PEZHVAKEIRAN.COM شرحی بر سلول انفرادی زندان مجاهدین در پایگاه منصوری
 

شرحی بر سلول انفرادی زندان مجاهدین در پایگاه منصوری
علی محمودی

جناب اسماعیل یغمائی

قسمت اول ویدئوی شما با همنشین بهار در رابطه با انقلاب ایدئولوزیک مجاهدین را در آدرس زیر شنیدم.

https://www.youtube.com/watch?v=INwved0KJ9s

در قسمت آخر وقتی در رابطه با پایگاه منصوری در روستای کهریزه ( منطقه مرزی بین ایران و عراق، معروف به منطقه محرمه) صحبت می‌کنید، می‌گوئید که مجاهدین افرادی را که حدس می‌زدند موافق نباشند را در آنجا در سلولهائی که تقریبا " مثل زندان" بود نگهداری می‌کردند. جناب یغمائی اگر این اتاقک‌ها سلول هستند و اسم زندان را هم رویش نمی شود گذاشت پس چه هستند؟

شما چند بار در این ویدئو تاکید می‌کنید که اسم زندان را نمی‌شود رویش گذاشت!!! چرا نمی شود اسم زندان را روی آن سلول ها با شرایط مخوف، با آن زندان بانان عوضی ، با آن محاکمات آنچنانی ، با آن فحش های رکیک و برخوردهای آنچنانی ، با نگهبان، با بی خوابی های ممتد وووو....گذاشت؟

مگر اینکه شما به عنوان یک ادبیات دان فارسی تعریف جدیدی از زندان و سلول ارائه دهید که ما بتوانیم بین زندان به قول شما (آن سلول ها که نمی شود اسم زندان را بر آن گذاشت ) تفاوت قائل شویم.

جناب یغمائی من مدت ۴۵ روز تمام در کهریزه و ماوت در همان سلول هایی که به دست مجاهدینی که بعدا خود نیز در آن زندانی شدند ساخته شده بود و شما می‌گوئید نمیشود به آنها زندان گفت، زندانی شدم.

یکی از سلولهائی که من در آن بودم به اندازه دون نیم متر در یک و نیم متر بود. سقف آن بلند و لامپ کم نوری در یک شبکه فلزی در وسط سقف بلند قرار داشت. کف آن سیمانی و مرطوب بود و یک پتوی سربازی نازک در کنار آن گذاشته بودند. در روز گرم بود و در شب سرد. بعد از ۲ هفته بیماری پوستی گرفتم و با درخواست های مکرر بالاخره یک روز دکتر حسین که دندانپزشک بود را به سلول آوردند تا برای بیماری پوستی من دارو بدهد. درب فلزی که یک دریچه کوچک فلزی دیگر روی آن تعبیه شده بود روزانه و شبانه چندین بار عمدا باز و بسته میشد تا با صدای ناهنجاری که ایجاد می‌کرد مانع از خواب و آرامش زندانی شوند و ووو. آیا نمیشود به این سلول ها اسم زندان گذاشت؟ با توجه به اینکه چند روزی در کهریزه (منصوری) نگهبان بوده اید احتمالا نگهبان من هم بوده اید.

علی عضو سابق مجاهدین که سال ۱۳۶۴ از این فرقه مافیائی مذهبی جدا شده

2015/04/02

منبع:پژواک ایران


فهرست مطالب علی محمودی در سایت پژواک ایران