود: «اگر بتوانم معیشت و زندگی مردم را تامین کنم، آمریکا و اسرائیل نمی‌توانند در داخل کشور توطئه کنند.»

۲ ساعت پیش

نتانیاهو: حملات علیه حزب‌الله لبنان تشدید خواهد شد

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، دوشنبه چهار خرداد گفت که این کشور در حال جنگ با حزب الله لبنان است و حملات علیه آنها در لبنان را تشدید خواهد کرد.

همزمان ارتش اسرائیل اعلام کرد که به زیرساخت‌های حزب‌الله در منطقه بقاع لبنان و چندین منطقه دیگر حمله کرده است.

۳ ساعت پیش

دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس دخالت دبیرکل حرب‌الله در امور داخلی بحرین را محکوم کرد

 

رسانه‌های عرب گزارش دادند جاسم محمد البدیوی، دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس اظهارات نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله، و دخالت او در امور داخلی بحرین را محکوم کرد.

دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس گفت: «با همه اقدامات حزب‌الله که امنیت و ثبات لبنان را تهدید می‌کند، مخالفت می‌کنیم.»

۳ ساعت پیش

کانال ۱۲: اسرائیل تصمیم گرفته ضربات قابل‌توجهی به حزب‌الله وارد کند

 

کانال ۱۲ اسرائیل به نقل از یک مقام ارشد اسرائیلی گزارش داد اسرائیل از سیاست «مهار و تحمل» خارج می‌شود و تصمیم گرفته ضربات قابل‌توجهی به حزب‌الله وارد کند.

۳ ساعت پیش

وزیر ارتباطات جمهوری اسلامی: بازگشایی اینترنت «پیام‌آور ثبات کشور» است

 

ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی با اشاره به «تصویب و آغاز اجرای بازگشایی اینترنت» گفت چیزی که در حال وقوع است، «پیام‌آور پایداری و اعتماد ملی و ثبات کشور است».

او افزود: «بعد از ابلاغ مصوبه به وزارت ارتباطات، اقدامات فنی و عملیاتی برای بازگرداندن اینترنت به مدار عادی آغاز خواهد شد.»

۳ ساعت پیش

رسانه‌های ایران: پزشکیان دستور بازگشایی اینترنت بین‌الملل را ابلاغ کرده است

 

رسانه‌های ایران گزارش دادند مسعود پزشکیان دستور بازگشایی اینترنت بین‌الملل را ابلاغ کرده است.

۳ ساعت پیش

خبرگزاری تسنیم: خبر الحدث درباره جزییات تفاهم احتمالی «کذب» است

 

خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران، نوشت خبر الحدث درباره جزییات تفاهم احتمالی «کذب» است.
تسنیم نوشت: «در متن تفاهم‌نامه‌ای که تا امروز وجود دارد، هیچ جمله‌ای مبنی بر اعلام آمادگی برای خروج مواد هسته‌ای وجود ندارد و اساسا جمهوری اسلامی در این تفاهم‌نامه هیچ تعهدی درباره اقدام هسته‌ای نداده است»

۴ ساعت پیش

معاون سیاسی سپاه: دشمن پس از شکست در میدان به‌دنبال ایجاد تردید در جامعه است

 

یدالله جوانی، معاون سیاسی سپاه پاسداران، گفت «هادیان سیاسی» باید «روایت پیروزی ملت ایران» را برای جامعه بازگو کنند و افزود دشمن پس از شکست در میدان، تلاش می‌کند در جامعه «اختلاف، تردید و سستی» ایجاد کند.

او گفت: «اگر مجاهدت در میدان نباشد، دشمن شکست نمی‌خورد.»

معاون سیاسی سپاه پاسداران افزود: «دشمنی که در میدان شکست خورده است تلاش می‌کند در جامعه اختلاف، تردید، ابهام و سستی ایجاد کند.»

۴ ساعت پیش

العربیه: پیش‌نویس تفاهم اولیه شامل بازگشایی هرمز و کاهش محدودیت‌ها علیه ایران است

 

العربیه به نقل از منابع آگاه گزارش داد پیش‌نویس یک یادداشت تفاهم اولیه و نهایی میان آمریکا و جمهوری اسلامی در حال بررسی است؛ تفاهمی که شامل بازگشایی تنگه هرمز، تمدید آتش‌بس و کاهش برخی محدودیت‌ها علیه ایران می‌شود.

بر اساس گزارش العربیه، در پیش‌نویس این تفاهم‌نامه آمده است تنگه هرمز بدون دریافت هزینه از کشتی‌ها بازگشایی خواهد شد و عملیات پاکسازی مین‌ها نیز انجام می‌شود.

این گزارش همچنین می‌گوید در چارچوب این تفاهم، به جمهوری اسلامی اجازه فروش و صادرات نفت داده خواهد شد.

العربیه افزود پیش‌نویس توافق شامل تمدید ۶۰ روزه آتش‌بس است و امکان تمدید دوباره آن نیز وجود دارد.

بر اساس این گزارش، آمریکا همچنین متعهد شده محدودیت‌ها علیه بنادر جنوب ایران را کاهش دهد.

منابع العربیه گفته‌اند بخشی از دارایی‌های مسدودشده ایران نیز بر اساس سازوکاری مشخص آزاد خواهد شد.

۴ ساعت پیش

ترامپ: سیاست‌های اوباما در قبال جمهوری اسلامی باعث وقوع جنگ شد

 

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، در شبکه اجتماعی تروث‌سوشال با انتشار تصویری که با هوش مصنوعی ساخته شده، دوره اوباما و بایدن را با دوران ریاست‌جمهوری خود در مذاکرات با جمهوری اسلامی مقایسه کرد

او نوشت در دولت‌های پیشین، روسای‌جمهور آمریکا خواهان مذاکره بودند و تهران تهدید به اقدام نظامی می‌کرد، اما این بار او جمهوری اسلامی را تهدید کرد و آن‌ها به مذاکره تن دادند.

ترامپ همچنین با انتشار تصویری ساخته‌شده با هوش مصنوعی از باراک اوباما در کنار یک پالت پر از پول، نوشت سیاست‌های اوباما در قبال جمهوری اسلامی باعث وقوع جنگ شده است.

۵ ساعت پیش

حضور ناو هواپیمابر فرانسه در نزدیکی خط محاصره دریایی آمریکا

 

تصاویر جدید ماهواره‌ای نشان می‌دهد ناو هواپیمابر فرانسوی شارل دوگل بسیار نزدیک به خط محاصره دریایی آمریکا و در دریای عرب مستقر شده است.

ژان نوئل بارو، وزیر خارجه فرانسه، پیش‌تر اعلام کرده بود ماموریت این ناو هواپیمابر تامین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز است.

گفت‌وگو با محمدرضا شاهید، روزنامه‌نگار

۵ ساعت پیش

موج جدیدی از حملات هوایی اسرائیل علیه زیرساخت‌های حزب‌الله

 

ارتش اسرائیل اعلام کرد موجی از حملات هوایی را علیه زیرساخت‌های حزب‌الله در شهر صور و مناطق دیگری در جنوب لبنان آغاز کرده است.

۵ ساعت پیش

الحدث: جمهوری اسلامی شرط انتقال اورانیوم با غنای بالا به چین را مطرح کرده است

 

شبکه عربی‌زبان الحدث، وابسته به العربیه، به نقل از منابع آگاه گزارش داد که جمهوری اسلامی شرط انتقال اورانیوم با غنای بالا به چین را مطرح کرده است.

بر اساس این گزارش، تهران آمادگی دارد اورانیوم با غنای بالای خود را از کشور خارج کند، اما پیش از نهایی شدن هرگونه توافق با واشینگتن، به دنبال دریافت تضمین‌هایی از چین است.

پیشتر اینترفکس، خبرگزاری روسی مستقر در مسکو، گزارش داده بود که ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهوری این کشور، ایده انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به روسیه و ذخیره‌سازی در این کشور را با رییس‌جمهوری چین در میان گذاشته است.

۵ ساعت پیش

دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی: عقب‌نشینی در کار نخواهد بود

 

محمدباقر ذوالقدر، دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی، در پیامی با اشاره به «میدان نظامی، میدان دیپلماسی و مردم مبعوث‌شده حاضر در خیابان» نوشت: «عقب‌نشینی در کار نخواهد بود.»

او افزود: «بیش از هر زمان دیگری نیاز به وحدت و انسجام داریم تا آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها مایوس شوند.»

۵ ساعت پیش

کلودیا شینباوم: مکزیک میزبان تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی خواهد شد

 

کلودیا شینباوم، رییس‌جمهوری مکزیک، دوشنبه اعلام کرد که دولت او موافقت کرده به تیم ملی فوتبال ایران اجازه دهد در طول رقابت‌های جام جهانی در مکزیک اقامت داشته باشد.

او افزود که ایالات متحده تمایلی به میزبانی این تیم نداشته است.

شینباوم گفت که فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) پس از آن‌که آمریکا اعلام کرد نمی‌خواهد تیم ایران در طول مسابقات در خاک این کشور مستقر باشد، با دولت مکزیک تماس گرفته است.

ایران قرار است هر سه بازی مرحله گروهی خود را در آمریکا برگزار کند.

شینباوم در یک نشست خبری گفت: «ما هیچ دلیلی برای محروم کردن آنها از امکان اقامت در مکزیک نمی‌بینیم.»

کاخ سفید و وزارت خارجه آمریکا هنوز در این زمینه اظهارنظر نکرده‌اند.

۵ ساعت پیش

لاپید: توافق احتمالی با جمهوری اسلامی برای اسرائیل، برای منطقه و برای مردم ایران بد است

 

یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون اسرائیل، دوشنبه گفت توافق در حال شکل‌گیری میان واشینگتن و تهران هیچ‌یک از اهداف اسرائیل در جنگ را تامین نمی‌کند.

او بنیامین نتانیاهو را به «ناتوانی در اعمال نفوذ برای دستیابی به توافقی بهتر» متهم کرد.

لاپید در جمع خبرنگاران در اورشلیم گفت: «این توافق برای اسرائیل، برای منطقه و برای مردم ایران بد است.»

۶ ساعت پیش

یک مقام اسرائیلی: نتانیاهو درباره توافق در حال شکل‌گیری میان آمریکا و ایران نگران است

 

یک مقام‌ اسرائیلی که در گفت‌وگوهای خصوصی بنیامین نتانیاهو حضور داشته، به رویترز گفت که نخست‌وزیر اسرائیل نگرانی‌هایی درباره یادداشت تفاهمی که هم‌اکنون در حال مذاکره میان تهران و واشینگتن است ابراز کرده است.

این خبرگزاری به نقل از دو مقام اسرائیلی آگاه افزود که نتانیاهو در گفت‌وگوهای خصوصی با افراد نزدیک به خود گفته است که اسرائیل توان چندانی برای تاثیرگذاری بر تصمیم‌گیری‌های دونالد ترامپ درباره تهران ندارد.

رویترز نوشت که این اظهارات نتانیاهو در حالی مطرح می‌شود که اسرائیل تا حد زیادی از مذاکرات برای دستیابی به توافق اولیه برای توقف جنگی که با بمباران مشترک مواضع جمهوری اسلامی از سوی آمریکا و اسرائیل آغاز شد، کنار گذاشته شده است.

این خبرگزاری نوشت که نتانیاهو خواستار حفظ حق ادامه عملیات علیه آنچه تهدیدهای بالقوه در همه جبهه‌ها از جمله لبنان می‌داند، شده است؛ شرطی که اگر تهران بر توقف کامل عملیات نظامی اسرائیل در جنوب لبنان پافشاری کند، می‌تواند توافق را با شکست مواجه کند.

۶ ساعت پیش

درخواست مجلس از مجتبی خامنه‌ای برای غیرحضوری برگزار کردن جلسات مجلس

 

‌علیرضا سلیمی، عضو هیات‌رییسه مجلس شورای اسلامی، گفت با توجه به شرایط جدید، از مجتبی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی «اجازه خواستیم تا جلسات مجلس را به‌صورت وبیناری با امکان رای‌گیری برگزار کنیم.»

او افزود به محض دریافت پاسخ، هیات‌رییسه تصمیمات لازم را برای آغاز جدی فعالیت‌های عادی مجلس خواهد گرفت.

۶ ساعت پیش

سی‌بی‌اس: توافق احتمالی کنونی تعیین تکلیف ذخایر اورانیوم ایران را شامل می‌شود

 

سی‌بی‌اس نیوز به نقل از دو مقام منطقه‌‌ای آگاه به مذاکرات و یک مقام ارشد دولت آمریکا نوشت که توافق احتمالی میان آمریکا و جمهوری اسلامی شامل «تعیین تکلیف ذخایر اورانیوم با غنای بالای ایران» بر اساس ساز و کاری خواهد بود که هر دو طرف در مذاکرات آتی بر سر آن به توافق برسند.

این منابع همچنین تایید کردند که تفاهم‌نامه کنونی بازگشایی فوری تنگه هرمز از سوی جمهوری اسلامی و تعهد تهران به خودداری دائمی از تولید سلاح هسته‌ای را شامل می‌شود.

یکی دیگر از مفاد این تفاهم‌نامه به نوشته سی‌بی‌اس «بررسی مسائل مربوط به دارایی‌های مالی مسدودشده ایران و تحریم‌ها علیه حکومت» در مذاکرات آتی «بر اساس پایبندی ایران به موارد پیشین» اعلام شده است.

دو مقام منطقه‌ای آگاه همچنین اعلام پایان تمام تنش‌های نظامی در تمام جبهه‌ها از جمله لبنان و تمدید ۶۰ روزه آتش‌بس را دیگر بندهای تفاهم‌نامه کنونی عنوان کردند، اما این دو مورد مورد تایید مقام ارشدی که با این رسانه گفت‌وگو کرده است، قرار نگرفت.

۶ ساعت پیش

امارات متحده عربی از کشف شبکه مرتبط با سپاه پاسداران در بحرین تقدیر کرد

 

به گزارش خبرگزاری بحرین، ژنرال راشد بن عبدالله آل خلیفه، وزیر کشور بحرین، با فهد محمد کردوس العامری، سفیر امارات متحده عربی در بحرین، دیدار کرد.

بر اساس این گزارش، وزیر کشور بحرین در این دیدار پیامی مکتوب از معاون نخست‌وزیر و وزیر کشور امارات متحده عربی دریافت کرد که در آن، از تلاش‌های امنیتی بحرین در کشف سازمان اصلی مرتبط با سپاه پاسداران و ایدئولوژی ولایت فقیه و بازداشت شماری از افراد دخیل در این شبکه تقدیر شده است.

۷ ساعت پیش

ساخت کارخانه‌ای در عربستان سعودی برای تولید پهپادهایی مشابه شاهد

 

به گزارش سمافور، یک سرمایه‌گذاری مشترک میان یک استارتاپ دفاعی آمریکایی و یک شرکت عربستان سعودی در حال ساخت کارخانه‌ای در نزدیکی ریاض برای تولید پهپادهای رزمی مشابه سامانه شاهد جمهوری اسلامی است.

۷ ساعت پیش

وزیر نفت جمهوری اسلامی: تدابیر لازم برای مقابله با محاصره آمریکا اتخاذ شده است

 

ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت، با حضور در جلسه دوشنبه این کمیسیون و با اشاره به محاصره دریایی آمریکا اعلام کرد که تدابیر لازم برای مقابله با این محاصره اتخاذ شده است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، به نقل از وزیر نفت افزود: «تنگه هرمز به ابزار قدرت موثر جمهوری اسلامی تبدیل شده است.»

۷ ساعت پیش

پهپاد انفجاری حزب‌الله به شهرک مرزی اسرائیل اصابت کرد

 

ارتش اسرائیل اعلام کرد یک پهپاد انفجاری حزب‌الله به شهرک مرزی شومرا در شمال اسرائیل اصابت کرده است.

بر اساس اعلام ارتش اسرائیل، همزمان نیز چندین پهپاد به سمت مناطق شمالی این کشور پرتاب شده‌اند.

منبع:ایران اینترنشنال