رای اعتماد وزارت اطلاعات یا مجلس؟!
عباس رحمتی

چالش های دولت جدید آغاز می شود

 

رای اعتماد ها با رای گیری ها برای تایید  وزرای  پیشنهادی و  صلاحیت  آنها توسط رصد خانه ولایت فقیه  پایان یافت ، بیشک یکی از جنجالی ترین دوره برای کسب اعتماد وزرای پیشنهادی دولت یازدهم ( روحانی )  بود که باعث افشا و تو خالی بودن مجلس شورای اسلامی شد، جلسات چهار روزه ای (مرداد 92 )که اوج درگیری جناحی و یا همان جنگ گرگها بود  را نشان داد . این جنگ بر سر رای اعتماد مجلس نبود ، جنگ جناحهای درون حکومتی بود که گاهی اوقات فقط توی سر یکدیگر نمی زدند، گاهی چوب را هم نشان می دادند ولی عمل نمی کردند! این بار  همه چیز از قبل مشخص بود . گروه اصولگرا ها یعنی طرفداران خامنه ای که مردم به آنها رای نداده بودند همراه جبهه پایداری از باند مصباح و  احمدی نژاد  که از همان روزهای اول سنگ اندازی می کردند و تا می توانستند از کلمه " فتنه "  بهره بردند تا توی سر روحانی و وزراء پیشنهادی اش  بزنند و تا می توانستند بهر شکلی چوب لای چرخ می گذاشتند تا خط و خطوط بیت را   به پیش ببرند ، بطوریکه محافظه کاران در روز  نخست در مخالفت با برخی وزراء  در سخنرانی هایشان   1685 بار  از واژه  " فتنه "استفاده کردند که در چهار سال گذشته بی سابقه بوده است  و قتی  گند کار در می  آید در روز دوم  از بالا دستور میرسد که این کلمه را دیگر بکار نبرند! در ابتدا گفتند ،سعی کنید حداقل شش نفر از  وزرای پیشنهادی رای اعتماد کسب نکنند، که موفق نشدند ولی آنها (باند مغلوب )موفق شدند سه نفر از وزراء پیشنهاد ی  شیخ روحانی  را حذف کنند، بنا بر اینگونه برخوردها ، بیشتر  تحلیل گران معتقدند علت حذف غیره منتظره، بررسی برخی وزراء پیشنهادی را درصحن علنی مجلس در دستور کار خامنه ای می دانند . و  این  به  معنی دخالت وزارت اطلاعاتی است  که تحت  نظر خامنه ای است  که  بعدا   « علی مطهری » نماینده مجلس این خبر را لو داد که به  آن می پردازیم  ! علی مطهری  نماینده مجلس ( تهران ) گفت  سخنان  تعدادی از  نمایندگان  علیه وزرای پیشنهادی  قابل  اجرا از طریق دسترسی  به اسناد  وزارت اطلاعات امکان پذیر نبوده  است . علی مطهری گفته است« متنی محرمانه  در اختیار  افراد خاص و نهادهای امنتی قرار گرفته است  ، بر مبنای همین برگه بازجویی در اختیار وزیران قرار داده اند که تبدیل به یک جرم می شود ، بر مبنای همین برگه بازجویی برخی  نمایندگان اعلام کردن نباید به این افراد رای داد .»(  روزنامه شرق 26 مرداد 92 )[3]

اعتدال بین سازندگی و اصلاح طلبان :

اکثر وزرای پیشنهادی روحانی ترکیبی  از کابینه رفسنجانی و خاتمی بودو فردی مثل پور محمدی که ازدولت پیشین بود  با وجود ترکیب راست مجلس با آرای بالا رای اعتماد گرفت ، می گویند از برگزیذه های خامنه ای بوده ولی روحانی  خوش حالتر از رهبر بود ! جنگ  نمایندگان در صحن عمومی  مجلس با دو جناح نام برده بود و با نام بردن رفسنجانی و فرزندانش این خانواده را عامل فساد و... در جامعه میدانستند که نشان از تضاد باند غالب یعنی خامنه ای با او را داشت . در همین جا باید گفت اگر رفسنجانی به سیاستهای سازشکارانه چند سال اخیر خود ادامه دهد ، ولایت فقیه او را قورت خواهد داد و اگر بخواهد کاری کند که مردم کمی از گناهانش را ببخشند  در چنین  وضعیتی بهترین موقعیت است که از شاگرد وردست سابقش روحانی کمال استفاده را برای به زمین زدن ولایت فقیه   ببرد . و روحانی هم با بزرگ نمایی دولت اعتدال بداندکه بدون عمل نه به یک اعتدال واقعی دست می یابد و نه به گفته های انتخاباتی اش جامه عمل می پوشاند . 

گفتیم ،جنگ گرگها  در صحن عمومی مجلس تا کنون به این شدت نبوده است  بطوری که پخش این جلسات از تلویزیون رژیم ،مردم را پای گیرنده هایشان میخکوب کرده بود چون مجلس شورای اسلامی به سیرکی تبدیل شده بود  که با تهدید کردن روحانی خصوصا  خط و نشان کشیدن نماینده چهار  محال و بختیاری به او و وزرای پیشنهادی اش قصد داشتند گربه را در همان  قدم اول در حجله  بکشند و همین باعث درخواست بیشتری  از روحانی داشتند . در این مقطع بود که مردم ایران  بخوبی فهمیدند مجلس  را چه کسانی اشغال کرده اند ؟ از   چماقدارانی که  روحانی را (با چوب) تهدید می کردند که او به کمک وزیرانش به استانشان رسیدگی بیشتر کنند  تا پاسدارانی که شاخ و شانه برای در اختیار گرفتن مراکز اقتصادی بیشتر،  چک و چانه   می زدند.  نمایندگان قصد داشتند تعداد بیشتری از وزرای پیشنهادی روحانی را حذف کنند وهمانطور که فراکسیونهای  رهروان ولایت و فراکسیون مجلس تلاش می کردند تا به این هدف برسند ( این دو فراکسیون به علی  لاریجانی نزدیکند )  همانطوریکه گفتیم ، اصولگرایان مصمم بودند که شش وزیر را حذف کنند، در مورد عباس  آخوندی( راه و شهر سازی )  و زنگنه (نفت ) هم خیلی اصرار داشتند و آخر موفق نشدند .( مطهری ، روزنامه شرق ) نمایندگان مجلس  به  دهان ولایت فقیه نگاه می کردند که چه بکنند و چه نکنند  و اطرافیان خامنه ای هم هر کدام از گوشه و کنار  به نمایندگان فشار می آوردند تا رای خود را به نمایندگانی بدهند که به خامنه ای نزدیکتر باشند و... از طرف دیگر هم وزرای پیشنهادی هم هر کدام به نحوی خود را به رهبری نزدیک می دانسند تا بتوانند به آرای مکفی دست یابند مثلا «محمود علوی »(وزارت اطلاعات ) می گوید: "مجلس برای وزارت اطلاعات بیشتر نقش راهیری قائل است  او میگوید: شرط اجتهاد برای وزیر اطلاعات ، درک نظرات و دیدگاه های فقهی رهبری است و من ده سال در کلاس درس رهبری  حاضر بوده ام ( ذوب در ولایت بوده است )

شریعتمداری مدیر مسئول کیهان خامنه ای هم  در سرمقاله شنبه گذشته ( 13.08.13)  می نویسد : پالایش فهرست وزیران پیشنهادی آقای دکتر روحانی از افرادی که بهر علتی شایستگی حضور در کابینه را ندارند یکی از موثرترین و بزرگترین کمک مجلس شورای اسلامی به رییس جمهور محترم است ! و در جایی دیگر  می نویسد : به یقین تمامی وزرای پیشنهادی آقای روحانی در پی آن نیستند  که از هم اکنون با خواست مردم ( رهبری ) که از سوی نمایندگان دنبال می شود مقابله کنند!    

پخش شبنامه در صحن عمومی مجلس :

  سایت مجلس شورای اسلامی (خانه ملت ) از توضیحنامه ای علیه محمد علی نجفی (آموزش و پرورش ) خبرداده بود که چلوی آن  توسط « علی لاریجانی » گرفته شد و گفت : " هرگونه نامه ای باید با اطلاع مجلس باشد من گمان نمی کنم این گونه نامه ها در رای  گیری ها تاثیر بگذارد ، او گفت این گونه نامه نمی تواند تاثیر زیادی بگذارد این نامه را  نمایندگان جبهه پایداری طرفداران احمدی نژاد بخش کرده بودند تا در روند رای گیری اخلال کنند . خبر آنلاین که نزدیک به لاریجانی است در پرده بعدی سیرک از قطع تلفن ها در مجلس خبر داد و نوشت  " آخرین دقایقی از آخرین روز برای بررسی کابینه پیشنهادی دولت یازدهم با هواشی که رییس مجلس دربطن آن حضور داشت روبرو بود . رییس مجلس اعلام کرد تجربه خوبی بود که تلفن ها قطع بود و خیلی منظم رای گیری شد او  گفت حضور همه نمایندگان که نزدیک به 284 نفر بود استسنایی بود .

حفظ نظام الویت کار مجلس

معامله گری  و تفکر  بده و بستان مجلس ج. اسلامی  زبانزد  همگان بود ه و هست ولی این بار با ترکیبی که در مجلس وجود دارد نشان از حفظ نظام و در حین حال بدست آوردن  کسب قدرت را دارد ، در طول این سی و چهار ساله  سنت های دیرینه رژیم نشان داده که تمامی وزراء پیشنهادی ( حتا قوانین دیگر ) ابتداء با بیعت رهبری هماهنگ شده و بعدا به مجلس می روند ، اینکه شیخ روحانی گفته بود که تمام افراد را خودم انتخاب کرده ام  و از تمامی آنها دفاع خواهم کرد ، یک دروغ بزرگ به مردم ایران است ( در جای دیگر گفته بود بعضی از وزراء را به من معرفی کرده اند ) . نمایندگان مجلس را که بیشتر اصولگرایان تشکیل داده اند  از قبل با هم هماهنگ کرده بودند که افرادی را که رهبریشان قبول دارد  رای  بیشتری بدهند  ، آنها حتا در جلسه غیر علنی ( روز نخست ) جلسه ای برای  هماهنگی در مجلس برگزار می کنند که علی لاریجانی دستور رهبری  ج. ا . را در این خصوص به نمایندگان ابلاغ می کند !

قاتلینی که شیخ اعتدال گر معرفی کرد حرفه‌ای اند !

از میان وزرای معرفی شده چندین نفرشان  در قتل و کشتار و جنایت واقعا حرفه ای اند که در فرصتهای بعدی به آن می پردازیم توضیح،اینکه برگزیدن  افرادی مثل مصطفا  پورمحمدی  برای وزارت دادگستری فاجعه ی دیگری است که در دولت یازدهم رخ می دهد، که نشان دهنده ادامه سرکوب در دولت آینده است . پورمحمدی سالها معاون وزارت اطلاعات بود  او در سال 67 عضو هییت سه نفره کمیته مرگ و اعدام بوده است که در آن زمان بالاترین نقش  را در زندانیان سیاسی داشت .  انتخاب او برای وزارت خانه دادگستری انعکاس های جهانی پیدا کرد با این حال روحانی اسرار زیادی به ماندنش داشت و عاقبت او با آرای 210 نماینده،  رای اعتماد گرفت و روحانی هم از خوشحالی در پوست خود نمی گنجید و یا  علی ربیعی  برای وزارتخانه کار و رفاه و اجتماعی است که این یکی با وضو برای شکنجه و کشتار آماده می شده است و بعد ها وقتی در مقطعی دعوا میان لاریجانی و ربیعی بالا می گیرد، لاریجانی صراحتا اعلام می کند که امثال ربيعي مخالفان را به «صلابه كشيده بودند.» [1]  حسین دهقان دیگر وزیرپیشنهادی حسن روحانی است او از جمله  ذانشجویان خط امام بود که سفارت امریکا را در تهران در روز13 آبان1358به اشغال خود درآوردند و دیپلمات های آمریکایی را 444 روز در گرو خود گرفتند  دهقان از بنیان گذاران حزب الله در لبنان است و از دست اندکاران اعمال تروریستی در دهه 80 بوده است . علی جنتی در سمت استاندار خوزستان و استان خراسان در سرکوب مردم این منطقه نقش عمده ای داشت در قیام مردم مشهددر 1371 علی جنتی بعنوان استاندار خراسان درکشتار مردم این منطه برای جلو گیری از گسترش قیام مردم نقش فعالی داشته است . همانطوری که قبلا هم نوشته ام روحانی یک فردی است امنیتی و نباید از او انتظاری   بهتر از این می داشتیم  رییس جمهور امنیتی برای وضیعت امنیتی! و دقیقا رای اعتماد ندادن به سه وزیر مذبور در همین رابطه است  و علی لاریجانی رییس مجلس به خط سرخهای قیام جوانان اذعان کرد وگفت این عدم رای اعتماد و حساسیت در بخش های فرهنگی و علمی را نشان می دهد که تراز کار را بایددقیق در نظر گرفت!

عدم رای اعتماد  به وزارتخانه های حساس :

همانطور که نوشتم مجلسی که در خدمت خامنه ای است قصد آن را داشته و دارد تا طبق نظرات ولایت فقیه عمل کنند  به همین خاطر بود که هر نماینده ای که مخالف بود ابتدا با سر سپردگی اش به رهبری شروع می کرد  وبعد ایرادت آبکی و باسمه ای اش را مطرح می کرد  و هیچگاه روی ایرادات جدی وزراء دست نمی گذاشتند  و آرایی که به این وزراء داده اند نشان از باندبازی عجیبی داشت  و نشان دهنده مهندسی شدن این رای گیری مجلسیان بود  در میان این افراد ،وزیر اقتصاد و دارایی (علی طیب نیا* که در طول تاریخ ج .اسلامی  بیشترین رای را میاورد و با 274 رای رکود دار وزراء میشود ، در  حالی که شناخت زیادی هم از او نداشتند ، فقط می خواستند بگویند الویت ما اقتصاد بوده و هست درحالیکه این فقط علامت یک « سنگ بزرگ » بود که نشانه نزدن است. درحالیکه از وزیر مربوطه  شناخته شده تر« محمد علی نجفی » بود که  یک رای کم می آورد و انتخاب نمی شود . مردم تقریبا  همه می دانند رژیم روی این وزارتخانه و دو وزارت خانه علوم و ورزش [4]و جوانان ، ترس و  حساسیت های زیادی دارد ، ترس رژیم از خیزش های مردمی و جوانان کشور  است که هر از چندی گریبانش را می گیرد و اگر  کشتار و بگیرو ببندها براه نیادازد از پس این خیزش ها بود فردایی ! حالا  ولایت فقیه و بادمجان دور قاب چینهایش  بدنبال سه وزیر می گردند تا بتوانند جامعه را کنترل کنند وزرایی که آموزش باب دل رهبر و ورزش بی تحرک و دانشجوی خاموش و بی خاصیت به جامعه تزریق کند تا خیال ولایت و بیتش راحت بماند تا چند صباعی دیگر به حکومت ننگینش ادامه دهد .             

 

 

[1] http://www.iranpressnews.com/source/154610.htm


[2]
مجلس شورای اسلامی که اکثریت آن را اصولگرایان تشکیل می‌دهند به ۳ وزیر از ۱۸ وزیر پیشنهادی حسن روحانی رای اعتماد نداد. محمدعلی نجفی، جعفر میلی منفرد و مسعود سلطانی‌فرد که برای وزارتخانه‌های آموزش و پ...رورش، آموزش عالی و ورزش و جوانان معرفی شده بودند از کسب اعتماد اکثریت اصولگرای مجلس بازماندند.

مجلس به نجفی رای اعتماد نداد!

نمایندگان مجلس در خانه ملت به محمدعلی نجفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش رای اعتماد نداد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، نمابندگان در نشست علنی امروز(پنج شنبه 24مرداد) مجلس شورای اسلامی در پایان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی رئیس جمهور با 142 رای موافق، 133 رای مخالف و 9 رای ممتنع از مجموع 284 نماینده حاضر در صحن به محمدعلی نجفی وزیر پیشن هادی آموزش و پرورش رای اعتماد ندادند.

محمدعلی نجفی، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با اختلاف یک رای، از راهیابی به کابینه روحانی بازماند.

شیرزاد عبداللهی، روزنامه‌نگار آشنا به مسائل آموزش و پرورش در صفحه فیسبوک خود نوشت: نجفی از حمایت بسیاری از فرهنگیان و کارشناسان آموزش و پرورش برخوردار بود. بازگشت نجفی بعد از 16 سال به وزارتخانه نوید بازگشت قانون و عقلانیت به وزارتخانه می داد.

کارشکنی اعضای کمیسیون آموزش مجلس و مخصوصا افرادی مانند محمد مهدی زاهدی، رییس کمیسیون و حدادعادل رییس فراکسیون اصولگرایان، در شکستن آرای نجفی تاثیر تعیین کننده داشت.

اعضای کمیسیون در پی تحمیل وزیر مورد نظر خود (حداد عادل یا حاجی بابایی) به روحانی علیه نجفی وارد عمل شدند. رای منفی 133 نمایندۀ مجلس کاملا نشان داد که نگاه نمایندگان به آموزش و پرورش سیاسی و عیر کارشناسی است. اقدام افراطی های جبهه پایداری و بخشی از اصولگرایان تندرو به رهبری حداد عادل شکاف بین فرهنگیان و مدیریت این وزارتخانه را وسیع تر خواهد کرد.

میلی‌منفرد و سلطانی‌فرد رای اعتماد کسب نکردند!

جعفر میلی منفرد وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناروی با 105 رای موافق، 162 رای مخالف و 15رای ممتنع از مجموع 282 نماینده حاضر در صحن رای اعتماد را کسب نکرد.

همچنین با 117 رای موافق، 148 رای مخالف و 18 رای ممتنع از مجموع 283 نماینده حاضر در صحن به مسعود سلطانی‌فرد وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان رای اعتماد ندادند.


فهرست آرای وزیران پیشنهادی!

■ علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد، با به دست آوردن 234موافق، 36 مخالف و 12 رای ممتنع،
■ مسعود سلطانی‌فر وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، را با 117موافق، 148 رای مخالف، 18 رای ممتنع
■ حمید چیت چیان وزیر نیرو، با 272 موافق، 7 رای مخالف و 5 رای ممتنع 5
■ بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت، با 166رای موافق، 104 رای مخالف و 13 رای ممتنع
■ عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، با 256 رای، 19رای مخالف، 9 رای ممتنع
■ جعفر میلی منفرد وزیر پیشنهادی علوم، با 105رای موافق، 162 رای مخالف و 15 رای ممتنع
■ محمدرضا نعمت‌زاده وزیر صنعت، معدن تجارت،با 199 رای موافق، 60 رای مخالف و 24 رای ممتنع
■ عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی، موافق 159، مخالف 107، ممتنع 18
■ وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی موافق با 260 موافق، 18 رای مخالف، 6 رای ممتنع
■ حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروی مسلح با 269 موافق، 10 رای مخالف ،5 رای ممتنع
■ مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری با 201موافق، 64 مخالف،19 ممتنع
■ محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی با 177 موافق، 81 مخالف و 26ممتنع
■ علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با 163 موافق، 100مخالف، 21ممتنع
■ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، آرا موافق 232، ارا مخالف 36 و 13 رای ممتنع
■ علی طیب‌نیا، وزیر امور اقتصاد 274 موافق، 7 مخالف، 3 ممتنع
■ سید محمود علوی، وزیر اطلاعات، 227 موافق، 38 مخالف، 18 ممتنع
■ محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، 218 موافق، 45 مخالف، 20 ممتنع

[3] http://www.jamnews.ir/TextVersionDetail/223376  علی مطهری وزارت اطلاعات و دخالت در رای اعتماد وزراء

[4] وزرای حذف شده محمدعلی نجفی، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با اختلاف یک رای، از راهیابی به کابینه روحانی بازماند. جعفر میلی منفرد وزیر پیشنهادی علوم، با 105رای موافق، 162 رای مخالف و 15 رای ممتنع. مسعود سلطانی‌فر وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، را با 117موافق، 148 رای مخالف، 18 رای ممتنع

 

منبع:پژواک ایران


فهرست مطالب عباس رحمتی در سایت پژواک ایران 

*نانو چيپ براي كنترلِ كرونا، تا رديابي اطلاعات درجهان؟!   [2020 May] 
*جنگ بيولوژيك ( بيوتروريسم) با نام كرونا؟!  [2020 May] 
*نگراني جهان از شيوع ويروس ديگر در آينده!   [2020 Apr] 
*جن و أنس و رهبري ولايت فقيه   [2020 Apr] 
*ويروس كرونا و رنسانس   [2020 Mar] 
*بيت خامنه اي وتيم امنيتي ،براي مهار خبرها ونه ويروس كرونا!   [2020 Feb] 
*لائيسيته !   [2020 Feb] 
* مُرده گردونی ولايت فَقِيه !   [2020 Feb] 
*ابوبكر البغدادي و علي الخامنه اي هردو تروريست؟!   [2019 Dec] 
*چهل سال رابطه مخفي آمريكا با ملايان تهران!   [2019 Dec] 
*گراني بنزين وعبور از فاشيست مذهبي !   [2019 Nov] 
*‏ بيست و ششمين فستيوال تئاتر ايرانيان تبعيدي ،شهر كلن آلمان!‏   [2019 Nov] 
*‏«روح الله زم »، اپوزيسيون يا مهره ي سوخته؟!‏   [2019 Oct] 
*بانوان ايران استاديوم هاي كاملن آزاد ميخواهند!‏   [2019 Oct] 
*چپاول ثروت و عطش خونریزی را حمایت نکنید! سیری کوتاه در نشست سازمان ملل  [2019 Sep] 
*پشت پرده سياست ولايت فقيه، مذاكره با آمريكا !   [2019 Sep] 
*سپاه پاسداران با چهل سال تروردرصدر فهرست سازمانهای تروريستي خارجی آمریکا !  [2019 Apr] 
*چهل سال جنايت و ترور سركوب و عقبگرد كامل (شماره يك)‏   [2019 Feb] 
* سال ۲۰۱۸ سال هشدار و پر حادثه به پایان رسید!  [2019 Jan] 
* فرار سرمايه از ايران افزايش مي يابد!‏   [2018 Dec] 
*یک ربع قرن فستيوال تئاتر تبعيدي در كلن!   [2018 Nov] 
*ترور به بهانه هموار کردن جاده بهشت براي تروریست ها!   [2018 Nov] 
*خيانت روحاني ( فريدون) به مردم ایران از زبان یک آشنا!  [2018 Oct] 
*احضار روحانی به مجلس و رویای دیر باز خامنه ای!‏   [2018 Sep] 
*غول ديماه بر مي خيزد!   [2018 Aug] 
* ١٣٦ مين سالگشت زاد و بود دكتر محمد مصدق در شهر كلن چگونه برگزار شد؟   [2018 Jul] 
*خامنه اي و رؤياهاي آشفته بمب اتم!‏   [2018 Jun] 
*سود و زيانهاي خروج آمريكا از برجام   [2018 May] 
*رضا شاه جزئي از تاريخ ايران است!   [2018 Apr] 
*ارمنستاني ها فقط با اراده بود که ديكتاتور را سرنگون كردند!   [2018 Apr] 
*احمدي نژاد بدنبال اپوزيسيون سازي است ؟   [2018 Feb] 
*فاز تغيير !  [2018 Feb] 
*جمهوري اسلامي ؟ نه ، رژيم توتاليتر!   [2018 Feb] 
*جنبش ملي ،پايه هاي نظام ولايي را فرو خواهد ريخت!‏   [2018 Jan] 
*احمدی نژادی ها؛ واکنش تهدید آمیز خامنه ای   [2018 Jan] 
*شعله جنگ منطقه خليج فارس زبانه مي كشد  [2017 Dec] 
*بيست و چهارمين سال فستيوال تئاتر در تبعيد كلن بياد مجيد فلاح زاده   [2017 Dec] 
*جنگ أفروزي هاي دوباره جمهوري اسلامي ، تمام منطقه را درگير خواهد كرد!‏   [2017 Nov] 
*رفراندوم اقليم كردستان و دخالت ملاها و افزايش بحران در عراق!   [2017 Nov] 
*فوتبال ايران و سوريه، نقش زنان و مردان ايران !‏   [2017 Oct] 
*فردوسي را بايد جدي گرفت و خوب شناخت !‏   [2017 Oct] 
*انتخابات آلمان ، شكست سنگين دو حزب برتر و رشد پوپوليست ها !‏  [2017 Sep] 
*‎ ‎دو رهبر در يك موضع و حمله به ملاها درسازمان ملل   [2017 Sep] 
*همكاري كاشاني و بهبهاني با انگليسيها در كودتاي ٢٨ مرداد عليه دكتر مصدق   [2017 Sep] 
*معامله بزرگ بر سر كابينه آينده و نقش ولايت فَقِيه ! ‏   [2017 Aug] 
*دولت امام زمان معجزه هزاره سوم ( قسمت ششم)‏   [2017 Aug] 
*«ماجراي نيمروز» نيمه پنهان ماجرا بود!‏   [2017 Jul] 
*جنبش دانشجویی و ادامه مبارزه   [2017 Jul] 
*اتحاد اپوزيسيون با مردم رمز پيروزي است!‏   [2017 Jul] 
*دولت امام زمان ،معجزه هزاره سوم ( قسمت پنجم )‏   [2017 May] 
*چهار سال با دولت تدبير و اميد و ركوردهاي تازه !‏  [2017 Apr] 
*اسكار سياسي! ‏   [2017 Mar] 
*دولت امام زمان ، معجزه هزاره سوم ( قسمت چهارم )   [2017 Feb] 
*«اوباما» با اُونا، ماند و به تاریخ پیوست!  [2017 Jan] 
*گورخوابان ارمغان ديگر جمهوري اسلامي‎!‎   [2017 Jan] 
*دولت امام زمان ، معجزه هزاره سوم ! ( قسمت سوم)   [2016 Dec] 
*بيست و سومين فستيوال تئاتر در تبعيد شهر كلن با موفقيت برگزار شد   [2016 Nov] 
*پيروز انتخابات‎ ‎‏ آمریکا كيست ؟ ‏   [2016 Nov] 
*دولت امام زمان ، معجزه هزاره سوم( قسمت دوم)‏   [2016 Oct] 
*دولت امام زمان و معجزه هزاره سوم !( بخش اول)‏  [2016 Oct] 
*فوتبال و حزب اله ، ياحسين ، گل تاسوعائي!‏   [2016 Oct] 
*مردم چون كوه مي مانند تا علم الهدي برود  [2016 Sep] 
*جنگنده های روسی در پايگاه شاهرخي (نوژه) همدان ، خيانتي كه كتمان نتوان کرد؟  [2016 Aug] 
*كودتاي نافرجام تركيه و روياهاي اردوغان   [2016 Jul] 
*زلزله خروج بريتانيا از اتحاديه اروپا و پس لرزه هايش  [2016 Jul] 
*قضاوت كنيد!   [2016 Jun] 
*نقش مستشاران و مدافعان حرم، حضور محرز جمهوري اسلامي در جنگ سوريه!   [2016 Jun] 
*أهداف خامنه اي با رياست جنتي در مجلس خبرگان  [2016 May] 
*ترس خامنه اي از فرا گيري زبان انگليسي چيست ؟   [2016 May] 
*فرار مالياتي و پولشويي هاي گسترده جهاني درپاناما، بهشت مالياتي!  [2016 Apr] 
*انتخابات دهم و حیله های جدید نظام ولايي   [2016 Mar] 
*ميزان رأي يك نَفَر است!  [2016 Feb] 
*ريشه ها را بايد شناخت !  [2016 Feb] 
*سفر روحاني به فرانسه و معامله پشت پرده بر سر مجاهدین   [2016 Jan] 
*بيست و دومين فستيوال تئاتر درتبعيد «كلن» با شعار «ما پارازيت نيستم »  [2015 Dec] 
*جنايات اخير رژيم فاشيستي مذهبي ايران يك عمل تروريستي و محكوم است   [2015 Nov] 
*خودرو ملي يا اسلامي ،ايدئولوژيك ( مكتبي ) ؟  [2015 Oct] 
*داستان دعواها و بر هم زدن رابطه ایران با آمريكا و توافقنامه هسته اي وین !  [2015 Sep] 
*چه سیاستی پشت هجوم گسترده پناهندگان به اروپا نهفته است؟  [2015 Sep] 
*چرا پزشكان به مناطق دور افتاده نمي روند؟( بخاطر روز پزشک )  [2015 Aug] 
*گروه اسلامي داعش بهانه اى براى حضور هميشه آمريكا در خاورميانه!  [2015 Aug] 
*توافق هسته اي وين ، فرصتي براي خواسته هاي مردم ايران!   [2015 Jul] 
*مذاكرات هسته اى و هسته اصلی ترور در خاورمیانه   [2015 Jul] 
*تنها راه نجات ايران بازگشت به اصالت خويشتن خويش!  [2015 Jun] 
*رعايت حفظ فاصله با بمب اتم ، راه حل پشت درهاي بسته است!   [2015 May] 
*تفاهم يا توافق لوزان شكستِ دلواپسان و جام زهر ديگر  [2015 Apr] 
* تاكسي جعفر پناهى به برلين آمد ،شوخى نيست !   [2015 Feb] 
*خاكسپارى بيژن دادگرى و بعضى دوستان !  [2015 Feb] 
*راز اشغال سفارت آمریکا درتهران !  [2014 Dec] 
*بزرگداشت فريدون تنكابنى، در شهر كلن كارى پسنديده !   [2014 Dec] 
*بيست و يكمين سال فستيوال تئاتر كلن به همراه يار دبستانى !   [2014 Nov] 
*از هيچِ خمينی تا پيچ بی احساسی مطلق!  [2014 Nov] 
*ترور خاموش و پيچيده سرهنگ عزيز خزاعى !  [2014 Oct] 
*ایران و بردگی مدرن ؟!  [2014 Oct] 
*چه درسهايى ميتوان از انقلاب ٥٧ گرفت؟ ( قسمت دهم ، پايانى )  [2014 Sep] 
*چه درسهایی میتوان ازبهمن پنجاه و هفت گرفت ؟(بخش نهم)  [2014 Aug] 
*آلمان معادلات فيفا را بهم ريخت !   [2014 Jul] 
*آلمان چگونه مجددا ،جام را به خانه آورد؟  [2014 Jul] 
*چه درسهايى مي توان از انقلاب ٥٧ گرفت (بخش ٨)  [2014 Jul] 
*چه در سهايى ميتوان از انقلاب ٥٧ گرفت ؟ ( بخش هفتم)  [2014 May] 
*چه درسهايى مي توان از انقلاب ٥٧ گرفت ( بخش ششم )  [2014 May] 
*چه درسهايى مي توان از بهمن پنجاه وهفت گرفت ؟ ( بخش پنجم)  [2014 Apr] 
*چه درسهايى مي توان از بهمن ٥٧ گرفت ؟ (بخش چهارم )  [2014 Apr] 
*چه درسهايى ميتوان از بهمن ٥٧ گرفت ( بخش سوم )  [2014 Mar] 
*چه درسهايى ميتوان از بهمن ٥٧ گرفت؟( بخش دوم)   [2014 Feb] 
*چه درسهايي می توان از انقلاب بهمن ٥٧ گرفت !(بخش نخست )  [2014 Feb] 
*پزشك ، نقدى بر فيلم مديكووس  [2014 Jan] 
* نلسون ماندلا سنبل مبارزه با آپارتايد ( تبعيض نژادى ) و درسهايى كه بايد از او گرفت!  [2013 Dec] 
*بيستمين فستيوال تئاتر ايرانيان در تبعيد خجسته باد  [2013 Nov] 
*تروريست كيست ،تروریست دولتی کدام است ؟  [2013 Nov] 
*حل مسئله اتمى ايران با سوريه گره خورده است !  [2013 Oct] 
*اوباما يك گام به پيش ، روحانى دو گام به پس !   [2013 Oct] 
*روحاني و باب مذاكره با آمريكا در سازمان ملل !  [2013 Sep] 
*حزب مرکل در آلمان اکثریت آراء را کسب کرد، ولى ائتلاف با كدام حزب ؟   [2013 Sep] 
*سوريه خط مقدم و خاكريز اول جمهورى اسلامى!  [2013 Sep] 
*جنايت ضد انسانى در اشرف و يا ليبرتى محكوم است   [2013 Sep] 
*رای اعتماد وزارت اطلاعات یا مجلس؟!  [2013 Aug] 
*اتحاد ، مبارزه ، تنها راه مقابله با رژيم فاشيستى مذهبى است ؟  [2013 Aug] 
*حسن روحانى ، شايد فرصتى ديگر؟!(قسمت سوم)  [2013 Jul] 
*حسن روحانى ، شايد فرصتى ديگر ؟!( قسمت دوم ) آيا جو پادگانى از ايران رخت بر خواهد بست ؟ [2013 Jul] 
*انتخابات يا ابتذال ؟ (قسمت چهارم ) تحليلى از وضعيت كانديداها [2013 Jun] 
*انتخابات يا ابتذال ؟ ( قسمت سوم ) كانديداهاى بدون برنامه ، خصوصا براى كارگران ! [2013 Jun] 
*انتخابات يا ابتذال ؟ ( قسمت دوم)- مضحكه انتخابات ١٣٩٢  [2013 Jun] 
*انتخابات يا ابتذال؟ قسمت اول رد صلاحیت ها و آغاز مهندسی های انتخابات زیر چتر ابتذالات ١٣٩٢ [2013 Jun] 
*انگليس پشت پرده انتخابات ايران   [2013 May] 
*" مادورو " و " چاوز " دو روى يك سكه اند !  [2013 Apr] 
*جريان فتنه چيست ، فتنه گر كيست ؟  [2013 Apr] 
*اپوزیسیون سازی !  [2013 Feb] 
*تابلوی فساد جمهوری اسلامی!  [2012 Dec] 
*کاریکلماتور سی یاسی!  [2012 Nov] 
*انتساب احمدی ‌نژاد کلاه گشاد بر سر خامنه ای!  [2012 Sep] 
*پارازیت قربانی مماشات !  [2012 Jun] 
*آیا سوسیالیست های فرانسه با انتخاب اولاند مسیرکشور را عوض خواهند کرد؟  [2012 May] 
*انتخابات مجلس نهم فریب دیگری برای جهانیان !  [2012 Mar] 
*فیسبوک وشبکه های اجتماعی مجازی !  [2012 Feb] 
*تحلیلی بر گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی  [2011 Nov] 
*چراغ سبز هیلاری کلینتون به رژیم فاشیستی ایران رشته ها را پنبه خواهد کرد!   [2011 Nov] 
*قذافی رفت ، آینده لیبی به کجا می رود ؟  [2011 Oct] 
*استبداد و پیامد های آن درجامعه !  [2011 Aug] 
*هدی صابر و بابی ساندز دو فدایی آزادیخواه !  [2011 Jun] 
*ولایت فقیه بدتر از فرعونیت !   [2011 Jun] 
*حمله به اشرف ، چرا ؟  [2011 Apr] 
*تفاوت های دو قیام در دو نظام دیکتاتوری ایران و مصر !  [2011 Mar] 
*مصر به کدام حکومت تن در خواهد داد  [2011 Feb] 
*بی بی سی ، بی بی باجی رژیم برای تست دستگیری موسوی و کروبی !  [2011 Jan] 
*اعدام ها در روند جنبش مردم ایران چه تاثیری می گذارد؟   [2011 Jan] 
*آیا جزایر سه گانه بهانه ای برای حمله نظامی به ایران خواهد شد ؟  [2010 Dec] 
*مرضیه گل سر سبد هنرمندان  [2010 Nov] 
*دیه گو و محمود را باهم به چه کار آیند ؟ چه سنخیتی بین مارادونا و احمدی نژاد وجود دارد ؟ [2010 Jul] 
*میزبانی جام جهانی فوتبال برای آفریقا جنوبی براحتی بدست نیامد ! بازی‌های جهانی فوتبال در آفریقا جنوبی بخوبی در حال برگزاری است؟ [2010 Jul] 
*سی سال مبارزه و یکسال فعالیت بی امان مردم بر علیه ولایت فقیه در ایران  [2010 Jun] 
*ترور نرم در زندانهای رژیم  مجید توکلی و زندانیان سیاسی دیگر را در یابیم  [2010 May] 
*آواتار ( Avatar) جنبش سبزی که سرخ می شود !  [2010 May] 
*پشت صحنه ارتجاع ولایت فقیه !   [2010 May] 
*خامنه ای قاتلی که باطل است !   [2010 Apr] 
*آواتار ( Avatar) جنبش سبزی که سرخ می شود !   [2010 Mar] 
*پیروز میدان مردم متحدند !   [2010 Feb] 
*مبارزه و سازماندهی ( شماره 2 )  [2010 Jan] 
*مبارزه و سازماندهی تنها راه حل در مقابل رژیم (شماره 1)   [2010 Jan] 
*" نه "   [2009 Dec] 
*جنبش سبز وارد مرحله دیگری شد !   [2009 Nov] 
*جنبش سبز به کجا میرود ؟ (شماره ۳)  [2009 Nov] 
*جنبش سبز به کجا میرود ؟( شماره 2)   [2009 Oct] 
*جنبش سبز به کجا می رود ؟! (شماره1)   [2009 Oct] 
*رد پای رژیم و حمایت علنی از حماس در غزه !  [2009 Jan]