دیگ به دیگ میگه روت سیاهه
بهروز ریحانی
سیاهکارترین، رسواترین و منفورترین حکومت خاورمیانه شب و روز برای دیکتاتورهای منطقه رهنمودهای اخلاقی و سیاسی میدهد و برای مردم ستمدیده منطقه، لالایی حقوق بشری و دمکراسی خواهانه، میخواند. البته آخوندها و عواملشان خود بهتر از هر دیکتاتور معاصری میدانند که:
زاهدان (آخوندها) کین جلوه بر محراب و منبر میکنند
چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند
اوین، گوهردشت، قزلحصار، کهریزک و صدها زندان و بازداشتگاه علنی و مخفی، خلوتگاههای بوده و هستند که شنیع ترین و شقیترین اعمال از طرف اعوان و انصار همین ملایان، در آنها انجام میگیرد. یکی از بارزترین ویژگیهای حکومت ایران فریبکارکی فوق تصور آن میباشد. در حالی که برای مردم دیگر کشورها، به ویژّه کشورهای اسلامی اشک تمساح حقوق بشری و آزادیخواهی میریزد و نسخههای مختلف بصورت دو قبضه صادر میکند در درون ایران دار و درفش و جراثقالهای اعدامش ساعتی و خیابانی برپاست.
رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت خارجه به دولت مصر اندرز میدهد که به خواستههای به حق مردم تمکین کنید و از هرگونه برخورد خشونت آمیز خودداری کنید. رهنمودی که مرغ پخته را هم به قاه قاه می اندازد چرا که ایشان سخنگوی حکومتی میباشد که نیروهای بسیجی، پاسدار، انتظامی و لباس شخصیهایش با موتورسیکلت و ماشین از روی تظاهرکنندگان ایرانی رد میشوند و فیلمهای مستند این جنایات بارها پخش شده، از تک تیرانداز (نمونه ندا آقا سلطان) برای کشتار معترضین صلح جو استفاده میکند. در همین تظاهرات و تجمعات ۲۵ بهمن نیروهای بسیج و ضد شورش از گاز اشکآور، باتوم برقی، اسپری فلفل، اسپری خردل، مانند نقل و نبات بر علیه مردم بیگناه از دختر و پسر تا پیر و جوان استفاده کرده است. اما در عین حال به دیکتاتورهای خاورمیانه و آفریقا اندرز عدم خشونت میدهند.
علی اکبر صالحی، وزیر خارجه تازه رسیده، پابرهنه در قبال تحولات کشورهای خاورمیانه اظهار لحیه میکند که اعتراضات و جنبشهیا مردمی در این کشورها، نشانهی ضرورت تحول در منطقه و پایان عمر نظامهای غیرمردمی است. اگر این گفته را یک واقعیت و حقیقت قرار دهیم، اعتراضات و تظاهراتهای میلیونی یک سال و نیم اخیر به ویژه آخرین آن در ۲۵ بهمن ماه را باید «پایان عمر نظام» ضد مردمی آخوندی انگاشت. سخنگوی همین وزارت خانه در جواب اعتراضات بینالمللی دولتها و مجامع حقوق بشری نسبت به اعدامهای روزمره و فلهای با وقاحتی باورنکردنی اظهار داشت که چرا بر سر اعدام این همه سرو صدا به پا میکنید. کشورهای اروپایی باید قدردان این زحمات [اعدامها] باشند. در واقع اگر جهانیان بخواهند به خواستهها و نظرات نظام ولایت فقیه گردن بگذارند، در ازای هر اعدام یک دسته گل باید برایشان فرستاد. لازم به ذک راست که طبق آمارهای منتشر شده از سوی منابع همین رژیم، هر هشت ساعت یک نفر به دلایل «خیانت، جنایت، مواد مخدر» اعدام شده است. از ولی فقیه تا رئیس جمهور دست پروردهاش تا نمایندگان رنگارنگ قوای سه گانه حکومتی بارها در یکماه اخیر، در مذمت و زشتی، سرکوب و سانسور و محدود کردن رسانههای داخلی و بینالمللی، سایتهای اینترنتی و قطع ارتباطات شبکههای اجتماعی- اینترنتی همچون فیس بوک، توییتر و گوگل، داد سخن دادهاند، طوری که اگر مجودی از کرات دیگر این روضهها و لغزپراکنیها را بشنود شاید به شک افتد که در ایران آزادی مطلق حاکم است و جوانان، زنان، خبرنگاران، نویسندگان... ایرانی در بهشت برین آزادی و مهد دمکراسی زندگی میکنند. حال آن که در جریانات بعد از انتخابات قلابی و سرکاری ریاست جمهوری به جز در روز اول بعد از انتخابات که رژیم غفلت کرد میلیاردها نفر در جهان فهمیدند که تمامی ارتباطات اینترنتی، سیستمهای پیامک و تلفنی و تلویزیون قطع و یا دچار اختلالات شدید شدند و خبرگزاریهای بینالمللی را هم یا از ایران اخراج کردند و یا با محدودیتهای شدید امنیتی، مانع مخابره اخبار اعتراضات و تظاهرات شدند.
اما سرمداران نظام با وقاحت و دریدگی روی هر دیکتاتور معاصری را سفید کردهاند. لاریجانی رئیس مجلس با اشاره به سرکوب معترضین مصری توسط لباس شخصیهای شترسوار میگوید: «اگر به دنبال دمکراسی واقعی بودید، دستور نمی دادید که با خشونت و اسب و شتر به مردم ح مله شود. این دمکراسی شتری است». اما لاریجانی نمیگوید که در حکومت متبوع خودش، دمکراسی موتوری حاکم است و موتورسیکلت سواران اسلحه بدست و قمه و چماق به کف بعد از زیرکردن معترضین ایرانی، چه بسا برایشان تشیع جنازه هم برگزار کند چرا که مدعی میشود که معترضین مقتول از قربانیان خشونت نیروهای اپوزیسیون بودهاند و این اوج رذالت و پستی یک نظام میباشد. خامنه ای یک هفته قبل از تظاهرات ۲۵ بهمن ماه در نماز جمعه تهران، گفت مصر کشوری است که سی سال است افتاده دست کسی (حسنی مبارک) که نه فقط آزادیخواه نیست، بلکه دشمن آزادیخواهی است. اما برای این که به سی و دوسال حکومت خامنهای و نظام جهنمیاش پیببریم و این که تا کجا خود و بنیانگذار نظامش آزادیخواه بوده و هستند به یک حساب سرانگشتی و اشاراتی کوتاه اکتفا میکنیم.
میرحسین موسوی هشت سال نخست وزیر نظام، خاتمی هشت سال رئیس جمهور نظام، مهدی کروبی هشت سال رئیس مجلس، هاشمی رفسنجانی هشت سال رئیس مجلس و هشت سال رئیس جمهور، تمامی این حضرات طبق نظر و تئوری خامنهای از سران فتنه و یا خواص بیبصیرت محسوب میشوند. لذا از نظر ولی فقیه نظام یک قلم حداقل ۲۴ سال از سی و دو سال حاکمیت نظام جمهوری اسلامی، به وسیلهی افراد فتنه گر و بیبصیرت، اداره و کنترل شده است. حال پیدا کنید مهفوم آزادیخواه و آزادیخواهی را در چنین حکومتی! تازه این عناوین به افرادی اطلاع شده که کماکان خواهان بازگشت به «دوران طلایی حضرت امام خمینی» هستند. رسیدگی به حساب مردم ایرانزمین، البته به عهدهی بسیجیان، پاسداران، چماق بدستان و قدرهبندان است. اگر فرد یا دولتی کوچکترین شک و شبههای دارد، کافیست به سخنرانیها، مطبوعات و سیاستهای حکومتی مراجعه و ملاحظه کند که چگونه برای قلع و قمع و سرکوب ملت خط و نشان میکشند.
محمدرضا نقدی فرمانده بسیج: «با دوست و همسایه و فامیل خود درگیر شوید و پایتان نلرزد.»
اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی ایران « هر کس در تظاهرات شرکت کند، پلیس برخورد شدید و قاطع خواهد داشت. »
خبرگزاری دولتی ایسنا ۲۵ بهمن: «تمام نمایشهای خیابانی که قرار بود امروز در چارچوب جشنوارهی تئاتر فجر اجرا شود لغو شده. دلیل لغو عدم وجود ضمانت کافی برای محافظت از مخاطبان و هنرمندان تئاتر» ذکر شده است.
راستی خامنهای آزادیخواه تر است یا حسنی مبارک؟
به خامنهای و دیگر سران نظام ولایت فقیه باید گفت، مگر امامتان قبل از ورود به ایران در سال ۵۷ از تمامی امکانات بینالمللی، مطبوعاتی و رسانهای استفاده نکرد؟ شما هم عنایت بفرمایید
· اجازه برگزاری یک تظاهرات سراسری و مسالمت آمیز را به ملت ایران بدهید
· رسماً و کتباًو علناً اعلام کنید که حفاظت این تظاهرات را تضمین میکنید و هیچ شرکتکنندهای را در طول و بعد از تظاهرات دستگیر نخواهید کرد
· رسانهها و خبرگزاریها، سایتهای اینترنتی داخلی و بینالمللی حق گزارش و تفسیر بدون سانسور و محدودیت را دارند.
· به کارگری انواع و اقسام اسلحههای سرد و گرم از طرف ارگان های انتظامی – امنیتی بر علیه مردم تظاهرکننده ممنوع میباشد
در پایان این تظاهرات و تجمع که بدون تردید اکثریت قاطع مردم ایران را شامل خواهد شد به خواستهها و شعارهای آنها گردن بگذارید. شعار و خواسته مردم ایران بلند پروازانه نیست. این دو خواهد بود:
«دیکتاتور حیا کن، مملکت رو رها کن»
«سید علی حیا کن، مبارک رو نگاه کن»
بهروز ریحانی
منبع:پژواک ایران