PEZHVAKEIRAN.COM کویت: حمله جمهوری اسلامی به یک نیروگاه برق و تاسیسات آب‌شیرین‌کن خسارت وارد کرد
 

کویت: حمله جمهوری اسلامی به یک نیروگاه برق و تاسیسات آب‌شیرین‌کن خسارت وارد کرد

 

عکس از رویترز

خلاصه
  • وزارت برق، آب و انرژی‌های تجدیدپذیر کویت اعلام کرد یکی از نیروگاه‌های تولید برق و تاسیسات آب‌شیرین‌کن این کشور، هدف حمله جمهوری اسلامی قرار گرفته است.

  • سنتکام خبر داد به ده‌ها موضع نظامی در ایران حمله کرده است و خبرگزاری دولتی ایرنا گزارش داد در حملات آمریکا، مواضعی در پنج استان هدف قرار گرفته‌اند.

  • بر پایه اعلام سنتکام، در ششمین موج حملات آمریکا، به سامانه‌های پدافند هوایی، دیده‌بانی ساحلی و توانمندی‌های دریایی جمهوری اسلامی حمله شده است.

  • جمهوری اسلامی به اهدافی در اردن، بحرین، سوریه، قطر و کویت حمله کرد و وزارت دفاع قطر خبر داد یک کودک بر اثر حملات زخمی شده است.

  • سپاه پاسداران در بیانیه‌ای اعلام کرد جمعه ۲۶ تیر، منطقه‌ای در التنف سوریه را هدف حمله قرار داده است.

  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خبر داد شمار کشته‌های حملات آمریکا به پل‌های بندر خمیر به هفت تن افزایش یافت و ۹ تن نیز در این حملات مجروح شدند.

۵ دقیقه پیش

معاون اجرایی ارتش: قدرت پهپادی ارتش محصول اندیشه علی خامنه‌ای است

 

علیرضا شیخ، معاون اجرایی ارتش جمهوری اسلامی، به دفاع پرس، گفت: «قدرت پهپادی ارتش محصول دستور و اندیشه علی خامنه‌ای است و پهپادهای ارتش در کنار موشک‌های سپاه پاسداران، بازدارندگی نظام را تامین کرده‌اند.»

۸ دقیقه پیش

علی‌اکبر ولایتی: سفر نخست‌وزیر عراق به آمریکا «تاسف‌بار و بی‌موقع» بود

 

علی‌اکبر ولایتی، مشاور رهبر کشته‌شده جمهوری اسلامی، در یادداشتی سفر نخست‌وزیر عراق به آمریکا را «سفری تاسف‌بار، بی‌موقع و تخریب‌کننده مجاهدتهای ملت عراق در تاریخ چند هزارساله این کشور» دانست و علی الزیدی را فردی «جوان و کم تجربه» خواند.

ولایتی اضافه کرد نخست‌وزیر عراق در حالی که هنوز مراسمات سوگواری رهبر جمهوری اسلامی به اتمام نرسیده، به کاخ سفید سفر کرده و هیچ نشانه‌ای از اندوه و تاثر در آن دیدار نداشت.

۱۷ دقیقه پیش

فرمانده هوافضای سپاه پاسداران: تا بازگشت آرامش به سواحل‌مان از سراسر ایران شلیک‌ می‌ کنیم

 

به گزارش تسنیم، مجید موسوی، فرمانده هوافضای سپاه پاسداران، جمعه گفت: «شلیک‌های موثر و هدفمند ما از سراسر ایران تا بازگشت آرامش به خط ساحلی جنوب و تنگه هرمز ادامه خواهد داشت.»

۴۱ دقیقه پیش

تشدید حملات آمریکا؛ فشار نظامی همچنان باعث عقب‌نشینی تهران نشده است

 

دولت آمریکا حملات هوایی به ایران را گسترش داده و از احتمال هدف قرار دادن زیرساخت‌های انرژی و مراکز راهبردی سخن گفته است، اما برخی تحلیلگران معتقدند بعید است افزایش فشار نظامی، جمهوری اسلامی را وادار به پذیرش خواسته‌های واشینگتن کند و ممکن است دامنه جنگ گسترده‌تر شود.

خبرگزاری رویترز در یادداشتی تحلیلی با اشاره به فروپاشی توافق آتش‌بس موقتی که یک ماه پیش به دست آمد، نوشت که دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، اکنون می‌کوشد تسلط جمهوری اسلامی را بر تنگه هرمز در هم بشکند و تهران را وادار به پذیرش مطالبات خود کند.

در این یادداشت که جمعه ۲۶ تیر منتشر شد، آمده است: «هرچند دو طرف تاکنون از بازگشت به جنگ تمام‌عیار خودداری کرده‌اند، امید به دستیابی سریع به راهی برای خروج از بحران کاهش یافته است. بحرانی که بار دیگر قیمت جهانی نفت را افزایش داده و بازارهای مالی را متلاطم کرده است.»

حملات متقابل، ۲۵ تیر وارد ششمین روز شد. همزمان، تهران نشانه‌هایی به دست داد که در صورت حمله آمریکا به زیرساخت برق ایران، ممکن است از حوثی‌های یمن بخواهد تنگه باب‌المندب، یکی دیگر از گذرگاه‌های مهم انتقال نفت در ورودی دریای سرخ، را ببندند.

ادامه گزارش را اینجا بخوانید.

۱ ساعت پیش

تحلیلقانون ممنوعه اعلام کردن سپاه پاسداران از امروز در بریتانیا اجرا می‌شود

 

راجر مک‌میلان، کارشناس مسائل امنیت و تروریسم، درباره اجرای قانون ممنوع اعلام شدن سپاه پاسداران در بریتانیا که از امروز آغاز می‌شود، به ایران‌اینترنشنال گفت این قانون به پلیس و قوه قضاییه قدرت بیشتری می‌دهد تا درباره افرادی که با سپاه همکاری می‌کنند، تحقیق و آن‌ها را محکوم کنند.

۱ ساعت پیش

امام جمعه مشهد اعلام کرد «خونخواهی» علی خامنه‌ای باید مقابل چشم مردم صورت بگیرد

 

احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد، جمعه ۲۶ تیر اعلام کرد «خونخواهی» علی خامنه‌ای و جزای عمل «قاتلین» باید در مقابل چشم مردم صورت بگیرد و آنها شاهد آن باشند.

نماینده خامنه‌ای گفت: «دستگاه‌های امنیتی باید برای این اقدام مکانیسمی در نظر بگیرند.»

علم‌الهدی همچنین افزود مرحله بعدی «خونخواهی» ایستادن در مقابل «نظام سلطه آمریکا» است.

امام جمعه مشهد گفت: «باید مقابل آمریکا بایستیم و بجنگیم تا روزی که سرنوشت ایالات‌متحده به سرنوشت اتحاد جماهیر شوروی تبدیل شود.»

۱ ساعت پیش

خبر فوریقیمت دلار در بازار آزاد ایران از ۱۹۱ هزار تومان گذشت

 

همزمان با ادامه افزایش قیمت ارزهای خارجی در بازار آزاد ایران، نرخ دلار آمریکا روز جمعه ۲۶ تیر به ۱۹۱ هزار و ۸۰۰ تومان رسید و بالاترین قیمت ثبت‌شده تاکنون را ثبت کرد.

رکورد پیشین قیمت دلار در بازار آزاد، دوشنبه ۱۴ اردیبهشت با نرخ ۱۹۰ هزار تومان ثبت شده بود.

همزمان با افزایش قیمت دلار، نرخ دیگر ارزهای خارجی نیز رشد کرد. قیمت هر پوند بریتانیا به ۲۵۷ هزار و ۶۵۰ تومان رسید و بهای هر یورو نیز از ۲۱۹ هزار تومان عبور کرد.

۱ ساعت پیش

تحلیلعلی‌حسین قاضی‌زاده: جمهوری اسلامی، ایران را وارد جنگی فرسایشی کرده است

 

علی‌حسین قاضی‌زاده، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال، گفت جمهوری اسلامی ایران را وارد جنگی کرده که سال‌ها طول می‌کشد تا خسارت‌های ناشی از آن جبران شود.

او افزود این تازه دور ششم حملات است و ممکن است ادامه‌دار باشد، بی‌آنکه واکنش گسترده‌ای در پی داشته باشد، این همان اتفاقی است که در لبنان رخ داده است.

۱ ساعت پیش

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: قطع پل ارتباطی بحرین و عربستان سعودی در دستور کار قرار بگیرد

 

مجتبی زارعی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، در ایکس نوشت اولویت، هدف قرار دادن «نفت جهان و اقتصاد آمریکا» است و پس از آن، «قطع پل ارتباطی بحرین و عربستان سعودی» نیز می‌تواند در دستور کار قرار گیرد.

او نوشت: «یا آمریکا رسما خروج خود را از بحرین اعلام کند، یا پل مواصلاتی بحرین به عربستان قطع شود.»

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس همچنین عنوان کرد «پل در مقابل پل».

۱ ساعت پیش

تحلیلبحران در تنگه هرمز کشورهای عربی را با آمریکا همسو کرده است

 

محمدجواد اکبرین، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال، با اشاره به تغییر محور تنش‌ها از اسرائیل به تنگه هرمز، گفت این تحول باعث همگرایی کشورهای عربی، اروپا و آمریکا شده است. به گفته او، حتی پاکستان نیز هشدار داده است که در صورت گسترش تهدیدها علیه عربستان، در کنار ریاض وارد عمل خواهد شد.

۱ ساعت پیش

خبر فوریبریتانیا به‌طور رسمی سپاه پاسداران را در فهرست گروه‌های غیرقانونی قرار داد

 

دولت بریتانیا اعلام کرد سپاه پاسداران را بر اساس «قانون امنیت ملی (تهدیدهای دولتی) ۲۰۲۶» به طور رسمی به عنوان تهدید علیه امنیت ملی این کشور معرفی کرده و در فهرست گروه‌های غیرقانونی قرار داده است.

این اقدام با تصویب مجلس بریتانیا اجرایی شده و پیامدهای کیفری جدیدی برای حمایت از این نهاد به همراه دارد.

بر اساس این قانون، ابراز حمایت از سپاه پاسداران، از جمله تمجید یا تشویق فعالیت‌های آن که از نظر دولت بریتانیا امنیت این کشور را تهدید کند، جرم کیفری محسوب می‌شود و مرتکبان ممکن است تا ۱۴ سال زندان محکوم شوند.

همچنین کمک به سپاه پاسداران یا دریافت هرگونه منفعت مادی، از جمله پول، از این نهاد نیز جرم کیفری است و مجازات مشابهی دارد.

دولت بریتانیا همچنین اعلام کرد افرادی که به نمایندگی از سپاه پاسداران اقداماتی مانند خرابکاری انجام دهند، ممکن است بر اساس مفاد «قانون امنیت ملی ۲۰۲۳» تحت پیگرد قرار گیرند؛ جرایمی که مجازات آن‌ها می‌تواند حبس ابد باشد.

سپاه پاسداران، جنبش اسلامی یاران حق (IMCR) و سپاه داوطلبان وابسته به سازمان اطلاعات نظامی روسیه (GRU) نخستین گروه‌هایی هستند که بر اساس اختیارات جدید «قانون امنیت ملی (تهدیدهای دولتی) ۲۰۲۶» به عنوان تهدید علیه امنیت ملی بریتانیا معرفی شده‌اند.

۱ ساعت پیش

عبدالله مهتدی: حمله به اردوگاه حزب کومله کردستان ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند

 

عبدالله مهتدی، دبیرکل حزب کومله کردستان ایران، در واکنش به حمله جمهوری اسلامی به اردوگاه این حزب و کشته شدن ۹ پیشمرگه، گفت این حمله «بی‌پاسخ نخواهد ماند» و عاملان آن «از انتقام مردم و عدالت نخواهند گریخت.»

مهتدی با ابراز همدردی با خانواده‌های کشته‌شدگان و آرزوی بهبود مجروحان، این حمله را به شدت محکوم کرد و گفت: «این اقدام جنایتکارانه را به شدیدترین وجه محکوم می‌کنم و به خانواده‌های جانباختگان، دوستان و همرزمان آنان، مردم کردستان و همه مبارزان راه آزادی در ایران تسلیت می‌گویم.»

دبیرکل حزب کومله کردستان ایران همچنین خطاب به عاملان این حمله گفت: «روز پایان شما نزدیک است و شما نخواهید توانست از انتقام مردم و از دست عدالت بگریزید و سخت تنبیه خواهید شد.»

مهتدی افزود حزب کومله کردستان ایران با عزم بیشتری به فعالیت خود ادامه خواهد داد و در صف مقدم مبارزه برای سرنگونی جمهوری اسلامی باقی خواهد ماند.

۱ ساعت پیش

رییس اقلیم کردستان عراق: هدف قرار دادن اقلیم، خیانتی بزرگ به رهبری عراق است

 

نیچروان بارزانی، رییس اقلیم کردستان عراق، حملات پهپادی جمعه ۲۶ تیر سپاه پاسداران به مناطق مختلف اقلیم کردستان را به‌شدت محکوم کرد.

بارزانی گفت: «از سرگیری این حملات، تشدید خطرناک تنش‌ها و نقض آشکار حاکمیت عراق است.»

او افزود هدف قرار دادن اقلیم کردستان و آغاز خشونت، «خیانتی بزرگ به رهبری عراق» است.

۲ ساعت پیش

امام‌ جمعه قم: فهرست اصلی اهداف جمهوری اسلامی چاه‌های نفت و زیرساخت‌های انرژی در منطقه است

 

محمد سعیدی، امام جمعه قم، جمعه ۲۶ تیر اعلام کرد فهرست اصلی اهداف جمهوری اسلامی در حملات، شامل «چاه‌های نفت و زیرساخت‌های انرژی مرتبط با اسرائیل و آمریکا در منطقه» است.

نماینده خامنه‌ای در قم گفت: «نیروهای مسلح جمهوری اسلامی باید ضرب‌آهنگ جنگ را افزایش دهند و بانک اهداف خود را گسترش دهند.»

سعیدی درباره تنگه هرمز افزود ترامپ آرزوی بازگشایی نظامی تنگه هرمز را با خود «به گور خواهد برد» و بازگشایی آن، مشروط به «پایان شرارت‌های آمریکا» در منطقه است.

۲ ساعت پیش

سپاه پاسداران آمریکا و کشورهای منطقه را به «پاسخ‌های خردکننده» تهدید کرد

 

سپاه پاسداران در بیانیه‌ای آمریکا و کشورهای منطقه را تهدید کرد و گفت ادامه حملات «تاوان بسیار سخت و بیچاره‌کننده‌ای» خواهد داشت.

این نهاد همچنین هشدار داد در صورت ادامه این روند از سوی آمریکا، «پاسخ‌های خردکننده‌تری در راه است؛ پاسخ‌هایی که در تاریخ نبردها ماندگار خواهد شد.»

۲ ساعت پیش

امارات بر حمایت از بحرین، کویت، قطر و اردن در برابر حملات جمهوری اسلامی تاکید کرد

 

امارات متحده عربی با انتشار بیانیه‌ای حملات دوباره جمهوری اسلامی با موشک و پهپاد به بحرین، کویت، قطر و اردن را محکوم و بر حمایت از این کشورها در برابر حملات بیشتر حکومت ایران تاکید کرد.

وزارت خارجه امارات در این بیانیه اعلام کرد حملات جمهوری اسلامی به بحرین، کویت، قطر و اردن نقض آشکار حاکمیت این کشورها است و امنیت و ثبات آن‌ها را تهدید می‌کند.

این وزارتخانه همچنین بر همبستگی کامل امارات با بحرین، کویت، قطر و اردن تاکید کرد و حمایت خود را از همه اقداماتی که با هدف حفظ امنیت و ثبات این کشورها انجام می‌شود، اعلام کرد.

۲ ساعت پیش

بحرین حملات جمهوری اسلامی را محکوم کرد و خواستار اقدام شورای امنیت شد

 

وزارت خارجه بحرین با انتشار بیانیه‌ای حملات دوباره جمهوری اسلامی با موشک و پهپاد به تاسیسات غیرنظامی و زیرساختی در بحرین، کویت، قطر و اردن را محکوم کرد و آن را تشدیدی خطرناک دانست که جان غیرنظامیان، امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند و نقض آشکار حقوق بین‌الملل، منشور سازمان ملل و اصول حسن هم‌جواری است.

وزارت خارجه بحرین همچنین بر همبستگی کامل این کشور با بحرین، کویت، قطر و اردن تاکید کرد و از حق این کشورها برای اتخاذ همه اقدامات مشروع به منظور دفاع از حاکمیت، امنیت و ثبات خود و حفاظت از شهروندان و ساکنانشان، مطابق حقوق بین‌الملل، ماده ۵۱ منشور سازمان ملل و توافق‌نامه دفاع مشترک شورای همکاری خلیج فارس، حمایت کرد.

در این بیانیه از آمادگی و عملکرد نیروهای دفاعی بحرین و سامانه‌های پدافند هوایی کشورهای منطقه در مقابله با حملات ایران و دفاع از حاکمیت و امنیت آن‌ها قدردانی شده است.

وزارت خارجه بحرین همچنین از جامعه جهانی، به ویژه شورای امنیت سازمان ملل، خواست برای واداشتن جمهوری اسلامی به توقف آنچه «اقدامات خصمانه» خواند، تدابیر قاطع و بازدارنده اتخاذ کند. این وزارتخانه همچنین خواستار تضمین امنیت، ایمنی و آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز و پاسخگو کردن ایران بر اساس حقوق بین‌الملل، منشور سازمان ملل، قطعنامه ۲۸۱۷ شورای امنیت و قطعنامه ۱/۶۱ شورای حقوق بشر شد.

۲ ساعت پیش

کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: آمریکا در دستیابی به اهداف خود شکست خورده است

 

اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، در گفت‌وگو با تابناک، اعلام کرد آمریکا در دستیابی به اهداف خود از جمله نابودی برنامه هسته‌ای، دستیابی به تنگه هرمز و یافتن ۴۵۰ کیلوگرم اورانیوم غنی‌شده ۶۰ درصد «شکست خورده» است.

کوثری گفت: «حاکمیت، مدیریت و فرماندهی تنگه هرمز با جمهوری اسلامی است و آمریکا باید این موضوع را بداند.»

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره حملات جمهوری اسلامی افزود، جوابی که جمهوری اسلامی به آمریکا می‌دهد، «به مراتب سنگین‌تر است»، اما چون مردم همه ابعاد آن را نمی‌بینند، تصور می‌کنند پاسخ متناسبی داده نشده است.

۲ ساعت پیش

فرانسه: جمهوری اسلامی مسئول آغاز چرخه تازه درگیری با آمریکا است

 

در واکنش به گسترش حملات متقابل و افزایش تنش‌ها در منطقه، وزارت خارجه فرانسه، جمهوری اسلامی را مسئول آغاز چرخه تازه درگیری با آمریکا دانست.

گفت‌وگو با ساجده شریفی، خبرنگار ایران‌اینترنشنال

۲ ساعت پیش

روابط عمومی راه‌آهن: سه ‌نقطه ریلی در محور بندرعباس هدف قرار گرفته است

 

روابط عمومی راه‌آهن در بیانیه‌ای اعلام کرد در پی حملات بامداد جمعه ۲۶ تیر آمریکا، سه نقطه ریلی در محور بندرعباس به فین آسیب دیده است.

 

۲ ساعت پیش

شنیده‌شدن صدای جنگنده در چابهار و دیده‌شدن ستون دود در آسمان

 

یک شهروند با ارسال ویدیویی به ایران‌اینترنشنال گفت: «بامداد جمعه ۲۶ تیر صدای جنگنده در آسمان شهر پیچید و برج مراقبت دریایی اسکله کلانتری هدف گرفته شد.»

۲ ساعت پیش

کشته شدن ۹ پیشمرگه حزب کومله کردستان ایران در حمله موشکی جمهوری اسلامی

 

شبکه روداو به نقل از عبدالله آذربار، عضو دفتر سیاسی حزب «کومله کردستان ایران» گزارش داد در حمله موشکی صبح جمعه ۲۶ تیر جمهوری اسلامی به یکی از مقرهای این حزب در منطقه زرگویز سلیمانیه در اقلیم کردستان عراق، ۹ پیشمرگه کشته و سه عضو دیگر زخمی شدند که حال آن‌ها وخیم است.

به گفته آذربار، این حمله حدود ساعت شش صبح با هشت موشک بزرگ سنگرشکن انجام شد؛ سه موشک به مقر اصابت کرد و موجب تلفات شد و سه موشک دیگر نیز در همان منطقه فرود آمد.

روداو هویت پیشمرگه‌های کشته‌شده را کسری رحمان‌نژاد، رضا صادقی، سینا صفری، ذکریا فقیه حسن‌آقا، فرهاد قمری، یاسین کیانپور، احمد محمودی، سروش نصری و سیاوان نیک‌خواه اعلام کرد.

حزب کومله کردستان ایران یکی از احزاب اپوزیسیون کرد ایرانی مخالف جمهوری اسلامی است.

هم‌زمان، دستگاه مبارزه با تروریسم اقلیم کردستان اعلام کرد اربیل نیز بامداد جمعه با هشت پهپاد هدف قرار گرفت و همه آن‌ها منهدم شدند.

۳ ساعت پیش

هاآرتص: رییس شین‌بت خواستار مجوز احضار خبرنگاران در تحقیقات افشای اطلاعات شد

 

به گزارش روزنامه هاآرتص، دیوید زینی، رییس سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل (شین‌بت)، خواستار صدور مجوز دادستانی کل اسرائیل برای احضار خبرنگاران در چارچوب تحقیقات درباره افشای اطلاعات به شبکه ۱۲ اسرائیل درباره زمان حملات به ایران در جنگ ۴۰ روزه، شده است.

۳ ساعت پیش

خبرگزاری وابسته به سپاه: پنج بندر کلیدی منطقه در تیررس پاسخ جمهوری اسلامی قرار دارند

 

خبرگزاری فارس، وابسته به سپاه پاسداران، اعلام کرد حمله آمریکا به برج مراقبت بندر چابهار، «اشتباه راهبردی دشمن بود و معادله هر زیرساخت در برابر زیرساخت» را رقم زده است.

خبرگزاری وابسته به سپاه پاسداران نوشت: «اکنون پنج بندر کلیدی جبل‌علی در امارات متحده عربی، مینا سلمان در بحرین، الشعیبه در کویت، حمد در قطر و بندر صنعتی ملک فهد در عربستان سعودی مرتبط با منافع آمریکا در منطقه در تیررس پاسخ جمهوری اسلامی قرار دارند.»

۳ ساعت پیش

روایت شمااختلال اینترنت، قطعی برق و کمبود آب هم‌زمان با تشدید درگیری‌ها

 

پیام‌های ارسالی مخاطبان به ایران‌اینترنشنال حاکی از تشدید اختلال در اینترنت هم‌زمان با افزایش تنش‌های نظامی میان آمریکا و جمهوری اسلامی است. شهروندان از تهران، شیراز، اهواز، اراک و دیگر شهرها گزارش داده‌اند که اینترنت به‌طور مکرر قطع یا به‌شدت کند شده، ابزارهای عبور از فیلترینگ از کار افتاده و قطعی برق نیز به قطع کامل ارتباطات منجر شده است.

جزییات بیشتر در گفت‌وگو با محسن مهیمنی، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال

۳ ساعت پیش

آژانس عملیات تجارت دریایی بریتانیا از توقیف یک کشتی در یمن از سوی افراد ناشناس خبر داد

 

آژانس عملیات تجارت دریایی بریتانیا اعلام کرد یک کشتی در ۶۵ مایلی بندر مکلا در یمن از سوی افرادی که هویت آنان مشخص نیست، توقیف شده است.

به گزارش آژانس عملیات تجارت دریایی بریتانیا، مقامات در حال بررسی این حادثه هستند.

۳ ساعت پیش

کویت: حمله جمهوری اسلامی به یک نیروگاه برق و آب‌شیرین‌کن خسارت وارد کرد

 

وزارت برق، آب و انرژی‌های تجدیدپذیر کویت اعلام کرد یکی از نیروگاه‌های تولید برق و تاسیسات آب‌شیرین‌کن این کشور در پی حمله جمهوری اسلامی هدف حمله قرار گرفته است. این وزارتخانه اعلام کرد در پی این حمله، آتش‌سوزی رخ داد، به بخش‌هایی از تاسیسات نیروگاه خسارت وارد شد و شماری از واحدهای تولید برق آسیب دیدند.

این وزارتخانه افزود نیروهای آتش‌نشانی موفق به مهار آتش شده‌اند و تیم‌های فنی در حال انجام عملیات تعمیر و بازگرداندن واحدهای آسیب‌دیده به مدار هستند. همچنین، روند پایش پایداری شبکه برق کشور ادامه دارد.

۳ ساعت پیش

تحلیلمردم ایران هزینه سیاست‌های جنگ‌طلبانه جمهوری اسلامی را می‌پردازند

 

مرتضی کاظمیان، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال، گفت نباید حملات به زیرساخت‌های ایران را صرفا نتیجه حملات خارجی دانست. او معتقد است اقدامات جمهوری اسلامی زمینه‌ساز تشدید درگیری‌ها شده و در نهایت این شهروندان عادی هستند که با کوچک‌تر شدن سفره‌ها، آسیب به اشتغال و افزایش فشارهای اقتصادی، هزینه این سیاست‌ها را می‌پردازند.

۳ ساعت پیش

زاکانی، شهردار تهران: همه آزادگان جهان و مسلمانان به‌دنبال «انتقام» هستند

 

علیرضا زاکانی، شهردار تهران، در یک تجمع شبانه حکومتی اعلام کرد همه آزادگان جهان و مسلمانان، از جمله شیعیان، «به‌دنبال انتقام» از عاملان و آمران کشتن علی خامنه‌ای هستند و تاکید کرد این انتقام «به فضل الهی محقق خواهد شد».

او افزود: «از این پس دونالد ترامپ در هیچ کجای جهان امنیت ندارد.»

۳ ساعت پیش

تداوم افزایش قیمت جهانی نفت

 

قیمت جهانی نفت در پی ادامه حملات آمریکا علیه جمهوری اسلامی، در مسیر ثبت رشد هفتگی قرار گرفته است. بهای نفت برنت، شاخص جهانی نفت، به نزدیک ۸۵ دلار در هر بشکه رسیده و نفت وست تگزاس اینترمدیت نیز به حدود ۸۰ دلار افزایش یافته است.

برنت در پایان معاملات هفته گذشته ۷۶ دلار و نفت آمریکا ۷۱ دلار معامله می‌شد.

تحلیلگران بانک دویچه اعلام کردند اگر روند کنونی ادامه یابد، نفت برنت برای نخستین بار در بیش از یک ماه گذشته بالاتر از ۸۵ دلار در هر بشکه بسته خواهد شد.

هم‌زمان، نگرانی سرمایه‌گذاران از افزایش ریسک‌های ژیوپلیتیک و تداوم فشارهای تورمی، بازارهای سهام آسیا را نیز تحت تاثیر قرار داد. شاخص بورس تایوان با افت ۶٫۵ درصدی بیشترین کاهش را در میان بازارهای منطقه ثبت کرد.

 

۳ ساعت پیش

تحلیلگزارش‌های سپاه از حملات این نهاد به مواضعی که اعلام می‌کند با منابع خبری مستقل تطابق ندارد

 

روح‌الله رحیم‌پور، روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی، به ایران‌اینترنشنال گفت گزارش‌های سپاه پاسداران درباره انهدام مواضعی که می‌گوید آنها را هدف قرار داده است، با گزارش‌ها و اخباری که از منابع مستقل منتشر می‌شود، انطباق ندارد.

۳ ساعت پیش

پرواز پهپاد در آسمان روستای تیس چابهار

 

ویدیوهای رسیده به ایران‌اینترنشنال نشان می‌دهد که بامداد جمعه ۲۶ تیرماه، یک پهپاد بر فراز روستای «تیس» در حال پرواز بود. این روستا در ۵ کیلومتری شمال غربی شهر چابهار در استان سیستان و بلوچستان است.

۳ ساعت پیش

بازرسی نفتکش با پرچم جمهوری اسلامی توسط تفنگداران دریایی آمریکا

 

ویدیوی منتشرشده از سوی ارتش آمریکا نشان می‌دهد تفنگداران دریایی این کشور از یگان اعزامی یازدهم، یک نفتکش «ون یائو» را با پرچم جمهوری اسلامی را در چارچوب محاصره بنادر جنوبی ایران بازرسی می‌کنند. ارتش آمریکا اعلام کرده است که تاکنون سه کشتی تجاری را که قصد شکستن محاصره را داشتند، تغییر مسیر داده و یک کشتی را که از دستورات تبعیت نکرد، از کار انداخته است.

۴ ساعت پیش

نایب‌رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس: نیروهای مسلح محاصره دریایی را ناکام خواهند گذاشت

 

عباس مقتدایی، نایب‌رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس، در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا اعلام کرد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی اجازه نخواهند داد سناریوهایی مانند «محاصره دریایی ایران به نتیجه برسد.»

مقتدایی گفت: «آمریکا منافع ملی، تمامیت ارضی و حاکمیت سرزمینی ایران را هدف قرار داده‌اند؛ از این رو نباید نسبت به اهداف و اقدامات آنها دچار ساده‌انگاری یا غفلت شد.»

۴ ساعت پیش

وزارت نیرو حمله به تاسیسات برق در جنوب ایران را تایید کرد

 

وزارت نیرو جمعه ۲۶ تیر با انتشار بیانیه‌ای حمله به تاسیسات تامین برق در جنوب ایران را تایید کرد، اما جزییاتی درباره محل آسیب‌دیده یا میزان خسارت منتشر نکرد.

این وزارتخانه از شهروندان خواست برای کمک به تامین پایدار برق در مناطق جنوبی، در ساعات اوج مصرف هر خانواده دست‌کم یک ساعت کولر خود را خاموش کند.

وزارت نیرو در این بیانیه توضیحی درباره زمان، محل دقیق یا عامل حمله ارائه نکرد و تنها بر ضرورت همکاری شهروندان برای مدیریت مصرف برق تاکید کرد.

۴ ساعت پیش

تحلیلروزنامه اسرائیلی معاریو: نگرانی از واکنش اسرائیل، جمهوری اسلامی را از حمله مستقیم بازداشت

 

روزنامه اسرائیلی معاریو، در گزارشی نوشت در پی آغاز دور جدید حملات متقابل آمریکا و جمهوری اسلامی، حکومت ایران به دلیل نگرانی از واکنش اسرائیل، از حمله مستقیم و فعال کردن نیروهای نیابتی خودداری کرده است.

گفت‌وگو با اشکان صفایی، خبرنگار ایران‌اینترنشنال

۴ ساعت پیش

ارتش بحرین: پدافند هوایی حملات جمهوری اسلامی را رهگیری و منهدم کرد

 

فرماندهی کل نیروی دفاع بحرین اعلام کرد سامانه‌های پدافند هوایی این کشور روز جمعه ۲۶ تیر شماری از حملات هوایی جمهوری اسلامی را رهگیری و منهدم کرده‌اند. این نهاد گفت این حملات غیرنظامیان در بحرین را هدف قرار داده است.

در بیانیه فرماندهی کل نیروی دفاع بحرین آمده است همه یگان‌ها و تجهیزات این نیرو در بالاترین سطح آمادگی قرار دارند و برای دفاع از پادشاهی بحرین آماده هستند.

فرماندهی کل نیروی دفاع بحرین همچنین نوشت استفاده عمدی از موشک‌ها و پهپادها برای هدف قرار دادن غیرنظامیان و اموال خصوصی، نقض آشکار حقوق بین‌الملل بشردوستانه است.

۴ ساعت پیش

دود انفجار در حوالی بندر کلانتری چابهار

 

ویدیوی رسیده به ایران‌اینترنشنال دود برخاسته از انفجار در حوالی بندر کلانتری چابهار را نشان می‌دهد. بنا بر اعلام رسانه‌های دولتی در ایران، برج مراقبت دریایی این بندر در حمله صبح جمعه ارتش آمریکا برای بار سوم هدف قرار گرفت و کامل تخریب شد.

۴ ساعت پیش

رد پرتابه در آسمان خمین

 

ویدیوی رسیده به ایران‌اینترنشنال نشان‌دهنده رد یک پرتابه در آسمان خمین استان مرکزی در صبح جمعه ۲۶ تیرماه است.

۵ ساعت پیش

بریتانیا از بازداشت یک نفر به اتهام همکاری با سرویس اطلاعاتی مرتبط با ایران خبر داد

 

پلیس مبارزه با تروریسم بریتانیا اعلام کرد که وحید عابری، ۳۹ ساله و ساکن لیورپول، به اتهام همکاری با یک سرویس اطلاعاتی خارجی بازداشت شده است. پلیس اعلام کرد تحقیقات این پرونده به جمهوری اسلامی مرتبط است.

بر اساس بیانیه پلیس، عابری ۲۴ تیر در منطقه بیرمنگام بازداشت و چند محل در بیرمنگام و لیورپول نیز بازرسی شد. پس از تکمیل تحقیقات، دادستانی با طرح اتهام علیه او موافقت کرد.

هلن فلاناگان، رییس پلیس مبارزه با تروریسم لندن، گفت این پرونده نمونه دیگری از اقدام پلیس برای مختل کردن فعالیت‌های مشکوک مرتبط با سرویس‌های اطلاعاتی خارجی است. او افزود تاکنون هیچ تهدید مستقیمی علیه مردم یا هیچ فرد یا جامعه‌ای در ارتباط با این پرونده شناسایی نشده است.

وحید عابری تا زمان برگزاری جلسه دادگاه در بازداشت خواهد ماند و قرار است روز جمعه ۲۶ تیر در دادگاه وست‌مینستر حاضر شود.

منبع:ایران اینترنشنال