PEZHVAKEIRAN.COM داستانی هولناک از شاهکار!سردار سلیمانی در روزنامه عصر ایران
 

داستانی هولناک از شاهکار!سردار سلیمانی در روزنامه عصر ایران
مهرداد زبردست

در ۶ اردیبشت (همین ۵ روز پیش)  مقاله ای در مورد یک جنایت هولناک در سوریه زمان اسد،در روزنامه عصر ایران خواندم که از یک سو بر نفرتم ازسلیمانی  کثیف بخاطر دفاع از حکومت خونخوار و بی رحم اسد و تثبیت سالها کشتار وحشیانه مردم، افزوده گشت و از طرف دیگر هنوز باورم نمی شود که چگونه یک روزنامه خودی/داخلی!،این چنین یکی از نتایج وحشتناک حمایت شهید علی خامنه ای و شهید سلیمانی را در واقع عیان می نماید.
داستان شکنجه دردناک/وحوشانه یک کودک که از جمله در اثر نوشاندن اب زیاد ،با بریدن ااندام تناسلی اش، قادر به دفع ادرار نبود و با درد زجر شدید و شکنجه طولانی،کشته شد.
بقایای اعضای حزب توده کثیف، اکثریتی ها، روشنفکرانی مغرور و دون! چون رامین پرهام،  اصلاح طلبان حکومتی، همه اعضای سپاه پاسداران و حتی عده ای از مردم عادی که در هر صورت سردار سلیمانی را به عنوان یک سرباز رشید میهن ،ستایش می نمایند،ایا می توانند فقط  همین ۱ جنایت کثیف و بیرحمانه را توجیه و تحلیل نمایند؟
به اقرار خود سران رژیم که همین ۲ ماه پیش در روزنامه ها درج گردید،فقط کمک های بلا عوض مالی به سوریه، ۳۰ میلیارد دلار بوده است.
مردم  ستم دیده و غارت شده ایران و سوریه ،دیدارهای با چهره های خندان خامنه ای و اسد را هرگز از یاد نمی برند. سران رژیم همواره و حتی همین الان،از سردار شهید  سلیمانی به عنوان  اریوبرزن ایرانی یاد نموده و از این قهرمان مجسمه ها ساخته اند.می گویند که او با رشادت ها و نبوغ رزمی خویش حافظ عمق استراژیک دفاعی ایران بوده واز فروپاشی متحد علوی ایران، قهرمانانه جلوگیری نموده  است.
 و یا به اقرار خود امریکا،او در نابودی داعش، حتی نقش یک متحد بسیار مهم را بازی  نمود و بدون او داعش به این زودی ها از هم نمی پاشید.(البته این یعنی اینکه امریکا  از سلیمانی به عنوان یک سردار ساده لوح ومفید!ااستفاده کرده ولی  بعدها او را له! نمود.)
من به عنوان یک  ایرانی، شرم می کنم که حکومت حاکم بر میهنم،چنین وحوشانی هستند که به  وحوشانی  بی رحم درکشوری دیگر یاری رسانیدند.
دوستان عزیزم، لطفا در زیر، مقاله حزن انگیز در روزنامه عصر امروز را با دقت بخوانید.ایا مقاله نویس اندکی هم فکر کرد که چه نوشته است؟.
دکتر مهرداد زبردست
 روز عدالت در دمشق: محاکمه پسرخاله اسد که کودک 13 ساله را مثله کرد!  
ارتش و نیروهای امنیتی تحت فرمان عاطف نجیب، با قطع کامل آب، برق و خطوط ارتباطی و جلوگیری از ورود مواد غذایی و دارو، درعا را در بن‌بست انسانی قرار دادند تا ساکنان را به تسلیم وادار کنند. 
عصر ایران - دادگاه کیفری دمشق این روزها شاهد برگزاری محاکمه جنایتکاری است که روزگاری خدای درعا نامیده می شد: عاطف نجیب، رئیس وقت اداره امنیت درعا و پسر خاله بشار اسد، رئیس جمهور مخلوع و فراری سوریه.
  جرقه‌ای که به انبار باروت افتاد 
 
به گزارش عصر ایران، همه چیز از اسفند ۱۳۸۹ (مارس ۲۰۱۱) آغاز شد. زمانی که ۱۵ کودک در شهر «درعا» با الهام از بهار عربی، روی دیوار مدرسه‌شان نوشتند: «نوبت توست دکتر» اشاره ای به بشار اسد  که چشم پزشک بود و رئیس جمهور. 
نیروهای امنیتی اما همین یک شعار را تاب نیاوردند و دانش آموزان را دستگیر کردند.
بازداشت این کودکان، بزرگان و ریش‌سفیدان قبایل درعا را به دفتر عاطف نجیب، رئیس وقت امنیت سیاسی و پسرخاله بشار اسد، کشاند.
در آن جلسه تاریخی، وقتی پدران با ترس و فروتنی خواستار آزادی فرزندانشان شدند، نجیب با وقاحتی که در تاریخ ثبت شد، فریاد زد:
«این بچه‌ها را فراموش کنید؛ بروید و بچه‌های جدیدی بسازید. اگر بلد نیستید چطور این کار را انجام دهید، زنانتان را نزد ما بیاورید تا ما این کار را برایتان انجام دهیم!»
این توهین رکیک به مردمان درعا و نوامیس آنها، همان جرقه‌ای بود که به انبار باروت خشم سوری ها افتاد و سوریه را به کام اعتراضات کشاند و سپس در مسیر جنگ داخلی انداخت و در نهایت به سقوط اسد رسید. اگر آن روز، نجیب، نحابت به خرج می داد و با پدران کودکان،؛ محترمانه رفتار می کرد و دستور آزادی  فزرندان شان را می داد، اعتراضات شلعه ور نمی شود ولی گاهی اوقات، یک واقعه و حتی یک جمله می تواند تاریخ را به سمتی دیگر ببرد؛ درست مانند تونس که در آن، یک دستفروش به ستوه آمده، خود سوزی کرد و بهار عربی آغاز شد.
 در آن ماجرا، "طارق بوعزیزی" دستفروش تونسی در اعتراض به توقیف کالاهایش و تحقیری که یک مأمور زن شهرداری به او روا داشته بود خود را در مقابل ساختمان شهرداری به آتش کشید. اقدام بوعزیزی آغازگر انقلابی در تونس شد که به حکومت ۲۳ سالهٔ زین‌العابدین بن علی بر این کشور پایان بخشید و این بار، نوبت سوریه بود که یک جرقه، آتش بپا کند.
حمزه الخطیب: معصومیتی که مثله شد
در ۲۹ آوریل ۲۰۱۱، در حالی که درعا تحت محاصره بود، حمزه الخطیب ۱۳ ساله به همراه خانواده‌اش در راهپیمایی مسالمت‌آمیزی برای رساندن غذا به محاصره‌شدگان شرکت کرد.
ماجرا این قرار بود که مردم درعا علیه  اسد  اعتراض کرده بودند ولی حکومت، به جای حل مشکل، با مشت آهنین وارد کارزار شد و در اقدامی عجیب، شهر را محاصره کرد.
محاصره درعا نخستین عملیات نظامی گسترده رژیم سابق سوریه بود که با هدف مجازات دسته‌جمعی و خاموش کردن کانون اولیه اعتراضات آغاز شد. ارتش و نیروهای امنیتی تحت فرمان عاطف نجیب، با قطع کامل آب، برق و خطوط ارتباطی و جلوگیری از ورود مواد غذایی و دارو، شهر را در بن‌بست انسانی قرار دادند تا ساکنان را به تسلیم وادار کنند. رژیم با استقرار تانک‌ها و تک‌تیراندازها قصد داشت با سرکوب خشن «مهد انقلاب»، پیامی بازدارنده به سایر شهرهای سوریه مخابره کند.
در همین دوران، هزاران نفر از اهالی روستاهای اطراف، از جمله حمزه الخطیب و خانواده‌اش، در اقدامی انسانی و شجاعانه برای شکستن این محاصره و رساندن نان و دارو به مردم گرسنه درعا حرکت کردند. در جریان تقابل نیروهای امنیتی با این راهپیمایی مسالمت‌آمیز در نزدیکی روستای صیدا، حمزه بازداشت شد؛ واقعه‌ای که در نهایت موجی از خشم ملی را علیه این جنایات برانگیخت.
 او در نزدیکی روستای صیدا بازداشت شد و به مدت ۲۵ روز در دخمه‌های «اطلاعات نیروی هوایی» تحت نظر مستقیم عوامل نجیب ناپدید گشت.
وقتی در ۲۵ می ۲۰۱۱ پیکر او به خانواده‌اش تحویل داده شد، دنیا با حقیقتی روبرو شد که زبان از بیان آن قاصر است. گزارش‌های بدون سانسور نشان می‌داد که شکنجه‌گران رژیم با این کودک چه کرده بودند:
-شکستگی‌های متعدد: فک و زانوهای او کاملاً خرد شده بود.
-سوختگی‌های وحشیانه: تمام بدن حمزه پوشیده از جای سیگار و شوک‌های الکتریکی بود.
-شکنجه سادیستی: او را مجبور به نوشیدن مقادیر زیادی آب کرده بودند در حالی که آلت تناسلی‌اش را قطع کرده بودند تا از دفع ادرار جلوگیری کنند و او با دردی جانکاه جان بسپارد.
-اصابت گلوله: سه گلوله به بدن او شلیک شده بود که یکی از آن‌ها سینه‌اش را شکافته بود.
تصویری از حمزه خطیب و آرامگاهش
 انفجار خشم: روزی که سوریه دیگر ساکت نماند
ویدئوی پیکر مثله‌شده حمزه که توسط پدرش منتشر شد، مانند زلزله‌ای سوریه را تکان داد. مردمی که تا آن زمان از سایه نیروهای امنیتی می‌ترسیدند، با مشاهده این حد از قساوت علیه یک کودک، به خیابان‌ها ریختند. 
اعتراضات سوری ها با تصاویری از حمزه خطیب ۱۳ ساله
تشییع جنازه او به تظاهراتی عظیم تبدیل شد که در آن شعار «یا حمزه صرنا کلنا حمزه» (ای حمزه، ما همگی حمزه شدیم) طنین‌انداز گشت. مرگ او پایانِ «دیوار ترس» در سوریه بود. اسد، اینجا هم به خود نیامد و به جای دستور برای مجازات عاملان این جنایت، به سیاست  سرکوب ادامه داد.
* پایان فرار 
 
 پس از فروپاشی ساختار امنیتی رژیم سابق در دسامبر ۲۰۲۴، عاطف نجیب که می‌دانست به دلیل جنایاتش در درعا یکی از اصلی‌ترین اهداف عدالت است، با هویت جعلی به مناطق ساحلی گریخت.
 او قصد داشت با پنهان شدن در حومه شهر جَبله و هماهنگی با قاچاقچیان، از طریق مرزهای آبی یا زمینی به خارج از کشور فرار کند. با این حال، نیروهای امنیت عمومی دولت جدید تحرکات او را به مدت ده روز زیر نظر گرفتند و مسیرهای احتمالی گریز او را مسدود کردند.
سرانجام در ۳۱ ژانویه ۲۰۲۵، طی یک عملیات غافلگیرانه و دقیق در نزدیکی شهر «الحفّه» در حومه لاذقیه، نجیب در کمین نیروهای امنیتی گرفتار و بدون مقاومت بازداشت شد.
عاطف نجیب لحظاتی بعد از بازداشت
او بلافاصله تحت تدابیر شدید امنیتی به دمشق منتقل گشت تا به عنوان متهم ردیف اول پرونده‌های شکنجه و قتل معترضان، از جمله پرونده تکان‌دهنده حمزه الخطیب، در دادگاه‌های علنی پاسخگوی اعمال خود باشد.
نجیب اکنون با اتهاماتی همچون «جنایت علیه بشریت»، «شکنجه سیستماتیک غیرنظامیان» و «سرکوب خشن اعتراضات در درعا» روبروست.
 
عاطف نجیب در بازداشت

منبع:پژواک ایران


فهرست مطالب مهرداد زبردست در سایت پژواک ایران 

*داستانی هولناک از شاهکار!سردار سلیمانی در روزنامه عصر ایران   [2026 May] 
*توصیه دوستانه به رامین پرهام: چرا تشریف نمی برید به میهن..ایران؟  [2026 Apr] 
*داستان خنده بز و رابطه اش با امثال خلجی،دادرس،گنجی  [2025 Mar] 
*چهره های گندی همچون فرخ نگهدار، رجوی و غلامحسین ساعدی  [2025 Jan] 
*شاهکار ایرج مصداقی : ۵ سال زندانی شدن نوری بجای تفریحات غیر حلال!  [2024 Jun] 
* حزب الهی ها و عطااله مهاجرانی ها حتما درست می گویند، ولی؟  [2023 May] 
*آقای عالی پیام ، شوربختانه خودتان! جدی نگرفتید  [2023 May] 
*حتی عطااله مهاجرانی و چپی ها هم فهمیده اند که شاهزاده تنها الترناتیو است  [2023 May] 
* شاهزاده رضا پهلوی، ایکاش جای شما بودم   [2023 Apr] 
*سخنی با عباس میلانی در مورد ایرج مصداقی ها  [2023 Apr] 
* نکاتی مهم در پهنه های سیاسی، تاریخی و فرهنگی ایران   [2023 Mar] 
* تو سری خوردن خامنه ای برای قبول عدم تخاصم با عربستان  [2023 Mar] 
*من ترور شیمیایی می کنم،جنایت می کنم. پس واقعا هستم.شما چطور؟  [2023 Mar] 
*مناظره زنده ایرج مصداقی با عبدالکریم سروش  [2023 Feb] 
* اقای عبدالکریم دباغ: مردم سالهاست که بی شرمی عریانتان را نظاره گرند!  [2023 Feb] 
*فاضات شاگرد ممتاز چپ ایران ،حسن حسام! در مورد پهلوی ها  [2023 Jan] 
*خامنه ای اسوده باش..چرا که اپوزوسیون در خواب است  [2023 Jan] 
*ذوق زدگی زودرس اکبرگنجی از جمع کردن جنبش توسط رژیم خامنه ای  [2023 Jan] 
*اقاعالی پیام با پیام های خالی از واقعیت!  [2022 Oct] 
* خامنه ای دستور انقراض حکومت اسلامی را داد  [2022 Oct] 
*سوسیالیست عاشق پوتین و نعلین!  [2022 Oct] 
*فراخوان شاهزاده رضا پهلوی از مردم ایران برای راهپیمایی اعتراضی در سراسر ایران  [2022 Sep] 
*در باره احسان طبری، بییسوادی و دروغگویی فرخ نگهدار و اشکهای ابتهاج!  [2022 Sep] 
* چرا با عطااله مهاجرانی در هر دو مورد موافقم؟  [2022 Aug] 
*عشق من به ابتهاج ،شاعری ناب..ولی بلحاظ سیاسی بسیارناعادل و متوهم  [2022 Aug]