خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها (۶)
عباس منصوران

نوشته‌پیش روی، بخشی از یک نوشتار تحلیلی است در باره الیگارش‌ها در ایران، پایگاه مادی ستیز آنها، حضور و نفش سرمایه‌های چند ملیتی و پایگاه ‌اقتصادی و طبقاتی باندهای حکومتی در ایران. ادامه این بررسی، به‌صورت بخش‌های جداگانه، ارائه می‌شوند. در پیشگفتار بخش ۵ چنین آمده بود:

تضمین قدرت سیاسی باند فاشیست، از یکسوی، در گرو دستیابی به انرژی هسته‌ای برای سرکوب حکومت شوندگان در داخل، و چانه‌زنی و حراج گذاری و سرقت مشترک هستی جامعه و ارزش‌های افزوده‌ی نیروی کار، و از سوی دیگر، برقراری سلطه ایدئولوژیکِ این قدرت سیاسی‌ برای حفظ مناسبات طبقاتی حاکم است. «مهدویت» ‌به‌روایت الیگارشی‌ حاکم،‌ پرچم فاشیسم اسلامی می‌شود. فراتر از همه، «ام‌القراء اسلام»، ‌باید که عربستان، کعبه و قبور امامان و پیامبر و خلفا را پشت‌سر بگذارد. ایران باید در رقابت با نجف، «مادرشهر» شیعه گردد. سپاه برای تضعیف روحانیت، حتا در برابر قم، ‌جمکران می‌سازد. چاه جمکران و حضور «مهدی» زندهِ در ایران،‌ در برابر ۱۰ امام  و خانه خدا در عراق و عربستان، ابزار رقابت میلیتاریسمی‌ست که به‌آشکارا با مهدی محوری، فاشیسم طبقاتی خود را، پرچمی برای پاسداری از سرمایه‌ می‌‌سازد.

 تأمین سلاح سپاهیان اسلام از آمریکا و اسراییل

بنا به گزارش کمیته پژوهش کنگره آمریکا پیرامون «ایران کنترا» که در نوامبر 1987 منتشر شد، فروش اسلحه آمریکا به ایران، از زرادخانه‌های اسرائیل با موافقت رئیس‌جمهور وقت، رونالد ریگان سرازیر شد. به همین سبب می‌بایستی بازار «مرگ برآمریکا» و گروگان گیری دیپلمات‌های آمریکایی در ۴۴۴ روز نمایش و فریبی برای سرکوب و ممنوعیت شوراها و جنبش کارگری، و خواست‌های اجتماعی تمامی خلق‌های ساکن در ایران، حکومت شوندگان و... در تابستان 1985 رواج گیرد. بخشی از این تسلیحات  در بردارنده‌ی 2008 موشک ضد تانک «تاو» مدل BGM-71  و 235 قطعه موشک «هاوک» مدل MIM-23  که ا ز سوی اسرائیل به ایران تحویل داده شدند. سپس، سفارش سلاح‌های آمریکایی شامل 18 هواپیمای بمب‌افکنF-4  ،  46هواپیمای بمب‌افکن A4-Skyhawk ،‌ به ارزش دو میلیارد دلار نیز از اسرائیل به ایران فرستاده شد. به گزارش «لندن آبزرور»، ارتش اسرائیل در دوره جنگ، سالانه 500 میلیون دلار اسلحه به ایران فروخت.[1] این جنگ، همانگونه که خمینی گفته بود یک «نعمت» بود، «راه قدس از کربلا می‌گذشت»، موساد، این سخنان «روح‌الله‌ خمینی» را خوب دریافته بود. سوخت و ساز این بارش آسمانیِ بازار کالایی، بیش از یک میلیون کشته و زخمی و ویرانی ایران و عراق بود.

 

ظهور الیگارش‌‌ها

 تمامی باندهای درگیر در بحران کنونی حاکمیت سیاسی و اقتصادی درایران، مسئولین مستقیم این جنایت تاریخی علیه بشریت هستند.[2] با پایان یابی جنگ ۸ ساله و شکستی که تاوان‌اش کشتار  دستجمعی دستکم پنج‌هزار زندانی سیاسی در تابستان ۶۸ بود، در پی مرگ خمینی، علی‌اکبر رفسنجانی دومین شخصیت قدرمتند حکومت اسلامی با دسیسه‌ای علی خامنه‌ای را به جای خمینی به ولایت نشانید. رفسنجانی اینک پس از روح‌الله خمینی، به عنوان  یک امپراتور مالی، به عنوان رئیس «جمهور» نیز بر اریکه قدرت نشست.  بازار برای باندها، آماده‌ی سودهای کلان بود. در درازای سه سال نزدیک به 50 میلیارد دلار از بانک جهانی و دیگر منابع مختلف سرمایه،‌ با بهره‌های کلان‌‌ وام گرفته شد. در برابر بنا به پیشنهاد بانک جهانی و صندوق بین المللی پول و «سازمان جهانی کار» (ILO)، «دولت سازندگی» که در آن‌ زمان تکنوکرات‌ها و کارشناسان درون مرزی و برون مرزی رابه یاری خواند.‌ در این روند، تخریب رشته‌های تولیدی از جمله کشاروزی، ‌بافندگی، سیمان، و... و بیکارسازی انبوه زیر نام تطبیق ساختاری، تعدیل، گشودن دهها منطقه و «زون‌» آزاد تجاری (کیش، چاه بهار،‌ سرخس،‌ سلفچگان،‌ قشم و ... و نیز دستبرد به قانون کار گوشه‌ای از تضمین‌ها بود. دوران سازندگی به سلطانی «سردار سازندگی»، «برج‌ها» را برافراشت، و میلیون‌ها انسان را به ژرفای فلاکت نشانید. به دامنه‌‌ی بیکاری، فروش اعضاء بدن، خودکشی دستجمعی، فروش ‌زنان و دختران به شیوخ و امیران نفت، کودکان خیابانی، اعتیاد و گسترش کلان حلبی آبادهای فقر و مرگ نمونه اسلام شهرها و فلاکت افزوده شد.

 رفرم اقتصادی با ویرانی بقایای زیربناهای تولیدی و انباشت و چرخش سرمایه‌ ونقدینگی‌ در بازار دلالی، سوداگری، ‌زمین‌بازی،‌ بورس و خرید و مونتاژ سلاح و شدت یابی ماشین تروریسم دولتی همراه بود. فرماندهان جنگ‌افروز از جنگ بازگشته، اینک با شرکت در ربایش  به فراخور سهمی و رانتی در اقتصاد و قدرت از جبهه‌ و پشت جبهه، به کانون رانت و پورسانتاژ و چپاول هستی جامعه لشکر آراسته و رو ی نمودند. معیار ارزش  برای ارتقاء، ‌تقوای اسلامی به سنت خمینی بود. «محسن رضایی» یونیفورم از ترکمن صحرا تا خوزستان اش را با کت وشلواری ناموزون به قامت، پشت و رو کرد و به دبیری «مجمع تشخیص مصلحت نظام» نشست تا به‌ سفارش مدرک دکترایی که آدمکشانی مانندِ ‌احمدی نژادها، و حسین الله کرم‌ها را ازعنوان پاسداری به «دکترا» می‌رسانید، در سهم‌بری با باند راهزنان، همقطار سازد.[3]

ساختار ارگان‌های امنیتی- نظامی الیگارش‌ها

اینک ماشین سرکوب سرمایه با بهره گیری و مجهز به تسلیحات و تجهیزات شنود وشکنجه ، خود را  مسلح کرده بود- ماشین سرکوبی که دستکم به ۱۱ بخش و چندین زیر بخش تقسیم می شود،‌ از جمله: نیروهای سه گانه سپاه، بسیج، نیروی ویژه، نیروی انتظامی، پلیس امنیت، اطلاعات، اطلاعات سپاه، پلیس قضایی، نوپو، شبه نظامیان متشکل از دیگر اراذل ویژه حکومتی (‌لباس شخصی‌ها) و ارتش جمهوری اسلامی. ارگان‌های زیر، از جمله نیروهایی‌اند که زیر «فرماندهی سپاه پاسداران» برای

 جمهوری اسلامی پاسداری از مناسبات طبقاتی و حاکمیت‌اش در ایران تشکل یافته‌‌اند:

  1. نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

ارگان‌های زیر، بخشی از زیر مجموعه نیروهای بالا هستند که هرکدام شبکه‌ای از  این عناصر وابسته به الیگارش حاکم بر این سیستم مافیایی و فاشیستی را در برمی گیرند:

 الیگارش حاکم، به رهبری سران سپاه، برای حفظ سلطه بر امپرتوری مالی و سیاسی خود، به ویژه پس از جنگ هشت ساله چنین تدارکی را شدت بخشید.

ادامه دارد

عباس منصوران

a.mansouran@gmail.com

 



[1] [TIME,17 November, 1986, Vol. 128 , No. 20,”Reagan’s Secret Dealings With Iran
 اولین بار این قضیه را مجله عربی الشراع، چاپ بیروت در شماره 2 نوامبر 1986 افشا کرد. بسیاری از روزنامه‌ها و مجلات پیرامون این معاملات پنهانی مطلب نوشتند از جمله:
Newsweek ,11 november . ۱۹۹۱

 

[2] “ما از برخي از تجهيزات آمريكايي كه پيش از آمدن مك فارلين تهيه كرده بوديم، در عمليات فاو استفاده كرديم. ماجراي مك فارلين پيش از عمليات كربلاي 5 افشا شد. افشاي آن در 13 آبان ماه سال 1365 بود و ما عمليات فاو را در بهمن ماه سال 1364 انجام داديم. حدود نه ماه پس از فتح فاو اين قضيه افشا شد… جريان از مدتها پيش در رابطه با گروگانهاي آمريكايي در لبنان آغاز شده بود و چند محموله تاو، هاگ و قطعات فرستاده بودند. ما در همان عمليات تعداد زيادي از تانكهاي عراقيها را با تاوها زديم… [آمریکائی‌ها گفتند]چرا ايران در بازار سياه اينها را گران مي خرد؟ از ما بخرد، ما حاضريم به شما كمك كنيم تا در جنگ پيروز شويد.اين ادعاي آنها بود. ما هم گفتيم آزمايشي وارد مي شويم، يعني پس از بحثها، مي بينيم آنها از ما چه مي خواهند يا ما از آنها چه مي خواهيم. كم كم، كه اين بحثها مطرح شد، آنها نخستين چيزي كه مطرح كردند، اين بود كه كمك كنيد تا گروگانهاي ما در لبنان آزاد شوند و اين به عنوان يك علامت خوب خواهد بود. ما هم به آنها گفتيم نيازهاي ضروري ما را كه در بازار سياه پيدا نمي شود، به ما بدهيد. چند قلم را صورت داديم كه تاو، موشكهاي هاگ، لامپهاي رادارها و موارد ديگر بود.. مذاكرات به همين صورت ادامه پيدا كرد. ما هم زحمت زيادي كشيديم تا سر نخ و ردپايي از گروگانها پيدا كرديم. خيلي سخت بود. لبناني‌ها خيلي پيچيده عمل مي‌كردند…آمريكاييان غير مستقيم به ما چند قلم كالا دادند و پولش را گرفتند. ما هم كمك كرديم كه گروگانها زودتر آزاد شوند.”(مصاحبه با هاشمی رفسنجانی، کیهان،21/11/82)

[3]  “دانشگاه را برای ادامه تحصیل رزمندگان و ایثارگران علاقه‌مند هموار کردیم. مجلس تصویب کرد که 40 درصد ظرفیت دانشگاه‌ها به رزمندگان و ایثارگران تخصیص یابد.”( حقیقتها و مصلحتها: گفت و گو با هاشمی رفسنجانی/ مسعود سفیری/ نشر نی/ 1387 ، ص106)



منبع:پژواک ایران


عباس منصوران

فهرست مطالب عباس منصوران در سایت پژواک ایران 

*فراخوان دفتر روابط بین‌الملل حزب کمونیست ایران برای پشتیبانی از جنبش جاری در ایران  از خیزش ستمدیدگان برای نان، ‌کار،‌ آزادی! پشتیبانی کنیم [2022 May] 
*اورآسیا، دکترین دوگین و نئوتزاریسم پوتینی در جبهه‌ی اکراین  [2022 Mar] 
* جنبش آموزگاران و فرهنگیان و دانش آموزان، یک برآمد صنفی صِرف نیست  [2022 Jan] 
*از شوراگرایی تا شورا و اشاره به یک آسیب شناسی   [2021 Sep] 
*طرح امنیتی «پایپینگ» برای مهار اعتصاب سراسری کارگران  [2021 Jul] 
*در محکومیت اخلال در محاکمه‌ی یکی از عاملین کشتار ونسل کشی در ایران  [2021 Jul] 
* بخوان به نام کمون! به مناسبت صد و پنجاهمین سالگرد کمون پاریس!   [2021 Mar] 
* جعل تاریخ و جعل ماهیت و اهداف سیاهکل در خدمت نئولیبرالیسم   [2021 Mar] 
*از ناسیونالیسم تا دولت های شب پا تبیین ریشه های بحران از نگاه انحلال طلبان در رهبری خودبرگزیده ی کومه له  [2021 Mar] 
*مهدی کوهستانی نژاد بازهم ورودی دیگردر آلوده سازی جنبش کارگری و برآمد سیاهکل در ایران  زیر نام « تاثیر جنبش کارگری بر جنبش سیاهکل...»(۲) [2021 Feb] 
*مهدی کوهستانی نژاد بازهم ورودی دیگردر آلوده سازی جنبش کارگری و برآمد سیاهکل زیر نام « تاثیر جنبش کارگری بر جنبش سیاهکل...»(1) [2021 Jan] 
*هوشنگ عیسی بیگلو‌، نماد آزادیخواهی، مقاومت و منش انسانی   [2015 Jan] 
*اکراین جبهه اروپایی رویارویی دو بلوک سرمایه داری جهانی  [2014 Mar] 
*«غریبه ای به نام کتاب»  [2014 Feb] 
*بحران سازی هایی که هنوز هم نادیده گرفته می شوند  [2014 Feb] 
*بیعت در وحدت، در لانه ی کرکس ها  [2014 Jan] 
*لغو«اعدام» یا توهم زایی لغو  [2013 Dec] 
*آگاهی طبقاتی  [2013 Dec] 
*رفیق صدیقه حائری،زنی از گردان انقلاب   [2013 Dec] 
*حافظه تاریخی، آگاهی تاریخی  [2013 Dec] 
*حافظه تاریخی، آگاهی تاریخی (۲)  [2013 Nov] 
*حافظه تاریخی، آگاهی تاریخی (۱)  [2013 Nov] 
*«خدایان نجاتم نمی‌دادند» (۱) حکومت ایران،‌ قاتل مجاهدین [2013 Sep] 
*استبداد حاکم بر سازمان مجاهدین  [2013 Jun] 
*تناقض‌های حکومت باندها و بمب‌ موعود عجله ‌فرجه  [2013 Jun] 
*اتحادیه های سنتی، بستری برای رفرمیسم  [2013 Mar] 
*اقدام مستقیم کارگران، گامی به‌سوی پالایش جنبش کارگری  [2013 Mar] 
* هوشنگ عیسی بیگلو‌، نماد آزادیخواهی، مقاومت و منش انسانی  [2013 Feb] 
*سوسیالیسم پرولتری در نقد بولیواریسم ضد سوسیالیستی (6)  [2012 Dec] 
*سوسیالیسم پرولتری در نقد بولیواریسم ضد سوسیالیستی (5)  [2012 Dec] 
*سوسیالیسم پرولتری در نقد بولیواریسم ضد سوسیالیستی (۴)   [2012 Nov] 
*سوسیالیسم پرولتری در نقد بولیواریسم ضد سوسیالیستی (۳)  [2012 Nov] 
*بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه‌داری (۱۸)  [2012 Nov] 
*سوسیالیسم پرولتری در نقد بولیواریسم ضد سوسیالیستی (2)  [2012 Nov] 
*سوسیالیسم پرولتری در نقد بولیواریسم ضد سوسیالیستی (۱)  [2012 Nov] 
*بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه‌داری(۱۷)  [2012 Nov] 
*بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه‌داری (۱۶)  [2012 Nov] 
*بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه‌داری (۱۵)  [2012 Oct] 
*بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه‌داری (14)  [2012 Oct] 
*آب را گل بکنید! علیه تریبونال دادخواهی   [2012 Sep] 
*«ایدئولوژی آلمانی»[1]،دستیافتی فلسفی در نقد ایدئولوژی (۹)  [2012 Aug] 
*«ایدئولوژی آلمانی»[1]،دستیافتی فلسفی در نقد ایدئولوژی (۶)  [2012 Jun] 
*پایان دوران کیمیایی تشکل های کارگری و ضرورت سازمان یابی‌های نوین  [2012 May] 
*دوران کیمیایی تشکل های کارگری و ضرورت سازمان یابی‌های نوین ضرورت روی کرد طبقاتی پرولتاریا به سیاست (بخش دوم) [2012 May] 
*دوران کیمیایی تشکل های کارگری و ضرورت سازمان یابی‌های نوین  [2012 Apr] 
*آلترناتیوِ بازتولید فرهنگی استبداد شرقی و تقویم برهنگی ها  [2012 Apr] 
*«ایدئولوژی آلمانی»[1]، دستیافتی فلسفی در نقد ایدئولوژی (۶)  [2012 Apr] 
*«ایدئولوژی آلمانی»، دستیافتی فلسفی در نقد ایدئولوژی  [2012 Mar] 
*«ایدئولوژی آلمانی» ، دستیافتی فلسفی در نقد ایدئولوژی (۴)  [2012 Feb] 
*حکومت یا دولت؟ هیاهوی انتخابات حکومتی تحریم، روی دیگر سکه‌ی ترمیم و شرکت  [2012 Feb] 
*«ایدئولوژی آلمانی» ، دستیافتی فلسفی در نقد ایدئولوژی (۳)  [2012 Feb] 
*نظام بحران، بحران تحریم، بحران تغییر  [2012 Jan] 
*«ایدئولوژی آلمانی»، دستیافتی فلسفی در نقد ایدئولوژی (۲)  [2012 Jan] 
*در بیان کرکس ها و فداییان!  [2012 Jan] 
*«ایدئولوژی آلمانی»، دستیافتی فلسفی در نقد ایدئولوژی (۱)  [2012 Jan] 
*بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه‌داری (۱۳)  [2012 Jan] 
*آدونیس های زمینی، چکامه سرایان سوریه  [2011 Dec] 
*پرستو در باد، روایتی از مبارزه، عشق و بازنگری بینش چریکی  [2011 Nov] 
*گزارشی از مرگ کارگر گمنامی که در ۲۲ تیر ۱۳۷۸ به دست جنایت‌کاران جمهوری اسلامی کشته شد  [2011 Nov] 
*چشم‌انداز تغییر نظام در ایران و مداخله‌ی خارجی  [2011 Nov] 
*بحران فراگیر سرمایه‌ نقد اقتصاد سرمایه‌داری (۱۱)  [2011 Oct] 
*بازگشایی مدارس و آموزشگاه‌ها  [2011 Sep] 
*بحران فراگیر سرمایه‌ نقد اقتصاد سرمایه‌داری (۱۰)  [2011 Sep] 
*بحران فراگیر سرمایه، نقد اقتصاد سرمایه‌داری (۹)  [2011 Aug] 
*یونان به چند پول می ارزد؟! بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه‌داری (۷) [2011 Jun] 
* جنایت کشتار در اردوگاه اشرف، جنایت علیه بشریت است  [2011 Apr] 
*بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه‌داری (۷)  [2011 Mar] 
*بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه داری (۶)  [2011 Mar] 
*اعتصاب سراسری کارگران، تنها سلاح در برابر نسل کشی  [2011 Mar] 
*بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه داری   [2011 Mar] 
*بحران فراگیر سرمایه‌، نقد اقتصاد سرمایه داری (۴)  [2011 Feb] 
*بحران فراگیر سرمایه‌ با خوانش مارکس (۳)  [2011 Jan] 
*بحران فراگیر سرمایه‌ با خوانش مارکس (۲)  [2011 Jan] 
*بحران ساختاری سرمایه‌ با خوانش مارکس (۱)  [2010 Dec] 
*یادِ بسیارانِ اسیر  [2010 Dec] 
*قتل‌های حکومتی و حکومت قاتل‌ها  [2010 Dec] 
*براي كشورما نمي‌شود خط فقر تعريف كرد   [2010 Nov] 
*از شهلا جاهد باید دفاع کرد  [2010 Nov] 
*کابوس نئوفاشیسم، ناسیونال مهدویسم  [2010 Aug] 
*دکترین شوک یا فاشیسم اقتصادی میلتون فریدمن (۱)  [2010 Aug] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها (۱۰)  [2010 Jul] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها (۹)  [2010 Jul] 
*نظریه‌پرداز دکترین شوک و اقتصاد فاشیستی و راز ظهور یک زبان شناس (۴) اکبر گنجی از قلم طلایی کرملین تا جایزه بنیاد فریدمن [2010 Jun] 
*نظریه‌پرداز دکترین شوک و اقتصاد فاشیستی و راز ظهور یک زبان شناس (۳)  [2010 Jun] 
*جایزه‌ی نظریه‌پرداز دکترین شوک و اقتصاد فاشیستی و راز ظهور یک زبان شناس (2) اکبر گنجی از قلم طلایی کرملین تا جایزه بنیاد فریدمن  [2010 May] 
*جایزه‌ی نظریه‌پرداز دکترین شوک و اقتصاد فاشیستی و راز ظهور یک زبان شناس (۱) اکبر گنجی از قلم طلایی کرملین تا جایزه بنیاد فریدمن [2010 May] 
*نان و خون نه!‌ نان و گل سرخ!  [2010 May] 
*ضرورت سازمان‌یابی شوراهای بیکاران  [2010 Apr] 
*منافات حقوق بشر با حقوق انسان  [2010 Apr] 
*پیمان شوم و «روحانیت کمپرادور»  [2010 Mar] 
*تعیین حداقل دستمزد،‌ چالش شديد کار و سرمایه  [2010 Mar] 
*پیامی بر پیکر علی کروبی، با امضا کبود ومُهر ولایت  [2010 Feb] 
*برای کار ، نان و آزادی  [2010 Feb] 
*بودجه بحرانی و بحران زای حکومت نظامی ۸۹  [2010 Feb] 
*یاد سازمانده اعتصابات و جنبش شورایی نفتگران گرامی‌باد  [2010 Feb] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها  [2010 Jan] 
*همصدایی هراسناکان قیام  [2010 Jan] 
*طبقه کارگر ایران، در سالی که گذشت  [2010 Jan] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها  [2009 Dec] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها(۷)  [2009 Dec] 
*۱۶ آذر، پیوستار اعتراض‌ و جنبش در پیوند  [2009 Dec] 
*قطعنامه چهارم شوراى حكام آژانس بين‌المللى انرژى اتمى و روانپریشی الیگارش‌مهدویون  [2009 Dec] 
*بحران حاکم و حاکمیت بحران   [2009 Nov] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها (۶)  [2009 Nov] 
*هدف فوری و استقلال طبقاتی کارگران  [2009 Nov] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها (۵)  [2009 Oct] 
*نشست وین گام دیگری در مرداب مشروعیت بخشی   [2009 Oct] 
*انرژی هسته‌ای، چماق ارتجاعی!  [2009 Oct] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها (۴)  [2009 Oct] 
*پیرامون شعارها  [2009 Sep] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها (۳)  [2009 Sep] 
*«سبد» سرکوب و راه‌کار حاکمیت کودتا  [2009 Sep] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها (۲)  [2009 Aug] 
*«نه زیستن، ‌نه مرگ»، «دوزخ روی زمین» و گزمه‌گان دوزخ  [2009 Aug] 
*خیزش همه‌گانی و ستیز الیگارش‌ها  [2009 Aug] 
*شکاف مرگ آور و کودتای باندهای حکومتی در برابر قیام حکومت شوندگان   [2009 Jun] 
*انتخاب متجاوز  [2009 May] 
*ایدئولوژی کشتار و تروریسم در غزه  [2009 Jan] 
*طرح موازی یک موضوع یا پنهان‌داشتن منبع و مرجع اشاره‌ای‌ به مقاله‌ «باور به معاد: ایمان به شکنجه» و کتاب «دوزخ روی زمین» [2008 Dec] 
*آسیب‌شناسی «هشدار» زرافشان  [2008 Nov] 
*محمود درویش قلب بیدار فلسطین   [2008 Aug] 
*این امیرحسین فطانت همان شکارچی دانشیان و گلسرخی‌ست؟  [2008 Jan]