PEZHVAKEIRAN.COM ترامپ: جمهوری اسلامی سلاح هسته‌ای بسازد، جهنم بر سرش نازل می‌شود
 

ترامپ: جمهوری اسلامی سلاح هسته‌ای بسازد، جهنم بر سرش نازل می‌شود

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، در نشست گروه ۷ در فرانسه

خلاصه
  • رییس‌جمهوری آمریکا گفت اگر جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای دست یابد، «تمام جهنم بر سرشان نازل خواهد شد» و افزود به همین دلیل اصرار کرده بندی در توافق گنجانده شود که تهران را حتی از خرید سلاح هسته‌ای منع کند

  • رسانه قوه قضاییه از اجرای حکم اعدام جواد زمانی و ابوالفضل ساعدی، دو زندانی سیاسی بازداشت‌شده در اعتراضات دی‌ماه در استان سمنان خبر داد

  • ترامپ: در چارچوب توافق، هیچ‌ سرمایه‌گذاری در ایران انجام نخواهیم داد

  • تخت‌روانچی: از طرف ایالات متحده جی‌دی ونس و از طرف جمهوری اسلامی محمدباقر قالیباف در روز امضا حضور دارند

  • کیهان: سکوت خامنه‌ای درباره هسته‌ای به معنای پایان مذاکره درباره آن است

  • نامه فرمانده نیروی هوایی اسرائیل: حمله به صدها هدف در ایران با مداخله ترامپ متوقف شد

۱۷ دقیقه پیش

علاءالدین بروجردی: لبنان و جبهه مقاومت در تفاهم‌نامه با آمریکا به رسمیت شناخته شده‌اند

 

علاءالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا گفت: «تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای تهران و واشینگتن بسیار مهم است و منافع جمهوری اسلامی را به میزان قابل‌توجهی تامین می‌کند.

او افزود: «ما همواره به آمریکایی‌ها بدبینی داشته‌ایم و ممکن است آن‌ها خلف وعده کرده و به تعهداتشان عمل نکنند»

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اضافه کرد: «تهران شرایطی ایجاد کرده که آمریکا عملا جبهه مقاومت را به عنوان متحدان راهبردی جمهوری اسلامی به رسمیت بشناسد و بند نخست سند ۱۴ ماده‌ای درباره عدم حمله به لبنان است و این یعنی لبنان به عنوان یکی از مهم‌ترین حلقه‌های جبهه مقاومت به رسمیت شناخته شده است.»

۴۰ دقیقه پیش

بازگشت لبنانی‌ها به جنوب با پرچم جمهوری اسلامی

 

پس از اعلام دستیابی جمهوری اسلامی و آمریکا به یادداشت تفاهم و تمدید آتش‌بس، برخی از شهروندان لبنانی با وجود هشدارهای رسمی درباره شکننده بودن شرایط، بازگشت به مناطق خود در جنوب این کشور را آغاز کرده‌اند.

تصاویر منتشرشده از این مناطق نشان می‌دهد که شماری از افرادی که به جنوب لبنان بازگشته‌اند، پرچم حزب‌الله لبنان و جمهوری اسلامی را در دست دارند.

۴۶ دقیقه پیش

منابع آمریکایی: ترامپ برکناری مقامات آمریکایی مخالف توافق با جمهوری اسلامی را بررسی می‌کند

 

اسرائیل هیوم به نقل از منابع آمریکایی گزارش داد دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، در حال بررسی برکناری شماری از مقامات ارشد دولت است که با توافق با جمهوری اسلامی مخالفت کرده بودند؛ از جمله پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، و جان رتکلیف، رییس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا.

این منابع آمریکایی همچنین به اسرائیل هیوم گفتند: «مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، تاکنون از احتمال برکناری مصون مانده و در انتقاد از توافق با جمهوری اسلامی محتاطانه عمل کرده است.»

۵۳ دقیقه پیش

سخنگوی وزارت خارجه قطر: در مذاکرات میان جمهوری اسلامی و آمریکا در ژنو نماینده خواهیم داشت

 

ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت خارجه قطر در نشست خبری خود گفت: «امیدواریم تفاهم‌نامه به بازگشایی مسیر کشتیرانی در تنگه هرمز کمک کند تا قطر بتواند به تامین گاز طبیعی مایع‌شده ادامه دهد.»

الانصاری همچنین افزود قطر در مذاکرات میان ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی در ژنو، نماینده خواهد داشت.


۱ ساعت پیش

ابهام در مفاد توافق آمریکا و جمهوری اسلامی و نشانه‌های اختلاف در دولت دونالد ترامپ

 

حسین آقایی، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال، با اشاره به اظهارات جی‌دی ونس درباره رد پرداخت پول به جمهوری اسلامی پس از توافق، گفت شواهد موجود از ابهام‌های متعدد در متن این توافق حکایت دارد. به گفته او، همزمان نشانه‌هایی از اختلاف نظر میان اعضای کابینه دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، درباره جزییات این توافق نیز دیده می‌شود.

۱ ساعت پیش

دونالد ترامپ: در چارچوب توافق، هیچ پولی در ایران سرمایه‌گذاری نمی‌کنیم

 

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، در حاشیه نشست گروه هفت و در دیدار با تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر، گفت ایالات متحده در چارچوب توافق با جمهوری اسلامی «هیچ پولی» در ایران سرمایه‌گذاری نخواهد کرد.

ترامپ با اشاره به گزارش‌ها درباره احتمال اختصاص منابع مالی آمریکایی به جمهوری اسلامی گفت: «ما در هر صورت هیچ پولی در ایران سرمایه‌گذاری نمی‌کنیم. دیروز هم شایعه‌ای در این باره منتشر شد که مضحک بود. ما این حق را داریم که در آینده وارد عمل شویم، اما هیچ پولی سرمایه‌گذاری نمی‌کنیم.»

او همچنین با انتقاد از سیاست‌های باراک اوباما، رییس‌جمهوری پیشین آمریکا، گفت: «ما مثل اوباما برای این موضوع پول پرداخت نکردیم. او میلیاردها دلار پرداخت کرد. ۱.۷ میلیارد دلار را با هواپیما و به صورت نقدی پرداخت کرد. این دیوانگی بود. من آن را دیدم و باورم نمی‌شد.»

تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر، نیز از توافق میان آمریکا و جمهوری اسلامی استقبال کرد، اما گفت: «هنوز کارهای زیادی باقی مانده است» و افزود: «قطر آماده کمک است.»

۱ ساعت پیش

ترامپ: اسرائیل رسیدگی به مسئله حزب‌الله را به سوریه واگذار کند

 

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، در پاسخ به پرسشی درباره خودداری اسرائیل از خروج از لبنان، موضوعی که به گفته او می‌تواند موفقیت چارچوب توافق برای پایان جنگ را تحت تاثیر قرار دهد، جنگ لبنان را «جنگ کوچک‌تر» توصیف کرد و گفت در مقایسه با جنگ علیه جمهوری اسلامی، اهمیت کمتری دارد.

ترامپ گفت به اسرائیل پیشنهاد کرده است اجازه دهد سوریه به مسئله حزب‌الله رسیدگی کند و افزود: «صادقانه بگویم، فکر می‌کنم سوریه این کار را بهتر انجام خواهد داد.»

ترامپ با اشاره به نقش حزب‌الله گفت این گروه همچنان مشکل اصلی در لبنان است و آن را نیروی نیابتی جمهوری اسلامی خواند.

او در عین حال از نحوه عملکرد اسرائیل در مقابله با حزب‌الله انتقاد کرد و گفت: «اسرائیل مدت زیادی است با حزب‌الله می‌جنگد و افراد بسیار زیادی کشته می‌شوند.»

رییس‌جمهوری آمریکا افزود: «لازم نیست هر بار که به دنبال یک نفر هستید، یک ساختمان مسکونی را ویران کنید، زیرا افراد زیادی در آن ساختمان‌ها زندگی می‌کنند و همه آنها عضو حزب‌الله نیستند.»

 

۱ ساعت پیش

ترامپ: مرحله بعدی مذاکرات با جمهوری اسلامی آسان‌تر خواهد بود

 

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، در حاشیه اجلاس گروه هفت گفت که مرحله بعدی مذاکرات با جمهوری اسلامی از دور نخست مذاکراتی که به یادداشت تفاهم اعلام‌شده اخیر منجر شد، «آسان‌تر» خواهد بود.

ترامپ در دیدار با امیر قطر در حاشیه نشست گروه هفت در فرانسه گفت: «این روند وارد مرحله دوم می‌شود که فکر می‌کنم در واقع آسان‌تر خواهد بود.»

۱ ساعت پیش

ترامپ: اگر جمهوری اسلامی سلاح هسته‌ای بسازد، جهنم بر سرشان نازل خواهد شد

 

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، در حاشیه نشست گروه هفت گفت اگر جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند، «تمام جهنم بر سر آنها نازل خواهد شد» و افزود به همین دلیل اصرار کرده بندی در توافق گنجانده شود که حکومت ایران را حتی از خرید سلاح هسته‌ای منع کند.

ترامپ درباره چارچوب توافق برای پایان جنگ گفت: «تنها چیزی که واقعا برای من اهمیت دارد این است که ایران هرگز سلاح هسته‌ای نداشته باشد و این موضوع کاملا روشن و صریح در توافق آمده است.»

او افزود: «آنها قرار نیست آن را توسعه دهند. قرار نیست آن را بخرند. قرار نیست هیچ کاری در ارتباط با آن انجام دهند. و اگر چنین کنند، با پیامدهایی باورنکردنی روبه‌رو خواهند شد.»

رییس‌جمهوری آمریکا همچنین مدعی شد جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای انگیزه اصلی او برای آغاز جنگ بوده است و گفت: «به همین دلیل وارد این ماجرا شدم و به همین دلیل با امضای توافق موافقت کردم.»

۲ ساعت پیش

سی‌ان‌ان: رهبران گروه هفت در ضیافت شام درباره تفاهم تهران گفت‌وگویی صریح داشتند

 

شبکه سی‌ان‌ان به نقل از منابع آگاه گزارش داد که رهبران کشورهای گروه هفت در جریان ضیافت شام دوشنبه شب، گفت‌وگویی «صریح» و مفصل درباره یادداشت تفاهم دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، با جمهوری اسلامی داشتند.

به گفته این منابع، این ضیافت حدود دو ساعت به طول انجامید و در فضایی مشرف به ساحل جنوبی دریاچه ژنو برگزار شد. رهبران گروه هفت در این دیدار علاوه بر تفاهم جمهوری اسلامی، درباره موضوعات دیگری از جمله جنگ اوکراین نیز رایزنی کردند.

۲ ساعت پیش

چالش در فرودگاه لس‌آنجلس برای کاپیتان و مربی تیم فوتبال ایران

 

اعضای تیم فوتبال ایران پس از پایان دیدار خود با تیم نیوزیلند، عازم تیخوانا شدند. در این میان، اعمال سخت‌گیری‌های مجدد در فرودگاه لس‌آنجلس، خروج مهدی طارمی، کاپیتان تیم، و سعید الهویی، مربی این تیم را با چالشی جدی روبه‌رو کرد.

گفت‌وگو با احسان اکبری، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال

۲ ساعت پیش

بازتاب تفاهم میان تهران و واشینگتن در رسانه‌های پاکستان

 

تفاهم به‌دست آمده میان جمهوری اسلامی و ایالات متحده آمریکا بازتاب گسترده‌ای در مطبوعات و شبکه‌های خبری این کشور داشته است.

گفت‌وگو با جواد همدانی، خبرنگار ایران‌اینترنشنال

۲ ساعت پیش

خبر فوریقوه قضاییه: جواد زمانی و ابوالفضل ساعدی، دو زندانی بازداشت‌شده در اعتراضات دی‌، اعدام شدند

 

خبرگزاری میزان، رسانه قوه قضاییه جمهوری اسلامی، سه‌شنبه ۲۶ خرداد از اجرای حکم اعدام جواد زمانی و ابوالفضل ساعدی، دو زندانی سیاسی بازداشت‌شده در اعتراضات دی‌ماه در استان سمنان خبر داد.

رییس کل دادگستری استان سمنان اتهام‌های این دو زندانی را «محاربه، افساد فی‌الارض از طریق کشیدن سلاح گرم و سرد، تخریب عمدی اموال عمومی و خصوصی به قصد مقابله با نظام جمهوری اسلامی و اخلال در نظم و امنیت جامعه، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت داخلی کشور» اعلام کرد.

تاکنون جزییات بیشتری درباره روند رسیدگی به پرونده جواد زمانی و ابوالفضل ساعدی، و همچنین اطلاعاتی درباره وضعیت آنان پیش از اجرای حکم، منتشر نشده بود.

۲ ساعت پیش

وزیر دفاع پیشین اسرائیل خواستار تمرکز موساد بر سرنگونی جمهوری اسلامی شد

 

آویگدور لیبرمن، وزیر پیشین دفاع اسرائیل و رییس حزب «اسرائیل خانه ما»، سه‌شنبه ۲۶ خرداد در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «از این پس موساد باید تنها بر یک ماموریت متمرکز شود: سرنگونی حکومت در ایران.»

لیبرمن یک روز پیش نیز در واکنش به یادداشت تفاهم میان آمریکا و جمهوری اسلامی گفته بود: «همه ما پیامدهای توافق آمریکا و ایران را درک می‌کنیم و به همین دلیل باید پاسخی به این فاجعه سیاسی تدوین کنیم.»

او همچنین افزود که اسرائیل باید اعلام کند با هرگونه ارتباط میان پرونده‌های جمهوری اسلامی و لبنان مخالف است.

۳ ساعت پیش

تخت‌روانچی: جی‌دی ونس و قالیباف در روز امضای تفاهم‌نامه در سوئیس حضور دارند

 

مجید تخت‌روانچی، معاون وزیر خارجه جمهوری اسلامی در حاشیه نشست با سفرا و کارداران خارجی در تهران گفت: «محل امضای یادداشت تفاهم تهران و واشینگتن در سوئیس خواهد بود و از طرف ایالات متحده جی‌دی ونس، معاون رییس‌جمهوری آمریکا، و از طرف جمهوری اسلامی محمدباقر قالیباف، در روز امضا حضور دارند.»

معاون وزیر خارجه جمهوری اسلامی افزود: «در یکی از بندهای یادداشت تفاهم، خاتمه جنگ در همه جبهه‌ها به شمول لبنان وجود دارد. آمریکا متعهد شده که جنگ در همه جبهه‌ها تمام شود و اگر بخواهد نقضی صورت بگیرد، مکانیزمی صورت گرفته که اقدام خواهد شد.»

تخت‌روانچی گفت: «پس از امضای یادداشت تفاهم، گفت‌وگوهای تهران و واشینگتن درباره پرونده هسته‌ای جمهوری اسلامی آغاز می‌شود و هنوز وارد جزییات نشده‌اند.»

او افزود موضوع غنی‌سازی، ذخایر اورانیوم و نیازهای هسته‌ای جمهوری اسلامی نیز وجود دارد.

۳ ساعت پیش

اردوغان: توافق آمریکا و جمهوری اسلامی گامی مهم در پایان بحران منطقه‌ای است

 

رجب طیب اردوغان، رییس‌جمهوری ترکیه، توافق میان ایالات متحده و جمهوری اسلامی را «گامی مهم در مسیر پایان دادن به بحران منطقه‌ای» دانست.

۳ ساعت پیش

آغاز دومین روز نشست سران کشورهای عضو گروه ۷

 

نشست سران کشورهای عضو «گروه ۷» در فرانسه آغاز شد. جنگ اوکراین و توافق میان ایالات متحده و جمهوری اسلامی از محورهای اصلی این نشست اعلام شده است.

جزییات بیشتر با احمد صمدی، خبرنگار ایران‌اینترنشنال

۳ ساعت پیش

رانندگان تاکسی‌های اینترنتی: کاهش یا تغییر طرح‌های تشویقی درآمدمان را تحت تاثیر قرار داده

 

سایت رویداد۲۴ در گزارشی نوشت هم‌زمان با آغاز جنگ و تشدید موج تعدیل نیرو، گرایش به فعالیت در تاکسی‌های اینترنتی افزایش یافته است؛ به‌طوری که بخشی از کارگران بیکار شده برای تامین حداقل درآمد روزانه، به این شغل روی آورده‌اند.

با این حال، این گزارش به چالش‌های جدید فعالان این حوزه نیز اشاره می‌کند؛ از جمله کاهش یا تغییر طرح‌های تشویقی که پیش‌تر نقش مهمی در افزایش درآمد رانندگان داشت.

رویداد۲۴ به نقل از یکی از رانندگان نوشت: «این موضوع درآمد را تحت تاثیر قرار داده و این شغل دیگر مانند گذشته صرفه اقتصادی ندارد. پیش از جنگ، طرح‌های تشویقی باعث می‌شد با چند ساعت کار به درآمد مدنظر برسیم، اما اکنون با افزایش هزینه قطعات و تعمیرات، ناچاریم از خود و خودرو بیشتر کار بکشیم.»

۳ ساعت پیش

شعارهای محوشده، رد پای اعتراض

 

تصاویر رسیده به ایران‌اینترنشنال نشان می‌دهد نشانه‌های اعتراض به حکومت همچنان بر دیوارهای تهران دیده می‌شود؛ حتی در مواردی که تلاش شده این شعارها از منظر عمومی پنهان شوند.

در یکی از این تصاویر، شعار «مرگ بر خامنه‌ای» بر دیواری در تهران دیده می‌شود که با رنگ قرمز روی آن پوشانده شده است. با این حال، بخش‌هایی از نوشته همچنان قابل تشخیص است و اثر تلاش برای محو آن به‌روشنی دیده می‌شود.

در تصویر دیگری نیز جمله «خون ما پاک نمی‌شه» روی دیواری نقش بسته است؛ شعاری که یادآور کشته‌شدگان و زخمی‌های اعتراضات و رویدادهای سال‌های اخیر است.

۳ ساعت پیش

ایران و تنگه هرمز در کانون گفت‌وگوهای رهبران گروه هفت

 

انتظار می‌رود جنگ علیه جمهوری اسلامی و پیامدهای آن بر امنیت و بازار انرژی، محور اصلی گفت‌وگوهای رهبران کشورهای گروه هفت در نشست سه‌شنبه ۲۶ خرداد باشد. این نشست در حالی برگزار می‌شود که توافق اخیر میان آمریکا و جمهوری اسلامی و آینده تحولات خاورمیانه همچنان با ابهام‌های جدی همراه است.

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، امیدوار بود با دستیابی به توافق با جمهوری اسلامی و از موضعی قدرتمند وارد نشست گروه هفت شود. با این حال، پرسش‌هایی درباره جزییات توافق و میزان پایبندی طرفین به آن همچنان باقی مانده است.

مقام‌هایی از چهار کشور عضو گروه هفت اعلام کرده‌اند که نحوه مدیریت تحولات خاورمیانه پس از توافق اخیر، یکی از موضوعات اصلی گفت‌وگوهای پشت درهای بسته رهبران خواهد بود.

هم‌زمان، رهبران مصر، قطر و امارات متحده عربی نیز به دعوت امانوئل مکرون، رییس‌جمهوری فرانسه، در بخشی از نشست حضور خواهند داشت تا درباره تحولات منطقه رایزنی کنند. همچنین قرار است دونالد ترامپ به‌صورت جداگانه با رهبران این سه کشور دیدار کند.

گفت‌وگوی رهبران گروه هفت در حاشیه نشست کاری این اجلاس در اویان فرانسه | ۲۶ خرداد
۳ ساعت پیش

کیهان: سکوت خامنه‌ای درباره هسته‌ای به معنای پایان مذاکره درباره آن است

 

روزنامه کیهان، که زیر نظر نماینده رهبر جمهوری اسلامی اداره می‌شود، نوشت که مجتبی خامنه‌ای در تمامی پیام‌های خود از زمان انتصاب به عنوان رهبر جمهوری اسلامی تاکنون هیچ اشاره‌ای به موضوع هسته‌ای نکرده و جایگاهی برای آن در چشم‌انداز پایان جنگ در نظر نگرفته است.

کیهان این رویکرد را «اقدامی معنادار» توصیف کرد و نوشت که این موضوع می‌تواند نشانه‌ای از آن باشد که از نگاه جمهوری اسلامی، پرونده مذاکرات هسته‌ای پس از حملات آمریکا و اسرائیل مختومه شده و تلاشی برای احیای آن صورت نخواهد گرفت.

این روزنامه همچنین نوشت که این رویکرد را می‌توان یکی از مهم‌ترین خطوط قرمز ترسیم‌شده از سوی رهبر جمهوری اسلامی دانست. به نوشته کیهان، هرگونه مذاکره برای تعیین شرایط پایان جنگ نباید در امتداد مذاکرات پیشین هسته‌ای و در همان چهارچوب و با همان اهداف دنبال شود.

۴ ساعت پیش

بلومبرگ: قطر پس از بازگشایی تنگه هرمز تولید ال‌ان‌جی را به‌سرعت افزایش می‌دهد

 

بلومبرگ به نقل از منابع آگاه گزارش داد قطر در حال برنامه‌ریزی برای افزایش سریع تولید گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) پس از بازگشایی تنگه هرمز است و قصد دارد ظرف دو ماه بخش عمده ظرفیت صادراتی خود را احیا کند.

به گفته این منابع، شرکت قطر انرژی به خریداران اعلام کرده است که یک ماه پس از برقراری عبور و مرور ایمن در تنگه هرمز، تولید را به حدود ۵۰ درصد ظرفیت خواهد رساند و این میزان ظرف دو ماه به حدود ۸۰ درصد افزایش خواهد یافت.

منابع آگاه همچنین گفتند بازگرداندن ظرفیت باقی‌مانده، معادل دو خط تولید، به دلیل آسیب‌های ناشی از حملات موشکی ایران در ماه مارس به سال‌ها زمان نیاز خواهد داشت.

قطر در هفته نخست جنگ و پس از حمله جمهوری اسلامی، بزرگ‌ترین تاسیسات تولید ال‌ان‌جی جهان را تعطیل کرد؛ اقدامی که به لغو محموله‌های صادراتی و کاهش اعتبار این کشور به‌عنوان یکی از تامین‌کنندگان اصلی انرژی منجر شد.

مجتمع راس لفان، که سال گذشته نزدیک به یک‌پنجم عرضه جهانی ال‌ان‌جی را تامین کرده بود، بیش از سه ماه است که عمدتا غیرفعال مانده، زیرا محدودیت‌های ایجادشده در تنگه هرمز انتقال گسترده گاز را با مشکل مواجه کرده است.

۴ ساعت پیش

عباس عراقچی: خاتمه جنگ در لبنان، بخش جدایی‌ناپذیر خاتمه کامل جنگ است

 

عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی، در نشستی با سفرا و کارداران خارجی در تهران، گفت: «یادداشت تفاهم تهران و واشینگتن یکشنبه نهایی شد و امضای رسمی آن به‌زودی، احتمالا جمعه و در محلی که مشخص خواهد شد، انجام می‌شود.»

وزیر خارجه جمهوری اسلامی اعلام کرد: «مذاکرات به دو مرحله تقسیم شده است؛ در مرحله نخست موضوع خاتمه جنگ، تنگه هرمز، محاصره دریایی، آزادسازی وجوه مسدودشده و بازسازی مطرح می‌شود و مرحله دوم طی ۶۰ روز به موضوعات هسته‌ای و لغو تحریم‌ها اختصاص دارد.»

او افزود، همزمان دور جدید مذاکرات برای رسیدن به «توافق نهایی» آغاز خواهد شد.

عباس عراقچی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی و حزب‌الله یک طرف تفاهم‌نامه و آمریکا و اسرائیل طرف دیگر آن هستند گفت: «خاتمه جنگ در لبنان، بخش جدایی‌ناپذیر خاتمه کامل جنگ است و هرگونه حمله نظامی اسرائیل به لبنان و ادامه اشغال، نقض یادداشت تفاهم محسوب می‌شود.»

۴ ساعت پیش

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» خواستار همبستگی و اقدام جدی برای توقف اعدام‌ها شد

 

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» اعلام کرد زندانیان معترض به مجازات اعدام سه‌شنبه ۲۶ خرداد برای صدوبیست‌وپنجمین هفته در ۵۶ زندان ایران در اعتصاب غذا هستند. در متن این بیانیه آمده جمهوری اسلامی از ابتدای سال ۱۴۰۵ بیش از ۱۷۷ زندانی را اعدام کرده و صدور و اجرای احکام اعدام ادامه دارد.

این کارزار افزود علی فتاح، محمد نقی‌زاده، علی کمالی و پیمان گنجی، زندانیان سیاسی محکوم به اعدام، در زندان قزلحصار به سر می‌برند و هشدار داد این زندان یکی از مراکز اصلی اجرای احکام اعدام در استان تهران و از قتلگاه‌های حکومتی است و زندانیان محکوم به اعدام پس از انتقال به آن در معرض اجرای حکم قرار می‌گیرند.

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» تاکید کرد که خواهان توقف سریع اعدام‌هاست و از همه «وجدان‌های بیدار» و فعالان سیاسی، حقوق بشری، مدنی و صنفی خواست به هر شکل ممکن اعدام‌ها را محکوم کنند و برای توقف آن دست به اقدامی جدی بزنند.

این کارزار اعلام کرد تحقق آزادی، برابری و حفظ کرامت انسانی بدون تحقق حق حیات ممکن نیست و از همه مخالفان اعدام خواست برای در هم شکستن ساختار استبدادی و چرخه سلب حیات انسانی، همبستگی و عمل متحدانه داشته باشند.

منبع:ایران اینترنشنال