PEZHVAKEIRAN.COM وای‌نت: اسرائیل برای از سرگیری جنگ با ایران آماده می‌شود
 

وای‌نت: اسرائیل برای از سرگیری جنگ با ایران آماده می‌شود

 

خلاصه
  • وای‌نت گزارش داد که اسرائیل همزمان با افزایش تنش میان آمریکا و جمهوری اسلامی، در حالت آماده‌باش قرار گرفته و خود را برای احتمال ازسرگیری درگیری‌ها آماده می‌کند

  • سفارت آمریکا در بغداد با اشاره به امکان اختلال در سفرها یا بسته شدن ناگهانی حریم هوایی بدون اطلاع قبلی از شهروندان خود در عراق خواست فورا آنجا را ترک کنند

  • فری‌پرس به نقل از برخی افراد در دولت ترامپ گزارش داد وزارت خارجه آمریکا تحقیقاتی را درباره تریتا پارسی، بنیان‌گذار نایاک و معاون اجرایی موسسه کوینسی، آغاز کرده و ممکن است برای لغو گرین‌کارت او و اخراجش از ایالات متحده اقدام کند

  • بهای نفت خام برنت با افزایش ۱.۴۴ دلاری به ۹۴.۵۴ دلار رسید و نفت وست تگزاس اینترمدیت نیز در سطح ۹۱.۷۱ دلار معامله شد

 
۵ دقیقه پیش

وزرای خارجه ترکیه و پاکستان، در یک تماس تلفنی درباره تحولات خاورمیانه گفت‌وگو کردند

 

هاکان فیدان و محمد اسحاق دار، وزرای خارجه ترکیه و پاکستان، در یک تماس تلفنی درباره تحولات خاورمیانه گفت‌وگو کردند و از همه طرف‌های درگیر خواستند برای جلوگیری از تشدید بحران، خویشتنداری کرده و مسیر گفت‌وگو و دیپلماسی را دنبال کنند.

۱۱ دقیقه پیش

محکومیت جمهوری اسلامی در بیانیه‌ مشترک استرالیا و بریتانیا

 

استرالیا و بریتانیا در بیانیه‌ای مشترک حمله‌های جمهوری اسلامی در منطقه را محکوم کردند و گفتند که نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد. همزمان ۲۲ کشور اعلام کردند نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی در طرح‌های ترور و آدم‌ربایی در غرب دست دارد

گفت‌وگو با علیرضا محبی، خبرنگار ایران‌اینترنشنال

 

۱۵ دقیقه پیش

دو ملوان هندی در حمله آمریکا به نفتکش سته‌بلو در سواحل عمان کشته شدند

 

به گزارش روزنامه هیندو، اتحادیه ملوانان هند اعلام کرد که دو ملوان هندی در حمله چهارشنبه آمریکا به نفتکش سته‌بلو در سواحل عمان کشته شدند و یک ملوان دیگر ناپدید شده است.

تانکرترکرز اعلام کرده بود که این نفتکش دست‌کم پنج سال نفت ایران را حمل کرده اما در فهرست تحریم‌های آمریکا نیست.

۲۳ دقیقه پیش

محسنی اژه‌ای: جمهوری اسلامی «میخ آخر را بر تابوت آمریکا» در این منطقه خواهد زد

 

غلامحسین محسنی اژه‌ای، رییس قوه قضاییه، در شبکه‌های اجتماعی داخلی نوشت آمریکا و رییس‌جمهوری «نابکارش» باید بدانند معادلات راهبردی و ترتیبات امنیتی در منطقه غرب آسیا دیگر به قبل بازنمی‌گردد و جمهوری اسلامی «میخ آخر را بر تابوت آمریکا» در این منطقه خواهد زد

رییس قوه قضاییه جمهوری اسلامی، در واکنش به حملات بامداد پنج‌شنبه آمریکا به نقاطی در ایران نوشت: «اکنون که پیش‌روی ما، ماه محرم، ماه پیروزی خون بر شمشیر است، بیش از پیش برای صف‌آرایی در برابر یزیدیان زمان آماده‌ایم.»

۲۷ دقیقه پیش

بحرین: دختر ۱۱ ساله بر اثر ترکش پهپادهای جمهوری اسلامی زخمی شد

 

وزارت کشور بحرین اعلام کرد در پی آنچه «تجاوز» جمهوری اسلامی علیه بحرین خواند، یک دختر ۱۱ ساله بر اثر سقوط ترکش‌های ناشی از رهگیری و انهدام پهپادهای جمهوری اسلامی دچار جراحت جزئی شد و در محل درمان شد.

این وزارتخانه افزود در نتیجه سقوط این ترکش‌ها، چند خودرو دچار آتش‌سوزی شدند و به تعدادی از خانه‌ها در شهر حمد و پایتخت بحرین، منامه، خسارت وارد شد.

وزارت کشور بحرین همچنین اعلام کرد نیروهای دفاع مدنی و اورژانس ملی اقدامات لازم را در این زمینه انجام داده‌اند.

آتش گرفتن خودروها در بحرین در پی حمله پهپادی جمهوری اسلامی | ۲۱ خرداد

۵۶ دقیقه پیش

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران: از سراسر ایران، منطقه را برایتان جهنم می‌کنیم

 

مجید موسوی، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران، در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «تنگه مقدس هرمز را ناامن می‌کنید؟ از سراسر ایران، منطقه را برایتان جهنم می‌کنیم؛ این پاسخ جسارت آمریکایی‌ها در منطقه است.»

۱ ساعت پیش

سپاه: نزدیک شدن به تنگه هرمز به‌منزله «همکاری با دشمن» تلقی خواهد شد

 

نیروی دریایی سپاه پاسداران در پی آنچه «نقض آتش‌بس از سوی دشمن آمریکایی» خواند، اعلام کرد تنگه هرمز تا اطلاع ثانوی مسدود است.

نیروی دریایی سپاه پاسداران هشدار داد هیچ شناوری نباید از لنگرگاه خود در خلیج فارس و دریای عمان حرکت کند و نزدیک شدن به تنگه هرمز به‌منزله «همکاری با دشمن» تلقی خواهد شد.

۱ ساعت پیش

پروازهای فرودگاه بین‌المللی کویت از سر گرفته شد

 

اداره کل هوانوردی کشوری کویت صبح پنجشنبه ۲۱ خرداد اعلام کرد تردد هوایی در حریم این کشور که در پی حملات متقابل آمریکا و جمهوری اسلامی و تشدید تنش‌های نظامی موقتا متوقف شده بود، به وضعیت عادی بازگشته است و عملیات پروازی در فرودگاه بین‌المللی کویت طبق برنامه‌های مصوب از سر گرفته شد.

بر اساس این بیانیه، پایش مستمر تحولات و ارزیابی فوری هرگونه وضعیت جدید ادامه دارد و در صورت لزوم، تصمیم‌های مقتضی در همان زمان اتخاذ خواهد شد.

۱ ساعت پیش

یک مقام آمریکایی: گزارشی از خسارت به تاسیسات آمریکا دریافت نشده است

 

یک مقام آمریکایی به شبکه ای‌بی‌سی نیوز گفت که آمریکا موشک‌های جمهوری اسلامی را که طی بامداد پنجشنبه در منطقه شلیک شده بودند، رهگیری کرده است.

به گفته این مقام، در حال حاضر نشانه‌ای از وارد شدن خسارت عمده یا اصابت به تاسیسات آمریکا گزارش نشده است.

۱ ساعت پیش

صدای انفجار در بندرعباس، قشم، هنگام، سیریک، میناب و کرج

 

خبرگزاری دولتی ایرنا گزارش داد بامداد پنج‌شنبه صدای انفجار و حملات هوایی در بندرعباس، قشم، هنگام، سیریک، میناب و کرج شنیده شد و منطقه‌ای در ارتفاعات شهرستان دشتی هدف حمله قرار گرفت.

۱ ساعت پیش

سپاه حملات موشکی به دو پادگان در کرج و نظرآباد و یک پایگاه در پیشوای ورامین را تایید کرد

 

روابط عمومی سپاه پاسداران صبح پنجشنبه ۲۱ خرداد اعلام کرد آمریکا بامداد پنج‌شنبه حملات موشکی به نقاطی از جمله دو پادگان در کرج و نظرآباد و یک پایگاه سپاه پاسداران در پیشوا انجام داده است.

۱ ساعت پیش

رهگیری موشک‌های ایرانی در آسمان امان

 

العربیه فیلمی از رهگیری موشک‌های ایرانی در آسمان امان، پایتخت اردن،‌ را منتشر کرد.

۱ ساعت پیش

فری‌پرس از احتمال لغو گرین‌کارت تریتا پارسی خبر داد

 

فری‌پرس به نقل از برخی افراد در دولت دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، گزارش داد وزارت خارجه آمریکا تحقیقاتی را درباره تریتا پارسی، بنیان‌گذار نایاک و معاون اجرایی موسسه کوینسی، آغاز کرده و ممکن است برای لغو گرین‌کارت او و اخراجش از ایالات متحده اقدام کند.

بر اساس این گزارش، موسسه کوینسی در حال استخدام یک وکیل مهاجرت است که توصیه کرده دادخواست آزادی فوری از هم‌اکنون آماده شود تا در صورت بازداشت ناگهانی پارسی از سوی مقام‌های مهاجرتی، امکان ارائه سریع آن وجود داشته باشد.

فری‌پرس همچنین گزارش داد لورا لومپ، مدیرعامل موسسه کوینسی، در ماه آوریل به کارکنان و حامیان مالی این اندیشکده گفته است رییس هیات‌مدیره با درخواست او برای تامین هزینه‌های حقوقی جهت آمادگی در برابر تلاش احتمالی برای اخراج تریتا پارسی موافقت کرده است.

۲ ساعت پیش

اسرائیل برای احتمال از سرگیری درگیری با حکومت ایران آماده می‌شود

 

وای‌نت گزارش داد که اسرائیل همزمان با افزایش تنش میان آمریکا و جمهوری اسلامی، در حالت آماده‌باش قرار گرفته و خود را برای احتمال ازسرگیری درگیری‌ها آماده می‌کند.

مقام‌های اسرائیلی معتقدند تهران بعید است در واکنش به حملات احتمالی آمریکا مستقیماً اسرائیل را هدف قرار دهد، اما نسبت به نتیجه‌بخش بودن تلاش‌های دیپلماتیک دولت دونالد ترامپ نیز بدبین هستند.

جزییات بیشتر را اینجا بخوانید.

۲ ساعت پیش

سفارت آمریکا در بغداد از شهروندان خود خواست عراق را ترک کنند

 

سفارت آمریکا در بغداد به شهروندان این کشور هشدار داد عراق را فورا ترک کنند و از آنان خواست در شرایط کنونی به این کشور سفر نکنند.

در بیانیه سفارت آمریکا همچنین آمده است امکان اختلال در سفرها یا بسته شدن ناگهانی حریم هوایی بدون اطلاع قبلی وجود دارد.

۳ ساعت پیش

بحرین می‌گوید همه پرتابه‌های جمهوری اسلامی رهگیری و منهدم شده‌اند

 

مشاور رسانه‌ای پادشاه بحرین اعلام کرد سامانه‌های پدافند هوایی این کشور پرتابه‌های شلیک‌شده از سوی جمهوری اسلامی را رهگیری و منهدم کرده‌اند.

جزئیات بیشتری درباره تعداد پرتابه‌ها یا محل رهگیری منتشر نشده است.

۳ ساعت پیش

اداره امور کنسولی وزارت خارجه آمریکا: پرتابه‌ها در حریم هوایی اردن گزارش شده است

 

اداره امور کنسولی وزارت خارجه آمریکا در حساب رسمی اعلام کرد گزارش‌ها نشان می‌دهد موشک‌ها، پهپادها یا راکت‌ها در حریم هوایی اردن مشاهده شده‌اند. در این هشدار از افراد خواسته شده فورا به پناهگاه یا مکان دارای پوشش مناسب بروند و در محل امن باقی بمانند.

سفارت آمریکا در اردن نیز اعلام کرده وضعیت را به طور مستمر بررسی می‌کند و در صورت لزوم اطلاعات بیشتری منتشر خواهد کرد.

۳ ساعت پیش

هیات هواپیمایی کشوری کویت: حریم هوایی کشور موقتا بسته شد

 

هیات هواپیمایی کشوری کویت اعلام کرد در پی آنچه حملات حکومت ایران عنوان شده، حریم هوایی این کشور به طور موقت بسته شده است.

جزئیات بیشتری درباره مدت زمان این محدودیت اعلام نشده است.

۳ ساعت پیش

ارتش اسرائیل از سقوط دو پرتابه در نزدیکی نیروهایش در جنوب لبنان خبر داد

 

ارتش دفاعی اسرائیل اعلام کرد در پی فعال شدن آژیرهای هشدار در چند منطقه در شمال این کشور، دو پرتابه شناسایی شده است. این هشدارها دقایقی پیش در بخش‌هایی از شمال اسرائیل به صدا درآمد.

بر اساس این بیانیه، این دو پرتابه در نزدیکی منطقه‌ای در جنوب لبنان که نیروهای ارتش اسرائیل در آن فعالیت می‌کنند، سقوط کرده‌اند.

جزئیات بیشتری درباره منشا این پرتابه‌ها یا خسارت احتمالی منتشر نشده است.

۴ ساعت پیش

رسانه‌های ایران از حمله به پایگاه علی السالم در کویت نوشتند؛ آژیرها در بحرین به صدا درآمد

 

رسانه‌های ایران گزارش دادند پایگاه هوایی «علی السالم» در کویت که محل استقرار نیروهای آمریکایی است، هدف موشک‌ها و پهپادهای ایران قرار گرفته است.

همزمان ارتش کویت اعلام کرد پدافند هوایی این کشور در حال مقابله با پرتابه‌های متخاصم است.

وزارت کشور بحرین نیز از به صدا درآمدن آژیرهای هشدار خبر داد و گزارش شده آژیرهای خطر بار دیگر در این کشور فعال شده‌اند.

مقام‌های کویت و بحرین جزئیات بیشتری درباره منشا یا اهداف احتمالی این حملات منتشر نکرده‌اند و این ادعاها به طور مستقل تایید نشده است.

۴ ساعت پیش

گزارش رسانه‌های ایران از حمله موشکی به پایگاهی در اردن

 

شبکه خبر اعلام کرد ایران پایگاه موفق‌السلطی در اردن را هدف حمله موشکی قرار داده است. روزنامه پیام‌ما نیز گزارش داد این موشک‌ها از استان‌های شمال غربی ایران شلیک شده‌اند. مقام‌های رسمی اردن تاکنون جزئیات مستقلی درباره این ادعا منتشر نکرده‌اند.

شبکه‌های العربیه و الحدث نیز گزارش دادند پدافند هوایی اردن در حال مقابله با حمله موشکی از سمت ایران است. این گزارش‌ها تاکنون به طور مستقل تایید نشده است

۴ ساعت پیش

لیندزی گراهام: مذاکره با مقام‌های جمهوری اسلامی بسیار دشوار است

 

لیندزی گراهام، سناتور جمهوری‌خواه از کارولینای جنوبی، گفت مقام‌های جمهوری اسلامی بیش از آنکه به رنج مردم ایران توجه کنند، به ایدئولوژی و برنامه خود پایبندند و به همین دلیل مذاکره با آنها بسیار دشوار است.

او افزود رسیدن به توافق غیرممکن نیست، اما اقدام‌هایی که تاکنون انجام شده به نتیجه نرسیده و هنوز توافقی حاصل نشده است.

۵ ساعت پیش

ترامپ خواستار تصویب فوری طرح ۳۵۰ میلیارد دلاری برای افزایش بودجه نظامی آمریکا شد

 

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، از جمهوری‌خواهان در کنگره خواست طرح ۳۵۰ میلیارد دلاری بودجه نظامی را فورا تصویب کنند؛ طرحی که به گفته او با هدف افزایش چشمگیر بودجه نظامی آمریکا و تقویت توان بازدارندگی این کشور تدوین شده است.

ترامپ تاکید کرد این لایحه بخشی از مسیر رسیدن به بودجه ۱.۵ تریلیون دلاری دفاعی است و باید بدون تاخیر و تغییر اساسی تصویب شود.

او گفت این سرمایه‌گذاری برای توسعه سامانه‌های دفاعی جدید، تقویت ناوگان دریایی و هوایی، افزایش ذخایر تسلیحاتی و گسترش توان فضایی و پهپادی آمریکا انجام می‌شود و آن را اقدامی تعیین‌کننده برای برتری نظامی ایالات متحده در سال‌های آینده توصیف کرد.

۵ ساعت پیش

افزایش قیمت نفت همزمان با تشدید درگیری‌ها در خلیج فارس

 

بهای نفت خام برنت با افزایش ۱.۴۴ دلاری به ۹۴.۵۴ دلار رسید و نفت وست تگزاس اینترمدیت نیز در سطح ۹۱.۷۱ دلار معامله شد؛ این در حالی است که درگیری‌ها در خلیج فارس بار دیگر شدت گرفته و نگرانی‌ها درباره امنیت تردد نفتکش‌ها در تنگه هرمز افزایش یافته است.

تحلیلگران بازار انرژی می‌گویند هرگونه تهدید علیه این گذرگاه راهبردی می‌تواند جریان صادرات نفت را مختل کند و به رشد بیشتر قیمت‌ها منجر شود.

هرچند تاکنون گزارشی از توقف عملی صادرات منتشر نشده و واکنش بازار بیشتر ناشی از افزایش ریسک ژئوپلیتیک ارزیابی می‌شود.

۵ ساعت پیش

آنچه در ۲۰ خرداد روی داد

 

سنتکام بامداد پنجشنبه ۲۱ خرداد به وقت ایران اعلام کرد دور تازه حملات به اهدافی در ایران که از نیمه‌شب آغاز شده بود، به پایان رسیده است.

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، گفت ایالات متحده در این حملات ۴۹ موشک تاماهاوک به سوی اهدافی در ایران شلیک کرده و همزمان جنگنده‌های آمریکایی نیز عملیات بمباران انجام داده‌اند. او همچنین از جمهوری‌خواهان در کنگره خواست طرح ۳۵۰ میلیارد دلاری بودجه نظامی را فورا تصویب کنند.

قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا اعلام کرد در پی این حملات، تنگه هرمز تا اطلاع ثانوی برای تردد هرگونه شناور تجاری و نفتکش بسته شده است.

بحرین نیز اعلام کرد سامانه‌های پدافند هوایی این کشور همه پرتابه‌های شلیک‌شده از سوی جمهوری اسلامی را رهگیری و منهدم کرده‌اند.

در همین حال، لیندزی گراهام گفت مقام‌های جمهوری اسلامی بیش از رنج مردم ایران به ایدئولوژی خود پایبند هستند و به همین دلیل مذاکره با آنها بسیار دشوار است.

منبع:ایران اینترنشنال