PEZHVAKEIRAN.COM خانم تهمینه میلانی تا کی می خواهید با دانش و آگاهیهای نسل جوان بازی کنید
 

خانم تهمینه میلانی تا کی می خواهید با دانش و آگاهیهای نسل جوان بازی کنید
طیب صادقیان

خانم تهمینه میلانی تا کی  می خواهید با دانش و آگاهیهای نسل جوان  بازی کنید مثل هم دانشگاهی خویش احمدی نژاد وهاشمی ثمره

چند روز پیش متوجه شدم که خانم تهمینه میلانی کارگردان و فیلم ساز سینمایی و فیمینیست ! AWARDS CEREMONY, GOLD COAST AUSTRALIA, NOVEMBER 26, 200 برای شرکت در 9

به شهر بریزبن مرکز ایالت کوئینزلند  استرالیا تشریف خواهند آورد و ایشان بعنوان داور در این مراسم که قرار است 37 فیلم از 16 کشور به نمایش در آید  که فیلم اصغر فرهادی (در باره الی) هم بنمایش درآید.جامعه هنرمندان در تبعید و دیگر هموطنان عزیز برای اطلاع بیشتر به این آدرس اینترنتی مراجعه فرمایند" http://www.asiapacificscreenawards.com/

خانم تهمینه میلانی در جولای سال   2006برای شرکت در The Brisbane International Film Festival درشهر بریزبن برای نمایش فیلم نیمه پنهان خود آمده بودید و در آن زمان یک مصاحبه مفصلی با رادیو فارسی اس بی اس توسط مجری رادیو خانم شعله صدر داشتید و نگارنده در نقد مصاحبه شما مطلبی را به نام میترسم پس دروغ میگویم را نگارش کردم ودر سایت دیدگاه (http://didgah.net) درج شد و مجددآ این مطلب که در 9 آگوست 2006 که سه سال از انتشار آن گذشته است را انتشار داده و بعد از آن چند کلامی با شما صحبتی دارم که نسل جوان  ما بخصوص زنان شجاع و قهرمان  ما دید روشنی به شما که همیشه به مسائل اجتماعی زنان می پردازید! داشته باشند.

   

 

میترسم پس دروغ میگویم

 

 بمنا سبت فستیوال بین المللی فیلم  در شهر بریزبن( استرالیا) خانمها تهمینه میلانی وفاطمه معتمد آریا از ایران تحت حاکمیت ولایت فقیه آمده بودند تا با نشان دادن فیلم نیمه پنهان که به قول تهمینه میلانی "در این فیلم بیشتر مسائل بعد از انقلا ب فرهنگی که در اول انقلاب رخ داد"می پردازد radio sbs)   ) حضور داشته باشند.   http://203.15.102.140/elg/f61350461.mp3

البته شرکت فیلم سازان حکومتی که از رژیم دیکتاتور کمک معنوی و مادی دریافت میکنند  ,   در چنین فستیوال‌هایی جای شگفتی نیست و نخواهد بود. قبل از دعوت این فیلم سازان در فستیوالهای بین المللی ظاهراً موضوع تا آنجا که امکان دارد از نظر سیاسی با مقامات رژیم چفت و جور می‌شود  .   البته این نوع فستیوال ها و سمینارها میتوانند جنبه فرهنگی   ,سیاسی و موضوعات دیگری را نیز در بر داشته باشد. بدیهی است کشورهای میزبان یا مسئولین دولتی آن کشور برای کسب امتیازات بیشتر اقتصادی با در نظر گرفتن ضعف جهموری اسلامی بدون توجه به نقض ابتدائی ترین اصول حقوق بشر اقدام به ایجاد رابطه می‌کنند. در این میان رژیم هم سعی میکند با گسیل داشتن نمایندگان غیررسمی و حتی بظاهر مخالف خود تحت عنوان نهادها وارگانهای مختلف   ,  مخالفان واقعی رژیم را بی اعتبار کند.  مهم نیست این مخالفین چه اندیشه و تفکری داشته باشند. در حاشیه  این فستیوالها رادیوها  و رسانه های اینترنتی که همیشه سر بزنگاههای حساس هوای رژیم را دارند وظیفه اصلی خودشان را با زیر پوشش مصاحبه با این نمایندگان بعنوان فیلمساز- نویسنده- جامعه شناس-تحلیلگر مسائل( سیاسی  ,اقتصادی  ,اجتماعی  ,فرهنگی) به نحو احسن انجام میدهند. نمونه در حال حاضر اکبر گنجی را نگاه کنید این رادیوها چکار میکنند وبقول فردوسی:

چنان دین وشاهی به یکدیگرند      تو گوئی که فرزند یک دیگرند

برای مثال  به زندان رفتن تهمینه میلانی توجه کنید که بقول خودش در مصاحبه با بخش فارسی رادیو SBS

استرالیا با زبان خودش"http://203.15.102.140/elg/f61350461.mp3 " ایشان می گوید یک هفته در زندان بودند و بعد از یک هفته با کمک دکتر محمد خاتمی و به دستور رهبر انقلاب آزاد شدم . ولی فیلم نیمه پنهان ایشان کماکان روی پرده سینما است و همزمان رسانه های دوم خردادی و کاسه لیسان آنها (توده-اکثریتی ها) و رادیوهای همیشه حاضروآماده در صحنه   ,چه هیاهویی براه می اندازند.

توجه کنید در شهر بریزبن (استرالیا)که ماه گذشته سمیناری بنام :

EARTH DIALOGUES BRISBANE 2006  برگزار شد وسخنگوی گروگانگیری سفارت آمریکا در تهران خانم معصومه ابتکار ومشاور وزرات محیط زیست دوران خاتمی و همچنین شیرین عبادی که نیازی به توصیف ایشان لازم نیست بجز این بیت شعر:

خانه از پای بست ویران است       خواجه در فکر نقش ایوان است

دعوت شده بودند وگزارش این سمینار و اعتراض ایرانیان معترض در چندین سایت اینترنتی و رادیوهای استرالیا وحتی رادیو فردا که حامی آنها بود منعکس شد.

بلافاصله بعد از سمینار محیط زیست خانم تهمینه میلانی وفاطمه متعمد آریا در :

The Brisbane International Film Festival  حاضر می شوند.باید دید منشا  و بانی آوردن این سفیران غیر رسمی در کشور استرالیا چه کسانی هستند؟

 

سفیر سفارت رژیم در کانبرا پایتخت استرالیا حمید ابوطالبی و همسرش فاطمه ابوطالبی در تاریخ چهارشنبه

5 آوریل 2006 در پارلمان شهر بریز بن مرکز ایالت کوئینز لند استرالیا ملاقاتی را با :   Mr Neil Roberts

 

Parliamentary Secretary to the Deputy Premier ,Treasurer and Minister for State Development, Trade and Innovation  (وزیر خزانه دار و تجارت و توسعه ) می کند و سیاست جدید دولت مهرورزی (تیر خلاص زن) را تشریح و از آنها برای چاپیدن منافع ملت ایران دعوت به عمل می آورد و بعد از پایان جلسه و ملاقات به افتخار سفیر و خانمش ضیافت ناهاری در پارلمان تدارک دیده می‌شود. و از طرف پارلمان برای تعدادی کارچاق کن رژیم و کاسه لیسان دعوت نامه یی ارسال می شود و آنها هم با آغوش باز می پذیرند تا از فرصت بدست آمده در کنار سفیر رژیم حمید ابوطالبی ناهاری صرف کنند.

از آنجایی که مخالفان رژیم در شهر بریزبن و دیگر شهرهای استرالیا تماس و ارتباطاتی با نمایندگان و سازمانهای مدافع حقوق بشر دارند از مخالفین رژیم هم دعوت به عمل می آورند که با سفیر و کاسه لیسان خود در سر یک میز ناهاری دوستانه میل بفرمایند و سفیر هم به دولتمردان استرالیا بفهماند که ما حتی با ایرانیان در تبعید مشکلی نداریم وراحت در کنار یک میز می توانیم مشترکآ ناهار هم میل بفرما ئیم(بی شرمی را نگاه کنید).

بقول حافظ شیراز:

گر بدی گفت حسودی ورفیقی رنجید        گر تو خوش باش که  ,   ما گوش به احمق نکنیم

خوشبختانه 2 نفربه نیابت مخالفین دعوت را پذیرفتند وبه رسم خوب وسنتی  ایرانیان دست خالی نرفتند و آنهم

چیزی نبود جز بردن کارنامه 27 سال جنایت بر علیه مردم ایران و تحویل آن به میزبانان سفیر واعتراض به حضور ایشان درپارلمان بریزبن استرالیا و سپس ترک ساختمان پارلمان. البته سفر چند سال پیش بهروز افخمی که نماینده مجلس در دوره خاتمی و برای ملاقات با مسئولین فرهنگی وهنری دولت ایالت کوئینزلند استرالیا  به بریزبن با تحولات اخیر در بریزبن بی ارتباط نبوده و نیست. هر چند پروژه فیلم سازی ایشان در شهر توریستی و تفریحی GOLD COST  که یکی از بهترین مکان‌های استرالیا است با فعالیت مخالفین رژیم و همکاری تعدادی از نمایندگان پارلمان با شکست روبرو شد .

 

تهمینه میلانی در مصاحبه با رادیو (SBS ) استرالیا بخش فارسی در تاریخ شنبه 5 آگوست می گوید" فیلمهای من همه شون به مسائل اجتماعی زنان میپردازد و سعی میکنم توجه جامعه را به مسائل روانی-اقتصادی-اجتماعی که زنان ما در جامعه دارند جلب کنم چون از ایجاد ارتباط و تماس گرفتن لذت می برم و با این فیلمها می خواهم جامعه را به یک گفتگو بکشانم   …..خوشبختانه این اتفاق هم افتاد  .

http://203.15.102.140/elg/f61350461.mp3

عجب دنیایی است در حاکمیت جمهوری اسلامی   ,   جایی که بالاترین آمار را قربانیان خشونت وتجاوز (جنسی-جسمی-روانی)را زنان تشکیل میدهند واین خشونت ها بصورت یک اپیدمی در آمده است وحتمآ تهمینه میلانی در جریان سریا ل کشتن زنان خیابانی در مشهد مقدس! وکرمان که چه جنجالی در ایران بوجود آورد و افرادی که هم دستگیر شدند همگی در رابطه با بسیج و سپاه و حزب اللهی دو آتشه بودند   ,  واگر هم نیستند سری به آرشیو روزنامه های خود اصلاح طلبان  بزند.

خانم میلانی آگاهانه به این مسائل کاری ندارد  ,چون از ارتباط  وتماس لذت می برد ولی نگفته با چه کسانی   ,حتمآ (دیدار با رهبری) وکسانی که چنین دیداری را برنامه ریزی کردند وهمچنین افرادی که باعث آزادی ایشان بعد از یک هفته زندان شدند(ما فعلا با کدام زندان کاری نداریم).

تهمینه میلانی در این مصاحبه میگوید"زنهای ما به حقوق خودشان واقف شده اند ولی بدست آوردن آن را نمی دانند وقضیه در جامعه طوری شده   ,   مخصوصآ در زناشوئی بصورت لج لج بازی خیلی شدید در آمده  ,  اگر خاطرتون  باشه در زندگی های قدیم و سنتی حتی نسل من که 45 سالمه  ,   گذشت زن خانواده باعث می شد که خانواده خیلی محکم بر سرجا یش بماند."

http://203.15.102.140/elg/f61350461.mp3

میلانی سعی دارد بگوید که زنان باید در مقابل مردان وقانون حکومت آخوندی تسلیم شوند و اعتراضی به حق قانونی وطبیعی خودشان چه در محیط خانواده وچه دربیرون از خانواده هنگام برخورد ماموران مزاحم آنها  نکنند بلکه با گذشت آن‌ها  ,  ساختمان خانواده محکم و پایدار بماند. (وقاحت را ببینید)

 

تهمینه میلانی در ادامه  مصاحبه اظهار می دارد"گذار اجتماعی که ما توش هستیم باعث شده که دخترهای جوان بفهمند که زندگی بیرون از مادران و مادربزرگانشون شکل دیگری هم دارد ولی هنوز راهش را پیدا نکرده اند بنابراین طبق آمار که دادند ازدواجهای که کل سال پیش شده است بیشتر ما طلاق داشتیم"

http://203.15.102.140/elg/f61350461.mp3

میلانی با آگاهی کامل میخواهد اعتراض زنان و دختران جوان به استبداد و حاکمیت زن ستیزی جنایتکاران جمهوری اسلامی در ظرف 27 سال گذشته و نقش آنان در مبارزه و جنبش آزادیخواهانه ایران وارونه جلوه دهد واصلآ به منشآ این همه خشونت - تجاوز - خودکشی – خودسوزی و موضوع طلاق که به آن اشاره میکند  کاری ندارد چون این وظیفه  در حیطه مسئولیت هنری  ایشان گنجانیده  نشده است؛ زیرا به محض وارد شدن  خطرهای سنگین و مرگباری بدنبال دارد. اتفاقآ سه شنبه شب 8 آگوست از کانال سراسری ABC   استرالیاhttp://www.abc.net.au/tv/guide/abc2/200608/programs/NC0604H006D9082006T190000.htm   برنامه ایی پخش شد که چگونه در جمهوری اسلامی عاطفه سهاله  که 16 سال سن داشت اعدام شد وهمچنین نقض حقوق بشرکه وجدان هر بیننده را به لرزه در می آورد

 

میلانی در جواب مصاحبه گر رادیو  SBS  که نظرایشان  در رابطه با  فردگرائی مطلوب چیست؟

http://203.15.102.140/elg/f61350461.mp3

چنین  می فرماید" در این جامعه کسی به جامعه فکر نمی کند.......ولی الان برای نسل جوان این چیزها اصلآ مهم نیست فقط  دارد به فرد خودش فکر  واز لذ ت های آنی خودشان و افکار فردی خودش فکر میکند"

اگر چنین است این همه تورهای اختناق و نهادهای پیچ در پیچ امنیتی وایجاد  پلیس زن چیست؟ و برای اولین بار از پلیس زن خود در بر علیه گردهمائی مسالمت آمیز زنان و دختران  در میدان هفتم تیر (رضایی های سابق) که برای ابتدائی ترین حق خود دست به اعتراض زده بودند  ,   استفاده کرد و همگان دیدند زنان تازه کار پلیس چگونه همنوع و همجنس خود را سرکوب مینمایند  ,خا نم میلانی در همان زمان شما در حال وهوای دیدار با رهبر انقلا ب بودید که آزدی  خود را مدیون ایشان و خاتمی می دیدید  .

 

یکی از عقل می لافد یکی طاعات می بافد        بیا که این داوریها را به پیش داور اندازیم

 

تهمینه میلانی در ادامه مصاحبه کوشش می کند احترام نگذاشتن زنان به قانون حجاب و زیر پا خرد کردن مزخرفات ماموران زن ستیز  رژیم را در جامعه ایران لوث نماید

نکته ها چون تیغ پولاد است تیز        گر نداری سپر  واپس گریز

میلانی در خاتمه مصاحبه با اعلا م این خبر" که قرار است فیلم کوتاهی که توسط  ایشان با عوامل  کاملآحرفه ایی برای یونسیف ساخته شده در اول مهر ماه در جلسه انجمن مربیان و اولیا ء کل مدارس نمایش داده شود......و انشاالله پروانه بدهند یک فیلم راجع به خرابکاری زنان بسازم"

http://203.15.102.140/elg/f61350461.mp3

خانم میلانی مثل اینکه دیدار با رهبری و اثر رهنمود های ایشان روی شما بارز شده و رژیم هم به شما اجازه داده که در مورد حساسترین وزارتخانه(آموزش و پرورش) که مناسبترین مکان برای رشد و نمو  انسانیت و آگاهی برای آزیخواهان است فیلم تهیه کنید و آن را برای انجمن مربیان تربیتی که وظیفه اصلی آنها جاسوسی بین معلمان و دانش آموزان است به نمایش بگذراند .

سال 1362 بود که ار زندان کاشان  آزاد شدم. درآن محیط با وضیعتی که داشتم کار پیدا کردن به سادگی امکان‌پذیر نبود. به همین دلیل به تهران آمدم و از طریق دوستان سابق خود کاری در اموزش وپرورش منطقه 16 که مرکز آن در جوادیه است به صورت حق التدریسی در دبیرستان الهی نازی آباد و همچنین مجتمع شریعتی (یاخچی آباد)تهران شروع بکار کردم. ولی بعد از مدت کوتاهی انجمن امور تربیتی دبیرستان الهی متوجه سابقه زندانی بودن من شد.  بلافاصله گزینش وزارت که در حوالی  میدان دکتر فاطمی قرارداشت از طریق  اداره منطقه 16 مرا خواستند ومن با یک نگرانی که چه پیش خواهد آمد به ساختمان گزینش رفتم. مسئول مربوطه به من گفت" آموزش و پرورش وزرات حساسی است برای تربیت فرزندان جامعه و بخاطر این حساسیت می خواهم برایت مثالی بزنم. اگر شما بخواهید ازدواج کنید و چند تا دخترحاضر باشند با شما ازدواج کنند   ,  شما اصل را برای انتخاب روی همفکری-نجیب-قشنگی- مکتبی- ثروتمند-همدینی  میگذارید.بنابرین ما هم امروز تصمیم داریم تعدادی را برگزینیم برای خدمت در آموزش وپرورش واز آنجائی که فعلآ اطمینانی یه شما نیست و شما چند سالی را در زندان  طی کردید عذر   شما را خواستاریم"

همه بر این واقف هستند که گزینش وزارت آموزش وپرورش و وزارت  آموزش عالی  علوم یکی از سخترین گزینش ها میباشد وانجمن  امور تربیتی مدارس هم کارش جاسوسی و کنترل دانش آموزان و معلمان و حتی گرفتن خبر از بچه های خرد سال که در خانواده آنها چه میگذرد است. پس باید از الان تا اول مهر در باز گشائی مدارس امسال با شروع نمایش فیلم (می ترسم پس دروغ می گویم)تهمینه میلانی مربیان امور تربیتی لحظه شماری کنند!!

فضیلت هنرمند آنست که در این جهان بیمار به دنبال درمان باشد نه تسکین  ,   به دنبال تفهیم باشد نه تزئین  ,  طبیب غمخوار باشد نه دلقک بیمار.(زنده یاد شاعر شاعران شاملو)

 

طیب صادقیان

9 آگوست 2006

 

 

منبع: سايت ديدگاه

 

خانم میلانی خوشحالم که رژیم برای خروج شما و همسرتان محمدنیک بین به استرالیا برای شرکت در

9AWARDS CEREMONY, GOLD COAST AUSTRALIA, NOVEMBER 26, 200 مشکلی ایجاد نکرد و امروز و فردا به بریزبن استرالیا خواهید آمد . نمی دانم ظرف این سه سال و بخصوص بعد از جریان انتخابات ریاست  جمهوری و بدنبال آن تظاهرات مردم که اکثریت شرکت کنندکان هم جوانان بخصوص دختران و زنان قهرمان و شجاع بودند و مردم دنیا به وضوح دیدند که رژیم و مزدورانشان چه برخوردی با مردم داشتند و جهانیان کشتن ندا آقاسلطان را در لحظات آخر را تماشا کردند در این مدت همیشه رژیم عقده و کینه خاصی را نسبت به دختران و زنان داشته ودارد و همگان دیدیم که به مادران پیر و سالخورده هم رحم نکردندو فیلمهای آنها در یوتیوپ انتشار یافته است .

خانم تهمینه میلانی این جمله یی است که شما حدود 3 پیش در مصاحبه خویش با شعله صدر مجری رادیو اس بی اس که خود از حامیان به اصطلاح اصلاح طلب میباشد بر زبان آوردید:

در این جامعه کسی به جامعه فکر نمی کند.......ولی الان برای نسل جوان این چیزها اصلآ مهم نیست فقط  دارد به فرد خودش فکر  واز لذ ت های آنی خودشان و افکار فردی خودش فکر میکند"

 

 

خانم میلانی شمایی که بگفته خودتان همه فیلمهایتان به مسائل اجتماعی زنان میپردازد ونسل جوان ایران به فکر جامعه نیست و فقط بفکر لذتهای آنی خودشان و افکار فردی خویش هستند ,  خواستم بپرسم پس کشتن ندا آقاسلطان که حتی در انتخابات هم شرکت نکرده بود وفقط برای آزادی کشورش ایران در تظاهرات آمده بود وکشتن ترانه موسوی با آن طرز فجیع بعد از تجاوز به ایشان همچنین سعیده پورآقایی  و قبل از آن زهرا بنی یعقوب را چطور و چگونه می خواهید تفسیر کنید و بقول شما که در ایران هستید وخودرا به عنوان فیمینیست در داخل و خارج کشور معرفی می نمائید چرا تا بحال سکوت کرده و کلامی بر زبان نیاورده اید ؟

فکر نمی کنید که ذهن وفکر هنری شما دقیقآ در تضاد با مسائل اجتماعی زنان و دختران و نسل جوان ما در ایرانزمین می باشد؟

مگر وظیفه فیلمساز و کارگردان در هر جامعه یی به تصویر کشیدن و به صحنه آوردن مسائل و مشکلات روزمره  مردم کشورشان و آگاه کردن آن جامعه نیست؟

شمایی که میگوئید من سیاسی نیستم وبه عشق مردم کار می کنم . کدام مردم؟چگونه وارد مسائل هنری شده اید ,کسی که وارد مسائل هنری بخصوص فیلمسازی شود خواه ناخواه وارد مسائل سیاسی شده است .خانم میلانی لطفآ صادقانه صحبت کنید بیش از این با وجدانهای بیدار نسل جوان ایران بازی نکنید.

خانم میلانی آیا هم دانشگاهی بودنتان با چهره‌هایی مانند رئیس جمهور کنونی(احمدی نژاد)، وزیر پیشین فرهنگ  و ارشاد اسلامی و آقایان ‌هاشمی ثمره و شمقدری از مشاوران رئیس جمهوری صحت دارد ؟ لطفآ برای نسل جوان ایران توضیح دهید و آنها خودشان قضاوت خواهد کرد.

 

شاید شما یا بعضی ها به نگارنده خرده گیرند که ایشان در ایران است و با زبان باز کردن درمورد شکنجه و تجاوز (پسر و دختر)  و کشتن  آنها مشکلی برای شما پیش آید.در حال حاضر با وضیعتی که در ایران حاکم است ودر گوشه وکنار این سرزمین روزی نیست که این قاتلان خون کسی را به زمین نریزند. هیچ بهانه یی برای قابل توجیع وجود ندارد  .امید وارم که از این فرصت که به استرالیا آمده اید استفاده و صف خود را از این جانیان و قاتلان  جمهوری اسلامی جدا و به جنبش مردمی که در ایران  شروع شده  و تا سرنگونی این رژیم ادامه دارد بپیوندید.

 

 طیب صادقیان

16 نوامبر 2009

منبع:پژواک ایران