PEZHVAKEIRAN.COM ترامپ: نیازی به اعزام نیروی زمینی به ایران نداریم
 

ترامپ: نیازی به اعزام نیروی زمینی به ایران نداریم

 

خلاصه
  • دونالد ترامپ درباره مذاکرات جاری برای تمدید آتش‌بس گفت جمهوری اسلامی پذیرفته است سلاح هسته‌ای نداشته باشد

  • دونالد ترامپ: می‌گویند مجتبی خامنه‌ای تایید نهایی را درباره مذاکرات می‌دهد؛ شاید در مقطعی با او دیدار کنم

  • قوه قضاییه جمهوری اسلامی اعلام کرد حکم اعدام فتح‌الله آوری، از معترضان انقلاب ملی در دی‌ماه ۱۴۰۴، بامداد چهارشنبه اجرا شد

  • شماری از کشورهای منطقه در بیانیه‌هایی حملات جمهوری اسلامی را محکوم و بر همبستگی با بحرین و کویت تاکید کردند

  • مقام‌های کویتی اعلام کردند در حملات موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی، یک نفر کشته و ۶۳ نفر زخمی شدند

  • مشاور رییس امارات متحده عربی خواستار موضع متحد و واکنش کشورهای خلیج فارس در برابر حملات تهران شد

  • وزارت خارجه جمهوری اسلامی حملات آمریکا به یک نفتکش و اهدافی در قشم را «نقش آتش‌بس» خواند

  • اتاق بازرگانی از احتمال آغاز قطعی برق خانه‌ها از اواخر خرداد گفت؛ وزیر نیرو درباره جریمه شهروندان «پرمصرف» هشدار داد

۱۲ دقیقه پیش

بلومبرگ: خطر تلاش مخفیانه تهران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای افزایش یافته است

 

به گزارش بلومبرگ، مقام‌های غربی با استناد به داده‌های جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کردند خطر تلاش مخفیانه تهران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای اکنون نسبت به پیش از حملات نظامی آمریکا و اسرائیل بیشتر شده است.

۱۴ دقیقه پیش

بلومبرگ: خطر تلاش مخفیانه تهران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای افزایش یافته است

 

بلومبرگ چهارشنبه ۱۳ خرداد به نقل از مقام‌های غربی و بر اساس داده‌های جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گزارش داد خطر پیگیری مخفیانه سلاح هسته‌ای از سوی جمهوری اسلامی اکنون بیش از پیش از آغاز حملات آمریکا و اسرائیل در سال گذشته است.

در گزارش آژانس آمده است ذخایر بزرگ اورانیوم نزدیک به غنای تسلیحاتی جمهوری اسلامی دیگر مانند گذشته تحت بازرسی‌های منظم هفتگی قرار ندارند و آژانس در حال حاضر نمی‌تواند درباره این مواد هسته‌ای نتیجه‌گیری قطعی ارائه دهد.

به گفته دو دیپلمات ارشد، هرچه این مواد برای مدت طولانی‌تری خارج از نظارت کامل آژانس باقی بمانند، خطر انحراف آنها به مقاصد غیرصلح‌آمیز افزایش می‌یابد.

رافائل گروسی گفت آژانس در دورهای اخیر مذاکرات حضور نداشته است و افزود هر توافقی که قابل راستی‌آزمایی نباشد، می‌تواند به نتیجه نامطلوب منجر شود.

۳۱ دقیقه پیش

نمایندگان مجلس خواستار افزایش برد موشکی تا دفتر دونالد ترامپ شدند

 

جمعی از نمایندگان مجلس جمهوری اسلامی در نامه‌ای خطاب به مجتبی خامنه‌ای با تاکید بر «خونخواهی و انتقام خون» علی خامنه‌ای و فرماندهان سپاه پاسداران، خواستار افزایش برد موشک‌های جمهوری اسلامی تا کاخ سفید شدند.

در این بیانیه آمده است: «از نیروهای نظامی و صنایع دفاعی خود آنقدر حمایت خواهیم کرد تا روزی برد موشک‌هایمان به دفتر کار قاتلان خامنه‌ای برسد.»

نمایندگان امضاکننده همچنین خواستار برگشت‌ناپذیر شدن وضعیت تنگه هرمز به شرایط پیش از جنگ، بطلان هرگونه مذاکره درباره توانمندی‌های هسته‌ای، مطالبه کامل غرامت خسارت‌های مادی و معنوی جنگ، خروج نیروهای آمریکایی از منطقه و تنبیه «متجاوزان به گونه‌ای شدند که امکان تکرار حملات از میان برود.»

۳۵ دقیقه پیش

اتحادیه مرغداران از افت قیمت مرغ زنده در پی کاهش مصرف خبر داد

 

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی در گفت‌وگو با ایسنا از افت قیمت مرغ زنده خبر داد و گفت این محصول در روزهای اخیر با قیمتی حداقل ۶۰ هزار تومان پایین‌تر از نرخ واقعی عرضه شده است.

او کاهش شدید سرانه مصرف را عامل اصلی این وضعیت دانست و افزود و برخی تولیدکنندگان همچنان با نرخ‌های بالا اقدام به جوجه‌ریزی کرده‌اند.

۴۶ دقیقه پیش

دیدار نخست‌وزیر عراق با عصائب اهل حق و کتائب امام علی درباره تحویل سلاح

 

نخست‌وزیر عراق با دو هیات از عصائب اهل حق و کتائب امام علی دیدار و درباره اجرای جدایی این دو گروه از حشد شعبی و تحویل سلاح به دولت گفت‌وگو کرد. در این دیدار تصمیم گرفته شد طی دو روز آینده کمیته‌ای برای تدوین سازوکارهای اجرایی این روند تشکیل شود.

پیش‌تر عصائب اهل حق اعلام کرده بود ارتباط تشکیلاتی خود را با حشد شعبی قطع می‌کند و سلاح‌هایش را به دولت عراق تحویل خواهد داد.

۱ ساعت پیش

مدیرکل آژانس: حمله به نیروگاه هسته‌ای امارات متحده عربی هدفمند بود

 

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به سی‌ان‌ان گفت حمله پهپادی ۲۷ اردیبهشت به نیروگاه هسته‌ای براکه در ابوظبی کاملا هدفمند بوده و عاملان آن می‌دانستند چه می‌کنند. او پس از بازدید از محل، این حمله را عملیاتی دقیق توصیف کرد.

مقام‌های امارات متحده عربی اعلام کردند این حمله با هدف مختل کردن فعالیت نیروگاه انجام شد، اما تاسیسات به فعالیت عادی ادامه می‌دهد و سطح ایمنی پرتویی تحت تاثیر قرار نگرفت. وزارت دفاع امارات نیز گفت در این حمله دو پهپاد رهگیری شدند و پهپاد سوم به یک ژنراتور برق در خارج از محدوده داخلی نیروگاه اصابت کرد.

گروسی همچنین به اسکای‌نیوز گفت آژانس اطلاعات کافی درباره میزان دقیق ذخایر اورانیوم ایران در اختیار ندارد، اما می‌داند این مواد در همان محل‌های پیشین نگهداری می‌شوند. او افزود دسترسی به این مکان‌ها پس از حملات ۱۲ روزه گذشته بسیار محدود و دشوار شده است، هرچند غیرممکن نیست.

او گفت انتقال این مواد از نظر فنی ممکن است، اما پیچیده است و کشورهایی از جمله قزاقستان، روسیه، چین و فرانسه برای دریافت احتمالی این ذخایر ابراز علاقه کرده‌اند. گروسی گفت در صورت بروز حادثه، پیامدهای پرتویی می‌تواند گسترده باشد و جامعه جهانی باید از خطرات احتمالی آگاه باشد.

۱ ساعت پیش

پژوهشگر روابط بین‌الملل: تنش‌های ترامپ و نتانیاهو اساسا عجیب نیست

 

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، در مصاحبه‌ای که چهارشنبه از پادکست «پاد فورس وان» پخش شد، تایید کرد که در پی ادامه درگیری‌های اسرائیل با لبنان، گفت‌وگویی تند طی تماس تلفنی با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، داشته است.

گفت‌وگو با شهرام خلدی، پژوهشگر تاریخ خاورمیانه و روابط بین‌الملل:

 

۱ ساعت پیش

موج تازه فشار بر زنان به دلیل حجاب اجباری

 

در حالی که جمهوری اسلامی پس از هفته‌ها تنش نظامی و آتش‌بس شکننده با تشدید بحران اقتصادی دست‌وپنجه نرم می‌کند، موج تازه‌ای از فشار بر شهروندان، به‌ویژه زنان، برای رعایت حجاب اجباری آغاز شده است.

گفت‌وگو با فرزاد فتاحی، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال:

۱ ساعت پیش

روایت شماروایت بیماران از هزینه‌های سرسام‌آور درمان؛ بیمه هست اما کارآمد نیست

 

ده‌ها پیام رسیده به ایران‌اینترنشنال از افزایش هزینه‌های دارو و درمان و در مقابل، کاهش پوشش بیمه‌ای خبر می‌دهند. بحران بیمه در ایران بسیاری از بیماران را ناچار کرده است روند درمان خود را متوقف یا از مراجعه به پزشک و انجام آزمایش‌های ضروری، صرف‌نظر کنند.

بسیاری از شهروندان با وجود پرداخت حق بیمه، همچنان ناچارند بخش عمده هزینه‌های درمانشان را شخصا پرداخت کنند. برخی نیز می‌گویند بیمه‌ها از پوشش هزینه‌های درمانی، دارو، آزمایش‌ها و خدمات تخصصی، ناتوان شده‌اند.

ادامه گزارش را اینجا بخوانید.

۱ ساعت پیش

وزیر نیرو: عبور از اوج بار تابستان نیازمند مشارکت مردم است

 

عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو جمهوری اسلامی، در حاشیه مراسم افتتاح نیروگاه متانول کاوه با اشاره به وضعیت آب و برق کشور و احتمال قطعی گفت عبور موفق از اوج بار تابستان نیازمند مشارکت مردم است.

او هشدار داد مشترکان پرمصرف آب و برق در گام نخست با جریمه مالی روبه‌رو خواهند شد و در صورت تکرار، با هدف آنچه «رعایت عدالت» در توزیع عنوان کرد، مشمول محدودیت خواهند شد.

وزیر نیرو توضیح بیشتری درباره زمان اجرای این محدودیت‌ها ارائه نکرد.

۱ ساعت پیش

دبیرکل اتحادیه عرب خواستار توقف فوری حملات جمهوری اسلامی شد

 

احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب، حملات جمهوری اسلامی به کویت و بحرین را محکوم کرد و خواستار توقف فوری و بدون قید و شرط این حملات شد.

او هدف قرار دادن تاسیسات غیرنظامی و مراکز حیاتی را نقض جدی حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل دانست و گفت این حملات امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

دبیرکل اتحادیه عرب همچنین با اشاره به کشته شدن یک نفر و زخمی شدن شماری از افراد، این اقدامات را تشدید خطرناک تنش‌ها توصیف کرد و نسبت به پیامدهای ادامه آن هشدار داد.

اتحادیه عرب همبستگی کامل خود را با کویت و بحرین اعلام کرد و حمایت از اقدام‌های این دو کشور برای حفظ حاکمیت و امنیت خود را مورد تاکید قرار داد.

۱ ساعت پیش

رییس‌جمهوری لبنان حملات جمهوری اسلامی به کویت و بحرین را محکوم کرد

 

ژوزف عون، رییس‌جمهوری لبنان، حملات جمهوری اسلامی به تاسیسات غیرنظامی در کویت و بحرین، از جمله فرودگاه بین‌المللی کویت، را محکوم کرد.

او این حملات را نقض حاکمیت دو کشور و مغایر با اصول حقوق بین‌الملل دانست.

رییس‌جمهوری لبنان همچنین همبستگی کشورش را با کویت و بحرین اعلام کرد و خواستار تلاش برای جلوگیری از پیامدهای بیشتر و کاهش تنش در منطقه شد.

۱ ساعت پیش

طرح جدید اتحادیه اروپا برای هدایت عملیات مین‌روبی در تنگه هرمز

 

به گزارش رویترز، سرویس دیپلماتیک اتحادیه اروپا پیشنهاد داده ماموریت دریایی «آسپیدس» این اتحادیه نقش اصلی در پاکسازی مین‌های تنگه هرمز را «در صورت فراهم بودن شرایط» بر عهده بگیرد. این اقدام به عنوان سهم اروپا در ابتکاری به رهبری فرانسه و بریتانیا مطرح شده است.

سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا در یادداشتی به تاریخ ۲۲ خرداد نوشت «وضعیت ایجاب می‌کند اتحادیه سهمی معنادار» در یک ائتلاف موردی به رهبری فرانسه و بریتانیا داشته باشد؛ ائتلافی که قرار است پس از فراهم شدن شرایط و جدا از طرف‌های درگیر اجرایی شود.

در این یادداشت که میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا توزیع شده، پیشنهاد شده است ماموریت دریایی آسپیدس مسئولیت نقش اصلی در پاکسازی مین‌ها در تنگه هرمز را به عنوان سهم اتحادیه اروپا در تلاش‌های ائتلاف فرانسه و بریتانیا بر عهده گیرد.

تغییر در ماموریت آسپیدس مستلزم اجماع کامل ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا است و هنوز مشخص نیست این کشورها از چنین تغییری حمایت خواهند کرد یا نه.

۱ ساعت پیش

ادامه حملات اسرائیل به جنوب لبنان با وجود آتش‌بس

 

مقام‌های لبنان اعلام کردند حملات پهپادی اسرائیل روز چهارشنبه در جنوب این کشور دست‌کم شش کشته بر جا گذاشت و خودرویی را در جنوب بیروت هدف قرار داد. همزمان، ارتش اسرائیل اعلام کرد یک «پرنده متخاصم» را که احتمالا از سوی حزب‌الله شلیک شده بود، رهگیری کرده است.

این حملات با وجود توافقی که با میانجیگری آمریکا اعلام شد ادامه یافته است.

وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد در یکی از حملات در نزدیکی شهر صور، شش نفر کشته شدند. در حمله‌ای دیگر در منطقه خلده در جنوب بیروت نیز دو نفر زخمی شدند.

۱ ساعت پیش

قطر: حملات جمهوری اسلامی نقض حقوق بین‌الملل است

 

دولت قطر در بیانیه‌ای حملات جمهوری اسلامی به اهداف غیرنظامی در کویت و بحرین را به‌شدت محکوم کرد و آن را نقض جدی حاکمیت این دو کشور دانست.

در این بیانیه آمده است این حملات نقض آشکار کنوانسیون‌های ژنو ۱۹۴۹ و پروتکل‌های الحاقی آن‌ها، همچنین اصول حقوق بین‌الملل بشردوستانه به شمار می‌رود.

وزارت خارجه قطر بر رد کامل هدف قرار دادن اهداف غیرنظامی و زیرساخت‌های حیاتی تاکید و ضرورت دور نگه داشتن منطقه از پیامدهای حملات غیرموجه و کاهش تنش‌ها برای بازگرداندن امنیت و ثبات منطقه‌ای و جهانی را برجسته کرد.

این وزارتخانه همچنین همبستگی کامل قطر با کویت و بحرین را اعلام و از همه اقداماتی که این دو کشور برای حفظ حاکمیت و امنیت خود اتخاذ می‌کنند، حمایت کرد.

۱ ساعت پیش

بلاتکلیفی شادی شادمان از بازداشت‌شدگان انقلاب ملی ایرانیان، در زندان اوین

 

سایت هراناگزارش داد شادی (خدیجه) شادمان، از بازداشت‌شدگان انقلاب ملی ایرانیان، پنج ماه است به صورت بلاتکلیف در زندان اوین نگهداری می‌شود.

بر اساس این گزارش، او در جریان اعتراضات سراسری دی ۱۴۰۴ از سوی نیروهای امنیتی بازداشت و پس از یک ماه نگهداری در بازداشتگاهی در شرق تهران، ۹ بهمن به بند زنان زندان اوین منتقل شد.

هرانا نوشت جلسه رسیدگی به اتهامات او در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست ایمان افشاری برگزار شده است.

یک منبع مطلع به هرانا گفت شادمان پس از بازداشت چند روز را در سلول انفرادی گذراند و سپس به بندی منتقل شد که برخی دیگر از بازداشت‌شدگان اعتراضات در آن نگهداری می‌شدند.

۲ ساعت پیش

ادامه اعتراضات دانش‌آموزی در کشور

 

اعتراضات گسترده دانش‌آموزان در سراسر کشور به سیاست‌های آموزشی جمهوری اسلامی همچنان ادامه دارد.

شماری از دانش‌آموزان پایه‌های یازدهم و دوازدهم، سه‌شنبه ۱۲ خرداد در اعتراض به تاثیر قطعی معدل پایه یازدهم در کنکور، مقابل ساختمان وزارت آموزش و پرورش در تهران تجمع کردند.

گفت‌وگو با سبا حیدرخانی، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال:

۲ ساعت پیش

گزارش مخاطبان از شنیده شدن صدای انفجار در بندرعباس

 

پیام‌های رسیده به ایران‌اینترنشنال حاکی است چهارشنبه ۱۳ خرداد صدای چند انفجار در بندرعباس شنیده شد که موجب لرزش پنجره‌ها و خانه‌ها شد. این انفجارها حدود ساعت ۱۳:۴۵ به وقت محلی رخ داد.

پیش‌تر رسانه‌های ایران به نقل از معاون سیاسی و امنیتی استاندار هرمزگان از انجام عملیات «انهدام مهمات عمل‌نکرده» و احتمال شنیده شدن صدای شدید انفجار خبر داده بودند.

استانداری هرمزگان اعلام کرد صدای انفجار در قشم و بندرعباس ناشی از انهدام مهمات عمل‌نکرده جنگی بوده است.

۲ ساعت پیش

سپاه پاسداران: دشمن ناگزیر به پذیرش قواعد جدید در تنگه هرمز است

 

سپاه پاسداران در پیامی به مناسبت سالمرگ روح‌الله خمینی اعلام کرد «دشمن ناگزیر به پذیرش قواعد جدیدی» است که به گفته این نهاد، ملت ایران و نیروهای مسلح در میدان تحمیل کرده‌اند؛ به‌ویژه در عرصه مدیریت و کنترل تنگه هرمز.

در این بیانیه آمده است: «مقاومت تا نابودی کامل توطئه‌های استکباری، اخراج بیگانگان از غرب آسیا و آزادی قدس شریف با نابودی رژیم صهیونیستی، مقتدرانه ادامه خواهد یافت.»

سپاه پاسداران همچنین بر ادامه آنچه «مقاومت» خواند، تاکید کرد و آن را بخشی از راهبرد منطقه‌ای جمهوری اسلامی دانست.

۲ ساعت پیش

عیادت وزیر دفاع کویت از مصدومان حملات جمهوری اسلامی

 

ارتش کویت با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد عبدالله علی عبدالله السالم الصباح، وزیر دفاع این کشور، از مصدومان ناشی از هدف قرار گرفتن تاسیسات غیرنظامی و حیاتی، از جمله فرودگاه بین‌المللی کویت در بامداد چهارشنبه، عیادت کرد.

۲ ساعت پیش

یک کشته و ۶۳ زخمی در پی حملات جمهوری اسلامی به کویت

 

عبدالله السند، سخنگوی وزارت بهداشت کویت، در بیانیه‌ای اعلام کرد ۶۳ نفر در پی حملات موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی در بامداد چهارشنبه زخمی شدند و تاکنون هفت عمل جراحی پیچیده و فوری انجام شده است.

وزارت خارجه کویت پیش‌تر اعلام کرده بود یک نفر در جریان این حملات کشته شده است.

به گفته السند، طرح‌های اضطراری فعال و سطح آماده‌باش در همه مراکز درمانی افزایش یافته و کادرهای پزشکی، پرستاری و فنی از نخستین ساعات حادثه در حالت آماده‌باش قرار گرفته‌اند.

۲ ساعت پیش

عربستان سعودی حملات جمهوری اسلامی به بحرین و کویت را محکوم کرد

 

وزارت خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای حملات جمهوری اسلامی به بحرین و کویت، از جمله هدف قرار دادن فرودگاه کویت و برخی تاسیسات حیاتی، را محکوم کرد. در این حملات یک نفر کشته و دست‌کم ۶۳ نفر زخمی شدند.

در این بیانیه آمده است این اقدامات نقض آشکار حاکمیت بحرین و کویت و مغایر با قوانین بین‌المللی، منشور سازمان ملل و قطعنامه ۲۸۱۷ شورای امنیت در سال ۲۰۲۶ است و امنیت و ثبات منطقه را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

عربستان یعودی همچنین همبستگی خود را با بحرین و کویت اعلام کرد و با دولت و مردم کویت در پی کشته شدن یک نفر ابراز همدردی کرد.

۲ ساعت پیش

خبر فوریدونالد ترامپ: نیازی به اعزام نیروی زمینی به ایران نداریم

 

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، اعلام کرد ایالات متحده به دلیل «موفقیت» کارزار نظامی در ایران، نیازی به حضور نیروهای زمینی در داخل خاک این کشور ندارد.

او در مصاحبه‌ای با پادکست نیویورک پست که چهارشنبه منتشر شد، گفت: «اکنون به نیروی زمینی نیاز نداریم. با بمباران، بخش زیادی از توان نظامی آن‌ها را از بین بردیم و کسی را روی زمین مستقر نکردیم.»

ترامپ افزود: «اگر بتوانید از آن اجتناب کنید، نمی‌خواهید چنین کاری انجام دهید.»

۲ ساعت پیش

همکاری آمریکا و لبنان برای مهار حزب‌الله

 

کانال ۱۱ اسرائیل گزارش داد آمریکا و لبنان در حال تدوین طرحی برای تقویت و آموزش ارتش لبنان هستند تا این نیرو در آینده مسئولیت مقابله با حزب‌الله را بر عهده بگیرد. همزمان هیات‌هایی از اسرائیل و لبنان در واشینگتن مذاکراتی را با محور بررسی راهکارهای خلع سلاح حزب‌الله آغاز کردند. جزییات بیشتر با بابک اسحاقی، خبرنگار ایران‌اینترنشنال:

 

۲ ساعت پیش

تصاویری از رهگیری موشک‌ها و پهپادهای جمهوری اسلامی بر فراز کویت

 

ویدیوهای منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد موشک‌ها و پهپادهای جمهوری اسلامی بامداد چهارشنبه بر فراز کویت رهگیری شده‌اند.

 

۲ ساعت پیش

ترامپ: از نتانیاهو به‌دلیل درگیری با لبنان دلخور شدم

 

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، در مصاحبه‌ای که چهارشنبه از پادکست «پاد فورس وان» پخش شد، گفت که در پی ادامه درگیری‌های اسرائیل با لبنان، گفت‌وگویی تند با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، داشته است.

او در پاسخ به سوالی درباره گزارش‌ها مبنی‌ بر تنش در این گفت‌وگوی تلفنی گفت: «بله، داشتم. نمی‌گویم عصبانی بودم. کمی از این‌که او مدام با لبنان درگیر می‌شود، دلخور بودم.»

ترامپ در عین حال تاکید کرد با نتانیاهو روابط بسیار خوبی دارد.

۲ ساعت پیش

خبرگزاری وابسته به سپاه: جمهوری اسلامی پاسخ به متن تفاهم با آمریکا را تعلیق کرده است

 

خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران، در واکنش به سخنان دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، درباره سرعت تحولات مذاکرات نوشت جمهوری اسلامی در روزهای گذشته هیچ پاسخی به متن تفاهم پیشنهادی آمریکا نداده است.

بر اساس این گزارش، به‌دلیل حملات اسرائیل به لبنان، تبادل متن از طریق واسطه‌ها نیز تا زمانی که شروط جمهوری اسلامی درباره لبنان تامین شود، تعلیق شده است.

ترامپ پیش‌تر اعلام کرده بود گزارش‌ها درباره توقف گفت‌وگوهای آمریکا و جمهوری اسلامی نادرست است و مذاکرات به‌طور مستمر ادامه دارد. او گفت زمان آن رسیده که تهران به هر شکل توافقی انجام دهد و افزود این روند ۴۷ سال ادامه داشته و دیگر نمی‌تواند ادامه یابد.

منبع:ایران اینترنشنال