PEZHVAKEIRAN.COM استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی
 

استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی
دلارا دارابی اعدام می شود، رکسانا صابری ایران را ترک می کند 

حسین لاجوردی

30 سال پیش بدنبال آرزوهای طلائی و دست نیافتنی بالاخره موفق شدیم که حکومت ظلم و جور را به کناری نهیم و از جمهوری اسلامی بخواهیم که آزادی و استقلال را به ما باز گرداند، حکومت جمهوری اسلامی نیز با آن روحانیت تقدس گونه، با تواضعی باور نکردنی و در زمانی کمتر از 30 سال که در تاریخ زمانی بسیار کوتاه است تمامی آرزوها و خواسته های ما را برآورده کرد.

 

استقلال

 

امروز به لحاظ استقلال که برای ما همیشه مهم و حیاتی بوده است نیز جمهوری اسلامی خواسته ها و آرزوهای ما را برآورده ساخته است.

§          به یمن حاکمیت جمهوری اسلامی از نظر استقلال استراتژیک، حکومت شاه " نوکر امریکا " را بر انداختیم و امروز با استقلال تمام در 11 نقطه بطور مستقیم و مستقل، همسایه دیوار به دیوار امریکا شدیم.

§          به یمن حاکمیت جمهوری اسلامی از نظر استقلال اقتصادی ارزش پول ما 150 برابر کاهش پیدا کرد و ما از نظر اعتبار بین المللی بزرگترین کشور تروریست و حامی تروریسم در جهان شدیم.

§          به یمن حاکمیت جمهوری اسلامی از نظر استقلال سیاسی و قضائی دیگر هیچ کشور خارجی در امور ما نمی تواند دخالت کند.

 

1.      جاسوسان انگلیس : یکسال پیش حکومت پر قدرت جمهوری اسلامی، 15 " جاسوس (ملوانان انگلیسی)" را که به آب های ایران تجاوز کرده بودند را دستگیر و برای محاکمه روانه زندان کرد.

§           

1.      جاسوسان انگلیس : یکسال پیش حکومت پر قدرت جمهوری اسلامی، 15 " جاسوس (ملوانان انگلیسی)" را که به آب های ایران تجاوز کرده بودند را دستگیر و برای محاکمه روانه زندان کرد.

1.1.         چند روز بعد : تونی بلر نخست وزیر وقت انگلستان در یک نطق تلویزیونی از حکومت جمهوری اسلامی خواست که بسرعت ملوانان انگلیسی را آزاد و روانه لندن کند.

1.2.         24 ساعت بعد، تصویر تلویزیونی سیمای جمهوری اسلامی جاسوسان انگلیسی را در آغوش رئیس جمهور برای بدرقه و به همراه کادوهائی که به آنها داده شده در راه لندن نشان می دهد و می گوید " جاسوسی انگلیس ها در ایران آزاد ".

2.      جاسوس امریکائی : چهارماه پیش، رکسانا صابری جاسوس خطرناک امریکائی برای "براندازی نرم" دستگیر می شود و پس از یک محاکمه عادلانه و با استقلال دادگاهای جمهوری اسلامی (!) به 8 سال زندان محکوم و روانه زندان می شود.

2.1.         دو هفته پس از محکومیت، آقای اوباما رئیس جمهور ایالات متحده که "هیچ غلطی نمی تواند بکند" از این امر اظهار نگرانی می کند.

2.2.         یک هفته بعد، دادگاه جاسوس امریکائی دوباره تشکیل می شود و این جاسوس خطرناک را آزاد کرده و به او می گوید " جاسوسی امریکائی ها هم، در ایران آزاد ".

2.3.         امروز خانم رکسانا صابری وارد فرودگاه وین در اتریش شد.

 

آزادی

امروز به لحاظ آزادی، این پدیده روح نواز و انگیزه زندگی در جایگاهی رفیع قرار گرفته ایم :

 

§          از هر 8 ایرانی یک نفر پرونده قضایی دارد

§          مدیر کل برنامه ریزی زندان های کشور: هر 47 ثانیه یکنفر به زندان می رود.

§          رئیس زندان های کشور : 100 هزار زندانی مازاد بر ظرفیت داریم.

§          رئیس زندان های کشور : زندان های جدید برای کمبود جا هر چه زودتر آماده بهره برداری است.

§          ایران : بزرگترین زندان روزنامه نگاران جهان.

§          آیران : نخستین کشور اعدام های کمتر از 18 سال.

§          ایران : نخستین کشور و بالاترین اعدام ها در جهان به نسبت میزان جمعیت.

هدف از این چکیده ضمن خوشحالی از آزادی رکسانا صابری و نفرت از اعدام دلارا دارابی، تنها نمایان ساختن معانی و مفاهیم " استقلال "، " آزادی" در جمهوری اسلامی بوده است.

و برای حسن ختام و باز هم با هیجان هر چه تمامتر، پیش بسوی دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم!!!

 

حسین لاجوردی

پاریس – 25 اردیبهشت 1388

15 ماه می 2009

منبع:پژواک ایران


حسین لاجوردی

فهرست مطالب حسین لاجوردی  در سایت پژواک ایران 

*پرچم هویتی – پرچم حکومتی  [2015 Jun] 
*35 سال با حکومت جمهوری اسلامی و فردای ایران  [2014 Feb] 
*«شورای ملی» و تصمیمی سرنوشت ساز؟  [2013 May] 
*"کنفرانس پراگ"، فرخ نگهدار و جواد خادم  [2012 Nov] 
*ایران کجاست و ایرانی کیست[1] ؟ هدف این نوشتار: گفتگو و رسیدن به راه حلی منطقی و بدور از هیجان و شعار است [2012 Sep] 
*و باز هم اعدام: من خودم را محکوم میکنم؛ ما باید خودمان را محکوم کنیم  [2012 Jun] 
*"اعتماد" و "فریب" و آینده اجتماعی – سیاسی جامعه ایران  [2012 May] 
*«و بازهم ما هستیم که همچنان نمی دانیم چه می خواهیم»  [2011 Feb] 
*وای به حال ما و وای به حال شما  [2010 Oct] 
*۲۲ بهمن ۱۳۸۸، امسال و سال های پیش   [2010 Feb] 
*کنکاشی بر دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، چرا من رای نمیدهم  [2009 Jun] 
*استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی دلارا دارابی اعدام می شود، رکسانا صابری ایران را ترک می کند [2009 May] 
*شکفتن ایرانی نو  [2009 Feb] 
*فدرالیسم را از زندان تجزیز طلبان نجات دهیم  [2008 Dec] 
*سیاهی و نفرت ۱۰ ساله   [2008 Nov] 
*روز بین‌المللی کودک و سرنوشت امروز و فردای بچه‌هایمان  [2008 Oct] 
*با صدور مجوز وزارت خزانه داری امریکا، امیراحمدی به ایران حواله می شود!  [2008 Oct] 
*بازنگری برای سی سال عملکردمان  آیا زمان آن رسیده است که کارنامه هایمان را باز نگری کنیم؟ [2008 May]